Luo oma henkilökohtainen VPN Hamachin avulla

Joskus kaupalliset VPN: t eivät ole ihanteellisia, ja haluat luoda oman VPN-palvelun.


Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka käyttää Hamachia ja Privoxya oman yksityisen ja henkilökohtaisen VPN: n luomiseen.

Ennen kuin sukenen siihen, tutkitaan kuitenkin hyviä ja huonoja puolia omien VPN-palveluidesi luomisessa Hamachin avulla.

Miksi sinun pitäisi luoda oma VPN

VPN kehitettiin kuitenkin alun perin pääasiassa, jotta liiketalouden työntekijät voivat kirjautua sisään yrityksen palvelimille turvallisesti, kun ne ovat poissa toimistosta:

Käyttäjä [-> ISP ->] yrityksen palvelin.

Kotitietokone on mahdollista asentaa niin, että se toimii paljon kuin yrityksen VPN-palvelin. Annetaan turvallisesti kirjautua etätietokoneeseen kotitietokoneeseesi ja käyttää Internetiä sen IP-osoitteen kautta:

Käyttäjä [-> ISP ->] kotitietokone -> ISP -> Internet. (hakasulkeissa oleva liikenne on salattu)

VPN: n edut kotona

  • Ilmaiseksi - kolmannen osapuolen VPN-palvelusta ei tarvitse maksaa
  • Suojaa Internet-yhteytesi käytettäessä julkisia WiFi-yhteyspisteitä
  • Pystyy etäkäytössä ja turvallisesti käyttämään tietokoneesi sisältöä ja virtaamaan elokuvia, musiikkia jne. Etälaitteeseen
  • Kotitietokone toimii välityspalvelimena. Tämä on hieno tapa käyttää maantieteellisesti rajoitettuja verkkopalveluita poissa kotoa. Se voi olla myös erittäin tehokas sensuurin vastainen työkalu, jos käyttäjä on rajoittavassa maassa. Tarvitset kuitenkin ystävää, joka on valmis perustamaan kotipalvelimen vähemmän rajoittavaan maahan.

Maat, kuten Kiina, ja esimerkiksi maantieteellisesti rajoitettuihin palveluihin, jos haluat katsoa Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella, tarvitset VPN: n. Yksityisen kodin VPN on myös hyvä kiertämään koulu-, korkeakoulu- tai työrajoituksia. Tietoja Kiinan VPN: stä löytyy parhaasta Kiinan VPN-oppaasta.

Haitat VPN: stä kotona

  • Kotitietokone toimii välityspalvelimena - käytät Internetiä kotitietokoneesi IP-osoitteen kautta, jotta kaikki Internet-toiminnot voidaan helposti jäljittää tähän osoitteeseen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että et voi vain muuttaa näkyvää sijaintiasi (esimerkiksi toiseen maahan).
  • Vaikka etätietokoneesi ja koti-VPN-palvelimen välinen yhteys on salattu, lähtevä koti-Internet-yhteys ei ole. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi (ja kuka tahansa muu katseleva) voi helposti seurata Internet-toimintaa.
  • Sinun on pidettävä kotitietokonettasi koko ajan, mikä lisää sähkölaskuja.

Lyhyesti sanottuna yksityisen kodin VPN-palvelimen määrittäminen tarjoaa monia kaupallisen VPN-palvelun hyödyistä. Se ei kuitenkaan tarjoa yksityisyyttä / nimettömyyttä käytettäessä Internetiä.

Kuinka käyttää Hamachia yksityisen VPN: n luomiseen

Ylivoimaisesti helpoin tapa perustaa yksityinen VPN on käyttää LogMeIn Hamachi -sovellusta yhdessä Privoxyn kanssa.

Hamachi on ohjelmisto, jonka avulla voit luoda virtuaaliverkkoja, jotka toimivat kuten tavalliset lähiverkot.

Se rakentaa ”nollakonfiguraatioisen virtuaalisen yksityisen verkon”, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia portin edelleenlähettämisestä tai muista monimutkaisista kokoonpanoon liittyvistä ongelmista (mikä on ehdottomasti erittäin vahva kohta sen puolesta). Siirto on suojattu 256-bittisellä AES-salauksella.

Hamachin suurin haittapuoli on, että se on omistusohjelma (ts. Se ei ole avoin lähdekoodi). Kuten edellä keskustelimme, yksityinen Hamachi VPN ei kuitenkaan tarjoa paljoa yksityisyyttä. Joten tästä ei todennäköisesti ole syytä huolehtia liikaa. Jos yksityisyys on suuri huolenaihe, Tor tai ulkopuolinen VPN-palveluntarjoaja, joka ei kirjaudu sisään, ovat paljon parempia vaihtoehtoja.

LogMeIn Hamachin perusversio on ilmainen ja täysin toimiva. Kuitenkin vain viisi jäsentä verkkoa kohti voi käyttää sitä. Lisäksi ilmainen versio ei toimi taustalla lepotilassa olevissa tietokoneissa (kuten maksullinen versio voi).

LogMeIn Hamachi on saatavana Windowsille, macOS: lle ja Linuxille (beta).

Tarvitsemme Privoxy-palvelun, ilmaisen avoimen lähdekoodin välityspalvelimen, jotta etäyhteyden Internetiin pääsymme Hamachi-tietokonetta käyttävän kotitietokoneemme kautta. Voit käyttää Privoxya yksinään, mutta kaikki yhteydet olisivat yli salaamattoman HTTP: n. Siksi käytämme Hamachia.

Privoxy on saatavana Windowsille, macOS, Linux ja iOS, ja voit käyttää sitä minkä tahansa mieleisesi selaimen kanssa.

1. Asenna Hamachi VPN

Ensin sinun on asetettava Hamachi. Toimi seuraavasti:

a) Lataa Hamachi kotitietokoneellesi (valitsemalla 'Hamachi Unmanaged' -tila) ja asenna. LogMeIn vie sinut eri vaiheissa rekisteröimään ilmaisen tilin, mutta tätä voidaan nyt sivuuttaa.

Hamachi Lataa

b) Napsauta virtapainiketta aloittaaksesi ja kirjoita asiakkaalle nimi.

Hamachin tunnus

c) Valitse Luo uusi verkko ja anna sille nimi ja salasana. Osuma Luo.

Hamachi Luo verkko

d) Asenna Hamachi muihin tietokoneisiin, jotka haluat yhdistää koti-VPN: ään. Ainoa poikkeus tällä kertaa on, että sinun on valittava Liity olemassa olevaan verkkoon liittyäksesi juuri luomallesi verkolle uuden luomisen sijasta..

Voit nyt selata kotitietokonetta aivan kuin se olisi paikallisessa (LAN) verkossa.

2. Asenna Privoxy

Voit tehdä tämän salliaksesi turvallisen etäyhteyden Internetiin.

a) Lataa, asenna ja käynnistä Privoxy. Windowsissa Privoxy avautuu tyhjänä ikkunana, mutta älä huolestu, koska tämä on hieno. Voit jopa sulkea ikkunan, ja Privoxy jatkaa toimintaa ikkunassa. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Privoxy-tietokantaa ja valitse Muokkaa -> Pääkokoonpano.

b) Muistio avaa Privoksyn määritystiedoston, nimeltään config.txt. Siirry kohtaan Muokkaa -> Etsi ja etsi 'kuunteluosoite 127.0.0.1:8118'. Laita # rivin eteen merkitäksesi se kommenttina ja lisää sitten alle rivi:

Kuuntele-osoite [Hamachi-ikkunasi yläosassa oleva IP-osoite]: 8118

c) Tallenna ja sulje config.txt.

3. Asenna selaimesi välityspalvelimen asetukset

Viimeinen vaihe on vain määrittää selaimesi välityspalvelimen asetukset osoittamaan Hamachi-verkon IP-osoitteeseen. 25.46.156.2, portti 8118 esimerkissämme.

Firefoxissa nämä asetukset löytyvät siirtymällä kohtaan Asetukset -> Verkko-välilehti -> Yhteysasetukset

Voit tarkistaa, että kaikki toimii, kirjoittamalla ”http://config.privoxy.org/” etätietokoneesi selaimen hakupalkkiin.

(Jos sanotaan, että Privoksia ei käytetä, niin jotain on mennyt pieleen)

Käytät nyt kotitietokonettasi VPN-palvelimena! Kaikki etäselaimesi liikenne kulkee kotitietokoneesi kautta. Siksi näytät olevan lähtöisin kotitietokoneesi IP-osoitteesta.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me