Kuinka suoratoistaa sarjakuvia verkossa – Poista rajoittamaton lasten TV-esto ulkomailla ollessasi

Kaikki haluavat lastensa olevan onnellinen. Nykyään vanhemmilla voi kuitenkin olla melko vaikeaa pysyä mukana leikkikentän televisioihin liittyvissä vaatimuksissa. Ymmärrämme mitä käsittelet - suosittujen sarjakuvien luettelo ei tunnu loppuvan!


Tietysti kukaan ei halua lastensa kaipaamaan, mutta ei ole aina helppoa varata valtavaa määrää nykyään saatavilla olevia lasten kanavia. Onneksi rukouksiin on vastaus, ja tämä vastaus on VPN (Virtual Private Network) -palvelu.

Pääset sarjakuviin verkossa

Virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit turvallisesti käyttää halvempia vaihtoehtoja sarjakuvien katseluun verkossa. Tämän oppaan virallisemmat vaihtoehdot vaativat liittymismaksun. Muiden vaihtoehtojen avulla voit kuitenkin käyttää miljoonia sarjakuvia turvallisesti ilmaiseksi. Joko niin, VPN on kultainen lipusi, jolla pääset turvallisesti käyttämään lähes rajattomia sarjakuvia pienillesi!

Mikä on VPN?

VPN on verkkopalvelu, joka tekee kaksi asiaa. Ensinnäkin se tarjoaa salauksen. Tämä tarkoittaa, että Web-selaustiedot (tulevat ja lähtevät) on salattu turvallisesti. Tuloksena on digitaalinen yksityisyys, joka estää ketään tietämästä, mitä teet verkossa.

Seuraavaksi VPN antaa sinun teeskennellä olevansa eri maassa. Tämän avulla voit voittaa paikallisen sensuurin ja kansainväliset lohkot, joita kutsutaan georajoituksiksi.

Sarjakuva Vpn

Kuinka sarjakuvien VPN toimii?

Kaikilla internetin käyttäjillä on Internet Protocol (IP) -osoite. Se on joukko numeroita, joita voidaan käyttää paikantamiseen. Sitä voidaan käyttää myös tarkistamaan, mitä käytät verkossa.

IP-osoitettasi käytetään myös maantieteellisten rajoitusten valvomiseen, jotka estävät sinua pääsemästä ulkomaisista televisiovirroista. Tämä voi olla ärsyttävää vanhemmille, jotka haluavat saada lisää sarjakuvia lapsilleen. Sarjakuvien VPN: n avulla voit kuitenkin teeskennellä olevansa eri maassa käyttääkseen näitä estettyjä suoratoistoja.

Lisäksi nykyään monet hallitukset määräävät Internet-palveluntarjoajia pitämään kirjaa (pakollinen tietojen säilyttäminen) siitä, mitä heidän asiakkaansa tekevät verkossa. Asumistasi riippuen se tarkoittaa, että laittoman videosisällön käyttäminen voi johtaa kirjeeseen, jossa sinua pyydetään lopettamaan, ja joskus jopa tuomioistuimen kutsusta.

Tämä on ärsyttävää, koska on olemassa valtava määrä verkkosivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​sarjakuvavirtoja.

Minkä sarjakuvien VPN-palvelun minun pitäisi saada?

Markkinoilla on satoja VPN: iä. Tarvitset nopeita sarjakuvia streaming-sarjakuvien katselemiseksi. Monissa VPN: issä on hitaita palvelimia, jotka eivät ole riittävän hyviä suoratoistoa varten. Tämä johtaa puskurointiin ja tarkoittaa epäilemättä sitä, että lapsesi naggingvat jatkuvasti sarjakuvia, jotka eivät pelaa oikein.

Lisäksi useissa VPN: issä on huonosti toteutettu tai vanhentunut salaus. Tämä tarkoittaa, että ne eivät tarjoa tarpeeksi hyvää yksityisyyttä ja turvallisuutta. Suosittelemme VPN-verkkoja, jotka kaikki on valittu, koska ne ovat turvallisia ja nopeita. Lisäksi heillä kaikilla on palvelimia, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa: täydellinen pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin sarjakuviin.

Poista sarjakuvien lukitus turvallisesti nyt!

Kuinka katsella sarjakuvia verkossa VPN: n avulla - Asennusopas

Sarjakuvien pääsy verkkoon turvallisesti on erittäin helppoa VPN: n avulla. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Valitse suoratoistoa varten tarkoitettu VPN listaltamme. Jos haluat katsella sarjakuvia turvallisesti verkossa, suosittelemme ExpressVPN: ää, koska sillä on parasta palvelua työhön.
 2. Napsauta valitsemasi VPN-sivuston kautta ja tilaa. Voit tilata viikoittain, kuukausittain tai vuosittain. Lisäksi ExpressVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu (mikä tarkoittaa, että voit testata sen lapsesi kanssa riskittömästi).
 3. Nyt lataa ohjelmisto laitteellesi. Suositelluissa VPN-verkoissamme on ohjelmisto kaikille laitteillesi, ja niitä voidaan käyttää useissa laitteissa samanaikaisesti (ExpressVPN sallii esimerkiksi kolmen laitteen).
 4. Kun olet ladannut ja asentanut (mikä vie vain muutaman minuutin), olet valmis yhdistä VPN: ään. Valitse sijainti VPN-valikossa ja napsauta Yhdistä.
 5. Heti kun VPN muodostaa yhteyden, sinä näyttävät olevan valitsemassasi paikassa. Lisäksi, kaikki tietosi ovat salattuja joten kukaan (ei Internet-palveluntarjoajasi tai hallintosi) ei osaa kertoa mitä teet verkossa.

Muista: Heti kun VPN on kytketty, sinulla on digitaalinen tietosuoja. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää kaikkia haluamiasi sarjakuva-sivustoja pelkäämättä katsottuasi.

Missä käyttää sarjakuvia halvalla - Viralliset verkkosivustot

Kun sinulla on VPN, on paljon tapoja katsella sarjakuvia verkossa virallisessa ominaisuudessa. Katsotaanpa joitain näistä vaihtoehdoista:

CBeebies BBC iPlayerissä

BBC: llä on online-soitin, joka näyttää sarjakuvia ja ohjelmia lapsille. Tätä voi käyttää ilmaiseksi, jos muodostat yhteyden palvelimeen Isossa-Britanniassa. Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan poista BBC iPlayer -sovelluksen estoa. Tämä johtuu siitä, että BBC estää aktiivisesti VPN-verkkoja. Hyvä uutinen on, että sarjakuvien suositelluin VPN - ExpressVPN - poistaa BBC iPlayerin (ja siten CBeebies).

Haluatko tietää enemmän iPlayerin käyttämisestä Ison-Britannian ulkopuolelta? Paras VPN-asema BBC iPlayer -oppaalle on loistava paikka aloittaa!

Iplayer BBC: n sarjakuvat

Poista USA: n Netflix-esto saadaksesi lisää sarjakuvia

Jos sinulla on Netflix-tilauksesi etkä asu Yhdysvalloissa, menetät paljon vaihtoehtoja lapsille. Yhdysvaltojen Netflix-luettelossa ei ole vain lisää sarjakuvia ja esityksiä lapsille, vaan on myös paljon enemmän lasten elokuvia.

Valitettavasti Netflix estää useimmat VPN: t. Paras VPN sarjakuvien estoon - ExpressVPN - kuitenkin vapauttaa Yhdysvaltain Netflixin eston ilman mitään ongelmia.

Lisätietoja Netflix-kirjaston laajentamisesta VPN: llä saat Netflix VPN -oppaasta.

Katso Cartoon Network Online Yhdysvaltain kaapelikanavilla

Yksi suosituimmista asioista, jota vanhemmat tekevät VPN: n kanssa, on käyttää Yhdysvaltain kaapelitelevisiokanavia lapsilleen. Paras tapa tehdä tämä on Sling TV. Sling TV on halpa, tilauspalvelu, joka antaa vanhemmille pääsyn valtavaan joukkoon sarjakuvakanavia. Oranssi suunnitelma on vain 20 dollaria kuukaudessa, ja sen voi ostaa ilman sopimusta kuukausittain.

Sling Tv Vpn Main

Nämä ovat sarjakuvakanavat, jotka saat:

 • Disney Channel, Disney HD ja Disney Junior
 • Nick Jr., Nicktoons, TeenNick
 • Sarjakuvaverkko
 • Bumerangi
 • Ankka-TV
 • Sling Kids
 • Vauva-TV
 • CBeebies

Sling TV on upea vaihtoehto lapsille, jotka haluavat katsoa Cartoon Network -verkkoa verkossa. Siinä on melkein kaikki, mitä lapset haluavat katsella. Sling TV antaa lapsille mahdollisuuden nähdä Nickelodeonin kanavat ja katsella Disneyä verkossa. Se on erittäin kohtuullinen hintavaihtoehto, ja se voidaan testata seitsemän päivän ajan ilmaiseksi! Yhdistä vain yhteen VPN: n Yhdysvaltain palvelimista ja kirjaudu ilmaiseksi kokeiluversioon.

Sling TV -suunnitelma antaa sinulle myös pääsyn valtavaan määrään Yhdysvaltain kaapelitelevisiosisältöä aikuisille - mikä tekee siitä mahtavaa, halvan, ympäri TV-ratkaisun.

Kuinka käyttää sarjakuvia verkossa ilmaiseksi

Nyt kun olemme käsittäneet useita "laillisia" vaihtoehtoja, katsotaanpa joitain muita etuja, jotka VPN: llä on. VPN: n tarjoaman yksityisyyden takia sinulle ja lapsillesi on mahdollista katsella suosikki sarjakuvasi verkossa ilmaiseksi. Verkkosivustolla on monia sivustoja, jotka on omistettu tarjoamaan TV-ohjelmien, elokuvien ja - arvasit sen - sarjakuvien merirosvostrategioita..

Poista sarjakuvien lukitus

Ei niin kauan sitten, oli turvallisempaa katsella laittomia suoratoistoja verkossa: kukaan ei välittänyt, ja kaikki tekivät sitä. Viimeisen viiden vuoden aikana hallituksille on kuitenkin painostettu lisäämään piratismia. Tämä on johtanut siihen, että jotkut Internet-palveluntarjoajat lähettävät varoituskirjeitä. Lisäksi on ollut tapauksia, joissa ihmisille on katkaistu internet ja mikä vielä pahempaa, sakot.

Hyvä uutinen on, että toisessa paikassa teeskentelemisen ja vahvan salauksen yhdistelmä tekevät luotettavasta VPN: stä ihanteellisen pääsyn streaming-verkkosivustoille yksityisesti. Jos lapset ajavat sinulle mutteria VPN: n avulla, voit nopeasti etsiä ”katsella sarjakuvia verkossa Seikkailuaika” ja löytää suoratoistosivuston, jolla on kyseinen sarjakuva (tai mikä tahansa muu, jota lapsesi haluavat).

Parhaat sivustot katsomaan sarjakuvia ja animea ilmaiseksi

Jos olet kiinnostunut käyttämään sarjakuvia ilmaiseksi VPN: n avulla, tässä on esimerkkejä fantastisista sivustoista, joiden sisältö on valmis ja odottaa:

 1. Sarjakuvat päällä
 2. Sarjakuvaelokuvat HQ
 3. ToonJet
 4. Katso sarjakuva verkossa
 5. Anime-maku

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä sivustoista, joissa on sarjakuvia, joita voit katsella turvallisesti verkossa. Liitä vain VPN-verkkoon, jotta liikenteesi on yksityistä, ja nauti sisällöstä napsauttamalla linkkejä.

Katso sarjakuvia verkossa VPN: n avulla - johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet monista menetelmistä sarjakuvien katseluun verkossa. Luotettavan VPN: n avulla vanhemmat voivat teeskennellä olevansa eri maassa käyttääkseen enemmän suoratoistopalveluita. He voivat myös käyttää VPN: n armeijan luokan salausta turvallisesti pääsyyn verkkosivustoille, joissa on satoja tunteja ilmaisia ​​lastenäytöksiä verkossa.

Sarjakuvien suoratoistoon suosittelemme ExpressVPN: ää, koska se on erittäin turvallinen, sillä on nopeat palvelimet, sillä on vahva tietosuojakäytäntö, se vapauttaa Yhdysvaltain Netflix- ja BBC iPlayer -sovellukset, ja sillä on todistettu kokemus yksityisyyden tarjoamisesta käyttäjilleen. Kuitenkin mikä tahansa viiden parhaan VPN-palveluartikkelimme VPNistä toimii myös hyvin, joten napsauta tätä jos haluat vielä muutama vaihtoehto.

Otsikkokuvaus: Dragon Images / Shutterstock.com

Kuvahyvitykset: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me