Mikä on Flixtor? Arvostelu

Vaikean vuoden 2020 jälkeen Flixtor on palannut, ja se näyttää olevan parempi kuin koskaan! Flixtor on online-suoratoistopalvelu, joka suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan selainikkunaan. Se on tunnettu erinomaisesta (jos rajoitetusta) ilmaisesta palvelusta, loistavasta käyttöliittymästä ja sisällön sujuvuudesta (vaikka tämä riippuu väistämättä jonkin verran Internet-yhteytestäsi).


Mikä on Flixtor?

Flixtor aloitti elämänsä monien alustojen avoimen lähdekoodin sovelluksena, joka suoratoisti sisältöä BitTorrent-protokollan avulla. Tämän sovelluksen koodi on edelleen saatavana, mutta sovellus ei enää toimi, koska se käyttää lähteitä, joita ei enää ole saatavana.

Tämä olisi riittävän helppoa kaikille kehittäjille korjata, vaikka sovellus tekee käytännöllisesti katsoen saman asian kuin Popcorn Time, siinä ei näytä olevan paljon pistettä.

Kun ihmiset puhuvat Flixtorista nykyään, he viittaavat Flixtor.toon (tai johonkin sen peileistä tai huijareista). Flixtor.to on verkkopohjainen palvelu, joka skannaa IPTV: n suoratoistolähteet ja järjestää ne haettavissa olevaan tietokantaan, jota käytetään tyylikkäällä selainpohjaisella verkkoliittymällä.

Flixtor ei isännöi itse sisältöä, selvyyden vuoksi, se ei ole laillista sisältöä.

Aito Flixtor

On vain yksi aito Flixtor-verkkosivusto. Kirjoittamishetkellä se on Flixtor.to. On mahdollista, että tämä muuttuu, mutta jos vierailet flixtor.org-sivustossa, Flixtorin kehittäjien digitaalisesti allekirjoitettu viesti ilmoittaa, mikä verkkotunnus on aito.

On olemassa useita vääriä Flixtor-verkkosivustoja, joista osa todellakin toimii melko hyvin. Koska ne ovat hyvin varjoisia, suosittelemme kuitenkin vain aitoja Flixtor-tuotteita. Flixtor-sovellus Androidille on saatavana Play Kaupan verkkosivustolla, mutta sillä ei ole mitään tekemistä aivan Flixtorin kanssa, joten suosittelemme välttämään sitä.

hinnoittelu

Kuka tahansa voi käyttää Flixtorin peruspalvelua ilmaiseksi vain käymällä Flixtorin verkkosivustolla. Ilmaiset käyttäjät saattavat kuitenkin nähdä mainoksia, ja heillä on pääsy vain elokuviin, jotka on julkaistu viimeisen 6 kuukauden aikana, ja televisiojaksoihin, jotka on julkaistu viimeisen 3 kuukauden aikana. Kaikkien näytösten ensimmäisen kauden kolme ensimmäistä jaksoa ovat myös ilmaisia ​​kaikille.

Ilmaisten käyttäjien suoratoistotarkkuus on rajoitettu 720p: ään, eivätkä he voi ladata sisältöä tai siirtää sitä suurelle näytölle.

Sitä paitsi, se on ilmainen, se toimii hyvin, sen avulla voit katsella viimeisimpiä elokuvia tai TV-ohjelmia, ja 720p-suoratoisto on riittävän hyvä useimmille ihmisille. Vertailukohtana voidaan mainita, että Netflix-perusliittymien tilaajien määrä on rajoitettu 480p: ään. HD (720p tai 1080p yhteydestäsi ja laitteesi tukemasta riippuen) on saatavana vain 10,99 dollaria / m vakiosuunnitelmalla (hinta Yhdysvalloissa)..

Voit tukea palvelua ja saada pääsyn kaikkiin sen ominaisuuksiin (joita käsitellään alla) ostamalla VIP-avaimen. Hinnat alkavat 12,95 dollaria 30 päiväksi maksutavasta riippuen.

Pieni alennus on saatavana 90 päiväksi ja paljon suurempi kahdeksi vuodeksi, mutta ottaen huomioon palvelun luonne (ja sen lähihistoria) pidemmän aikavälin avaimen ostaminen ei todennäköisesti ole suositeltavaa. Itse asiassa minkä tahansa Flixtor-tilauksen maksaminen on uhkapelaamista.

Voit maksaa PayPalilla, Bitcoinilla tai Premiumkeyllä.

Tämä tekee Flixtorista noin kaksinkertaisen Netflix-per tilauksen hintaan useimmissa maakunnissa, mutta antaa sinulle paljon suuremman otsikkoluettelon kuin mikään laillinen suoratoistopalvelu tarjoaa, eikä se ole rajoitettu alueellisilla tekijänoikeuslakeilla.

Huomaamme vain, että popcorn-aika kukoistaa edelleen ja on 100% vapaa, kuten Kodi.

Features

VIP-käyttäjät nauttivat seuraavista ominaisuuksista:

  • Pääsy kaikkiin elokuviin ja TV-jaksoihin
  • Suoratoisto jopa 1080p
  • Ladata videoita
  • Google Chromecast ja Apple Airplay -tuki
  • Ei mainoksia
  • Lähetä pyyntö puuttuvista elokuvista ja TV-ohjelmista
  • Ensisijainen tuki

Pääsy kaikkiin elokuviin ja TV-jaksoihin

Flixtor skannaa useita erilaisia ​​IPTV-sivustoja sisällön hankkimiseksi, ja siksi sillä on tarjolla erittäin suuri luettelonimike.

Tämä sisältää monia vanhempia nimikkeitä. Toisin kuin P2P-pohjaisissa vaihtoehdoissa, kuten Popcorn Time, tämä sisältö suoratoistetaan suoraan palvelimilta, joissa sitä ylläpidetään. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat / tai vähemmän suositut sisältövirrat samoin kuin uusin elokuvateatteri.

Emme löytäneet yhtä etsimäämme elokuvaa, riippumatta siitä kuinka vanha se oli, jota ei ollut saatavilla Flixtorin kautta. TV-ohjelmat menestyivät huonommin.

Suoratoisto jopa 1080p

VIP-jäsenet voivat suoratoistaa suurimman osan sisällöstä teräväpiirtona. Tämä kuitenkin riippuu sisällön saatavuudesta kyseisessä päätöslauselmassa. Erityisesti vanhempi sisältö on usein saatavana vain pienemmällä tarkkuudella.

Chromecastin ja Airplay-tuki

VIP-käyttäjät voivat lähettää videoita valkokankaalleen Google Chromecastin ja Apple Airplay: n avulla.

Ei mainoksia

Puhuu itsestään, vaikkakin on sanottava, että emme ole koskaan nähneet mainoksia ilmaista palvelua käytettäessä. Tämä voi kuitenkin muuttua.

yksityisyys

Emme tiedä mitään siitä, kuka ylläpitää Flixtoria tai missä ne sijaitsevat, mutta se on tavanomaista epävirallista sisältöä tarjoavalle palvelulle..

Flixtor on oikeastaan ​​vain (liukas) kolmannen osapuolen hakukone ja käyttöliittymä monille muille IPTV-verkkosivustoille. IPTV on yleensä yksityisempi kuin suoratoisto P2P: n kautta, koska et jaa IP-osoitettasi monien muiden käyttäjien kanssa. Lataat vain sisältöä palvelimelta, joten vain IPTV-palvelin tietää todellisen IP-osoitteesi.

Koska Flexor tarjoaa etuosan, Flixtorin on välitettävä kaikki virrat. Tämä tarkoittaa, että sen IPTV-lähteet näkevät vain Flixtorille kuuluvat IP-osoitteet, ja Flixtor voi nähdä todellisen IP-osoitteesi.

Flixtor sanoo, että se ei kirjaa muuta kuin VIP-jäsenten sähköpostiosoitteita. Meidän on otettava sana tästä, mutta ottaen huomioon palvelun luonne, järkevä strategia on tietää käyttäjilleen niin vähän kuin mahdollista..

Kaikki Flixtorin kautta suoratoistettu sisältö on suojattu HTTPS: llä, joten Internet-palveluntarjoajasi (ISP) ei näe tekemäsi tekemistä, vaikka se voi nähdä, että olet käynyt Flixtorin verkkosivustolla.

CloudFlare

Flixtorin verkkosivusto käyttää Cloudflare-järjestelmää suojatakseen palvelunestohyökkäyksiltä (DoS). Tämä tarkoittaa, että HTTPS-palvelun tarjoavat Cloudflare-palvelimet, joten Flixtorin valitsemasta asennuksesta riippuen Cloudflare voi nähdä mitä katsot..

”Keräämme tietoja loppukäyttäjistä, kun he käyttävät asiakkaidemme verkkosivustoja, verkkosovelluksia ja sovellusliittymiä. Nämä tiedot voivat sisältää IP-osoitteita, järjestelmämääritystietoja ja muita tietoja asiakkaiden verkkosivustoille suuntautuvaa ja sieltä lähtevää liikennettä koskevista tiedoista (yhdessä ”Lokitiedot”). ”

Cloudflare lupaa huolehtia näistä tiedoista, mutta se voidaan aina laillisesti pakottaa luovuttamaan ne.

Onko Flixtor laillinen?

Flixtorin tarjoama sisältö rikkoo selvästi kaikkia tekijänoikeuslakeja. Useimmissa maissa ei kuitenkaan ole laitonta seurata (suoratoistaa) loukkaavaa sisältöä.

Sisällön lataaminen on yleensä laitonta. Teoriassa voitaisiin tehdä tapaus, jossa muistiin ladatun puskuroidun tiedonsiirto streamingina lasketaan lataamisen sijaan yksinkertaisesti streaming-muodossa. Tätä käsitettä ei ole vielä yritetty testata tuomioistuimessa.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on ehdottomasti yksi Flixtorin vahvuuksista. Kuka tahansa voi käydä verkkosivustolla, valita haluamansa videon, ja se vain näytetään heidän selaimessa. Latauksia ei tarvita.

Käyttöliittymä on yhtä liukas mobiililaitteissa kuin työpöytäselaimissa, mikä antaa Netflixin ja Amazon Primen tykkäämille rahoilleen!

Voit kaksoisnapsauttaa videota toistaaksesi sen koko näytöllä kaikilla alustoilla. Kaikilla videoilla on tekstitystuki monille kielille. VIP-käyttäjät voivat lähettää Apple TV: hen tai Chromecastiin tai ladata paikallisesti laitteeseensa. IPadilla on jopa mahdollista toistaa videota kuva kuvassa -tilassa.

IPTV-lähteestä riippuen on yleensä mahdollista valita videotarkkuus työpöytäselaimessa tai voit antaa Flixtorin valita automaattisen tarkkuuden Internet-yhteytesi perusteella (suositus). Mobiiliselaimissa tarkkuus valitaan aina automaattisesti.

Videoita voidaan etsiä tai lajitella eri tavoilla sisällön löytämiseksi tai löytämiseksi. Tämän auttamiseksi Flixtor ylläpitää omaa suositusjärjestelmäänsä, laadukkaan sisällön kanssa, jonka käyttäjät äänestävät.

Lopulliset ajatukset

Flixtor on uskomattoman helppokäyttöinen epävirallinen suoratoistoalusta, jonka hienoin käyttöliittymä on Popcorn-ajan tällä puolella. Se on todennäköisesti jonkin verran yhteydestä riippuvainen, mutta videoita soitettiin meille kaikilla alustoilla.

Ilmaisten käyttäjien 720p-tarkkuuden yläraja ei todennäköisesti huolestuta useimpia katsojia, mutta videosisällön tietorajoitukset tarjoavat erittäin pakottavan syyn päivittämiseen VIP-tilille. Koko elokuvaluettelo on valtava.

VIP-passit kuitenkin maksavat suunnilleen saman verran tai enemmän kuin laillisten palveluiden, kuten Netflix, Hulu tai Amazon Prime, premium-tilaukset. On myös erittäin suuri mahdollisuus, että tekijänoikeuksien haltijoiden toimet johtavat siihen, että sivusto katoaa yhtäkkiä ikuisesti ilman mahdollisuutta nähdä rahaa uudelleen.

Popcorn Time tarjoaa samoin liukas käyttöliittymä ja otsikkoluettelon, ja se on 100% ilmainen, mutta se edellyttää sovelluksen lataamista sen sijaan, että käyisit vain verkkosivustolla selaimessa. Se käyttää BitTorrent-protokollaa, joka on vähemmän turvallinen (sinun on todella käytettävä VPN: ää PT: n kanssa), ja koska se käyttää BitTorrent-vertaisyhteyskäytäntöä, sisällön saatavuus ja sen suoratoistoteho riippuvat suuresti sen suosiosta..

Vaikka suoratoisto IPTV-pohjaisten palveluiden, kuten Flixtorin, avulla on vähemmän riskialtista kuin P2P-pohjaisten sovellusten, kuten Popcorn Time, käyttäminen, uskomme silti VPN: n käyttämisen Flixtorille erittäin hyvä idea.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me