Kuinka voin asentaa VPN: n iPhoneen? – VPN-asetukset ja määritykset iPhonelle

VPN: n asettaminen iPhonessa ei ole vaikea tehtävä. Kuitenkin riippuen siitä, mistä VPN: stä päätät, on olemassa muutamia eri tapoja. Parhaimmissa iPhone VPN -palveluissa on mukautettuja sovelluksia, jotka voidaan ladata joko iTunes-kaupasta tai VPN: n verkkosivustolta. Näiden VPN-tiedostojen lataaminen ja asentaminen on sama kuin minkä tahansa muun sovelluksen asentaminen. Olemme kuitenkin kirjoittaneet tämän oppaan, jotta voimme käydä läpi prosessin.

Joillakin VPN: issä ei ole mukautettuja VPN-ohjelmistoja (kutsutaan VPN-asiakkaiksi) iOS-laitteille. Suurin osa VPN: istä tarjoaa kuitenkin tilaajille pääsyn OpenVPN-määritystiedostoihin (.ovpn-tiedostot). Näitä tiedostoja voidaan käyttää loistavan kolmannen osapuolen OpenVPN Connect -ohjelmiston kanssa.

OpenVPN Connect on VPN-asiakasohjelma, jonka ovat kirjoittaneet OpenVPN-protokollan kehittäjät. Tämä on turvallisin käytettävissä oleva VPN-protokolla. OpenVPN Connect -asennus ja .ovpn-tiedostojen tuominen on erittäin helppoa, eikä sinun tarvitse olla lainkaan teknistä. Olemme kuitenkin sisällyttäneet oppaan myöhemmin tähän artikkeliin auttamaan sinua.

VPN-sovelluksen määrittäminen iPhonessa

Asenna VPN-sovellus iPadiin, määritä VPN iPhonessa tai määritä VPN millä tahansa muulla iOS-laitteella seuraavasti:

 1. Valitse VPN parhaista iOS VPN -palveluluettelosta.
 2. Siirry VPN: n verkkosivustoon napsauttamalla linkkiä ja tilaaksesi suosikki iOS VPN. Tässä esimerkissä käytimme ExpressVPN: tä. Muista, että vuosittainen tilaaminen säästää paljon rahaa.
 3. Tilauksen jälkeen, Kirjaudu sisään käyttämällä tilaustiedoilla ja salasanalla.ExpressVPN iPhonelle
 4. Näpäytä Tilini tai Lataukset riippuen VPN: stä. Vaihtoehtoisesti voit saada vaihtoehdon napsauta ”Set up ExpressVPN” (tai kumpi tilaamasi VPN on).
 5. Sinut ohjataan nyt iOS: n asetussivulle.

  Valitse ”Lataa sovelluskaupasta”. Sinut ohjataan nyt VPN-ohjelmistoon. Asennus on helppoa, joten noudata näytön ohjeita. Asennuksen aikana iOS-laitteesi saattaa kysyä laitteen salasanaa, kirjoittaa se tai käyttää kosketustunnusta ja napsauttaa sallia.ExpressVPN iPhonelle

 6. Kun olet asentanut iOS VPN -sovelluksen, suorita ohjelmisto. Sinun on annettava käyttöoikeustietosi uudelleen.
 7. VPN-valikossa, valitse Asetukset (yleensä hampurilainen- tai cog-valikossa).
 8. Valitse haluamasi VPN-protokolla

  . Suosittelemme, että käytät avointa VPN-salaus TCP: tä tai UDP: tä. UDP on paras suoratoistoon. Jos tämä ei ole käytettävissä, valitse kerroksen 2 tunnelointiprotokolla (L2TP) / Internet Protocol Security (IPSec) tai IKEv2. Molemmat protokollat ​​ovat vahvoja. Älä käytä PPTP-protokollaa (point-to-point Tunneling Protocol), koska PPTP on epävarma.VPN-protokolla iPhonelle

 9. vihdoin, valitse VPN-palvelin luettelosta

  palvelimen sijainteista ja napsauta Yhdistä.ExpressVPN iPhonelle

 10. Kun VPN-yhteys on muodostettu, iPhone / iPad VPN näyttää, että yhteys on käytössä näytöllä. IP-osoitteesi on nyt VPN: n ja tietosi ovat turvassa, niin voit päästä mihin tahansa verkkosivustoon.

Joillakin VPN: issä on automaattinen käynnistysominaisuus ja automaattinen yhteysominaisuus. Jos haluat pitää VPN: n aktiivisena joka kerta, kun käytät Internetiä, valitse nämä asetukset VPN-asetuksista. Käynnistä sovellus myös manuaalisesti aina, kun haluat käyttää sitä, valitse palvelin ja napsauta Yhdistä.

Express VPN iPhonelle

Paras VPN-protokolla iPhonelle

IOS: lla on saatavana useita salausprotokollia:

 • PPTP - tarjoaa vähemmän turvallisuutta ja yksityisyyttä, mutta on nopea.
 • L2TP / IPSec - vahvempi suojaus kuin PPTP, mutta silti ei täydellinen.
 • Internet Key Exchange -versio 2 (IKEv2) - yleisimmin käytetty protokolla iOS VPN -asiakkaille. Se on turvallinen, mutta ei niin vahva kuin avoin VPN.
 • OpenVPN - avoimen lähdekoodin ja erittäin suojattu protokolla. Tämä protokolla tarjoaa armeijan luokan salauksen, jos se pannaan täytäntöön oikein. Kaikki tämän artikkelin iOS: n VPN: t tarjoavat sen toteutuksen turvallisesti. Joskus on tarpeen ladata kolmannen osapuolen Connect-ohjelmisto. Tämä on erittäin helppoa ja antaa sinun käyttää OpenVPN: ää, jos haluat. Katso ohjeet VPN: n asettamisesta manuaalisesti alla olevasta oppaasta.

Etkö ole varma mitä salausta käytetään? Katso meidän Lopullinen salausopas Lisätietoja.

OpenVPN: n määrittäminen iPhonessa

Joskus voi olla tarpeen määrittää VPN-asema kolmannen osapuolen OpenVPN Connect -sovelluksella iOS-laitteella. Jos OpenVPN-salaus ei ole käytettävissä VPN: n mukautetussa iOS-ohjelmistossa, sinun on ladattava kolmannen osapuolen VPN-asiakasohjelmisto. Tämä on erittäin helppoa:

 1. Lataa OpenVPN Connect -sovellus

  .OpenVPN iPhonelle

 2. Asenna ohjelmisto laitteeseesi.
 3. Siirry VPN: n verkkosivustoon ja lataa OpenVPN-asetustiedostot (.OVPN-tiedostot). Sinun on yleensä tehtävä tämä PC: llä, koska ne on pakattu. Nämä tiedostot ovat latausalueella, jolta sait VPN-ohjelmiston. Jos sinulla on ongelmia näiden tiedostojen löytämisessä VPN: n verkkosivustolta, kysy heiltä tukitiimiä. Lataa määrittämäsi tiedostot palvelimille, joita haluat käyttää.IPhonen VPN-määritykset

 4. Pura tiedostot ja lähetä ne itsellesi sähköpostitse (jotta voit avata ne iPhonella). Avaa sähköposti iPhonellasi ja lataa tiedostot laitteellesi käyttääksesi niitä sovelluksessa.
 5. Avaa Yhdistä-sovellus ja napsauta Tuo-painiketta. Valitse tiedostot, jotka olet tallentanut laitteellesi vaiheessa neljä.Avaa VPN iPhonelle

 6. Kun tiedostot on tuotu, napsauta palvelinta, johon haluat muodostaa yhteyden, ja kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi.OpenVPN iPhonelle

 7. Kun sovellus muodostaa yhteyden, laite suojataan salauksella ja IP-osoitteesi on etäpalvelimen IP-osoite.
 8. Nyt sinun tarvitsee vain käynnistää Yhdistä-sovellus ja muodostaa yhteys palvelimeen aina, kun haluat käyttää VPN-verkkoasi. Salasana tulisi tallentaa automaattisesti yhteyssovellukseen, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä uudestaan.

Muista: VPN: lläsi on oma opas tähän. Jos haluat käyttää sitä, pyydä asiakastukea linkittämään sinut kyseiseen oppaan tai katso verkkosivuston UKK-osiosta. Tämä opas on erityinen tilaamallesi VPN: lle. Sillä on kuitenkin samat vaiheet, jotka on lueteltu tässä.

Kuinka testata VPN iPhonelle

Testaamme täällä ProPrivacy.com-sivustossa VPN-verkkoja säännöllisesti niiden suorituskyvyn tarkistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit lukea heidän nopeudestaan ​​ja kokonaistehokkuudesta heidän yksittäisissä arvosteluissaan. Ymmärrämme kuitenkin täysin, haluatko tarkistaa VPN-asiakkaasi suorituskyvyn itse. Suorita tämä vain siirtymällä tälle verkkosivustolle testaamaan Internet-nopeutesi VPN: n kanssa tai ilman.

Paras tapa tehdä on valita testipalvelin lähelläsi. Napsauta sitten Yhdistetty testi. Tämä testaa lataus- ja latausnopeutesi. Muista tarkistaa nopeutesi VPN: n kanssa tai ilman sitä, jotta voit verrata suorituskykyä.

Kuinka poistaa VPN iPhonesta

VPN: n päästä eroon laitteeltasi on sama kuin minkä tahansa muun sovelluksen poistaminen Apple Store -kaupasta. Valitse se vain sovellusnäytölläsi ja poista se. Noudata näitä vaiheita varmistaaksesi, että laitteellasi ei edelleenkään ole pysyvää VPN-profiilia:

 1. Avata asetukset.
 2. Klikkaa yleinen, vieritä sitten alas ja valitse Profiili.
 3. valita VPN-määritysprofiili.
 4. Kun VPN-määritysprofiilisi on avattu, napsauta Poista profiili.
 5. Ponnahdusikkuna kysyy sinulta vahvistuksen. Napsauta Poistaa.

Profiilitiedosto poistetaan nyt myös iOS-laitteeltasi.

Otsikkokuvaus: Chayantorn Tongmorn

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me