Kuinka pysyä turvassa Bitcoinin avulla

Väistämättä bitcoinin arvon nousu on synnyttänyt aivan uuden tietoverkkorikollisuuden. Verkkorikolliset kohdistuvat naiiviin Internet-käyttäjiin, jotta he menettäisivät bitcoinejaan.Bitcoin-suojaus pieni

Tässä artikkelissa luetellaan suosituimmat salaustekniikkaan liittyvät huijaukset, joiden avulla voit erottaa viljan mätistä käsitellessään Bitcoin-tapahtumia.

Fake Bitcoin-vaihto

Aina kun kohtaat mainosta, jossa luvataan myydä sinulle Bitcoineja halvalla, ota huomioon, että se saattaa yrittää houkutella sinut petollisiin kryptovaluutanvaihto-verkkosivustoihin. Ensisijainen asia, jota on tarkasteltava käydessäsi missä tahansa vaihtopalvelussa, onko se HTTPS-käyttö. Jos verkkoosoite alkaa HTTPS: llä, se tarkoittaa, että kaikki selaimesi ja palvelun vuorovaikutukset ovat salattuja ja melko turvallisia. Tällaisen vaihdon käyttäminen on vaarallista siinä tapauksessa, että se on HTTP.Fake Bitcoin-vaihto

Toinen merkki väärin palvelusta on PayPal BTC-vaihtopetokset. Tällaiset sivustot tarjoavat verkkolomakkeen, jonka avulla voit kirjoittaa PayPal-sähköpostisi ja rahasumman, jonka aiot käyttää. Sen jälkeen näkyy QR-koodi, joka vahvistaa tapahtuman. Sen sijaan, että vastaanottaisit Bitcoinejasi, varastat vain PayPal-tilisi.

Rogue Bitcoin-lompakot

Rikkomattomien Bitcoin-lompakkojen tunnistaminen on hieman vaikeampaa, koska minkä tahansa lompakon ensisijainen tavoite on varastoida BTC-kauppa sen sijaan, että käydä kauppaa. Tällainen petos ei siis ole yleensä suunnattu välittömiin rahallisiin voittoihin. Itse asiassa he yleensä yrittävät huijata sinut asentamaan haittaohjelmia, jotka voivat varastaa arkaluontoisia tietoja.Rogue Bitcoin-lompakot

Löydä vilpilliset lompakot etsimällä epäilyttäviä tunnusmerkkejä. Kysy luotettavilta ihmisiltä, ​​ovatko he käyttäneet palvelua aiemmin. Tarkista online-arvostelut ja tulokset.

Jos Bitcoin-lompakko on ladattava sovellus, tarkista, onko siinä vaarallista koodia. VirusTotalin kaltaiset sivustot voivat skannata ohjelmistobinaareja tunnettujen infektioiden varalta käyttämällä kahta tusinaa viruksia samanaikaisesti.

phishing

Tietokalastelu on todennäköisesti yleisimpiä huijauksia verkkomaailmassa. Sen tavoitteena on suhteessa Bitcoiniin saada sinut vierailemaan epärehellisellä verkkosivustolla, joka on naamioitu tunnettuksi ja lailliseksi palveluksi. Vierailemalla pseudopalveluissa olet vaarassa, että menetät vain bitcoinejasi, mutta myös kaikki arkaluontoiset tietosi vaarantuvat ja henkilöllisyytesi varastetaan.Salaushuijaus

Haitallinen tietojenkalastelusähköposti voi näyttää olevan peräisin käyttämästäsi vaihto- tai lompakkopalvelusta. Tietoverkot ovat voineet hankkia henkilökohtaisia ​​tietojasi suuren tiedon rikkomisen, kuten pahamaineisen Yahoo-hakkeroinnin, jälkeen.

Yleinen ohje on välttää napsauttamalla hyperlinkkejä sähköpostien sisällä. Haittaohjelma voi näyttää täysin aitolta. Se käyttää useita uudelleenohjausvaiheita viedäksesi sinut vihdoinkin hakkereiden hallitsemaan sivustoon. Voit pysyä poissa tästä vaaroista kirjoittamalla URL-osoitteet suoraan selaimeesi tai käyttämällä kirjanmerkkejä.

Sinun tulisi lähestyä myös sähköpostin liitetiedostoja, joissa Liitteet toimittavat usein viruksia, kuten lunaohjelmia.

Pettajat voivat myös käyttää verkkomainoksia tai mustaa SEO: ta ohjaamaan sinut käymään väärin Bitcoin-vaihtoon tai lompakkoon, kun taas Googlen termit, kuten Osta Bitcoin tai Bitcoin vaihto. Käytä jälleen VirusTotal-sovellusta tarkistaaksesi, ovatko sivustot turvallisia.

Bitcoin Ponzi -järjestelmät

Tietyt sivustot ehdottavat houkuttelevia BTC-tarjouksia. Ne näyttävät liian hyvältä ollakseen totta. Se johtuu siitä, että he ovat. Heidän väitteidensä perusteella voit nostaa BTC-määrää kaksinkertaisena seuraavana päivänä. Tämä on tyypillinen Ponzi-järjestelmä. Heti kun lähetät Bitcoin-tiedostosi, todennäköisyys, että saat jopa alkuperäisen määrän takaisin, on erittäin pieni.Bitcoin Ponzi -järjestelmät

Tällaiset verkkosivustot sisältävät yleensä lähetysohjelmat, joiden avulla jäsenet voivat ansaita rahaa uusista asiakasjohdannaisista. Sellaisenaan sosiaalisen median URL-osoitteissa olevan viittauslinkin tulisi toimia varoitusmerkkinä. Viittauslinkit näyttävät tältä: verkkosivusto.com/?ref=826.

Pilven louhinnan vääriä lupauksia

Pilvikaivostoiminta liittyy malliin, jossa yksilöt ryhmitellään ja sijoittavat rahaa Bitcoinin kaivoslaitteiden vuokraamiseen. Tämä ajatus on hieno ja täysin legit. Kelmit kuitenkin käynnistävät huijauksiaan houkutellakseen kiinnostuneita ihmisiä ja antavat lopulta alhaisemman sijoitetun pääoman tuoton sijasta, että pitävät lupauksensa.Pilven louhinnan vääriä lupauksia

Pilven kaivoshuijausten välttämiseksi tarkastele tarkkaan mahdollisia riskiindikaattoreita. Pysy kaukana palveluista, joita markkinoidaan viittauslinkkien kautta. Varmista, että verkkosivusto on avoin ja rehellinen, kun on kyse kaivostoiminnassa käytetystä altaasta, kuka sitä ylläpitää ja kuinka paljon tuloja voit saada. Ammattimaiseen palveluun sisältyy yleensä kojetaulu prosessin hallitsemiseksi ja kaikkien toimintojen seuraamiseksi.

Henkilökohtaiset kaupankäyntivarkaudet

Bitcoin-varkaudet ulottuvat verkkomaailman ohi. Uuden lainsäädännön ja kriptovaluuttakaupan valvonnan myötä tietyissä maapallon osissa kansalaisilla voi olla vaikeuksia ostaa ja myydä Bitcoineja tavanomaisella tavalla. Nämä haasteet ovat kannustaneet Bitcoin-taloutta siirtymään offline-tilaan. Kauppiaat alkavat tavata henkilökohtaisesti vaihtaakseen kauppoja.Henkilökaupassa

Useat tapaukset osoittavat, kuinka riskialtista vertaisverkkojen vaihto voi olla. Intialainen yrittäjä ryöstettiin huhtikuussa 2017 yrittäessään ostaa BTC: tä houkuttelevasti alhaisella hinnalla. Hän tapasi oletettujen jälleenmyyjien kanssa ostoskeskuksessa. Sitten roistot sieppasivat ja ryöstivät hänet.

Oppitunti, jonka voit oppia tällaisista offline-verkkorikollisuustapauksista, on, että on parasta pidättäytyä tapaamasta tuntemattomia ihmisiä henkilökohtaisesti vaihtamaan BTC: tä, etenkin kun kuljetat suuria rahasummia.

Bitcoin-turvallisuus: johtopäätös

Bitcoinin maailma kasvaa. Jos aiot olla osa sitä, toivottavasti yllä olevat vaiheet auttavat sinua pysymään turvassa turvassa kaupankäynnin ja BTC-käytön aikana.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me