Kuinka asentaa VPN OpenELECiin – OpenELECin asennusopas

Mikä on OpenELEC?

OpenELEC on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä (OS), joka on suunniteltu erityisesti median toistoon. Monet ihmiset käyttävät OpenELECiä Kodin suorittamiseen - käyttävät sitä oletuskäyttöliittymänä. OpenELEC on suosittu, koska se on "vain tarpeeksi käyttöjärjestelmää" saada työ valmis. Se pystyy myös käynnistymään erittäin nopeasti. Pienen koonsa vuoksi se voi toimia flash-muistikortilta tai kaikista minimaalisista digisovittimen laitteistoasetuksista. Jotkut ihmiset asentavat sen laitteisiin, kuten Raspberry Pi, joka antaa heille todella kannettavan Kodi-järjestelmän.

Ei niin kovaa kuin miltä näyttää

Tiedostojen ja muiden yksinkertaisten tehtävien siirtäminen voi aluksi tuntua hiukan pelottavalta, koska OpenELECillä ei ole alkuperäistä tiedostomuotoa. Uusien arkistojen ja lisäosien asentamisesta tulee kuitenkin melko helppoa, kun olet hallinnut muutaman yksinkertaisen Linux-komennon. Tässä oppaassa käydään läpi vaiheet VPN: n määrittämiseen ja käyttämiseen OpenELECissä - mukaan lukien kaikki kirjoitettavat komennot.

Miksi tarvitsen VPN: n Kodille?

Kodin VPN on hyödyllinen monista syistä. Ensinnäkin se tarjoaa yksityisyyttä ja turvallisuutta salaamalla kaikki tietosi ja piilottamalla todellisen IP-osoitteesi. Tämä estää Internet-palveluntarjoajaasi tietämästä, mitä teit verkossa, ja estää myös Yhdysvalloissa olevia Internet-palveluntarjoajia myymästä web-selaintottumistasi kolmansille osapuolille. VPN: n tarjoama yksityisyys tarkoittaa, että Kodi-käyttäjät voivat vapaasti käyttää mitä tahansa haluamaansa sisältöä pelkäämättä löytämistään.

VPN antaa myös ihmisille mahdollisuuden teeskennellä olevansa eri maassa. Tämä on mahtavaa, jos haluat poistaa sisällön, joka on yleensä maantieteellisesti rajoitettu. Tämän avulla pääset ulkomaisiin urheilukilpailuihin, tv-kanaviin ja tilauspalveluihin, jotka muuten eivät olisi käytettävissä Kodi-järjestelmässäsi.

Kuinka asentaa VPN OpenELEC-järjestelmiin

Jotta voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon OpenELEC-järjestelmässä, VPN-yhteys on määritettävä manuaalisesti. Et voi vain ladata VPN-ohjelmistoa verkkosivustolta. Tämä ei tarkoita, että se on kovaa - se tarkoittaa vain, että siihen vie vähän enemmän vaivaa. Ensin sinun täytyy hankkia Zomboid-arkisto. Tässä on Zomboidin asentamiseen tarvittavat vaiheet:

 1. Asentaaksesi tarvitsemasi ohjelmiston OpenELEC-järjestelmään, se on kytkettävä toiseen tietokoneeseen Secure Shell (SSH) -protokollan kautta. Aloita lataamalla PuTTY kyseiseen tietokoneeseen. Tämä on käyttöliittymä, jota tarvitaan kommunikointiin tietokoneesi ja OpenELEC-järjestelmän välillä.
 2. Kun PuTTY on asentanut, suorita ohjelma ja aseta Liitäntätyyppi että SSH.
 3. Nyt sinun on muutettava joitain OpenELEC-järjestelmän asetuksia. Napsauta Kodin pääsivulta rataskuvake. Nyt Klikkaa OpenELECvaihtoehto oikealla.

  Asenna VPN OpenELECiin

 4. Napsauta nyt Palvelut välilehti vasemmalla puolella olevasta luettelosta. Etsi SSH luettelosta ja napsauta Ota SSH käyttöön vaihtoehto. Liukusäädin muuttuu valkoiseksi, kun se aktivoidaan. Jos se on harmaa, napsauta sitä uudelleen.

  Asenna VPN OpenELECiin

 5. Siirry nyt takaisin asetussivulle. Valitse Järjestelmäasetukset vaihtoehto. Klikkaa Lisäosia välilehti ja sitten Tuntemattomat lähteet. Kun se kertoo, että kolmansien osapuolien ohjelmistojen käyttäminen voi olla vaarallista, napsauta Joo. Tarvitsemasi VPN Manager on luotettava, joten sinun ei tarvitse huolehtia. Kun olet kuitenkin määrittänyt VPN: n asetukset, saatat haluta palata takaisin ja kytkeä sen pois käytöstä varmistaaksesi, että et asenna epäluotettavia ohjelmistoja tulevaisuudessa.
 6. Palaa asetussivulle ja napsauta Järjestelmätiedot painiketta. Etsi OpenELEC-laitteesi IP-osoite ja tee siitä muistiinpano. Olen tyhjentänyt sen kuvakaappauksessa yksityisyyden vuoksi.
  Asenna VPN OpenELECiin
 7. Kirjoita OpenELEC-järjestelmän IP-osoite kohtaan Isäntänimi kenttä PuTTY: llä tietokoneellasi. Napsauta nyt Avata -painike ohjelman alaosassa.

  VPN: n määrittäminen OpenELECissä

 8. Seuraavaksi sinulta kysytään kirjautumistietojasi. Oletusnimi on juuri ja salasana on openelec. Se ei näytä tähtiä kirjoitettaessa, mutta syötät tiedot oikein. Kun olet syöttänyt tiedot, paina Enter-näppäin näppäimistöllä. Voit nyt hallita OpenELEC-järjestelmääsi.
 9. Kun olet muodostanut yhteyden, kirjoita seuraava tekstikomento tarkalleen kuten täällä on kirjoitettu:
  wget https://github.com/Zomboided/service.vpn.manager/archive/master.zip
 10. Heti kun tiedosto on ladattu, palaa takaisin OpenELEC-järjestelmääsi ja siirry Kodin aloitusnäyttöön
 11. Klikkaa Lisäosia -välilehti, jota seuraa laatikkokuvake seuraavan näytön vasemmassa yläkulmassa.
 12. valita Asenna zip-tiedostosta ja valitse Kotikansio seuraavassa avautuvassa näytössä. Valitse nyt master.zip. Tämä asentaa VPN-hallintaohjelman.
 13. Kun VPN Manager for OpenVPN -lisäosa on asennettu, saat ilmoituksen näytön oikeassa yläkulmassa.

Kuinka asentaa VPN Manager for OpenVPN

Nyt kun olet asentanut VPN Manager for OpenVPN -sovelluksen OpenELEC-järjestelmääsi, voit määrittää VPN-yhteytesi siihen. Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Vie Kodi-kotisivulla Lisäosia välilehti ja napsauta hiiren kakkospainikkeella VPN-hallinta OpenVPN: lle.
 2. Klikkaus asetukset ja valitse VPN-palveluntarjoajasi luettelosta. Jos et ole vielä tilannut VPN: ää, tutustu viiteen parhaaseen VPN-verkkoomme
 3. Kirjoita nyt VPN-kirjautumistietosi (käyttäjänimi ja salasana).
 4. Valitse VPN-yhteydet -välilehti ja napsauta vaihtoehtoa valitaksesi ensisijaisen palvelimen.
 5. Ponnahdusikkuna yrittää muodostaa yhteyden VPN-palveluntarjoajaan. Jos valitsemasi kirjautumistiedot ovat oikeat, luettelo kaikista käytettävissä olevista palvelimista tulee näkyviin. Voit valita minkä tahansa palvelimen ensisijaiseksi VPN-palvelimeksi. Voit valita korkeintaan 10 palvelinta selataksesi. Voit myös muuttaa näitä palvelimen sijainteja milloin haluat.
 6. Nyt voit testata VPN-yhteytesi. Lue lisää VPN Manager for OpenVPN -sovelluksesta napsauttamalla tätä.

Asenna VPN manuaalisesti OpenELPN: n VPN Manager -ohjelmassa

Monet markkinoilla olevat suositut VPN: t ovat automaattisesti saatavissa VPN Managerilla (yksityinen Internet-yhteys, IPVanish, VyprVPN, Invisible Browsing VPN, NordVPN, tigerVPN, HMA!, PureVPN, LiquidVPN, AirVPN, CyberGhost, Perfect Privacy, TorGuard, HideIPVPN, Lime Rajoittamaton, BTGuard VPN, ExpressVPN, SaferVPN, Celo VPN.ht, TotalVPN, WiTopia, proXPN, Windscribe, VPN.ac, VPNSecure, IVPN (testaamattomat), SecureVPN.to (testaamattomat), RA4W (ei testattu) ja VPNArea (ei testattu).

Jos kuitenkin tilaat VPN: n, jota ei ole luettelossa vaiheessa 2 "Kuinka asentaa VPN Manager for OpenVPN " (yllä), voit silti määrittää VPN-yhteytesi manuaalisesti. Noudata näitä vaiheita:

 1. Ensin sinun on ladattava tietyt tiedostot VPN: n verkkosivustolta. Nämä tiedostot antavat sinun muodostaa yhteyden VPN-verkkoosi. Yleensä nämä tiedostot mainitaan VPN: n verkkosivustolla olevassa Linux-asennusoppaassa. Tarvitset .crt tiedosto ja yksi (tai useampi) .ovpn tiedosto. Jos et löydä näitä tiedostoja, ota ne suoraan yhteyttä VPN: ään.
 2. Napsauta Kodi-päävalikossa rataskuvake vasemmassa yläkulmassa.
 3. Valitse Tiedostonhallinta vaihtoehto ja napsauta Lisää lähde.
 4. Kirjoita VPN-määritystiedostojen sijainti (VPN: n tarjoama URL-osoite) näkyviin tulevaan ruutuun ja anna lähteelle nimi.
 5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Kodi-lisäosien sivulla VPN-hallinta OpenVPN: lle lisäosa.
 6. valita asetukset ja sitten Käyttäjän määrittelemä arvo alle VPN-palveluntarjoaja.

  Määritä VPN OpenELEC: ään

 7. Vieritä alas ja napsauta Ohjattu käyttäjän määrittämä tuonti vaihtoehto.

  Asenna VPN OpenELECiin

 8. Kerro nyt VPN Managerille, mistä palveluntarjoajan tiedostot löytyvät. Ne olisi pitänyt ladata omalle Kotikansio, joten navigoi sinne ja varmista, että lataat ne kaikki.
 9. Sinulta kysytään, haluatko VPN Manager päivittää palvelintiedostot. Tämä korjaa kaikki rikkoutuneet linkit. Klikkaus Joo.
 10. Kun ohjattu toiminto on valmis, siirry takaisin VPN Managerin asetussivulle ja valitse ensisijaiset VPN-palvelimet VPN-yhteydet kieleke.

Otsikkokuvaus: OpenELEC-logo

Muita Kodi-oppaita varten napsauta alla olevia linkkejä:

 • VPN Kodi
 • 50 parasta Kodi-lisäosaa
 • Äärimmäinen Kodi-opas suoratoisto-faneille
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me