Kuinka määrittää VPN Android-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseen

Ylivoimaisesti helpoin tapa määrittää VPN Android-laitteellesi on asentaa luotettava palvelu Google Play -kaupasta. Monet, elleivät useimmat, tarjoajat tarjoavat räätälöityjä Android VPN -sovelluksia.

Kuinka VPN määrittää Androidille

Asenna VPN Android-puhelimeesi noudattamalla alla lueteltuja vaiheita:

 1. Seuraa VPN-palvelusi tarjoamaa linkkiä tai etsi Google Play Kaupasta hyvämaineinen VPN-sovellus. Suositeltujen palvelujen luettelo on Android-parhaimmissa VPN-artikkeleissa.
 2. Sovelluksen lataussivulla on aina hyvä idea lukea käyttäjien arvosteluja varmistaaksesi, että sovellus on laillinen. Jos olet tyytyväinen, valitse ”Asenna”.

VPN-palvelun asentaminen Androidille

 1. Lue käyttöoikeudet, joita sovellus vaatii laitteeltasi, ja varmista, että olet tyytyväinen niihin. Sovelluksen sisäisiä ostoksia tarvitaan tilauksen ostamiseksi sovelluksesta, ja jokainen VPN-sovellus tarvitsee pääsyn WiFi-asetuksiin. Muita lupia ei vaadita. Kosketa ”Hyväksy”, kun olet valmis jatkamaan.

Android Install 2

Sovellus lataa ja asentaa sitten Android-laitteellesi. Kun tämä on valmis, käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tarvittaessa. Kun olet sovelluksessa, valitse vain palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden, ja napsauta Yhdistä.

OpenVPN Android-asennus

OpenVPN on nyt alan standardi VPN-protokolla. ProPrivacy.com suosittelee sinua käyttämään sitä melkein kaikissa olosuhteissa.

Tärkeimmät Android-valmistajan kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellukset ovat OpenVPN Connect ja täysin esitelty ja avoimen lähdekoodin OpenVPN Androidille (saatavana F-Droid-versio). Seuraa alla olevia ohjeita määrittääksesi OpenVPN Android-laitteelle:

 1. Lataa OpenVPN-määritystiedostot VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolta. Pura ne (tarvittaessa) ja siirrä kansioon Android-laitteellasi. Voit vaihtoehtoisesti ladata ne suoraan Android-laitteellesi ja purkaa ne.
 2. Lataa, asenna ja suorita OpenVPN Androidille (jos et vielä ole). Lisää profiili koskettamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa + -kuvaketta. Anna profiilille sopiva nimi ja paina sitten Tuo.

Android Ovpn 1

 1. Siirry kansioon, johon tallensit pakkaamattomat OpenVPN-asetustiedostot, ja valitse palvelin (.ovpn-tiedosto). Kun olet tuonut, kosketa rasti ✔ -kuvaketta jatkaaksesi.

Android Ovpn 2

 1. Kun olet valmis, näet palvelimen nimen Profiilit-välilehdessä. Käynnistä VPN vain koskettamalla sitä. Voit tuoda .ovpn-tiedostoja niin monelle palvelimelle kuin haluat, ja ne näkyvät täällä.

Android Ovpn 3

Monet palveluntarjoajat sisällyttävät kaikki tarvittavat avaimet ja tilitiedot mukautettuihin .ovpn-tiedostoihin, joten lisämäärityksiä ei tarvita. Toiset voivat edellyttää, että annat tilitietosi ja muut tiedot. Katso tarkempia ohjeita palveluntarjoajan oppaista.

Lisä OpenVPN Android-asetuksille (valinnainen, mutta suositeltava)

Ota IPv6-reititys käyttöön

Voit estää IPv6: n DNS-vuodot määrittämällä Androidin OpenVPN: n reitittämään kaiken IPv6-liikenteen oikein VPN: n kautta. Varmista, että tämä on käytössä, seuraa alla olevia vaiheita:

 1. Muokkaa tiettyä VPN-yhteyttä Profiilit-välilehdellä.

Ovpn Android 1

 1. Varmista, että IPv6 -> Käytä oletusreittiä on valittu. Tarkista täällä ollessasi myös, että IPv4-vuodonsuojaus on käytössä (sen pitäisi olla oletusarvoisesti).

Ovpn Android Dns -suojaus

Lataa Android .apk-tiedosto

Android-laitteen Google-käytöstä poistamiseen on monia syitä. Jos siirryt tälle reitille, useimmat VPN-verkot toimittavat sinulle heidän ohjelmistonsa Android-sovelluspakettitiedoston (.apk), jonka voit ladata sivulle Androidille..

Huomaa, että tiedostojen sivulataus Play Kaupan ulkopuolelta aiheuttaa tietoturvariskin. Joten muista hankkia .apk hyvämaineisesta lähteestä - sellaiselta palveluntarjoajalta. Se ei voi myöskään satuttaa haittaohjelmien tarkistuksen suorittamista.

 1. Lataa Android-tiedostonhallintasovellus.
 2. Lataa .apk-tiedosto laitteellesi. Voit ladata sen suoraan verkosta selaimellasi, lähettää sen Android-laitteellesi sähköpostin liitetiedostona, siirtää sen pöytätietokoneelta USB-johdon tai USB-tikun kautta, käyttää sitä Dropbox-tililtäsi tai mitä tahansa muuta….

Android-asennus IPv Apk2

IPVanish antaa sinun ladata .apk suoraan verkkosivustolta

 1. Etsi ladattu tiedosto tiedostosuunnittelijan avulla (tai valitse se vain avattavasta Android-ilmoitussivusta) ja valitse ”Asenna”. Kun sovellus on asennettu, avaa se vain.

Android-asennus IPv Apk

Määritä PPTP- tai L2TP / IPsec-VPN-asetukset manuaalisesti

Android-puhelimissa on sisäänrakennettu VPN-asiakasohjelma, joka tukee PPTP- ja L2TP / IPsec-protokollia. Syistä, joita on yksityiskohtaisesti käsitelty VPN-salaus: Täydellisessä oppaassa, suosittelen aina OpenVPN-sovelluksen käyttämistä sen sijaan (joko mukautetun sovelluksen tai yllä mainittujen OpenVPN-sovellusten kautta).

Jotkut käyttäjät pitävät kuitenkin tosiasiasta, että PPTP- tai L2TP / IPsec-yhteys voi olla ilman tarvetta ladata kolmannen osapuolen sovellusta. Huomaa, että asennustiedot voivat poiketa hieman alla olevista ohjeista sen mukaan, mitä laitetta ja Android-versiota käytät.

 1. Siirry VPN-asetukset -sivulle. Tämä löytyy puhelimesta Asetukset-kohdasta -> liitännät -> Lisää yhteysasetuksia -> VPN. Valitse ”Lisää VPN”.

Android Install 3

 1. Kirjoita PPTP- tai L2TP / IPsec-asetukset, jotka sinulle on antanut palveluntarjoaja. Nämä asetukset ovat yleensä saatavana verkkosivuston asetussivuilla tai voit kysyä tukea. Kosketa ”Tallenna”, kun olet valmis.

Android Install 4

Huomaa, että ennalta jaettujen avainten käyttö turmelee turvallisuuden kannalta voimakkaasti, vaikkakin tätä lievennetään jonkin verran, jos tilit suojataan yksilöllisellä käyttäjänimellä ja salasanalla.

 1. Valitse hiljattain luotu yhteys VPN-asetukset-sivulla.

Android Install 6

 1. Kirjaudu VPN-tiliisi ja paina “Yhdistä”.

Android Install 7

Kuinka testata VPN

Riippumatta siitä, millaista VPN-verkkoa käytät, Android näyttää pienen avainkuvakkeen ilmoituspalkissa aina, kun se yhdistetään. Tämä antaa sinulle yhdellä silmäyksellä, että olet suojattu.

Android Vpn-avain

Lisävahvistusta varten voit suorittaa IP-vuototestin…

Tarkista VPN: n IP-vuotojen varalta

Android on paljon vähemmän alttiita DNS- ja WebRTC-vuotoille kuin työpöytäympäristöt. Kun yhteys on muodostettu, sinun tulisi silti tarkistaa IP-vuodot. Varmuuden vuoksi.

Huomaa, että yksityiskäyttöön - [RFCxxxx] IP: t ovat vain paikallisia IP-osoitteita. Niitä ei voida käyttää yksilön tai laitteen tunnistamiseen, joten ne eivät muodosta IP-vuotoa.

Ota tappikytkin käyttöön

Tapa 1 (Android Nougat 7+)

Uudemmat Android-versiot sisältävät nyt sisäänrakennetun tap-kytkimen, joka toimii minkä tahansa VPN: n kanssa. Tämä sisältää Androidin sisäänrakennetun PPTP / L2TP-sovelluksen, OpenVPN Androidille ja mukautetut sovellukset. Jos laitteesi käyttää Android Nougat 7+ -käyttöjärjestelmää, käytä tätä menetelmää.

1. Varmista, että VPN on kytketty pois päältä, ja siirry sitten laitteen asetuksiin. Samsung Galaxy S8 + -sovelluksellani ne löytyvät Asetuksista -> liitännät -> Lisää yhteysasetuksia -> VPN, mutta tämä saattaa vaihdella laitteittain.

2 rataskuvakkeessa sen sovelluksen tai yhteyden vieressä, jolle haluat asettaa tappauskytkimen.

Android Kill 1

3. Kytke molemmat päälle "Aina-VPN" ja Estä yhteydet ilman.

Android Kill 2

4. Vahvista, että haluat VPN: llesi tappikytkimen

Android Kill 3

Ja ta-da! Aika groovy, eh?

Menetelmä 2

Jos käytät vanhempaa Android-versiota, älä koskaan pelkää! Voit määrittää Androidin OpenVPN: n toimimaan tappajakytkimenä. Tämä ei ehkä ole aivan yhtä turvallinen kuin yllä oleva menetelmä, koska se ei suojaa sinua, jos OpenVPN for Android kaatuu, mutta se on silti melko tehokas.

 1. Muokkaa tiettyä yhteyttä Profiilit-välilehdessä (katso yllä).
 2. Siirry “Advanced” -välilehteen ja valitse “Persistent Tun” ja aseta “Connection retries” -asetukseksi Unlimited.

Ovpn Android 3

Sinulla on nyt OpenVPN-tappokytkin Androidille.

johtopäätös

Oman VPN-sovelluksen käyttäminen Google Play Kaupasta on helpoin tapa asentaa VPN puhelimeesi. Muut menetelmät ovat kuitenkin tuskin vaikeita.

Kuvaluotto: Lähettäjä .elcic / Shutterstock.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me