Kuinka VPN: n asettaminen Smart TV: lle – VPN: n asentaminen Smart TV: n suoratoistoa varten

VPN-ohjelmistojen asentaminen suoraan Smart TV: hen ei ole aina mahdollista. Jos Smart TV: lläsi on pääsy Google Play Kauppaan (Android Smart TVs voi), voit kuitenkin asentaa VPN-sovelluksen (palveluntarjoajallesi) suoraan älytelevisioon. Tämä on paras tapa yhdistää älytelevisiosi, joten käytä tätä menetelmää, jos mahdollista. Muista, että kaikki Smart TV: t eivät pysty tähän, joten sinun on otettava yhteys valmistajaan.

Jos SmartTV voi käyttää Google Play -sovellusta, toimi seuraavasti:

Jos sinulla on Android TV, asenna Android TV VPN seuraavien vaiheiden avulla.

 1. Jos haluat ostaa VPN-tilauksen, suosittelemme tämän artikkelin alareunassa 5 parasta VPN: tä Smart TV: lle.
 2. Lataa ohjelmisto ja asenna Android-asiakasohjelma (.APK-tiedosto) Android-älytelevisioon.
 3. Kirjaudu sisään kirjautumistiedoillasi tilauksesta lähtien.
 4. Suorita sovellus Smart TV: lläsi ja muodosta yhteys palvelimeen.

Se on se: teeskentelette nyt olevansa eri maassa ja pääset käyttämään kyseisen alueen sisältöä! Yksityisyyttäsi on suojattu myös VPN-salauksen ansiosta.

Eikö Ruizin ja Joshuan välistä suurta ottelua ole saatavilla maassasi?

Jos pelkäät ikäväsi vuoden 2020 eniten odotettua nyrkkeilyottelua, noudata ProPrivacy -oppaan ohjeita siitä, kuinka seurata Ruiz vs Joshua -sarjan ottelua VPN: llä. ), IBF-, WBO- ja IBO-raskaansarjan tittelit maailmanmestari Andy Ruizilta tällä korkealla panoksella.

Yhdistäminen tietokoneen tai kannettavan tietokoneen kautta

Suurin osa Smart TV -omistajista päättää kytkeä television tietokoneeseensa ethernet-kaapelilla. Tämän avulla he voivat jakaa tietokoneensa Internet-yhteyden (lisätietoja tästä myöhemmin). Tämä on tehokas tapa käyttää VPN: ää rajoitetun sisällön estämiseen Smart TV: ssä. Voit esimerkiksi käyttää VPN: ää estämään maassasi rajoitettujen Youtube-videoiden eston ja poistamaan maassasi estettyjen / rajoitettujen streaming-palveluiden eston. Kaikkien älytelevisioiden, jotka eivät salli sovellusten asentamista suoraan, on käytettävä tätä menetelmää (tai VPN-reititintä).

VPN-yhteyden jakaminen Windowsissa

 1. Varmista, että tietokoneesi on kytketty VPN-palveluun. Jos et ole vielä tilannut VPN: ää - tutustu Smart TV: n viiteen parhaaseen VPN-artikkeliimme. Suosittelemme NordVPN: ää, koska siinä on kaikki mitä tarvitset streaming enemmän HD-sisältöä älytelevisiossa.
 2. Kytke SmartTV tietokoneeseesi Ethernet-kaapelilla.
 3. Avaa tietokoneen verkko- ja jakamiskeskus (Käynnistä > Ohjauspaneeli > Verkko- ja jakamiskeskus) ja napsauta Muuta sovittimen asetuksia.
 4. Löydä VPN-yhteytesi. OpenVPN-yhteyksiä ei yleensä ole selvästi merkitty, joten etsi sellaista, jolla on kuvaus 'TAP-Win32 Adapter V9' (tai vastaava). Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse avattavasta Ominaisuudet.
 5. Valitse Jakaminen-välilehti ja valitse Salli muiden verkon käyttäjien muodostaa yhteys tämän tietokoneen Internet-yhteyden kautta. Valitse sitten avattavasta valikosta Lähiverkkoyhteys (jos tietokoneellasi on useita Ethernet-portteja, varmista, että olet valinnut sen, johon olet liittänyt SmartTV: n), ja napsauta sitten OK..
 6. Käynnistä SmartTV ja tietokone uudelleen, ja sen pitäisi toimia oikein.

VPN-yhteyden jakaminen OSX: ssä (PPTP tai L2TP)

Yhteyden jakaminen OSX: llä on vähän monimutkaisempaa, jos haluat määrittää OpenVPN: n, mutta tämä TunnelBlick-opetusohjelma näyttää sinulle kuinka. Osoitamme sinulle, kuinka se määritetään käyttämällä PPTP tai L2TP ja sisäänrakennettu VPN-asiakasohjelma.

 1. Tilaa VPN-palvelu ja aseta se palveluntarjoajan ohjeiden mukaan. Suosittelemme NordVPN: ää, koska siinä on kaikki mitä tarvitset streaming enemmän HD-sisältöä älytelevisiossa.
 2. Kun SmartTV on kytketty pois päältä, kytke se Macin USB-porttiin Ethernet-kaapelin ja sovittimen avulla.
 3. Avaa OSX-järjestelmässä Järjestelmäasetukset (Apple-kuvake näytön oikeassa yläkulmassa -> Järjestelmäasetukset) ja napsauta Jakaminen.
 4. a) Vedä Yhteyden jakaminen valikosta ja valitse VPN-yhteys. b) Valitse Tietokoneille-ruudussa USB Ethernet. c) Valitse ”Internet Sharing”, ja ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Napsauta Käynnistä ja (d) Internet-jakaminen: Käytössä -merkki tulee vihreänä ilmoittaaksesi, että kaikki toimii kunnolla.
 5. Käynnistä SmartTV uudelleen.

VPN-reitittimen menetelmä

Jotkut ihmiset käyttävät mieluummin vilkkuvaan reitittimeen asennettua VPN-verkkoa. Tämä tarkoittaa, että kaikkia kodin laitteita - myös niiden Smart TV: tä - tukee VPN-yhteys. Tämä on erittäin helppo tapa yhdistää Smart TV VPN-palveluun (ja kaikkiin muihin kodin laitteisiin).

Vaikka on totta, että voit salata reitittimen itse (jos se on yhteensopiva), tämän tekevät yleensä vain melko tekniset ihmiset. Tämä johtuu siitä, että reitittimen vilkkuminen DD-WRT-laiteohjelmistolla (tai millä tahansa muulla kolmannen osapuolen reitittimen laiteohjelmistolla) voi "tiili" laite (lukitse se käyttökelvottomaksi).

Jos sinulla on alhainen tekninen tietotaito, reitittimen vilkkuminen ei todennäköisesti ole sinulle. Onneksi siellä on yrityksiä, jotka tarjoavat prepaid- ja pre-flash-reitittimiä, jotka mahdollistavat yksinkertaisen plug-and-play-asennuksen - Flashrouters on loistava esimerkki.

Jotkut VPN-palvelut (esimerkiksi NordVPN myy itse esivalittuja reitittimiä).

Esivalotetut reitittimet

Yksi vilkkuva reitittimen käyttö on, että kaikki Internet-yhteytesi laitteet (mukaan lukien pelikonsolit, iPhone ja Android-puhelimet ja tietysti SmartTV) hyötyvät yhteydestä VPN: ään, kun ne muodostavat yhteyden reitittimen kautta..

Suurinta osaa VPN-verkkoista voi ostaa esiasennettuna reitittimeen kolmannen osapuolen toimittajan Flashroutersin kautta. On olemassa kaksi päätyyppiä väläytettyjä reitittimiä: DD-WRT ja Tomato. DD-WRT on suosituin vaihtoehto, koska se on räätälöityin tyyppinen välkkyvä reititin. Napsauta linkkejä saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisistä reitittimistä.

Salamaisen reitittimen käytön etuna on, että se käyttää automaattisesti VPN-palvelua riippumatta siitä, minkä laitteen yhdistät WiFi-verkkoosi. Se voi myös auttaa vähentämään käyttämäsi verkkokaapeleiden määrää ja tekemään niin, että sinun ei tarvitse leikkiä tietokoneen verkkoasetuksilla. Sillä ei myöskään ole väliä, onko tietokoneesi lähellä SmartTV: tä.

DD-WRT-reititin

Löydät täydellisen luettelon yhteensopivista reitittimistä DD-WRT-verkkosivustolta, josta löydät myös tietoja DD-WRT: n asentamisesta ja määrittämisestä. Napsauttamalla näitä linkkejä saat oppaita PPTP: n ja OpenVPN: n määrittämisestä.

Tomaatin reititin

Täydellinen luettelo yhteensopivista reitittimistä löytyy tomaattireitittimien verkkosivuilta. Niillä on myös tietoa tomaatin asentamisesta ja määrittämisestä sekä opas OpenVPN: n asentamiseen..

5 parasta VPN-verkkoa Smart TV -käyttäjille

Otsikkokuvaus: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me