Kuinka seurata valtaistuimien kauden 8 finaalia verkossa – Kodi, torrent ja paljon muuta

Kauden 8 finaali on täällä.

Jos olet yhtä innoissasi kuin fantasiaeposen viimeisen sarjan suoratoisto, tämä opas näyttää sinulle kuinka seurata Game of Thronesin kausi 8, jakso 6 nopeasti ja turvallisesti.

Poista valheiden pelin esto VPN: llä

Vieritä alas lukeaksesi vaiheittainen opas GoT: n katselemiseen.

NordVPN tarjoaa Game of Thrones -faneille 75% alennuksen VPN-tilauksestaan ​​napsauttamalla alla olevaa linkkiä ja kirjautumalla sisään.

NordVPN on paras troonilaisten Game VPN, koska se on halpa, erittäin yksityinen ja nopea suoratoisto.

Kuinka suoratoistaa GoT Season 8 -jakso 6 verkossa VPN: n avulla

Voisit suoratoistaa Game of Thronesia alle 5 minuutissa, seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  1. Tilaa VPN, jotta GoT voidaan estää, suosittelemme NordVPN - erittäin nopeita palvelimia, käyttäjäystävällinen ohjelmisto ja loistava 75% alennus GoT-faneille!
  2. Avaa VPN-sovellus ja valitse VPN-palvelin. NordVPN: llä on omat P2P-palvelimet, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa, napsauta Yhdistä.
  3. Siirry haluamaasi streaming-palveluun tai torrent-sivustoon.
  4. VPN: nne ympäri on valmis ja olet valmis katsomaan Game of Thronesia verkossa!

Miksi tarvitsen VPN: n katsomaan Game of Thronesia verkossa?

Käyttämällä VPN: ää Game of Thrones -sovellukseen voit estää streaming-sivustojen ja torrent-suojauksen turvallisesti ja varmasti, koska:

  • Poista esto verkkosivustoilta, jotka eivät ole käytettävissä maassasi - Käytä VPN: ää päästäksesi estettyihin sivustoihin.
  • VPN salaa Internet-liikenteen - VPN estää Internet-palveluntarjoajaasi näkemästäsi sinua.
  • Estä muita torrenter-käyttäjiä näkemästä todellista IP-osoitettasi - Suojaa tietosi ja ole nimettömänä kun katsot tai torrentit GoT: tä.

Troonien suoravirtapeli Kodilla

Jos haluat katsoa GoT: n kauden 8 finaalin KODI-laatikolla, olet onnekas. Muista, että jos valitset katsoa GoT: tä tämän vaihtoehdon kautta, se on piratismi, ja tästä syystä teet sen omalla vastuulla.

Online-suoratoistosivustot

Kun GoT: n ensi-ilta on esillä, ei voi olla epäilystäkään siitä, että lukuisia vaihtoehtoja näyttelyn seuraamiseksi laittomasti suorana lähetyksenä tulee olemaan saatavana. Kuten verkkosivustot; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - Yhdysvallat (suositeltava menetelmä)

HBO lähettää GoT: n kahdeksan kauden virallisen maailman ensi-illan, Episode Six, klo 21:00 EST - 20:00 Central. Uusi jakso lähetetään HBO: lla ja suoratoistetaan HBO Now: lla ja HBO Go: lla.

Voit suoratoistaa HBO: ta Amazon Fire Stickillä, Amazon Fire TV: llä, Android TV: llä, Xbox 360: lla ja Xbox One: lla, Rokulla, Apple TV: llä, Samsungin älytelevisioilla, iOS: lla, Androidilla ja Kodilla..

VPN-verkon avulla Android- ja iPhone-käyttäjät voivat poistaa HBO US -sovelluksen missä tahansa!

Sky Atlantic - Iso-Britannia

Ison-Britannian GoT-finaalin odotetaan lentävän Sky Atlantilla maanantaina 20. toukokuuta kello 2.00. Sen jälkeen se toistetaan maanantai-iltana kello 20.00..

Nyt TV - UK

Jos et ole Sky UK -tilaaja, paras tapa katsella Game of Thrones S8E6 on ostaa NowTV-pass. Nyt TV myy päivä-, viikko- tai kuukausittaisia ​​kanavia Sky TV-kanaville. Tämä verkkopalvelu on täydellinen kaikille Ison-Britannian ulkopuolella asuville, jotka haluavat suoratoistaa GoT: tä Sky Atlanticilla.

FOX-esittely - Foxtel Australia

Teeskentelemällä olevansa Australiassa VPN: n avulla, on mahdollista katsoa GoT: tä FOX Showcase -sivustolla. Foxtel on vain Australiaan liittyvä tilauspalvelu, joka maksaa 49 dollaria AU. Sitä voidaan katsella useimmissa laitteissa, mukaan lukien tietokoneesi, Mac, Android, iPhone ja iPad.

VPN: n avulla iPhone ja Android-käyttäjät voivat poistaa GT: n eston tien päällä!

Hotstar - Intia

Jos haluat katsoa GoT: tä Intiassa, voit katsoa sitä maanantaina 20. toukokuuta Hotstarissa tai Tähtimaailmassa. Yhdistä vain VPN-palvelimeen Intiassa, jotta TV-ohjelma estetään äidinkielelläsi.

Milloin Game of Thrones, kauden 8 jakso 6 julkaistiin?

GoT: n kauden kahdeksan finaalin ensi-ilta on tarkoitus tapahtua Yhdysvalloissa 20. toukokuuta, 2020.

Katsojat Isossa-Britanniassa voivat hyödyntää Skyn ​​samanaikaista lähetystä - tarkoittaen, että se ensi-ilta Sky Atlantilla samaan aikaan kuin se lentää Yhdysvalloissa. Tämän odotetaan kello 2 maanantaina 20. toukokuuta aamulla.

Ison-Britannian katsojat, jotka eivät halua pysyä hereillä koko yön, voivat katsoa jakson jatkuvan ilmaisun maanantaina 20. toukokuuta.

Australia saa myös nähdä ensi-illan FOX SHOWCASEssa maanantaina 20. toukokuuta.

Poista GoT-kauden 8 finaalin esto - päätelmät

20. toukokuuta 2020 Game of Thrones välittää viimeisen jaksonsa valtavalla määrällä kanavia ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että on olemassa valtava määrä tapoja katsoa GoT-streamia VPN: n avulla.

Äidinkielestäsi riippuen saatat haluta suoratoistaa erilaisen GoT-version (espanjaksi, ranskaksi, saksaksi tai muulle kielelle). Voit tehdä tämän vain muodostamalla yhteyden valitsemasi maan VPN-palvelimeen ja löytääksesi paikallisen palvelun tai streamin, joka näyttää Game of Thronesin.

VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa missä tahansa ja estämällä kaiken GoT S8E6 -virran!

Kuvahyvitykset: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me