Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä älytelevisiossa

Yhdysvaltain Netflixin käyttämiseen älytelevisiossa on useita eri tapoja. Mutta jos et pääse Android-sovelluskauppaan televisiosta, sitten asiat voivat olla hiukan vaikeampia. Tässä artikkelissa opastamme sinut vaiheisiin, joilla VPN voidaan perustaa katsomaan Yhdysvaltain Netflix-älytelevisiota kolmella eri tavalla.

Alla olevien menetelmien aloittamiseksi tarvitset Smart TV: n, Netflix-tilauksen ja Netflixin kanssa toimivan VPN-palvelun tilauksen..

Kuinka saan Netflixin Yhdysvaltain Smart TV: hen?

Netflixiä voi katsella älytelevisiossa kolmella eri tavalla. Napsauta alla olevia linkkejä nähdäksesi kunkin menetelmän vaiheet.

 1. Käytä VPN-reititintä
 2. Käytä Android-pohjaista laitetta - Android TV tai Fire Stick
 3. Jaa Windows-yhteys älytelevisiosi kanssa
 4. Käytä älykästä DNS-palvelua

Netflixin katseleminen älytelevisiosta VPN-reitittimen avulla

VPN-reitittimen käyttö on kiistatta helpoin tapa katsella Yhdysvaltain Netflixiä älytelevisiossa. Hyvin kunnolliset reitittimet nykyään voidaan määrittää toimimaan melkein minkä tahansa VPN-palvelun kanssa. Kun yhdistät älytelevisiosi reitittimeen olettaen, että siinä on Netflix-sovellus, on mahdollista katsella Netflixin yhdysvaltalaista versiota.

Yksi muokattavimmista laiteohjelmistotyypeistä VPN: n asentamista varten reitittimelle on DD-WRT, ja käytämme sitä osana alla olevia esimerkkejä.

 1. Asenna reitittimellesi VPN-yhteys, joka muodostaa yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen.

  DD-WRT-reitittimellä PPTP- ja OpenVPN-asetukset löytyvät kohdasta Palvelut > VPN.

  Tarvitsetko VPN-reitittimen? Tutustu VPN-reitittimien sivulle. Tai katso perusteelliset perusteet asentamisesta tutustumalla VPN: n määrittämiseen DD-WRT-reitittimen oppaassa.

  DD-WRT-palvelut

 2. Kytke Smart TV reitittimeen samalla kaistalla kuin VPN-yhteys.

  Suosittelemme VPN: n asettamista 5 GHz: n taajuuskaistalla. Varmista sitten, että kaikki laitteet, jotka haluat reitittää VPN-yhteytesi kautta (tässä tapauksessa älytelevisiosi), käyttävät myös tätä taajuutta..

 3. Avaa Smart TV: n Netflix-sovellus ja kirjaudu sisään.

  Voit käyttää nykyistä Netflix-tiliäsi tähän. Sinun ei tarvitse kirjautua uuteen. Ei ole väliä, jos tiliäsi ei ole rekisteröity Yhdysvalloissa, sinun pitäisi nyt nähdä täydellinen Yhdysvaltain Netflix-nimikkeiden luettelo. "Kippis" on hyvä osoitus siitä, että se on toiminut.

  Netflixin kotisivu

Joitakin huomioita

VPN-reitittimen käyttäminen US Netflix -sovelluksen käyttämiseen televisiossa on varmasti sopivin tapa pitkällä tähtäimellä, mutta on vielä joitain huomioita, jotka on tehtävä.

Sijoita hyvään reitittimeen

Vaikka VPN-sovellukset ovat usein kevyitä, tietojen salaus voi olla laitteistointensiivistä. Halvemmalla reitittimellä ei ole prosessointitehoa, jota tarvitaan VPN: n sujuvaan suorittamiseen. Jos yhteydet häiriintyvät, se voi vaikuttaa Netflix-laatuosi ja lopulta jättää sinut suojaamattomaksi. Hyvän reitittimen ostaminen on kallista, mutta fantastinen pitkäaikainen sijoitus.

Valitse oikea VPN-palvelu & palvelin

Ihannemaailmassa Netflixin eri kirjastojen käyttäminen olisi yhtä helppoa kuin yhteyden muodostaminen VPN: ään ja palvelimen valitseminen maasta, johon haluat käyttää. Valitettavasti Netflix estää useimmat VPN-yhteydet lisensointikumppaneiden puolesta ja jotkut tukevat vain suoratoistoalustaa tietyillä palvelimilla. Kun on kyse oikean VPN: n valinnasta, sinun ei tarvitse vain varmistaa, että Netflix on tuettu, myös sinun on tarkistettava, mitkä maat ovat käytettävissäsi tarpeitasi vastaavasti.

Optimoi yhteys

Koska langattomat laitteet ovat tusina senttiä, on yleisesti tiedossa, että reitittimen ja television välillä oleva etäisyys ja esineet voivat vaikuttaa yhteyden vakauteen, mutta palvelimen ja kodin välinen etäisyys, joka sinun on otettava huomioon, on kuitenkin tiedossa. Palvelimen käyttäminen toisella puolella maailmaa hidastaa yhteyden muodostumista todennäköisemmin kuin yhteyden muodostaminen palvelimeen, jonka kotipaikka on kotimaassa. Joskus on tehtävä kompromisseja oikean suoratoistoluettelon käyttämiseksi, mutta sinun pitäisi valitse palvelimet aina lähempänä, kun mahdollista.

Jaettu tunnelointi & eri taajuudet

VPN-reitittimen käyttö on yksi luotettavimmista tavoista käyttää Netflixin kansainvälisiä kirjastoja, mutta siihen liittyy haittapuoli - jokaisessa reitittimeen kytketyssä laitteessa on tehtävä samat kompromissit, kuten hitaampi nopeus ja kyvyttömyys käyttää paikallista sisältöä. Onneksi jaetun tunneloinnin ja monikaistareitittimien avulla voit pitää muut laitteesi käynnissä.

Jaettu tunnelointi on VPN: ään sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla voit valita ja jättää pois VPN-palvelimen kautta reititetyt laitteet. Tätä tarjoavat kuitenkin vain tietyt palveluntarjoajat, joten on aina syytä tarkistaa oppaamme ennen tilauksen ostamista. Voit vaihtoehtoisesti asettaa VPN: n yhdellä taajuudella (5 GHz) ja kytkeä laitteesi toiseen (2,4 GHz) monikaista reitittimellä..

Netflixin katseleminen älytelevisiossasi Android TV -laitteiden avulla

Jos älytelevisiosi käyttää Android TV: tä tai Amazon Fire TV: tä käyttöjärjestelmänä, olet onnekas! Lähes jokaisella planeetan VPN tarjoaa Android-sovelluksen, ja monet tarjoavat myös Android TV- ja Amazon Fire TV -sovelluksia. Siellä on myös erinomaisia ​​kolmannen osapuolen OpenVPN - etenkin OpenVPN Androidille. Jos et ole varma, onko televisio yhteensopiva, tarkista alla olevat näkökohdat.

Asenna VPN Android TV: lläsi seuraavien vaiheiden mukaisesti ja aloita Netflix-katselu.

 1. Asenna Netflix-sovellus Google Play Kaupasta.

 2. Asenna VPN-sovellus Google Play Kaupasta.

  Android TV: t voivat asentaa ja käyttää mitä tahansa Android- tai Android TV VPN -sovellusta. Android TV -sovellukset on optimoitu paremmin älytelevisioihin, mutta myös tavallinen Android-sovellus toimii.

 3. Yhdistä VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa VPN-sovelluksen avulla.

 4. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta poistuaksesi VPN-sovelluksesta, kun se on edelleen käynnissä.

 5. Käynnistä Netflix-sovellus ja kirjaudu sisään.

  Ei ole väliä, jos tiliäsi ei ole rekisteröity Yhdysvalloissa, sinun pitäisi nyt nähdä täydellinen Yhdysvaltain Netflix-nimikkeiden luettelo.

TV-ohjelma "Puistot ja vapaa-aika" on hyvä vertailukohta sen varmistamiseksi, että katsot Yhdysvaltain luetteloa. Koska kaikki on hyvin, voit nyt napsauttaa otsikkoa katsoaksesi sitä.

Netflixin katseleminen älytelevisiossasi Amazon Fire TV: n (Fire TV Stick) avulla

 1. Etsi VPN-palveluntarjoajaasi tai etsi vain ”VPN” selataksesi tuettuja palveluntarjoajia.

  Voit tehdä tämän manuaalisesti Fire TV -näytön oikeassa yläkulmassa olevan hakukentän kautta tai käyttää äänihakua toisen sukupolven omistajille Alexa-kaukosäätimellä.

  VPN palo-tv-sovelluksessa

 2. Asenna ja suorita sovellus.

  ExpressVPN-sovellus tulisijassa

 3. Yhdistä VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa.

  ExpressVPN-sovellus on käytössä

 4. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta poistuaksesi VPN-sovelluksesta, kun se on edelleen käynnissä.

 5. Käynnistä Netflix-sovellus ja kirjaudu sisään.

  Ei ole väliä, jos tiliäsi ei ole rekisteröity Yhdysvalloissa, sinun pitäisi nyt nähdä täydellinen Yhdysvaltain Netflix-nimikkeiden luettelo.

TV-ohjelma "Twin Peaks" ei ole meille saatavissa UK Netflix -tilaajille, joten meidän on hyödyllistä etsiä sitä varmistaaksemme, että tarkastelemme Yhdysvaltain luetteloa. Koska kaikki on hyvin, voit nyt napsauttaa otsikkoa katsoaksesi sitä.

Joitakin huomioita

Suuri etu Android VPN: n käytöstä reitittimen VPN: ään nähden on, että VPN on helppo ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä tarpeen mukaan. On kuitenkin joitain huomioita, jotka on tehtävä, jos valitset tämän menetelmän.

Tarkista yhteensopivuus

Netflix on luonnollisesti lopettanut joidenkin vanhempien älytelevisioiden sovellustuen. Joillekin on saatavana ratkaisu, mutta vain jos laitteesi on sertifioitu Google. Mahdollisten ongelmien välttämiseksi tarkista yhteensopivuus ennen ostamista.

Harkitse Fire TV-tikun tai Android TV -laitteen ostamista

Jos älytelevisiossasi ei ole Android-pohjaista käyttöjärjestelmää, kannattaa ehkä harkita Android TV -laitteen tai Amazon TV Stick -sovelluksen ostamista. Kytkemällä vain iso-TV-television HDMI-porttiin voit parantaa sen toimivuutta huomattavasti.

Suoratoisto 4K: ssa

Vain hyvin rajallinen valikoima sertifioituja laitteita toistaa Netflix-sisältöä 4K: n resoluutiolla (jos sinulla on oikea suunnitelma ja vähintään 25 Mbit / s latauskaistanleveys). Joten, jos haluat 4K-suoratoistoa, varmista, että kaikki laitteet ovat yhteensopivia.

VPN: tä ei tueta Fire TV: ssä

Jos Amazon Fire TV Store ei tue VPN-palveluitasi, voit ladata minkä tahansa Android VPN-sovelluksen Fire TV -laitteelle sivulle. Ole hyvä ja katso Paras VPN Fire Stick -sovelluksesta täydellisistä ohjeista tämän tekemiseksi.

Katso Netflixiä Smart TV: ssä jakamalla Windows- tai macOS VPN -yhteys

On mahdollista jakaa VPN-yhteys Windows PC: ltä tai Macista Smart TV: n kanssa. Tämä on monimutkaisin vaihtoehto asentaa, ja siitä puuttuu tietty tyylikkyys. Mutta jos sinulla ei ole VPN-yhteensopivaa reititintä tai Android / Fire TV -laitteistoa, tämä on kiertotapa.

Koska metodologia on paljon perusteellisempi, olemme omistaneet sille kokonaisen erillisen oppaan. Tutustu VPN-yhteysoppaasi jakamiseen, niin saat lisätietoja tämän tekemisestä Windowsissa ja macOS: ssä erilaisten WiFi / Ethernet-yhdistelmien avulla.

Älykkään DNS: n määrittäminen älytelevisiossa katsomaan Netflixiä

Älykkäät DNS-palvelut voivat estää Yhdysvaltain Netflixin estämisen ratkaisemalla älytelevisiosi DNS-kyselyitä Yhdysvalloissa.

Erityispiirteet vaihtelevat television merkin ja mallin mukaan, mutta DNS-asetukset löytyvät yleensä siirtymällä Asetukset-valikkoon ja siirtymällä Verkko-kohtaan. Esimerkiksi Samsungin televisioissa:

 1. Paina Menu-painiketta etä > verkko > Verkon tila > IP-asetukset > DNS-asetukset

 2. Valitse ”Anna manuaalisesti”.

 3. Tee muistiinpano nykyisistä DNS-asetuksistasi (joka tapauksessa!)

 4. Kirjoita DNS-osoite, jonka SmartDNS-palveluntarjoajasi on antanut sinulle.

 5. Napsauta OK ja käynnistä televisio uudelleen.

 6. Käynnistä Netflix-sovellus.

  Ei ole väliä, jos tiliäsi ei ole rekisteröity Yhdysvalloissa, sinun pitäisi nyt nähdä täydellinen Yhdysvaltain Netflix-nimikkeiden luettelo.

Joitakin huomioita

Kuten muissakin tässä oppaassa käsitellyissä menetelmissä, on joitain huomioita, jotka on tehtävä, jos päätät käyttää tätä menetelmää.

Pitääkö minun muuttaa TV: n alueellisia asetuksia??

Ei, Netflix on nyt saatavana kaikkialla planeetalla (paitsi Kiina, Syyria ja Pohjois-Korea), joten TV: n alueellisia asetuksia ei tarvitse enää muuttaa sovelluksen lataamiseksi..

Onko älykäs DNS luotettavampi kuin VPN?

On olemassa argumentti, jonka mukaan Netflix voi estää VPN-palvelimen IP-osoitteita kuin älykkäiden DNS-palveluiden käyttämät DNS-ratkaisijat. Mutta todellisuudessa monia tällaisia ​​palveluita myös estää Netflix.

Hyödyt

Smart DNS: n käytön suurin etu VPN: ään verrattuna on se, että Smart DNS on mahdollista määrittää melkein missä tahansa Internet-yhteensopivassa koneessa. Tämä sisältää pelikonsolit ja kyllä, älytelevisiot.

Toinen plus on se, että älykäs DNS on nopeampi kuin VPN: t, koska yhteyden suojaamiseen ei käytetä resursseja vaativaa salausta.

Miinukset

Jos älykäs DNS-palveluntarjoaja ei tue paikallisia suoratoistopalveluita, saatat löytää ne tukkeutuneiksi, kun älykäs DNS on määritetty. Älytelevisiossa ei ole helppoa tapaa kytkeä älykäs DNS päälle ja pois päältä.

Älykkäät DNS-palvelut ovat hyödyllisiä vain tavaroiden suoratoistolle. Samankaltaisesta kuukausimaksusta VPN antaa sinun lähettää Netflixiä, suojata yleiseltä valtion valvonnalta, suojata verkkosivustojen seurannalta, pitää selaushistorian yksityisenä, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä, antaa pääsyn sensuroituihin verkkosivustoihin, antaa sinulle torrentin turvallisesti ja paljon muuta.

Hyödyllisiä Netflix-oppaita

Paras VPN Netflix 2020: lle | TESTATUT & VAHVISTETTU [PÄIVITTÄIN]

Poista Netflix-esto - kuinka muuttaa Netflix-maasi

Kuinka saada Yhdysvaltain Netflix Android-, iPhone- ja iPad-laitteille

On ongelmia?

Jos huomaat, että sinulla on ongelmia jonkin yllä olevan menetelmän kanssa, siihen voi olla useita syitä. Suosittelemme, että tutustu Netflix VPN: n vianetsintäoppaaseen ensimmäisenä satamana, ennen kuin otat yhteyttä VPN-palveluntarjoajasi asiakastukeen..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me