Kuinka perustaa VPN-palvelu

Jokaiselle VPN-maailman aloittelijalle voi tuntua, että siihen kuuluu paljon ammattikieltä. Todellisuudessa säännöllisesti käytetyt VPN-termit eivät kuitenkaan ole tarpeettomia teknisiä keskusteluja: ne ovat välttämättömiä ymmärrettäessä, onko VPN-palvelu hyvä. Lisäksi tämä terminologia on ymmärrettävä (ainakin vähän) VPN: n turvallisen asennuksen varmistamiseksi..

Älä ymmärrä minua väärin, sinun ei tarvitse tulla VPN-asiantuntijaksi - itse asiassa VPN: n onnistuneeseen perustamiseen tarvittava tietotaso on melko vähäinen. Lisäksi jos päätät mennä hyvämaineisen ja vakiintuneen VPN: n (jolla on oma VPN-ohjelmisto) kanssa, sinun ei tarvitse tietää paljon. Syy? Parhaimmillaan VPN: llä - kuten ExpressVPN - on kaikki tarvittavat vaihtoehdot ohjelmistossaan. Sellaisenaan kaikkien tilaajien on asennettava ohjelmisto ja sitten valitsemasi asetukset VPN-valikossa.

Ihmisten, jotka päättävät olla kirjautumattomia VPN-verkkoon mukautetulla asiakkaalla (VPN-ohjelmisto), on toisinaan asennettava OpenVPN-salaus käyttämällä kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmistoa. Tämä ei ole niin helppoa kuin vain maailmanluokan VPN: n mukautettujen VPN-ohjelmistojen lataaminen - mutta se ei ole myöskään niin vaikeaa.

kuinka asentaa vpn

OpenVPN-salaus

OpenVPN on markkinoiden turvallisimman VPN-salauksen nimi. Koska tämä tarjoaa vertaansa vailla olevia turvallisuuden ja yksityisyyden suojaa, tämä on VPN-salaus, jota ProPrivacy.com -tiimimme aina suosittelee käyttämään.

Tästä syystä tämä opas sisältää Android- ja Windows-asennusoppaat kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmistolle. Sinänsä tämä opas auttaa ketään (riippumatta heidän asiantuntemuksensa tasosta) määritä OpenVPN millä tahansa VPN, joka tarjoaa se. Sellaisenaan tämä opas on kattava.

DNS-asetukset - manuaalinen asennus

Olemme ehdottoman perusteellisia, vaikka olemme sisällyttäneet jopa oppaan DNS-asetusten määrittämiseen manuaalisesti. DNS-pyynnöt ovat tärkeä osa verkkoliikennettäsi joka voi antaa sijaintisi ja henkilöllisyytesi pois. Jotta VPN pitääksesi sinut turvassa, on tärkeää, että sinulla ei ole "DNS-vuotoja".

VPN: n valitseminen ja asennus

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä kysyttäessäsi kuinka määrittää koti-VPN: n, on miettiä, mihin haluat VPN: n. Ja kuinka paljon haluat käyttää VPN: ään? On selvää, että kaikki haluavat maksaa mahdollisimman vähän, mutta vähemmän maksaminen voi johtaa ylimääräisiin asennusvaiheisiin (nimittäin tämän oppaan kohdat 4 ja 5)..

Parhaat VPN: t tekevät koko kokemuksesta kävelymatkan puistossa. Lisäksi VPN: t, jotka pelin huipulla tarjoavat myös kaiken parhaan. Tästä syystä jotkut VPN: t voivat olla viidessä parhaassa urheilun VPN: ssä, 5 parhaassa VPN: ssä Windows, parhaassa VPN: ssä MacBookissa ja 5 parhaassa VPN: ssä suoratoistoartikkelissa. Vain sinä tiedät, mihin haluat VPN-palvelusi, ja elämäsi helpottamiseksi on, että täällä ProPrivacy.com-sivustolla on viisi parasta luetteloa kaikista mahdollisista mahdollisuuksista (ja jos uskot, että olemme jättäneet mitään, älä epäröi ottaa yhteyttä meille). Löydä paras VPN sinulle käyttämällä minkä tahansa sivun yläreunassa olevaa navigointia löytääksesi viisi parasta VPN-luetteloa käyttötarkoituksesi kannalta. Tai jos haluat vain parasta monipuolista palvelua, katso paras VPN-palveluartikkeli.

Napsauta läpi ja tilaa

Nyt kun olet päättänyt, sinun tarvitsee vain siirtyä heidän verkkosivustoilleen napsauttamalla oppaamme linkkiä ja kirjautumalla VPN: ään. Hyvä VPN vaatii vain sähköpostiosoitteen ja maksutavan rekisteröitymiseen. Maksu voidaan yleensä suorittaa useilla tavoilla, mukaan lukien luotto- tai pankkikortilla, PayPalilla tai jopa Bitcoineilla niille, jotka haluavat.

Kun olet tilannut onnistuneesti ja saanut salasanan, voit kirjautua VPN-palveluntarjoajan verkkosivuille saadaksesi pääsyn VPN-ohjelmistoon. Jos olet Android- tai iOS-käyttäjä, voit yleensä saada sovelluksen myös Google Play -kaupasta tai iTunesista. Kun se on asennettu älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseen, kirjaudu sisään vain käyttämällä käyttöoikeustietojasi palvelusta kirjautumisen jälkeen.

Salauksen päättäminen

Nyt kun olet asentanut VPN: n, sinun on tehtävä päätös salauksesta. PPTP on käytettävissä useimmissa VPN-verkoissa, mutta se on vanhentunut salausprotokolla, joka ei pidä sinua turvassa - joten älä käytä sitä.

Paras käytettävissä oleva VPN-protokolla on OpenVPN, joten jos VPN: lläsi on valikossa se, valitse se. Lisäksi jotkut VPN-verkot tarjoavat sekä TCP (Transmission Control Protocol) - että UDP (User Datagram Protocol) -käytännöt. TCP on luotettavampi, mutta UDP on nopeampi - joten jos aiot suoratoistaa, valitse UDP.

Toimi seuraavasti:

 1. Klikkaa asetukset VPN-verkossa (se voi näyttää hammas). Joillakin VPN: issä on myös valikko nimeltä “Lisäasetukset.”
 2. Kun olet asetusvalikossa, napsauta “salausasetukset”.
 3. Valitse OpenVPN (TCP luotettavuuteen ja UDP suoratoistoa varten).

ExpressVPN-näytön näyttökuva:

expressvpn-salausasetukset

L2TP / IPsec (VPN: n määrittäminen Windows 10: ssä)

Toisinaan jotkut ihmiset päättävät käyttää L2TP / IPsec-sovellusta, koska se toimii alkuperäisessä Windows-käyttöjärjestelmässä ilman, että tarvitset ulkopuolisia ohjelmistoja. Se ei ole yhtä turvallinen kuin OpenVPN, mutta se on suojattu (toisin kuin PPTP). Jos päätät käyttää L2TP IPseciä, noudata vain yllä olevia vaiheita VPN-ohjelmistossa, mutta valitse sen sijaan L2TP IPsec.

Jos VPN-verkossa ei jostain syystä ole mukautettua asiakasohjelmaa, jolla on L2TP IPsec -vaihtoehto, voit määrittää sen manuaalisesti noudattamalla näitä vaiheita:

1. Lisää ensin uusi VPN-yhteys napsauttamalla Internet-yhteyskuvake järjestelmälokerossa.

2. Valitse Verkkoasetukset

l2tp 4

3. Nyt kun olet verkossa & Napsauta Internet-asetuspaneeli VPN > Lisää VPN-yhteys.

l2tp5

4. Tässä vaiheessa tarvitset VPN-osoitteita palvelimen osoite VPN-yhteyden muodostamiseen. Lisäksi tarvitset käyttäjätunnus ja Salasana siitä lähtien, kun olet rekisteröitynyt VPN-palveluun.

5. Kirjoita seuraavat asetukset Lisää VPN-yhteys -valikkoon:

VPN-palveluntarjoaja: Windows (sisäänrakennettu)
Yhteyden nimi: [anna VPN-yhteytellesi nimi]
Palvelimen nimi tai osoite: [VPN-palvelimen osoite - hanki tämä VPN: ltä]
VPN-tyyppi: L2TP IPsec
Kirjautumistietojen tyyppi: Käyttäjänimi ja salasana
Käyttäjätunnus: Hanki tämä VPN-palveluntarjoajalta
Salasana: Hanki tämä VPN-palveluntarjoajalta

Laita rasti ruutuun Muista kirjautumistietoni.

Klikkaus Tallentaa.

l2tp 8

6. Nyt kun olet luonut L2TP IPsec -yhteyden onnistuneesti, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys. Siirry kohtaan verkko & Internet-asetusruutul. Voit muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen napsauttamalla yhteyden nimi, napsauta sitten Kytkeä.

l2tp 7

Mukautetun asiakkaan asetusten ja ominaisuuksien määrittäminen

Jos olet tilannut suositellun VPN-palveluntarjoajan, voit valita pro-ominaisuuksia, kuten a tappaa kytkin ja DNS-vuodonsuojaus. Lisäksi voit mahdollisesti vaihtaa "Automaattinen yhteys”Ominaisuus. Palomuuripohjainen tappokytkin pakottaa kaiken liikenteen kulkemaan VPN-tunnelin läpi. Tämä takaa, että et vuota salaamattoman liikenteen Internet-palveluntarjoajaasi. Automaattinen yhteys muodostaa myös VPN-yhteyden uudelleen valittuun palvelimeen, jos VPN-yhteys katoaa jostain syystä (joten sinun ei tarvitse tehdä sitä manuaalisesti). Voit ottaa nämä ominaisuudet käyttöön seuraavasti:

 1. Napsauta VPN-ohjelmiston asetuksia.
 2. Käynnistä toiminnot, joita haluat käyttää. Jos aiot olla piratisoidun sisällön suoratoisto tai tekemällä mitään verkossa mitä sinä haluavat pysyä täysin yksityisinä sitten me suosittele käynnistämistä tappaa kytkin ominaisuus.

Kuinka asentaa OpenVPN-ohjelmisto

OpenVPN: VPN: n asettaminen Androidille

 1. Lataa Android-sovelluksen OpenVPN-sovellus täältä. Muista, että Androidille tarkoitettu OpenVPN on parempi (paljon kattavampi) sovellus kuin OpenVPN Connect.
 2. Lataa .ovpn-tiedostot VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolta
 3. Pura .OVPN-tiedostot työpöydällesi tai kansioon, jonka muistat esimerkiksi: "OpenVPN-tiedostot"
 4. Jos et tiedä miten purkaa zip-tiedosto, lataa WinRAR täältä. Laita zip-tiedosto kansioon, josta haluat purkaa sen, napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja napsauta "ote tästä".
 5. Puramisen jälkeen lähetä itsellesi .ovpn-tiedostot.
 6. Avaa OpenVPN connect -sovellus, tuota itse lähettämäsi .OVPN-tiedostot (tämä voidaan tehdä suoraan sähköpostisovelluksesta) tai napsauttamalla tuontipainiketta OpenVPN connect -sovelluksessa..
 7. Sinun on annettava yhteydelle valitsemasi nimi.
 8. Nyt sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys yhteen sovelluksen palvelimista. Se kysyy käyttäjänimeäsi ja salasanaasi (joudut joskus hankkimaan yksilöllisen avaimen VPN-palveluntarjoajalta, joten tarkista heidän kanssaan).

OpenVPN: VPN: n määrittäminen Windowsissa

 1. Lataa OpenVPN täältä
 2. Lataa .ovpn-tiedostot VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolta
 3. Seuraa asennusohjeita, kunnes OpenVPN on asennettu onnistuneesti tietokoneellesi. Jos saat viestin, jossa kysytään, haluatko asentaa TAP-ohjaimet, valitse kyllä, koska tarvitset niitä.

openvpn-napauta

 1. Pura ja poista .OVPN (saat nämä VPN: stä) tiedostot seuraavaan kansioon: C: Program FilesOpenVPNconfig
 2. Nyt olet valmis muodostamaan yhteyden. Napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydän OpenVPN-kuvaketta ja napsauta “Suorita järjestelmänvalvojana”. Älä suorita sitä kaksoisnapsauttamalla: sinun on suoritettava se järjestelmänvalvojana. Napsauta kyllä.

openvpn järjestelmänvalvoja

 1. Napsauta nyt hiiren kakkospainikkeella OpenVPN-kuvaketta järjestelmäpalkissa (näytön oikeassa alakulmassa) ja valitse palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden. Sinulta kysytään käyttäjänimeä ja salasanaa. Napsauta Muista salasanani, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä uudestaan ​​seuraavan kerran (sinun on pyydettävä sitä muistamaan salasanasi jokaiselle palvelimelle, kun muodostat ensimmäisen yhteyden)..

DNS-asetusten määrittäminen manuaalisesti Windowsissa

Toisinaan ihmisten on ehkä määritettävä DNS-pyyntöasetukset manuaalisesti. Lisäksi ihmiset, jotka kirjautuvat vahingossa VPN: ään ja saavat myöhemmin selville, että käyttävät epävarmoja DNS-palvelimia (kuten GoogleDNS tai OpenDNS, jotka molemmat pitävät lokit), voivat muuttaa DNS-asetuksiaan siten, että heidän pyyntönsä hoitaa OpenNIC tai DNS. KATSELLA. Sekä DNS.WATCH että OpenNIC tarjoavat ilmaisen pääsyn nopeaan, lokitonta DNS-pyyntöpalvelimeen.

Alla olevassa oppaassa olen käyttänyt DNS.WATCH-esimerkkiosoitteita, mutta on syytä pitää mielessä, että OpenNIC-sovellusta pidetään todellakin turvallisempana.

Muista, että jos VPN-verkossa on suojatut DNS-palvelimet, on paljon parempi käyttää niitä. Joten ota yhteyttä VPN: ään saadaksesi ensisijaiset ja vaihtoehtoiset DNS-osoitteet VPN: stäsi ja käyttää niitä alla olevien VPN.WATCH-esimerkien sijasta. Voit muuttaa DNS-asetuksia Windowsissa noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella verkkotasolla (näytön oikeassa alakulmassa) Internet-yhteyttä ja napsauta ”Avaa verkko- ja jakamiskeskus”.

2. Napsauta aktiivista verkkoyhteyttä hiiren kakkospainikkeella ja valitse valikosta Ominaisuudet

järjestelmälokero

3. Valitse Yhteysominaisuudet-ikkunassa IPv4 ja napsauta sitten Ominaisuudet.

dns 1

DNS2

4. Valitse IPv4-ominaisuuksista "Käytä seuraavaa DNS-palvelinta..." ja kirjoita ensisijainen ja vaihtoehtoinen IPv4-DNS-palvelin. Haluttu DNS-palvelin: 84.200.69.80 Vaihtoehtoinen DNS-palvelin: 84.200.70.40

dns 3

5. Palaa nyt takaisin yhteysominaisuuksien ikkunaan ja määritä IPv6. Valitse IPv6 ja napsauta ominaisuuksia.

dns 4

6. Valitse IPv6-ominaisuuksista "Käytä seuraavaa DNS-palvelinta..." ja kirjoita ensisijainen ja vaihtoehtoinen IPv4-DNS-palvelin. Haluttu DNS-palvelin: 2001: 1608: 10: 25 :: 1c04: b12f Vaihtoehtoinen DNS-palvelin: 2001: 1608: 10: 25 :: 9249: d69b

dns 5

7. Nyt kun olet muuttanut DNS-asetuksia, on hyvä idea varmistaa, että sinulla ei ole DNS-vuotoja siirtymällä ipleak.net-sivustoon tarkistamaan.

johtopäätös

Tässä oppaassa olen tarjonnut helppo seurata vaiheita uuden VPN: n asettamiseksi. Älä myöskään unohda, että kaikilla viiden parhaan luettelomme suositellulla VPN: llä on yleensä myös omat asennusoppaat. Joten jos haluat nähdä kuvia kuinka määrität tietyn VPN: n, mene vain heidän verkkosivuilleen ja tutustu heidän oppaisiinsa. Viimeinkin, jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi jättää meille kysymys alla.

Otsikon kuvan luotto: BeautyLine / Shutterstock.com

Kuvaluotto: Omelchenko / Shutterstock.com

Kuvaluotto: Nobelus / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me