Kuinka saada Yhdysvaltain Netflix Android-, iPhone- ja iPad-laitteille

Ei ole mikään salaisuus, että Netflix tarjoaa enemmän nimikkeitä yhdysvaltalaisille tilaajille kuin heidän eurooppalainen vastine. Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit yhdistää ulkomaisten Netflix-kirjastojen ylimääräisen sisällön ja mukavuuden katsella Netflixiä missä tahansa puhelimellasi.

Mitä tarvitset

Seuraavien vaiheiden suorittamiseksi tarvitset:

 • Netflix-tilaus
 • Netflix VPN -tilaus
 • Android- tai iOS-laite (puhelin tai tabletti)

Kuinka käyttää American Netflix -sovellusta Androidilla, iPhonella ja iPadilla

Kuluneen vuosikymmenen aikana ihmisten katselutavat ovat muuttuneet television edessä istumisesta asioiden katsomiseen matkalla. Netflix on ymmärtänyt tämän, mikä tekee sen Android- ja iOS-sovelluksista helppokäyttöisiä. Onneksi Netflix US -sovelluksen käyttö on yhtä helppoa sovelluksen kautta - kunhan saat oikean VPN-palveluntarjoajan.

Kun muodostat yhteyden Netflix-ystävälliseen VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa, yhteys reititetään aina Amerikkaan, mikä väistämättä huijaa sovelluksen uskomaan, että olet Yhdysvalloissa. Noudata vain alla olevia vaiheita, niin voit katsella lisää nimikkeitä Netflix-sovelluksessasi. Tämä menetelmä toimii Androidin, iPhonen ja iPadin kanssa. Ainoa ero näiden välillä on kauppa, josta lataat VPN-sovelluksesi.

 1. Valitse tästä artikkelista VPN, joka toimii Netflixin kanssa.

  Suosittelemme ExpressVPN: ää, koska se avaa luotettavasti alustan ja tarjoaa uskomattoman nopeuden suoratoistoon korkeammalla resoluutiolla.

 2. Tilaa VPN ja määritä kirjautumistiedot.

  Jos et halua tehdä tätä verkkosivuston kautta, saat uuden mahdollisuuden lataamalla sovelluksen.

 3. Asenna VPN iPhoneen, iPadiin tai Android-laitteeseen.

  VPN-sovellukset ovat saatavana sekä Google Play -kaupasta että Apple App Storesta.

  ExpressVPN-sovellus Android App Storessa

 4. Käynnistä VPN-sovellus mobiililaitteellasi ja kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi.

  Jos et kirjautunut verkkosivustolle vaiheen 2 aikana, voit kirjautua suoraan sovellukseen.

  ExpressVPN kirjautumisnäyttö

 5. Valitse VPN-palvelin Yhdysvalloissa.

  Tämä toimii muiden Netflix-alueiden kanssa, joten jos haluat estää sisällön estämisen toisesta maasta, muodosta yhteys vain palvelimeen, joka sijaitsee siinä maassa, johon olet myös muodostanut yhteyden.

  ExpressVPN on kytketty

  Kun VPN on muodostanut yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, sinulla on amerikkalainen IP-osoite. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että kun seuraavan kerran siirryt Netflix-verkkosivustoon, Netflix-palvelin luulee olevansa Yhdysvalloissa ja se tarjoaa sinulle saman sisällön kuin amerikkalaiset Netflix-tilaajat saavat.

 6. Voit nyt selata sovelluksessasi Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa

  Varmista, että kaikki on toiminut, etsiä Yhdysvaltojen yksinoikeudellisia nimikkeitä, kuten Fraiser tai Parks and Recreation.

  puistot ja rec Netflix-sovelluksessa

VPN-palveluni ei toimi Netflix App -sovelluksen kanssa?

Olemme huomanneet keskustelufoorumien ja sosiaalisen median ihmisten keskustelevan siitä, kuinka he eivät pääse Yhdysvaltain Netflixiin VPN: n kanssa Netflix-sovellusta käytettäessä. Jos VPN poistaa Netflixin käytöstä, sinun pitäisi voida käyttää Yhdysvaltain Netflixiä mobiilisovelluksesta. Yksinkertainen ratkaisu on sulkea Netflix-sovellus ja vaihtaa toiseen Yhdysvaltain palvelimeen ennen uudelleenkäynnistystä. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Netflix VPN: n vianetsintäoppaasta tai harkitse yhteydenpitoa palveluntarjoajaan heidän tukisivujensa kautta..

Hyödyllisiä Netflix-oppaita

Beat Netflix VPN -lohko - Netflix-välityspalvelimen virhesanoman vianetsintävinkit

Poista Netflix-esto - kuinka muuttaa Netflix-maasi

Netflixin käytön estäminen koulussa tai työssä - Opas Netflixin katselemiseen rajoitetussa WiFi-tilassa

Kuinka se toimii?

VPN on online-palvelu, jonka avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa piilottamalla todellisen sijaintisi. Kun käytät Netflixiä kotoasi - olipa kyse sitten sovelluksesta tai verkkosivustolta - Netflix voi kertoa missä olet IP-osoitteesi vuoksi.

Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa, liikenne ohjataan kyseisen palvelimen kautta - mikä antaa VPN: lle mahdollisuuden piilottaa kodisi IP-osoitteen. Seurauksena on, että liikenteen saapuessa Netflixin kanssa se näyttää tulevan VPN-palvelimelta kotisi sijaan. Tämä huijaa onnistuneesti Netflixin ja saa sen toimittamaan sinulle täydellisen Netflix-luettelon!

Jotkut VPN-verkot tarjoavat VPN-peittämisen (tukkeutuneet palvelimet) tätä ominaisuutta ei tarvita Netflix-kirjastojen poistamiseen, kuten Yhdysvalloissa, useimmissa paikoissa. Itse asiassa hämärtäminen vaatii enemmän käsittelytehoa ja johtaa liikenteen hiukan hidastamiseen (mikä voi aiheuttaa tarpeetonta puskurointia).

Toisaalta, jos olet Kiinassa, sinun on käytettävä hämärtymistä ohittaaksesi Kiinan suuren palomuurin. Siksi, jos olet Kiinan kansalainen, joka haluaa poistaa Netflixin eston, sinun on pysyttävä häiriöitä aiheuttavan VPN: n kanssa (ExpressVPN, NordVPN tai PrivateVPN).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me