Kuinka saada intialainen IP-osoite – VPN Intiaan

Monet Intian ulkopuolella asuvat ihmiset haluavat pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Helpoin tapa saada intialainen IP-osoite on käyttää VPN-palvelua. Saatuaan IP-osoitteen Intiassa rajoitusilmoitukset katoavat maagisesti, ja ihmiset pääsevät pääsyyn 'vain Intiaan' tarkoitettuun sisältöön. Intialaisen IP: n avulla voit suoratoistaa sivustoja, kuten Star Sports (suosittu intialainen urheilukanava) ja hotstar.

Lisäksi VPN-ohjelmisto salaa kaikki käyttäjätiedot, kun ne kulkevat heidän laitteistaan ​​yrityksen palvelimille. Seurauksena on, että Internet-palveluntarjoajat, hallitukset, vuokranantajat tai työnantajat eivät voi kertoa, mitä VPN-tilaajat tekevät verkossa, edes käymälläsi verkkosivustolla ei ole aavistustakaan kuka tai missä olet. Tämä tarkoittaa korkeaa yksityisyyden suojaa ja nimettömyyttä Internetissä selatessa.

Hanki intialainen IP-osoite

Kaikilla alla olevilla VPN-verkoilla on palvelimia ympäri maailmaa, joten voit saada intialaisen IP-osoitteen yksinkertaisesti muodostamalla yhteyden johonkin heidän intialaisista palvelimista. Intialaisten palvelimien lisäksi olemme valinneet nämä VPN-palvelut, koska ne pystyvät estämään Intian streaming-palvelut, ovat erittäin nopeita ja pitävät tietokoneesi turvassa. Napsauta alla olevia VPN-palveluntarjoajia saadaksesi lisätietoja heidän palvelustaan.

 1. ExpressVPN - 3 intialaista palvelinta - Chennai - Mumbai | Nopeat palvelimet | 6,67 dollaria kuukaudessa
 2. IPVanish - 2 intialaista palvelinta - Mumbai - New Delhi | Nopeat palvelimet | 6,49 dollaria kuukaudessa
 3. NordVPN - 18+ palvelimet - Chennai - Mumbai | Suojatut palvelimet | 3,49 dollaria kuukaudessa
 4. CyberGhost VPN - 1 intialainen palvelin - Mumbai | Helppo käyttää | 2,75 dollaria kuukaudessa
 5. VyprVPN - 1 intialainen palvelin - Mumbai | Helppo käyttää | 4,17 dollaria kuukaudessa

Intialaisen IP-osoitteen saaminen on erittäin helppoa!

Askel askeleelta -oppaassa opastamme sinut läpi kaikki vaiheet, joilla avataan Intian maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen lukitus. VPN-palvelun avulla voit helposti huijata IP-osoitteesi Intiaan.

 1. Hanki tilauksesi jollain Intian suosittelemista VPN-verkkoista. Intialaisen IP: n hankkimiseksi ehdotamme ExpressVPN: tä. Olemme kuitenkin tarkistaneet viisi mahtavaa palvelua antaaksemme sinulle jonkin verran valintaa tässä asiassa. Ne kaikki ovat erinomaisia ​​IP-osoitteen saamiseksi Intiassa, joten valinta on sinun.
 2. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto valitsemasi palveluntarjoajan verkkosivustolta.
 3. Yhdistä VPN-palvelimeen, joka sijaitsee Intiassa.
 4. Siirry intialaiseen verkkosivustoon, jota haluat käyttää.
 5. Rentoudu ja nauti rajoittamattomasta käytöstä niin monelle Intian verkkosivustolle kuin haluat, VPN: n intialaisen IP-osoitteen ansiosta.

Mitä tehdä, jos Intian VPN-palvelimet ovat hitaita

Oletko tilannut, ladannut ohjelmiston ja valinnut OpenVPN-protokollan? Sitten on aika kytkeä VPN-verkko Intian palvelimiin.

ExpressVPN: ssä on useampi kuin yksi intialainen VPN-palvelin, joista voit valita. Tämä on ihanteellinen, koska se antaa sinulle valita Intian IP-osoitteita. Sinänsä, jos joku on jostain syystä jonkin verran hidas, voit aina muodostaa yhteyden toiseen luettelossa olevaan. Voit muodostaa yhteyden valitsemalla vain luettelossa korkeammalla olevalla intialaisella palvelimella (tällä on pienin "ping", mikä tarkoittaa, että se on nopein tällä hetkellä käytettävissä) ja napsauttamalla Yhdistä.

Kun yhteyden luominen onnistuu, olet valmis - sinulla on nyt IP-osoite Intiassa!

Lisätietoja löytyy Intian VPN-sivulta.

Mene mihin tahansa intialaiselle verkkosivustolle!

Heti kun VPN on asennettu, voit käydä rajoitetuilla verkkosivustoilla missä tahansa, missä VPN: ssä on palvelin. Esimerkiksi ExpressVPN: llä on palvelimia 78 maassa. se tarkoittaa, että voit "huijata" sijaintisi intialaisiin IP-osoitteisiin, mutta myös mihin tahansa näistä 78 sijainnista. Sama pätee kaikkiin muihin luetteloomme VPN-verkkoihin, joissa on myös runsaasti palvelimia, jotka on pistetty ympäri maailmaa.

Kaikki tässä oppaassa olevat VPN: t tarjoavat paitsi maailmanluokan tietoturvan, yksityisyyden ja nimettömyyden, mutta myös fantastisia palvelimia Intiassa ja ympäri maailmaa. Täydellinen IP-osoitteen saamiseksi Intiassa - tai muualla missä haluat. Tuloksena on, että voit käydä missä tahansa intialaisissa (tai muissa) verkkosivustoissa, joita haluat.

Yhdistä vain palvelimeen maassa, jossa haluat käydä, ja kirjoita haluamasi verkko-osoite navigointipalkkiin. VPN-palvelimesi näyttää sinulle olevan maassa, IP-osoitteessa ja kaikissa muissa.

Kohtelias muistutus

Vaikka on totta, että monet ihmiset käyttävät VPN-verkkoja rajoitusilmoitusten voittamiseen, meidän on korostettava, ettemme voi nimenomaisesti suosia lain rikkomista. Jos päätät käyttää tekijänoikeuksien alaista materiaalia Intiassa tai muualla, teet sen omalla vastuulla.

Hyvä uutinen on, että valitsemallasi OpenVPN: llä Internet-tiedot ovat erittäin turvallisia ja mahdollisimman nimettömiä - antamalla sinulle mahdollisuuden tehdä haluamasi Internetissä erittäin turvallisella tavalla.

Huomioita IP-osoitteen saamiseksi Intiasta

Ihmisten, jotka haluavat saada IP-osoitteen Intiassa, on otettava huomioon useita asioita. Siellä on yli 800 VPN-palvelua, joista valita, ja täällä ProPrivacy.com-palvelussa ymmärrämme, että valinta voi tuntua hiukan pelottavalta. Lisäksi valtaosa näistä VPN-verkoista on hitaita, tarjoavat huonot suojausvaihtoehdot ja käyttävät VPN-palvelujaan tavalla, joka asettaa käyttäjät vaaraan.

Jos tietoja ei käsitellä ammattimaisella tavalla, salaus ei ole huipputasoa eikä VPN-palvelimet ole korkealaatuisimpia, maksat palvelusta, joka asettaa sinut vaaraan. Joillakin VPN: issä on jopa huono tietosuojakäytäntö, jonka avulla he voivat myydä tietojasi kolmansille osapuolille - tämä on erittäin riskialtista käytäntöä, joka asettaa sinut vakavaan riskiin!

Tästä syystä valitessamme VPN-palveluita tälle oppaalle otimme huomioon kaikki tärkeimmät näkökohdat, jotka sinun on oltava tietoinen saadaksesi Intian IP-osoitteen.

Se kaikki on hoidettu!

 1. Yhteysnopeudet. Joillakin VPN-palvelimilla on kauheasti hitaita VPN-palvelimia. Hitaat palvelimet ovat hyödyllisiä hyvin pienelle, eivätkä varmasti anna sinun katsella HD-suoratoistovideota ilman ärsyttävää viivettä ja puskurointia. Kaikki suositellut VPN-verkot ovat kokeillut ja testattuja verkkoja, joilla on erinomaiset VPN-palvelimet, jotka tarjoavat erinomaisen yhteydenopeuden Intialle.
 2. Turvallisuus. Kaikki valitsemamme VPN: t käyttävät alueen salausprotokollia. Ne kaikki tarjoavat valikoiman protokollia ja tarjoavat suosikki protokollamme OpenVPN täällä ProPrivacy.com.
 3. Tietosuojakäytäntö. Kaikki VPN: t, jotka olemme lisänneet tähän oppaaseen, ovat hyvin tilaamia ja luotettavia VPN: iä. Heillä kaikilla on erinomaiset tietosuojakäytännöt ja he huolehtivat käyttäjiensä suojaamisesta. Mikään ei pidä elintärkeitä käyttölokeja, joita voitaisiin teoriassa käyttää myöhemmin paljastamaan, mitä verkkosivustoja olet käynyt. Vahvoilla tietosuojakäytännöillä ja luotettavalla ja luotettavalla seurannalla tiedät, että nämä VPN-verkot on kokeiltu uudelleen ja uudestaan ​​ja suojaavat digitaalista jalanjälkeäsi huijaamalla yhtä heidän intialaisesta IP-osoitteesta.

Käytä OpenVPN-salausta

Suosittelemme OpenVPN-salausprotokollaa. OpenVPN on yleisesti tunnustettu VPN-salausprotokolla, joka pitää sinut suojattuna ja yksityisenä, kun huijaat IP-osoitteesi Intiaan.. Kaikki yllä luetellut palvelut käyttävät OpenVPN-salausta nimellä standardi.

Koska joidenkin maantieteellisesti estettyjen sisältöjen suoratoisto loukkaa tekijänoikeuksia (siksi niitä on rajoitettu maantieteellisesti), sinun on oltava erittäin varovainen. OpenVPN: n kanssa olet kuitenkin turvassa, vaikka päättäisit katsoa tekijänoikeuksien alaista materiaalia.

VPN Intiaan - johtopäätös

Tässä oppaassa olemme yksityiskohtaisesti kaikki vaiheet, jotka ovat tarpeen intialaisen IP-osoitteen saamiseksi. Vaikka Intian IP-osoitteen saamiseksi suosittelemme ExpressVPN: ää, kaikilla muillakin esittelemissamme VPN: issä on myös kaikki mitä tarvitset IP-osoitteen saamiseksi Intiassa. Kaikki VPN: t ovat turvallisia, tarjoavat loistavan salauksen, niillä on vahvat tietosuojakäytännöt ja niillä on todistettu kokemus tarjotakseen tilaajilleen maailmanluokan palveluita. Joten mene eteenpäin ja valitse intialaisen IP-osoitteesi VPN luotettavasti tietäen, että et yksinkertaisesti voi mennä pieleen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me