Kuinka suoratoistaa NFL Week 16 -pelejä verkossa VPN: n avulla

Asutko Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian ulkopuolella? Haluatko katsoa amerikkalaisen NFL Week 16 -pelissä? Voit estää ja suoratoistaa kaikki lomakauden NFL-pelit tänä vuonna käyttämällä NFL: n VPN: ää!


kuinka katsella nfl online -joulua

NFL-viikon 16 toistojen suoratoisto Yhdysvaltojen ulkopuolelta on erittäin helppoa - jos sinulla on VPN!

VPN (Virtual Private Network) mahdollistaa pääsyn NFL-pelien maantieteellisesti rajoitetuille streamille, jotka ovat yleensä estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ainoa vaatimus NFL-pelien suoratoistamiseen tänä jouluna on nopea VPN, joka voi suoratoistaa teräväpiirtona. Aloitetaan...

Kuinka seurata NFL Week 16 -pelejä verkossa

  1. Valitse VPN-palveluntarjoaja parhaiden VPN-palveluiden luettelosta. Jos kiire, suosittelen NordVPN: ää, koska siinä on kaikki mitä tarvitset NFL: n katsomiseen.
  2. Yhdistä VPN-palvelimeen, joka sijaitsee Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa (tämä antaa sinulle Yhdysvaltain tai Ison-Britannian IP-osoitteen, jota tarvitset NFL: n suoratoistoon).
  3. Siirry SkySports UK: hen tai NowTV: hen maksaaksesi väliaikaisesta pääsystä Ison-Britannian Sky Sports -palvelulle. (NowTV myy päivän, viikon tai kuukauden siirtymisiä SkySportsille). Tai siirry CBC-, FOX-, ESPN- tai NFL-verkkoon, jos haluat katsoa USA: n streamia.
  4. Jos tarvitset apua toimivan maksutavan löytämiseen, tutustu oppaaseemme virtuaalisen pankkikortin käytöstä. NowTV myy kuitenkin lahjakortteja verkossa - joten sinun pitäisi pystyä kirjautumaan Sky TV UK: hon ilman ongelmia. Sama pätee SlingTV: hen (joka näyttää CBC: n, FOX Sportsin, NBC: n sunnuntai-iltapeleihin ja ESPN: ään) - Lahjakortin voi ostaa Walmart-verkon kautta ja se toimitetaan sähköpostitse.!
  5. Nyt kun sinulla on NowTV- tai Sling TV -tilauksesi, sinun tarvitsee vain muistaa muodostaa yhteys Ison-Britannian tai Yhdysvaltain VPN-palvelimeen joka kerta, kun haluat katsella NFL-toistoja verkossa!

Kuinka suoratoistaa NFL Playoffs tänä jouluna

Suoratoista NFL Sky Sports -sivustolla

Sky Sports UK näyttää kaksi viikon 16 pudotuspelejä:

  • Maanantai 24. joulukuuta: Kansas Cityn päälliköt Seattle Seahawksissa (klo 1.10, suorana Sky Sportsissa)

  • Tiistai 25. joulukuuta: Denver Broncos Oakland Raidersillä (klo 1, suorana Sky Sports -sivustolla))

Jos sinulla on jo Sky Sports -tilauksesi - mutta olet Isossa-Britanniassa vierailevan perheen ulkopuolella tai joululoman aikana -, voit käyttää VPN: ää teeskennelläkseen olevansa Isossa-Britanniassa. Heti kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen Isossa-Britanniassa, voit kirjautua sisään tavalliseen Sky Sports -tiliisi katsellaksesi NFL-pelejä kuin olisit takaisin kotona.

Jos sinulla ei ole tilausta, suosittelemme NowTV: tä...

Katso NFL verkossa NowTV: n avulla

NowTV myy pääsy Sky Sports UK -yritykseen. Hienoa NowTV: ssä on, että voit ostaa joko päivä-, viikko- tai kuukausilipun. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa katsellaksesi vain kahta pudotuspelejä, jos haluat. NowTV: n hienoa on myös se, että lahjakortteja voi ostaa verkosta. Tämä tarkoittaa, että voit saada pääsyn ilman Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröityä luotto- tai pankkikorttia.

NowTV alkaa vain 7,99 puntaa päiväkierrosta. Kuukausittaisen tilauksen hinnat maksavat erittäin kohtuullisen 33,99 puntaa - tämä antaa sinulle pääsyn 10 kanavalle. Hyvä uutinen on, että on myös mahdollista ostaa "Mobiilikuukausi" vain 5,99 puntaa - tämä antaa sinulle pääsyn neljään Sky Sports UK -kanavaan yhdellä mobiililaitteella.

Sky kuukausi pass käyttöliittymä

Katso NFL Sling TV: stä

Jos haluat katsoa niin paljon NFL-toimintaa kuin mahdollista, tarvitset pääsyn CBS-, FOX Sports-, ESPN- ja NBC-ohjelmiin (sunnuntaiyön peleihin). Paras tapa katsella kaikkia näitä pelejä on tilata vain Yhdysvalloissa toimiva TV-suoratoistopalvelu SlingTV.

SlingTV-sininen passi maksaa 25 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa pääsyn laajaan määrään NFL-pudotuspelejä. Hyvä uutinen on, että Walmart myy SlingTV-seteleitä verkossa, mikä tarkoittaa, että tilauksen maksamisessa ei pitäisi olla ongelmia, kun muodostat yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen..

Minulla on jo voimassa oleva Yhdysvaltain kaapelitelevisiotilaus

Jos asut Yhdysvalloissa ja sinulla on jo kelvollinen sisäänkirjautuminen kaapeli-TV-tilaukselle, voit kirjautua sisään VPN: llä. Heti kun lähdet Yhdysvalloista joululomalle, maantieteelliset rajoitukset estävät sinua katselemasta televisiota kotona. Hyvä uutinen on, että voit muodostaa yhteyden Yhdysvaltojen VPN-palvelimeen kirjautuaksesi tavalliseen TV-portaaliin!

Tilaa vain VPN-palvelu, muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja siirry sivulle, jonka haluat suoratoistaa - voit kirjautua sisään voimassa olevilla Yhdysvaltain kaapeli-TV-käyttöoikeuksilla! Yksinkertainen!

Stream NFL Online: Usein kysyttyä

Kuinka VPN antaa minulle mahdollisuuden suoratoistaa NFL-pelejä?

VPN antaa sinun teeskennellä olevansa eri maassa. Heti kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, todellinen sijaintisi (olipa se missä tahansa) on piilotettu. VPN-palvelu voi tarjota sinulle IP-osoitteen missä tahansa maailman osassa. Yhdistämällä palvelimeen Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa näytät olevan todellinen brittiläinen tai amerikkalainen asukas. Tämä tarkoittaa, että voit katsella televisiolähetyksiä, jotka on yleensä estetty kyseisten alueiden ulkopuolella!

Mikä on viikon 16 NFL-toistoaikataulu??

NFL: n fanit ovat nauttimassa tästä lomakaudesta. Tässä on täydellinen aikataulu kaikista otteluista:

NFL-aikataulu

NFL-faneja ympäri maailmaa voi käyttää VPN: ää ohittaaksesi helposti maantieteelliset rajoitukset ja suoratoistaa pudotuspelejä. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos sinulla on kysyttävää VPN: n käytöstä NFL: n katseluun!

ProPrivacy.com ei suvaitse tekijänoikeusrikkomuksia. Vaikka tiedämme, että VPN-verkkoja voidaan käyttää huijaamaan sijaintiasi toiseen maahan ja siten ylittämään maantieteelliset rajoitukset, niiden ensisijainen tarkoitus on tarjota sinulle online-suojaus ja yksityisyys. Ensinnäkin, siksi suosittelemme VPN: n käyttöä.

Kuvahyvitykset: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me