Kuinka saada USA: n IP-osoite VPN: llä

Ihmiset haluavat USA: n IP-osoitteen monista syistä. Jotkut rakastavat urheilun seuraamista, kuten Major League Baseball (MLB), National Basketball Association (NBA) tai National Football League (NFL). Toiset haluavat käyttää verkkopankkipalveluaan lomalla. Jotkut jopa haluavat käyttää Netflixin yhdysvaltalaista versiota katsoakseen sen massiivista otsikkoluetteloa. Valitettavasti, kun suurin osa ihmisistä yrittää tehdä näitä asioita, heillä on pääsy rajoitettuun ilmoitukseen. Tämä johtuu siitä, että maantieteellisesti rajoitetulle sisällölle on annettu tekijänoikeuslakeja, joiden vuoksi sitä ei voida käyttää muualla. USA: n VPN-palvelun avulla tämä ongelma voidaan ratkaista ja kuka tahansa voi tehdä IP-osoitteestaan ​​USA-ystävällisen.

Tässä oppaassa selitämme, kuinka voit liittyä lukemattomiin ihmisiin ympäri maailmaa, jotka estävät tällä hetkellä vain Yhdysvaltojen sisällön saamalla Yhdysvaltain IP-osoitteen!

USA: n IP-osoitteen hankkiminen on helppoa!

  1. Tilaa VPN. Jos haluat muuttaa IP-osoitteesi USA: han, suosittelemme ExpressVPN: ää, mutta tutustu parhaimpiin Yhdysvaltain VPN-palveluihimme, jotta sinulla on paljon valinnanvaraa.
  2. Lataa ja asenna VPN-asiakasohjelmisto.
  3. Yhdistä oikeaan palvelimeen.
  4. Siirry Yhdysvaltojen verkkosivustoon, johon haluat päästä.
  5. Nauti mukavuudesta ja nauti täydellisestä pääsystä Yhdysvaltojen verkkosivustoille ja palveluihin.

Valitse VPN ja Lataa ohjelmisto

Kun olet päättänyt yhdestä yllä luetelluista palveluista, napsauta heidän verkkosivustoaan ja tilaa. Jos maksat kuukausittain, se maksaa sinulle vähän enemmän ansaittua rahaa. Tästä syystä, jos sinulla on varaa siihen (ja aiot käyttää sitä ympäri vuoden saadaksesi Yhdysvaltain IP-osoitteen), aloita vuotuinen tilaus.

Kun olet maksanut VPN: stäsi, voit ladata VPN: n asiakasohjelmiston. Valitse vain oikea versio käyttämästäsi alustasta. Kaikkien tämän luettelon VPN: ien avulla voit käyttää sitä useammalla kuin yhdellä laitteella. Joten mene eteenpäin ja asenna se tietokoneellesi ja älypuhelimeesi tai iPadiin - mitä tarvitset.

expressvpn-sovellusalustat

Varmista, että valitsit OpenVPN

Tässä ProPrivacy-ohjelmassa suosittelemme, että valitset OpenVPN-salausprotokollan VPN-asetuksissa. Se on ylivoimaisesti markkinoiden turvallisin VPN-salaus nykyään. Koska maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen poistaminen on teknisesti lakien vastaista (loukkaa tekijänoikeuksia), OpenVPN on ylivoimaisesti paras tapa pysyä yksityisenä ja turvallisena.

Muista, että vaikka VPN-koodeja voidaan käyttää maantieteellisesti rajoitetun sisällön estämiseen (ja sadat tuhannet ihmiset käyttävät VPN: ää tällä tavalla), teet sen omalla vastuulla! Täällä ProPrivacy.com-sivustossa emme voi virallisesti hyväksyä lakien rikkomista. Jos haluat kuitenkin tehdä niin, OpenVPN on valittava salaus.

Yhdistä valitsemasi USA: n IP-palvelimeen

Nyt kun VPN-ohjelmisto on asennettu laitteisiisi (ja olet valinnut OpenVPN), voit mennä eteenpäin ja muodostaa yhteyden USA: n IP-palvelimeen.

Valitse yksi Yhdysvaltojen sijainneista VPN: n palvelinluettelosta. Valitsemalla yhden listalta edelleen saat parhaat nopeudet. Joten jos et tarvitse tiettyä sijaintia, valitse palvelin korkeammalle luettelossa. Kun yhteys on muodostettu, VPN muuttuu vihreäksi tai näyttää lukituksen älypuhelimen näytöllä. Siellähän sinä olet! Sinulla on nyt USA: n IP-osoite ja voit käyttää kaikkia rajoitettuja Yhdysvaltain verkkosivustoja.

expressvpn-paikanninvalitsin

Vaihda IP-osoitteesi Yhdysvaltoihin: Huomioita

Olemme pohtineet useita asioita (puolestasi) valitessasi parhaat VPN-palvelut Yhdysvaltain IP-osoitteen saamiseksi. Ensinnäkin kaikki VPN-palvelut eivät ole luotettavia. Markkinoilla on yli 800 VPN-palveluntarjoajaa, joista valita, ja monet näistä tekevät kauheaa työtä tarjoamalla VPN-palvelun.

Mitkä ovat VPN-verkkojen erot?

  1. Huijaamalla IP-osoitettasi Yhdysvaltoihin maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttämiseksi, sinun on oltava turvassa. Valitettavasti kaikki VPN: t eivät tarjoa turvallisuuden edellyttämää palvelua (nolla kirjaa VPN: n tai ei käyttölokeja politiikka on välttämätöntä).
  2. Kun valitset VPN: n Yhdysvaltain IP-osoitteen saamiseksi, sinun pitäisi valita palvelimet. Lisäksi näiden USA: n IP-palvelimien pitäisi olla salamannopeita (HD-sisällön suoratoisto).
  3. VPN: n tulisi tarjota sotilaallisen luokan salausprotokollat ​​turvallisuuden vuoksi huijaamalla sijaintiasi Yhdysvaltoihin. Lisäksi yrityksen on käsiteltävä tietosi luotettavalla ja turvallisella tavalla.

Mene mihin tahansa vain USA: n verkkosivustoon, josta pidät!

Riippumatta siitä, mikä VPN on valinnut oppaastamme, pääset pääsyyn vain USA: n sisältöön. Jos päätät ExpressVPN: stä, se sisältää pääsyn Yhdysvaltain Netflix-luetteloon.

Älä myöskään unohda, että VPN: stä ei ole hyötyä vain Yhdysvaltojen palveluiden ja tilauksien poistamiselle. Se on myös täydellinen pääsy sisältöön kaikkialta maailmasta! Lisäksi kaikki tämän oppaan VPN: t tarjoavat kokeilujaksoja (vähintään seitsemän päivää). Seurauksena on, että pystyt varmistamaan, että ensisijainen VPN toimii täydellisesti siihen mitä tarvitset.

Muita tapoja saada USA: n IP-osoite

Vaikka VPN: n käyttö on ehdottomasti paras, yksityisin ja turvallisin tapa saada USA: n IP-osoite, on muitakin tapoja. SmartDNS-, Tor- tai välityspalvelimet ovat kaikki käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Mikään niistä ei kuitenkaan anna sinulle luotettavuutta, mielenrauhaa tai käytettävyyttä, jonka saat, jos käytät VPN: ää IP-osoitteen saamiseksi Yhdysvalloissa.

SmartDNS

SmartDNS: ää käyttävät hyvin yleisesti maantieteellisesti rajoitettua sisältöä suoratoistavat ihmiset. Ongelmana on, että se ei tarjoa mitään turvallisuuden kannalta ja koska tekijänoikeuksien alaisen sisällön katselu on laitonta, tämä on huolestuttava. SmartDNS: n avulla et salaa samoin kuin VPN: n kanssa. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ja vierailemasi sivustot tietävät tarkalleen, kuka olet. Kun sisällöntuottajat haastavat ihmisiä piratismia vastaan ​​yhä enemmän, tämä on valtava huolenaihe.

Tor

Toisaalta Tor on ilmainen selain, joka tekee VPN: n kaltaista työtä tarjoamalla salauksen huijaamalla. Nimettömyyslupaus tekee siitä valinnan monille ihmisille, mukaan lukien ihmisoikeusaktivistit, ilmiantajat, toimittajat ja monet muut. Valitsemalla poistosolmun Yhdysvalloissa kuka tahansa voi käyttää Yhdysvaltojen sisältöä (kuten VPN: n tai SmartDNS: n kanssa). Ongelmana on, että nopeudet ovat melko hitaita, mikä tarkoittaa, että kärsit huomattavasta puskuroinnista, viiveestä ja heikosta kuvanlaadusta.

välityspalvelimet

Viimeinkin pääsemme ilmaisiin välityspalvelimiin. Valittavana on paljon, ja ne toimivat varmasti ja voivat olla erittäin edullisia tai ilmaisia. Ilmaisilla on kuitenkin rajoituksia, ja ei ole harvinaista, että tämä yhteysraja saavutetaan, kun olet keskellä suosikkijaksoasi Game of Thrones. Huonoilla nopeuksilla, kyseenalaisilla tietosuojakäytännöillä ja kolmansien osapuolten mahdollisuuksilla käyttää tietojasi, välityspalvelimet ovat täydellinen uhkapeli.

Mikään ei verrattuna VPN: ään

Päivän lopussa muutama dollari vuodessa tietää, että olet turvassa, kun huijaat sijaintiasi ulkomailla, ei ole paljon ulkoasua. Lisäksi kun hallitukset pyrkivät vakoilemaan ja tietoverkkorikolliset etsivät aina tietoja sieppaamalla, digitaalisen läsnäolosi turvaaminen on uskomattoman hyvä idea nykyään.

Tietysti sinun ei tarvitse ottaa sanaamme siihen. Voit maistella mitä tahansa tässä oppaassa mainittua palvelua. Tämän oppaan VPN: issä on rahat takaisin -takuuajat, jotta voit testata niitä. Voit myös kokeilla välityspalvelinta ja jopa ladata Torin. Tiedämme, että mikään ei ole verrattavissa verrattuna maailmanluokan VPN-palveluihin, kuten ExpressVPN. Joten olemme varmoja siitä, että palaat tänne takaisin viiden parhaan vaihtoehtomme perusteella!

IP-osoite USA: lle

Tässä oppaassa olemme osoittaneet, kuinka kuka tahansa voi saada USA: n IP-osoitteen. Suosittelemme ExpressVPN: tä saadaksesi Yhdysvaltain IP-osoitteen, koska se antaa sinulle kaiken mitä tarvitset. Olemme kuitenkin sisällyttäneet myös neljä muuta maailmanluokan VPN-palvelua varmistaaksemme, että sinulla on runsaasti vaihtoehtoja.

Nämä VPN-verkot tarjoavat pääsyn erinomaisiin palvelinverkkoihin, joiden avulla voit muodostaa yhteyden kaikilla Yhdysvaltain palvelimillaan parhaalla mahdollisella nopeudella - ihanteellinen suoratoistoon teräväpiirtona.

Salaus tarjotaan armeijan luokan OpenVPN: n kautta. Lisäksi tiimimme on testannut säännöllisesti kaikki oppaassamme olevat VPN: t. Kaikilla näillä VPN-verkkoilla on todistettu kokemus yksityisyyden ja nimettömyyden tarjoamisesta tilaajilleen. Sinänsä, koska kaikki sisällyttämämme VPN: t ovat todella erinomaisia ​​palveluita, joista päätät, on todella sinun.

Olemme harkinneet kaikkea, jotta voit luottavaisesti saada USA: n IP-osoitteen turvalliseksi tietäen, että se kaikki toimii hyvin.

Lisätietoja on kattavassa USA: n VPN-palveluoppaassa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me