Miksi tarvitset VPN-matkaa

Yksi Internet-aikakauden suurimmista asioista on, että riippumatta siitä, missä olemme maailmassa, emme ole koskaan vain muutaman napsautuksen päässä rakkaimmista. Kun matkustat ulkomaille, julkiset WiFi-yhteyspisteet ovat helppo ja kustannustehokas tapa päästä verkkoon ja kommunikoida ystävien ja perheen kanssa kotona. Valitettavasti ilmaisen langattoman WiFi-verkon käyttäminen lentokentillä, hotelleissa, kahviloissa tai muualla ei ole niin turvallista kuin monet meistä ajattelevat.

Matkakampanja Kuva

Tietoverkkorikolliset käynnistävät yhä kehittyneempiä hyökkäyksiä. Hakkerit käyttävät suosittua tapaa luoda väärennetty WiFi-yhteyspiste paikkaan, josta voit odottaa löytävän sen. Hakkeri merkitsee taitavasti verkkoa tehdäkseen siitä virallisen. Tämä "paha kaksos" -tekniikka tekee erittäin vaikeaksi tietää, onko yhteys viralliseen hotspot-palveluun vai hakkeriin kuuluvaan.

Hyvä uutinen on, että turistit voivat suojautua virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla. Lisäksi kuka tahansa voi saada 77%: n alennuksen VPN-tilauksesta heti napsauttamalla seuraavaa linkkiä NordVPN: ään .

Ajan kautta matkalla

Alla oleva infografia osoittaa, kuinka asiat, joita ihmiset ottavat lomalleen, ovat muuttuneet vuosien varrella ... Älä unohda 21. vuosisadan välttämätöntä VPN-verkkoa! Selaa alaspäin saadaksesi lisätietoja!

miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää matkoihin

Pysy turvassa lomalla VPN: n avulla matkoille

Jos muodostat yhteyden vahingossa verkkorikollisuuteen kuuluvaan WiFi-verkkoon, he voivat nähdä kaiken, mitä teet verkossa. He voivat myös varastaa kaikki syöttämäsi tiedot - kuten kirjautumistiedot, salasanat, yksityiset tiedot ja PayPalin tai luottokorttitiedot. He voivat katsella lataamiasi tiedostoja, lähettämiäsi valokuvia ja ohjata sinut sivustoille, jotka sisältävät haittaohjelmia.

Ainoa tapa varmistaa, että tietosi pysyvät turvassa matkoillasi, on käyttää VPN: tä. VPN salaa turvallisesti kaikki tietosi ennen kuin ne matkustavat Internetiin WiFi-yhteyspisteen kautta. Tämä VPN-salaus sekoittaa tietosi turvallisesti, jotta hakkerit eivät voi varastaa mitään sinulta.

Poista sisällön esto ulkomailta

Hienoa VPN: n käyttämisessä matkoille on, että se ei vain suojaa sinua hakkereilta. Sen avulla voit myös teeskennellä olevansa kotona, jotta pääset käyttämään maantieteellisesti rajoitettuja palveluita.

Esimerkiksi VPN: n avulla voit katsella Netflixiä tai käyttää verkkopankkipalveluita. Voit kirjautua sisään myös paikallisesti estettyihin palveluihin, kuten Facebook tai Twitter.

Vpn lomalla

Lisäksi voit välttää kauheaa paikallista TV: tä ja sen sijaan katsella maantieteellisesti rajoitettuja televisiolähetyksiä kotona. Esimerkiksi Iso-Britanniaan matkustava aussie voi teeskennellä olevansa takaisin Australiassa katsomaan kymmenen. Espanjalainen brittiläinen lomailija voi katsella BBC iPlayer -sovellusta. Ja Kreikassa lomalla oleva Yhdysvaltain kansalainen voi katsoa Yhdysvaltain Netflixiä tai ESPN: ää.

Itse asiassa VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa missä tahansa päin maailmaa - ja voit estää minkä tahansa verkkopalvelun ... Digitaalinen maapallo-temppu hotellisi mukavuudesta!

Mitä sisältöä voin estää?

Kun matkustat ulkomaille, kaikki maantieteellisesti rajoitetut palvelut kotona estävät automaattisesti. Tämä johtuu siitä, että näiden palvelujen ei ole tarkoitus olla ulkomaalaisten käytettävissä. Lisäksi jotkut maat ovat erittäin tiukkoja ja sensuroivat useita verkkopalveluita. VPN-oppaidemme avulla voit nopeasti ja helposti selvittää, mitkä suositut palvelut estetään ympäri maailmaa.

Parhaat VPN: t matkoille?

Jos haluat suojata digitaalista yksityisyyttäsi ja saada turvallisuuden sinulle ja perheellesi lomallasi - on olemassa muutamia aivan ihanteellisia VPN: iä:

  • ExpressVPN: ää pidetään VPN: ien crème de la crème -tuotteena. Se on nopea, turvallinen, saatavana kaikille alustoille, eikä sillä ole 30 päivän rahat takaisin -takuita, jotta voit testata palvelun ja saada rahat takaisin, jos et halua jatkaa!
  • NordVPN: llä on vahvat salaus- ja suojausasetukset. Se tarjoaa nopean nopeuden kaikkien suosikkiohjelmien suoratoistamiseen ollessasi poissa. Se on ehdoton kauppa vain 2,75 dollarilla kuukaudessa (jos ostat vuositilauksen). Muista, että heillä on 30-teen rahat takaisin -takuu. Joten, jos päätät et halua sitä ympäri vuoden; voit saada hyvityksen.
  • ibVPN (Invisible Browsing VPN) on toinen palvelu, jota kaikki täällä ProPrivacy.com-sivustollamme olevat arvostelijat pitävät hyvin. Se on nopea, siinä on paljon palvelimia ja se tarjoaa tarvitsemasi turvallisuuden poissa ollessasi. Mikä parasta ibVPN: llä on tällä hetkellä erityinen kesäsopimus, joka alentaa VPN: n hinnan erittäin kilpailukykyiseen 2,42 dollariin kuukaudessa.

Lisää matkustamiseen tarkoitettuja VPN-palveluita on viidessä parhaassa matkaoppaan VPN-palvelussa.

Matkakilpailu

Matkakilpailu ibVPN: llä

Kuvahyvitykset: icemanphotos / Shutterstock.com, Ivanko80 / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me