Mikä on Netflixin uutta helmikuussa 2018? – Katso Yhdysvaltain Netflix Anywhere

Helmikuu on rakkauden, romanssin, ystävyyden ja perheen kuukausi. Koska Ystävänpäivä uhkaa nurkan takana, saatat tarvita joitain välkkymiä tarkkailla muiden merkittävien kanssa.

Onneksi et tule pettymään Netflixin helmikuun 2018 lisäyksiin. Vaikka aiot viettää ystävänpäivän ystävien ja perheen kanssa, Netflixillä on silti jotain tarjottavaa. Pienellä toiminnalla, romantiikalla, komedialla ja seikkailulla valikosta, missä voit todella mennä pieleen?

Otsikot tulevat Netflixin Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian versioihin sekä maailmanlaajuisesti. Jos näet alla olevan luettelon, joka ei tällä hetkellä ole saatavissa alueesi Netflix-luettelossa, älä raivo. Käyttämällä VPN-verkkoa Netflix-tilaajat voivat poistaa Netflix-luetteloiden lukituksen kaikkialta maailmasta. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit käyttää VPN: ää pääsyä Yhdysvaltain Netflix-luetteloon, jossa on enemmän otsikoita kuin minkään muun maan Netflix-versiossa.

Netflix UK

Ella lumottu - 1. helmikuuta

Vuoden 2004 fantasia-romanssielokuva Ella Enchanted on täydellinen elokuva katsella Ystävänpäivä yhdessä muiden merkittävien kanssa. Elokuvateatterit Anne Hathaway ja Hugh Dancy, ja ne perustuvat vuoden 1997 romaaniin, jonka on kirjoittanut Gail Carson Levine. Elokuva on keskittynyt klassiseen satu Cinderella -osaan, jolla on vähän maaginen käänne.

Tämä elokuva on loistava valinta pariskunnille, jotka mieluummin romanttisia liikkeitä ripauksella komediaa ja seikkailua. Vielä parempi, Ella Enchanted on myös loistava tapa pitää lapset viihdytettynä kylmällä helmikuun viikonloppuna tai vain yleensä!

Kun tapasimme ensimmäisen kerran - 9. helmikuuta

When We First Met on vuoden 2018 romanttinen komediaelokuva, jonka pääosissa ovat Adam DeVine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor ja Robbie Amell. Tämä alkuperäinen Netflix-elokuva on täydellinen ystävänpäiväpäiväyöksi poikaystäväsi, tyttöystäväsi, aviomiehen, vaimon, koiran kanssa - kuka tahansa! Vielä parempi: siitä löytyy jokaiselle jotakin!

Elokuva seuraa miestä nimeltä Noah, joka tapaa hänen unelmatyttönsä, vain viettämään seuraavat kolme vuotta ihmetteleen, miksi he eivät ole yhdessä. Kun hänellä on mahdollisuus matkustaa ajassa taaksepäin muuttaa asioita, hän tajuaa nopeasti, että asiat eivät aina ole helppoja… ja joskus; niiden ei ole tarkoitus olla.

Kun tapasimme ensimmäisen kerran Virallinen perävaunu [HD] | Netflix

Kun tapasimme ensimmäisen kerran Virallinen perävaunu [HD] | Netflix Kun tapasimme ensimmäisen kerran Virallinen perävaunu [HD] | Netflix

Korvaamaton sinä - 16. helmikuuta

Jos tunnet hyvää itkua, elokuva Korvaamaton sinä kuulostaa siltä, ​​että se voisi kiinnostaa. Toinen Netflix-elokuva julkaistaan ​​16. helmikuuta, Korvaamaton Sinä kertoo kahden sielunkumppaninsa, jotka löytävät elämänsä kaatuessaan ilmoituksessa terminaalisesta syöpädiagnoosista.

Korvaamaton sinä tähti Oxfordin syntynyt näyttelijä Gugulethu Sophia Mbatha-Raw ja Game of Throne's Michiel Huisman. Ja vaikka se julkaistiin kaksi päivää Ystävänpäivä jälkeen, voit silti nauttia tästä tyydyttävästä elokuvapäivästä rakkaasi kanssa - muista vain kuuma suklaa, pehmopaperit ja popcorn!

Mykistä - 23. helmikuuta

Netflix lisää helmikuun 2018 romanssielokuvien kokoelmaansa Duncan Jonesin Mute pöydälle. Mute kuvaa "henkistä jatkoa" Jonesin elokuvalle "Moon", joka sisältää Alexander Skarsgårdin Leo Beiler - mykän baarimikon yrittäessä löytää elämänsä rakkaus, joka on salaperäisesti kadonnut..

Tämä elokuva on ehdottomasti katsomisen arvoinen, etenkin niille, jotka ovat nähneet Jonesin elokuvan Moon. Älä kuitenkaan huolestu: Kuun näkeminen ei ole vaatimus. Jos olet rakkaustarinoissa, joissa on salaperäisiä sävyjä, tämä elokuva on ehdottomasti sinun tielläsi. Muista seurata sitä 23. helmikuuta!

Mykistä | Virallinen perävaunu [HD] | Netflix

Mykistä | Virallinen perävaunu [HD] | Netflix Mykistä | Virallinen perävaunu [HD] | Netflix

Netflix Yhdysvallat

Amerikkalainen piirakka 1 & 2 - 1. helmikuuta

Mikä on parempaa Ystävänpäivälle kuin klassinen teini-ikäinen seksikomedia? Amerikkalainen piirakka 1 & 2 ovat teini-ikäisten ja aikuisten ikonisia suosikkeja. Ensimmäinen elokuva julkaistiin vuonna 1999 ja toinen vuonna 2001. Huolimatta useista jatko-osista, jotka on julkaistu (joka lisätään myös Netflixiin 1. helmikuuta), kaksi ensimmäistä jatkavat kakkua maailmassa. klassikoita.

Molemmat elokuvan tähtiäyttelijät ja näyttelijät kuten Eugene Levy, Jason Biggs, Alyson Hannigan ja Seann William Scott. Nämä elokuvat ovat täydellisiä ystäville tai pariskunnille, jotka etsivät enemmän komediaa tämän Ystävänpäivä, toisin kuin tavallinen chick-elokuvafestivaali. Parasta on, että nämä elokuvat ovat hienoja kaikille sukupuolille ja suurimmalle iälle!

Opiskelijat - 21. helmikuuta

Vuoden 2017 amerikkalainen komedia-draamaelokuva Bachelors-elokuvassa tähdet J. K. Simmons on leskenä, joka on tarkoitus muuttaa maahan teini-ikäisen poikansa kanssa uuteen työhön. Prosessissa molemmat miehet tapaavat naisia, jotka auttavat heitä löytämään tien takaisin onnellisuuteen. Bachelors on upea elokuva, jossa on houkuttelevia hahmoja ja hyvä olo.

Mielenkiintoista on, että elokuvan suunnitteli myös ohjaaja ja käsikirjoittaja Kurt Voelker, jolla oli hyvin konkreettisia ideoita. Voelker ilmoitti vuonna 2015 ohjaavansa komedia-draamaelokuvan oman käsikirjoituksensa pohjalta ja että J. K. Simmons pelaa lentäjää. Onneksi Voelker oli oikeassa valintavalinnassaan - jota sinun tulisi ehdottomasti nähdä itse!

BACHELORien virallinen traileri (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teena...

BACHELORien virallinen traileri (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, teini-ikäinen romanttinen elokuva HD BACHELORien virallinen traileri (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, teini-ikäinen romanttinen elokuva HD

Jeepers Creepers 3 - 24. helmikuuta

Jeepers Creepers -trilogiassa on paljon vastaväitteitä, enimmäkseen johtajan Victor Salvan ansiosta, joka tuomittiin seksuaalisista väärinkäytöksistä lapsen kanssa vuonna 1988. Salva syrjään, Jeepers Creepers on ikoni-kauhuelokuva, jota monet kauhu-buffit vaalivat. Kun Jeepers Creepers 3 julkistettiin vuonna 2006, kaikki odottivat julkaisua ennakoivasti.

Valitettavasti he odottivat kauan, koska Jeepers Creepers 3 julkaistiin vasta 11 vuotta myöhemmin, vuonna 2017. Pahinta oli, että elokuva julkaistiin vain tietyissä teattereissa ja vain hyvin rajoitetun ajan. Onneksi Netflix julkaisee kauhuelokuvan 24. helmikuuta katselemisen iloksi. Älä kuitenkaan nosta toiveitasi liikaa - elokuva tuli paljon kiistanalaisia.

Toisaalta on vain yksi tapa selvittää, vastaako se odotuksiasi!

Netflix Originals: saatavana maailmanlaajuisesti

Vaihdettu hiili (kausi 1) - 2. helmikuuta

Altered Carbon on Netflixin alkuperäinen sarja, joka julkaistiin 2. helmikuuta 2018. Sarja perustuu englantilaisen kirjailijan Richard K. Morganin kirjoittamaan 2002 romaaniin. Jos tulevaisuuden 350 vuoden televisio-ohjelmat kiinnittävät huomiosi: Vaihdettu hiili tapahtuu futuristisessa dystopiassa vuonna 2384.

Pääosissa Joel Kinnaman ja James Purefoy, Altered Carbonin yhteydessä Kinnamanin hahmo auttaa ratkaisemaan Purefoyn hahmon murha - vähän valinnanvaraa asiassa. Tämä sarja on täydellinen tapa kuluttaa aikaa tämän Ystävänpäiväpäivään. Kymmenen toimintapakattua jaksoa pitää sinut kiireisenä.

Vaihdetun hiilen kauden 1 traileri Rotten Tomatoes TV

Vaihdetun hiilen kauden 1 traileri Rotten Tomatoes TV Vaihdetun hiilen kauden 1 traileri Rotten Tomatoes TV

Kasvihuonekatemia (2. kausi) - 14. helmikuuta

Kasvihuonekatemian toinen kausi julkaistaan ​​juuri ajoissa ystävänpäivää varten - täydellinen tekosyy jättää lapsesi lastenhoitajan kanssa lähdettäessä nauttimaan lomasta muiden merkittävien tai ystävien kanssa! Toisaalta, tämä sarja on myös loistava tapa viettää aikaa lasten kanssa tylsämättä sinua nukkumaan.

Greenhouse Academy perustuu Israelin tv-sarjaan The Greenhouse. Netflix-alkuperäinen on mukautettu kansainväliselle yleisölle, mutta siinä on samanlaisia ​​teemoja kuin Israelin versiossa. Sarja kiertää ryhmän lapsia kilpailevien koulujen taloista, jotka paljastavat tontin planeetan tuhoamiseksi. Tietysti lapset aloittavat oman salaisuustutkimuksensa maailman pelastamiseksi!

Virallinen Greenhouse Academy -traileri kaudelle 2

Virallinen Greenhouse Academy -traileri kaudelle 2 Virallinen Greenhouse Academy -traileri kaudelle 2

Kaikki imee! (Kausi 1) - 16. helmikuuta

Kaikki imee! on Netflix-alkuperäinen, jossa on ikäkauden teemoja ja paljon komediaa. Sarja on asetettu 1990-luvun puolivälissä, ja se on pohjimmiltaan parodia teini-kulttuurista kyseisenä ajanjaksona. Sarjassa on kymmenen 30 minuutin jaksoa ja tähdet alkavat näyttelijöitä ja näyttelijöitä, kuten Peyton Kennedy ja Jahi Winston.

Tämä sarja ei ole täydellinen vain lasten tarpeeksi katsomiseksi viikonloppuisin, vaan myös vanhemmille, jotka haluavat muistaa omia koulupäiviään. Meillä on suuret toiveet kaikesta, joka imee! - toivottavasti emme tule pettymään. Jos Netflixin muut alkuperäiset sarjat ovat menossa, meitä ei ehdottomasti ole! Varmista, että julkaisu julkaistaan ​​16. helmikuuta.

Käytä Netflixiä kokonaisuudessaan VPN: n avulla

Tiedät todennäköisesti jo nyt, että Netflix erottaa sisällön tarkastelemasi alueen perusteella. Tämä voi olla melko tylsiä, koska joskus saatat odottaa innokkaasti ohjelmaa, joka julkaistaan ​​vain maassa, jossa et ole. Jos näytettäviä nimikkeitä ei ole saatavilla alueellasi, älä raivo. Netflix-sisällön lukituksen poistamisen poistaminen VPN: n avulla ei ole ongelma. Huomaa, että kaikki VPN: t eivät poista Netflixin estämistä.

Onneksi Netflix on äskettäin väittänyt pyrkivänsä koko sisällön maailmanlaajuiseen lisensointiin. Valitettavasti tekijänoikeuslakien monimutkaisuuden vuoksi meillä on todennäköisesti vielä pitkä aika edetä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me