Kuinka saada saksalainen IP-osoite VPN: llä

Monet Saksan ulkopuolella asuvat ihmiset ovat erittäin kiinnostuneita saksalaisten palveluiden ja verkkosivustojen käytöstä. Tarvitset saksalaisen IP-osoitteen saadaksesi pääsyn rajoitetuille saksalaisille verkkosivustoille. VPN: t antavat sinun käyttää Saksassa sijaitsevia palvelimia, jolloin saat saksalaisen IP-osoitteen.

Tämän lisäksi VPN-asiakasohjelmisto salaa kaikki tietosi, kun ne kulkevat palvelimille ja palvelimilta. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi, hallituksesi, vuokranantajasi tai työnantajasi ei voi nähdä millä sivustoilla olet käymässä. Tietosuoja ja nimettömyys selatessasi!

Samoin, jos asut lomalla Saksassa, saatat haluta myös estää verkkosivustojen estämisen takaisin kotiin Saksassa. Luotettavan VPN-palvelun avulla voit huijata sijaintisi Saksaan, jotta kaikki nämä rajoitetut saksalaiset verkkosivustot voidaan estää.

Paras saksalaisen IP-osoitteen VPN

 1. ExpressVPN - Nopein testattava VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden
 2. NordVPN - suuri merkki, jolla on erittäin hyvä arvo ja edullinen hinta
 3. puskuroitu
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Kuinka saada saksalainen IP-osoite

Aseta saksalainen IP-osoite seuraavien ohjeiden mukaan:

 1. Tilaa yksi tämän oppaan VPN-verkoista. Saksalaisen IP-tiedon hankkimiseksi suosittelemme erittäin ExpressVPN: ää, mutta olemme myös lisänneet tähän oppaaseen neljä muuta maailmanluokan VPN-palvelua, jotka myös tekevät työstä loistavasti.
 2. Lataa ja asenna VPN-asiakasohjelmisto.
 3. Yhdistä VPN-palvelimeen, joka sijaitsee Saksassa.
 4. Siirry saksalaiselle verkkosivustolle, jota haluat käyttää.
 5. Istu alas ja nauti rajoittamattomasta käytöstä niin monelle saksalaiselle verkkosivustolle kuin haluat, juuri hankitun saksalaisen IP-osoitteesi ansiosta.

Valitse VPN ja Lataa heidän asiakasohjelmistonsa

expressvpn-sovellusalustat

Tarkasteltuaan suositeltuja VPN-osoitteitamme saksalaisen IP-osoitteen saamiseksi, sinun on napsautettava suosikki palveluntarjoajan verkkosivustoa..

Tämä ohjelmisto on saatavana kaikille suosituille alustoille, ja ExpressVPN: n avulla voit asentaa sen 3 eri laitteeseen. Kuukausittain maksaminen VPN: stä maksaa enemmän kuin vuosittain. Tästä syystä, jos sinulla on varoja (ja aiot käyttää VPN: ääsi koko vuoden), on parasta maksaa vuosi kerrallaan.

Tilauksen jälkeen sinulla on oikeus ladata VPN-asiakasohjelmisto. Ohjelmisto latautuu aina erittäin nopeasti ja on helppo asentaa, varmista vain, että olet valinnut oikean latauksen käyttöjärjestelmällesi.

Varmista, että olet valinnut OpenVPN-protokollan

ProPrivacy-ohjelmassa suosittelemme OpenVPN-salausta. OpenVPN on vankka VPN-salausprotokolla, jonka avulla voit pysyä kunnolla turvassa, joten valitse se VPN-valikossa. Joidenkin estettyjen sisältöjen suoratoisto on laitonta, koska se loukkaa tekijänoikeuksia. OpenVPN: n kanssa, vaikka valitsisit katsella tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, olet kuitenkin turvassa - vaikka emme selvästikin voi suvaita tätä.

Lisäksi, jos sinulla on ongelmia tässä vaiheessa (tai missä tahansa muussa), VPN-palveluntarjoajasi pystyy ratkaisemaan sen nopeasti. Kaikissa tämän oppaan maailmanluokan VPN-verkoissa on fantastinen asiakastukitiimi - joten ota heihin yhteyttä (tai meihin täällä ProPrivacy.com-sivustossa - autamme aina mielellämme).

Yhdistä yhteen VPN-palvelimesi Saksassa

expressvpn-saksa-IP-osoitteen

Tässä vaiheessa asiakasohjelmisto on jo asennettu kannettavaan tietokoneeseen, tietokoneeseen, tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen. Kun asetuksiin on valittu OpenVPN, olet valmis VPN-palveluun Saksaan.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita yksi saksalaisista palvelimista VPN: n palvelinluettelosta. Varmista, että valitset nopeimman käytettävissä olevan. Nopein on yleensä korkeampi luettelossa. Nyt kun olet löytänyt haluamasi saksalaisen VPN-palvelimen, napsauta Yhdistä. Se on siinä! Sinulla on nyt saksalainen IP-osoite ja voit VPN: n Saksaan näyttää sinä kuin asut siellä - milloin haluat.

Siirry haluamallesi saksalaiselle verkkosivustolle!

Kun VPN on asennettu, voit käydä ja vierailla melkein kaikessa verkossa. Voit käyttää mitä tahansa sivustoa missä tahansa paikassa, jolla VPN: lläsi on palvelin - mukaan lukien tietysti Saksa! Kaikki tässä oppaassa asettamat VPN-verkot tarjoavat huippuluokan tietoturvan, yksityisyyden ja parhaan käytettävissä olevan nimettömyyden. Seurauksena on, että voit käydä saksalaisilla tai muilla haluamillasi verkkosivustoilla.

Yhdistä vain palvelimeen maassa, jossa haluat käydä, ja kirjoita haluamasi verkko-osoite navigointipalkkiin. VPN-palvelimesi näyttää siltä, ​​että olet kyseisessä maassa - IP-osoite ja kaikki.

Huomioita saksalaisen IP-osoitteen saamiseksi

Saadaksesi saksalaisen IP-osoitteen ulkomailta, sinun on otettava huomioon joitain näkökohtia.

Tärkeintä on muistaa, että monet markkinoilla olevat VPN-palvelut ovat erittäin epäluotettavia ja epäluotettavia. Kaikkialla ympäri maailmaa on yli 800 VPN-palveluntarjoajaa, joiden välillä on pisteviiva. Suurin osa näistä palveluista on kauheita - hitaita ja turvattomia. Itse asiassa jotkut VPN: t voivat lisätä turvallisuushäiriöitä sen sijaan, että vievät ne pois!

Kuinka tiedän, minkä VPN: n valita?

 1. Ensinnäkin, jotta IP-osoitteesi huijataan Saksaan maantieteellisesti rajoitetun sisällön katselemiseksi, sinun on oltava erittäin turvallinen. Surullinen totuus on kuitenkin se, että kaikki VPN-palvelut eivät tarjoa suojausta ja yksityisyyttä varten tarvittavaa salausta ja palvelutasoa.
 2. Kun valitset VPN: n IP-osoitteen saamiseksi Saksassa, vaaditaan vankat palvelimet ja vankka tietosuojakäytäntö. Haluat myös VPN: n, jonka palvelimet ovat erittäin nopeita HD-sisällön katsomiseksi.
 3. Nauti rentouttavasta ja huolettomasta VPN-kokemuksesta tarvitsemme mielenrauhan tietäen, että VPN ottaa yksityisyyttä ja turvallisuutta erittäin vakavasti. Siksi sen pitäisi tarjota alan standardin mukaisia ​​salausprotokollia, kuten OpenVPN (suositus) ja käsittele myös tietojasi avoimella, luotettavalla ja turvallisella tavalla. Tuloksena on stressitön Internet-kokemus, jonka avulla voit turvallisesti käydä missä tahansa kiinnostavassa saksalaisessa sisällössä.

VPN Saksaan - päätelmä

Tässä oppaassa on selitetty, kuinka kuka tahansa voi helposti saada saksalaisen IP-osoitteen. Vaikka mielestämme paras VPN-palvelu IP-osoitteen saamiseksi Saksassa on ExpressVPN, olla puolueeton ja antaa sinulle paljon vaihtoehtoja, olemme sisällyttäneet neljä muuta erinomaista VPN-palvelua.

Vaikka ExpressVPN on numero yksi, kaikki oppaassamme olevat VPN-verkot tekevät uskomattoman työn saksalaisten verkkosivustojen lukituksen poistamiseksi. Lisäksi ne kaikki tarjoavat jonkinlaisen koeajan tai rahat takaisin -takuun. Sellaisenaan sinun ei tarvitse pelätä kokeilemalla ensisijaista VPN-järjestelmääsi riskittömästi varmistaaksesi, että se vapauttaa käyttämäsi saksalaiset palvelut. Lisäksi kaikilla tämän artikkelin VPN-palveluntarjoajilla on loistavat palvelinverkot, jotka tarjoavat raikastavan suuren vpn-nopeuden koko käytön ajan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me