Kuinka pysyvästi poistaa Facebook – Yksinkertainen vaihe vaiheelta -opas

Jos haluat tietää, kuinka poistaa Facebook pysyvästi, olet oikeassa paikassa. Näytämme sinulle kuinka voit poistaa Facebook pysyvästi kolmella yksinkertaisella vaiheella.

poista facebook pysyvästi

Vaikka se saattaa kuulostaa melko suoraviivaiselta, koska vaakalaudalla on niin paljon tietoja, ei ole haittaa varmistaa, että kaikesta huolehditaan oikein.

Kuinka poistaa Facebook ikuisesti

 1. Jos haluat poistaa facebook-tilisi, siirry ensin osoitteeseen; https://www.facebook.com/help/delete_account.
 2. Lue ikkunan tiedot huolellisesti ja napsauta sitten 'Poista minun tilini'.

poista facebook-tili

 1. Anna tunnuksesi ja salasanasi pyydettäessä ja napsauta 'OK'. Siinäpä, Facebook-tilisi on poistettu.

Tässä vaiheessa Facebook-tilisi on poistettu, etkä pääse enää arkistoosi tai tiliisi. Vielä tärkeämpää on, et lopeta lisäämällä jatkuvaa henkilökohtaisen Facebook-tietokantasi rakentamista.

Yksi asia, joka kannattaa muistaa, on se, että kun poistat Facebookin, vanhat viestit ja keskustelut, jotka olit jäsenenäsi, pysyvät edelleen muiden ihmisten postilaatikoissa. Sinulla ei ole pääsyä vanhoihin keskusteluihin, mutta vanhat kontaktisi ja ystäväsi saavat.

Voitko saada Facebook-tilin takaisin, kun se on poistettu?

Kun poistat Facebookin, se on todella poissa ikuisesti. Et voi muuttaa mieltäsi myöhemmin. Joten jos haluat vain saada Facebook-tilisi poistumaan väliaikaisesti, sinun tulee harkita Facebook-tilin deaktivointia sen sijaan. Deaktivoimalla tilisi voit edelleen käyttää Messengeriä ilman Facebook-tiliä.

Kuinka ladata Facebook-tiedot

Kun poistat Facebook-tilisi, se on poistettu ikuisesti, etkä voi enää käyttää sitä. Tästä syystä voit ladata ensin arkiston henkilökohtaisesta Facebook-tilistäsi. Tietojen lataaminen tarkoittaa, että voit pitää ne jälkikäteen. Ehkä voit käyttää sitä jopa muistelmien kirjoittamiseen!

 1. Lataa Facebook-tiedot ensin osoitteessa https://www.facebook.com/settings.
 2. Siirry seuraavaksi sivun alaosaan ja napsauta Lataa kopio Facebook-tiedoistasi.

Kuinka poistaa facebook

 1. Napsauta Käynnistä arkisto. Sinun on annettava salasanasi pyydettäessäsi tämän vaiheen suorittamiseksi.

facebook-arkisto

 1. Saat sähköpostin Facebookista, jonka henkilökohtainen arkisto on liitetty, kun se on valmis. Huomaa, että tämän kokoaminen voi kestää jopa 90 päivää.

Onko Facebook turvallinen?

Todellisuus on, että käyttäjät voivat tehdä paljon suojatakseen tietojaan Facebookissa. Jos olet Facebook-käyttäjä, tämän tulee aina olla ensimmäinen huomionne. Jos käytät Facebookia vastuullisesti, on mahdollista saada profiili, joka ei paljasta sinulle tärkeitä asioita. Sinun ei tarvitse kertoa Facebookille kaikkea. Päivän lopussa se on käyttäjän valintasi.

Facebookin tietosuojakäytäntö

Max Schrems Euroopasta v. Facebook, organisaatio, joka taistelee Facebookin tunkeutuvaa luonnetta asiakkaidensa puolesta, kommentoi seuraavaa:

"Tarkastelen usein yksityisyysasetuksiani, käännän kaiken vain" Ystävät "-sovellukseen ja sammun" Järjestelmä "." Käyttäjien on ymmärrettävä, että et jaa vain ystäväsi kanssa, vaan jaat aina ystävien ja Facebookin kanssa. "

Mitä tietoja Facebookilla on minusta?

Facebookin tiedetään pitävän suuren osan Facebook-tiedostasi. Jotkut tiedot säilytetään jopa, kun poistat ne. Tähän voi kuulua:

 • Tilin perustiedot:
  nimesi, käyttäjänimesi, aiemmat käyttäjätunnuksesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
 • Sisältöä ympäröivät tiedot:
  Tiedot luomastasi ja jaetusta sisällöstä Facebookin käytön aikana. Tämä sisältää yksityiskohdat siitä, mitä jaat ja kenen kanssa jaat sen. Lisäksi Facebook kerää tietoja sinusta muiden käyttäjien lataamista ja kommentteja (esimerkiksi valokuvia).
 • Yhteyksiä ympäröivät tiedot:
  Facebook tietää, ketkä ovat yhteystietosi ja milloin olet ottanut heihin yhteyttä. Se tietää myös, kun olit heidän kanssaan. Passiivisen kuuntelun uskotaan jopa keräävän tietoja muista kuin Facebook-käyttäjistä, joita kohtaat tosielämässä - Aihe A - (esimerkiksi isoäiti).
 • Maksutiedot:
  Jos suoritat tapahtuman Facebook-palvelun avulla, Facebook voi tallentaa maksutietosi (esim. Kortin numero, laskutusosoite jne.).
 • Linkit ja evästeet:
  Facebook käyttää evästeitä pitääkseen kirjaa siitä, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa kaikkien heille esitettyjen linkkien kanssa. Se kohdistaa myös nämä linkit tarkemmin luomalla yksityiskohtaisen profiilin mieltymyksistäsi. Facebook pitää myös kirjaa laitteista, käyttöjärjestelmästä, selaimesta ja IP-osoitteista, joita käytetään heidän palveluidensa käyttämiseen.

Kuinka Facebook saa käyttää tietojani??

Vaikka Facebookin yksityisyysasetuksissa hyödynnetään kaikkia ja "ystäväsi" vain näkevät tietosi, Facebook työskentelee jatkuvasti kulissien takana kerätäkseen tietoja sinulta. Lisäksi käyttöehdot ovat sellaiset, että henkilökohtaiset tiedot ja valokuvat, jotka ihmiset lataavat Facebook-tilille, eivät ole enää laillisesti omia.

Tämä tarkoittaa, että Facebook voisi tehdä käyttäjän haluamallaan tavalla kaiken, mitä haluaa. Facebook voi siirtää käyttäjätietoja kolmansille osapuolille, mikä luo käsittämättömän suuren potentiaalin käyttäjädatan levittämiselle.

Mitä tapahtuu Facebook-tietoilleni??

Sitten on kysymys siitä, mihin Facebook tallentaa käyttäjätiedot. Missä Facebookin palvelimet ovat? Vielä tärkeämpää on, mitkä ovat sen maan lait, jossa näitä tietoja säilytetään?

Pitkäksi ajaksi suuret yleisöt ymmärsivät verkkoturvallisuutta valtavasti. Digitaalinen yksityisyys pidettiin itsestäänselvyytenä ja ihmisten mielestä kukaan ei katsonut heidän luomia tietoja verkossa. Snowden auttoi muuttamaan sen, ja massat heräävät.

johtopäätös

Tässä oppaassa olemme tarjonneet yksityiskohtaisen vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla voit poistaa Facebook-tilisi pysyvästi. Tällä tavoin voit helposti leikata napanuoran sinun ja palvelusi välillä, jota monet näkevät yksityisyyttä loukkaavana loisena..

Yksinkertaisen oppaan ansiosta palaat pian takaisin ulkona. Napsauttamalla ”kuten” voi haalistua menneisyytesi ja voit nauttia keuhkojen täyttämisestä raikkaalla ilmalla - kun etsit naapurustostasi - ultraharvinaiselle Pokemonille, ehkä.

IP-osoitteesi avulla Facebook voi pitää tietokannan jokaisesta sijainnista, josta olet kirjautunut Facebookiin. On kuitenkin olemassa ratkaisu. Ylin VPN voi pitää tietosi turvallisina ja yksityisinä. Katso luettelo parhaista VPN-palveluista parhaiden VPN-palveluiden luettelosta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me