Kuinka katsella Ruizin ja Joshua-ottelua VPN: llä

Lauantaina Anthony Joshua palaa kehään taistelemaan nykyisen raskaansarjan nyrkkeilyn maailmanmestarin Andy Ruizin kanssa - joka on epäilemättä vuoden 2020 eniten odotettavissa oleva raskaansarjan kilpailu. Uusintamatkan aikana AJ palaa kehään nähdäkseen, pystyykö hän palaamaan WBA: n ( Super), IBF, WBO ja IBO raskaansarjan tittelit, jotka hän menetti Ruizille kesäkuussa.


Ensimmäisen järkytyksen aiheuttaman järkytyksen ja kunnioituksen vuoksi tämä uudelleensovittaminen aiheuttaa joukkoa sirinä maailmanlaajuisesti - mikä tarkoittaa, että monet katsojat kääntyvät VPN: n puoleen estääkseen kilpailun estämisen ja nähdäkseen, pystyykö Ruiz tekemään näennäisesti mahdotonta vielä kerran.

Kuinka suoratoistaa Ruiz Vs Joshua 2 VPN: llä

VPN: n avulla kuka tahansa voi teeskennellä olevansa vieraassa maassa estämään Ruiz VS AJ: n virallisen virran. Tämä säästää sinun joutumasta metsästämään laitonta virtaa ja takaa, että et yhtäkkiä jää pimeään virran ollessa rikki.

VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa tai jopa Espanjassa - estämään Joshua VS Ruiz 2: n esto DAZN- tai Sky Sports -sovelluksissa. VPN toimii piilottamalla todellisen IP-osoitteesi ja korvaamalla sen paikallisella IP-osoitteella haluamassasi maassa.

Seurauksena on, että voit maksaa virallisesta suoratoistopalvelusta ja katsella sitä aivan kuten paikalliset tekisivät. Voit poistaa Anthony Joshua VS Ruiz -sovelluksen käytöstä VPN: llä noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  1. Tilaa yksi parhaista VPN-verkoista. Ruis Vs AJ: n estämiseksi suosittelemme NordVPN: ää, koska se on nopea ja siinä on palvelimia maailmanlaajuisesti missä tarvitset niitä taistelun suoratoistoon.
  2. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto.
  3. Yhdistä haluamasi maan palvelimeen.
  4. Siirry suoratoistopalveluun, joka välittää taistelua, ja tilaa
  5. Katso Joshua Vs Ruiz VPN: n ansiosta.

Missä voin katsoa Joshua Vs Ruizia verkossa?

DAZN

Paras tapa useimmille ihmisille suoratoistaa AJ Vs Ruiz 2 on todennäköisesti online-urheilun suoratoistopalvelun DAZN kautta. DAZN: llä on oikeudet uusintaotteluun Yhdysvalloissa, Itävallassa, Saksassa, Japanissa, Sveitsissä, Kanadassa, Italiassa, Espanjassa ja Brasiliassa.

Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää VPN: tä yhteyden muodostamiseen kyseisen maan palvelimeen DAZN: n estämiseksi ja kuukauden tilauksen saamiseksi. Yhden kuukauden tilauksen hinta on 10–20 dollaria valitsemastasi maasta riippuen. Suosittelemme kuitenkin Kanadaa, joka maksaa sinulle noin 15 dollaria taistelun seuraamisesta.

Lisäksi DAZN-asiakkaat Yhdysvaltojen ulkopuolelta voivat tällä hetkellä saada 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tämä tarkoittaa, että niin kauan kuin tilaat DAZN Kanadan tai Espanjan - voit seurata taistelua englanniksi tai espanjaksi kommentoimalla maksamatta senttiäkään.

Sky Urheilutoimisto

Jokainen, joka haluaa katsella taistelua Ison-Britannian Sky Sports -lähetystoiminnan välityksellä, voi tehdä niin verkossa ostamalla Box Office -maksutapahtuman NowTV: stä..

NowTV aikoo myydä pääsyn pay-per-view-taisteluun, joka kertaluonteinen maksu on 24,99 dollaria. Ja kuka tahansa, joka tilaa taistelun NowTV: n kautta, voi käyttää sitä suoraan tietokoneellaan, Macilla, älypuhelimella tai tablet-laitteella.

Milloin Joshua Vs. Ruiz 2?

Ennakoidun uudelleenottelun on tarkoitus tapahtua tarkoituksenmukaisesti rakennetulla areenalla Ad Diriyahissa, Saudi-Arabiassa..

Päätapahtuman odotetaan alkavan klo 21.00 GMT lauantaina 7. joulukuuta, ja kehäkävelyjen odotetaan alkavan klo 8.30–20.45 GMT..

Kenen odotetaan voittavan?

Alkuperäisen taistelun aiheuttaman sokin jälkeen on reilua sanoa, että tästä uusinnasta liittyy paljon keskustelua. Monet oppilaat uskovat, että Joshua oli huono yö ja että hän vangitsee tittelit helposti. Jotkut nyrkkeilyasiantuntijat väittävät kuitenkin, että Ruiz on todellinen kauppa ja että on mahdollista, että Joshua saattaa joutua pulaan maailmaan, joka tulee lauantai-iltana..

Tiedämme, että Joshua on pudonnut melkoisesti puntaa etumatkaan tähän taisteluun. Toivottavasti tämä tekee hänestä ketterämpää ja pystyy selviytymään Ruizin pikakäyttöön. Todellisuus on kuitenkin, että tämän taistelun tulosta on vaikea soittaa, mikä tekee Dunes Clash -sovelluksesta pakollisen tarkkailun kaikille nyrkkeilyfanaatikoille..

Bookies mukaan AJ on suosikki voittaa kertoimilla 4/11. Tämä tarkoittaa, että 11/5 -vedonlyönti ala-koiralle Ruizille voisi olla erinomainen tapa tehdä illasta hieman jännittävämpi. Loppujen lopuksi, jos hän teki sen kerran, hän voi tehdä sen uudestaan!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me