Kuinka ladata torrenteja iPhonesta ja mitkä ovat parhaat torrentin lataajat iPhonelle

Apple ei salli BitTorrent-sovellusten käyttöä App Storessa, mikä tekee iPhonen tai iPadin torrentista hiukan haastavamman kuin muilla alustoilla. Hyvä uutinen on kuitenkin, että pilvipalveluiden ansiosta torjunta iOS-laitteella on mahdollista.


Mikä on cloud torrent -palvelu?

Cloud torrent -palvelu on kuin ystävä, joka tekee todellisen torrentin sinulle. Sen sijaan, että siirryttäisit taloon siirtääksesi poltettua sisältöä USB-tikulle, kun lataus on valmis, siirrä tai suoratoista se etäpalvelimelta iPhoneen tai iPadiin tavallisella HTTP: llä.

Cloud torrent -palvelut toimivat yleensä selaimesi sisällä, vaikka on mielenkiintoista huomata, että Apple sallii joitakin pilvi-torrent-sovelluksia App Store -kauppaan.

Pilvipalveluita on useita, joista suurin osa toimii suunnilleen samalla tavalla. Näitä ovat Bitport.io, put.io ja Zbigz, mutta niitä on paljon enemmän.

hintoja

Cloud torrent -palvelut tarjoavat ilmaisia ​​tilejä, joilla on usein 1 Gt: n tallennusraja. Ne voivat olla hyödyllisiä, mutta saat mitä maksat. Löysimme useimmat ilmaiset tilit johtivat HTTP-latausnopeuksiin, jotka olivat kaikki käyttökelvottomia.

Maksetut suunnitelmat alkavat yleensä noin 10 dollaria kuukaudessa 100 Gt tallennustilaa. Tämä voi kuitenkin vaihdella dramaattisesti, joten kannattaa tehdä ostoksia ympäri. Maksetut maksulliset suunnitelmat tuottavat paljon parempia latausnopeuksia kuin ilmaiset suunnitelmat, ja ne yleensä suojataan HTTPS: llä.

suoratoisto

Sen lisäksi, että ne toimivat iPhone-laitteellasi, pilvitorrent-palveluiden suuri etu on, että ne voivat suoratoistaa videosisältöä puhelimeesi, joten sitä ei tarvitse tallentaa paikallisesti.

Apple on pahamaineisesti spartalainen jakaessaan tallennusmuistia mobiililaitteillaan, jotka eivät myöskään tue ulkoisia SD-kortteja. Tämä tekee tästä tilaa säästävästä ominaisuudesta jumalallinen iOS-käyttäjille.

Kuinka torrent iPhonessa tai iPadissa

Joillakin pilvipalveluilla (mukaan lukien esimerkki put.io) on itse asiassa iOS-sovellus, mutta useimmat niistä ovat vain selainpohjaisia. Koska tämä on yleinen opas, keskitymme ensisijaisesti pilvipalvelun käyttämiseen sen web-käyttöliittymän kautta.

 1. Hanki itsellesi pilvi-torrentitili. Tässä oppaassa aiomme käyttää put.io: ta, koska se on erittäin tyypillinen tällaiselle palvelulle. Havaitsimme sen toimivan hyvin ja pidämme siitä, että se tarjoaa iOS-sovelluksen, mutta emme ole tutkineet markkinoita täysin ja valinneet siksi put.io pelkästään havainnollistavista syistä.

  Put.io ei tarjoa ilmaisia ​​tilejä sille, mikä sen arvoista on. Mutta se tarjoaa yhden päivän premium-palvelun kokeilun 0,99 dollarilla, jonka havaitsimme paljon hyödyllisemmäksi arviointitarkoituksiin kuin mikään ilmainen tili, jota yritimme..

 2. Yhdistä VPN-verkkoon (ei ole ehdottoman välttämätöntä, mutta aina hyvä idea).

 3. Käy torrent-sivustolla. Suurimmalla osalla tätä artikkelia lukeneista ihmisistä on jo suosikki, mutta jos et ole enää torrentissa, Google (tai valittu yksityinen hakukone) on ystäväsi.

 4. Etsi haluamasi sisältö.

  1337x-verkkosivusto

 5. Etsi Magneetti-linkki, paina sitä pitkään ja Kopioi linkki. Jotkut pilvi torrent -palvelut sallivat myös liittää .torrent-tiedostoihin, mutta useimmat tarvitsevat toimimaan Magnet-linkin.

  lataa torrentti magneettilinkin avulla

 6. Kirjaudu sisään selaimessa pilvitorrent-tiliisi ja etsi ”Lisää uusi torrentti” -kenttä (sitä voidaan kutsua joku muu). Pitkä painallus -> Liitä Magnet-linkki sisään. Katso alla kuinka teemme tämän put.iossa.

  put.io uusi siirto

  Teoriassa voit käyttää mitä tahansa selainta. On kuitenkin syytä huomata, että iOS-käyttöinen Firefox toimi parhaiten meille, koska Safari ja Chrome aiheutti virheitä latausprosessin aikana.

 7. Torrent aloittaa lataamisen pilvi-torrent-tilillesi. Voit siirtää sen paikallisesti iPadiin HTTP: n kautta napsauttamalla siihen liittyvää latauspainiketta.

  put.io-tiedostojen luettelo

  Vaihtoehtoisesti on yleensä mahdollista suoratoistaa videosisältöä suoraan selainikkunassa.

  yö elävän kuollut torrent

 8. IDevice-omistajana tiedät todennäköisesti jo hyvin, että iOS: n tiedostojen hallinta ei ole yhtä suoraviivaista kuin muilla alustoilla. Onneksi Files (iOS: n sisäänrakennettu tiedostohallintasovellus) tarjoaa pääsyn Firefox Download -kansioon, johon pääset helposti vasta lataamillesi torrenteille.

  lataukset näytetään Firefoxissa

  Kätevä vinkki: VLC for Mobile on 100% ilmainen ja avoimen lähdekoodin sovellus, joka toistaa melkein minkä tahansa videotiedoston, jonka voit heittää siihen.

  Kuten jo todettiin, put.io tarjoaa itse asiassa myös iOS-sovelluksen. Tämän avulla voit selata put.io-tiliisi tallennettuja tiedostoja, siirtää niitä paikallisesti iPhonelle tai iPadille tai (elokuvatiedostojen tapauksessa) suoratoistaa niitä.

  Toisin sanoen se korvaa tarpeen suorittaa vaiheet 7 & 8 yllä olevassa selaimessa. Sinun on edelleen noudatettava vaiheita 1-6 yllä, jotta voit torrent tiedostoja tilillesi.

Kuinka pitää iPhonesi turvassa räjäyttäessäsi?

VPN auttaa pitämään iPhone suojattuna torrentin aikana. VPN: n käytön edut ovat seuraavat:

 • Piilottaa todellisen IP-osoitteesi ikäisiltä, ​​jotka muuten näkevät tarkalleen, kuka olet. Tämä on erityisen huolestuttavaa, kun otetaan huomioon, että tekijänoikeuksien valvojat seuraavat rutiininomaisesti niiden ihmisten IP-osoitteita, jotka torjuvat henkistä omaisuuttaan ja ryhtyvät toimiin heitä vastaan.
 • Piilottaa Internet-palveluntarjoajalta lataamasi.

Katso yksityiskohtainen keskustelu aiheesta Torrentingin parhaat VPN: t.

Torrenting iPhonessa tai iPadissa on kuitenkin erilainen, koska et torrent suoraan. Cloud torrent -palvelusi toimii välittäjänä, mikä tarkoittaa, että:

 • Vertaisparit näkevät torrent-palvelimen IP-osoitteen, ei todellista IP-osoitetta.
 • Paikalliset siirrot ovat todennäköisesti piilotettu HTTPS: llä (tämä ei useinkaan ole ilmaisten tilien kohdalla, mutta se on melko vakioominaisuus useimmissa premium-pilvitorrent-tileissä).

Joten jos haluat vain VPN: n suojata itseäsi torrentin aikana iPhonessa, VPN: n tarvitseminen on vähemmän pakottavaa. Suosittelemme kuitenkin VPN: n käyttöä, koska:

 • VPN avaa torrentisivustot, joille sinun on vielä käydä löytääksesi torrentit ensinnäkin.
 • VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi käyteiltäsi torrent-sivustoilta, ja kuka tietää, mitä tietueita he kirjaavat?
 • VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi pilvi-torrentin tarjoajalta (vaikka siinä on todennäköisesti maksutietosi, jos ostat premium-suunnitelman).

Katsomme, että sinun on joka tapauksessa käytettävä VPN: ää kaikissa laitteissasi. Useimmat VPN-palvelut tarjoavat iOS-sovelluksen, mutta tutustu parhaimpiin VPN-sovelluksiin iPhonelle ja iOS: lle suosituimmista suosituksistamme.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me