Onko VPN laillinen koulussa?

VPN koulussa - miksi?

Kun lapset käyvät koulussa, heitä kielletään pääsemästä sosiaalisen median sivustoille koulun WiFi-tilassa. Tämän tarkoituksena on ensisijaisesti estää heitä digitaalisesti ”siirtämällä muistiinpanoja luokassa”. Sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook, Instagram ja Snapchat, voivat olla erittäin häiritseviä, kun ne ovat saatavilla koulussa, mutta aina on joitain vanhempia, jotka haluavat lapsensa pystyvän lähettämään viestejä.

Jotkut vanhemmat haluavat tarkistaa lapsensa päivällä, eikä kaikilla vanhemmilla ole varaa maksaa lapselleen tietoja tai puhelintasopimusta. Näille vanhemmille sosiaalisen median alustoilla saatavilla olevat lähettiläspalvelut voivat olla todellinen siunaus - mutta vain jos heidän lapsensa voivat käyttää näitä palveluita päivän aikana.

Vaikuttaa siltä, ​​että useimmille ihmisille on triviaalia, kyky ilmoittaa lapsellesi, että olet myöhässä hakemassa heitä, ja että heidän ei pitäisi huolehtia - tai pyytää heitä tapaamaan kulman takana olevaa kauppaa säästääksesi aikaa - on tärkeämpää kuin luulisi. Yksinkertaisen taloustieteen ja kouluverkon ylläpitäjien palveluihin ja verkkosivustoihin kohdistamien rajoitusten vuoksi jotkut vanhemmat eivät ole tässä suhteessa yhtä onnekkaita kuin toiset.

Juuri tästä syystä vanhemmat saattavat kääntyä VPN: n puoleen. VPN: n avulla lapset voivat ohittaa koulujen asettamat Internet-rajoitukset. Tämä antaa heidän lapselleen pääsyn estettyihin sivustoihin, jotta heihin voidaan helposti ottaa yhteyttä kampuksella ollessaan.

VPN koulussa

Onko se laillista??

VPN: n käyttö on lähes ehdottomasti pahasti kouluissa, ja se voi varmasti laskea lapsesi vaikeuksiin opettajansa kanssa. Tämä on paljon todennäköisempää, jos he havaitaan väärinkäyttämällä valtaansa ja pääsemään rajoitetuille kohteille ollessaan koulun tiloissa. Koulut estävät sosiaalisen median, pelisivustot, streaming-verkkosivustot, aikuisille suunnatun sisällön - ja monia muita palveluita - tarkoituksella, jotta lapset eivät häiritse toisiaan tai näkevät ikään sopimatonta materiaalia..

VPN-yhteensopivan laitteen avulla lapsi voi kiertää kaikki nämä lohkot, mikä tarkoittaa, että he voivat mahdollisesti tehdä monia asioita, joita heidän ei ole tarkoitettu tekevän koulun aikana. Vastuullinen lapsi voi olla tarpeeksi järkevä käyttää VPN: tä vain vanhempiensa viestimiseen, kun heihin otetaan yhteyttä. Muut lapset voivat kuitenkin pelata Minecraftia (muita pelejä on saatavana) koulussa - tai näyttää ystävilleen videoita - johtaen pidätykseen ja puhelimen tai laitteen takavarikointiin..

Tästä huolimatta on totta, että VPN: n käyttö ei ole laitonta useimmissa maissa. Itse asiassa on hyvin harvassa maassa, joissa VPN: n käyttö on lain kiellettyä ja joka saattaa saada lapsesi vaikeuksiin. Toisaalta on varmasti asioita, joita lapsesi voi tehdä VPN: n kanssa ja jotka saattavat laskea heidät lain vaikeuksiin...

Poista lukituksen esto kouluissa tai korkeakouluissa

Monet koulut rajoittavat WiFi-yhteyttä, joten tietyt verkkosivustot ovat estetty oppilailleen. Tietenkin kouluissa koulutus on tärkein asia. Katsomme kuitenkin, että koulujen tulisi kannustaa oppilaita rentoutumaan opintojaksoissaan tai seisokkeissaan, ja suosikkiverkkopalvelunsa käyttäminen antaa heille mahdollisuuden tehdä juuri tämä. Jos verkkosivustoja on rajoitettu koulun WiFi-verkossa, VPN voi auttaa sinua estämään seuraavien palveluiden ja muun!

  • Poista Netflix-esto koulussa
  • Poista SnapChat-esto koulussa

Voiko lapsi rikkoa lakia VPN: n avulla?

VPN: n käyttö ei ole laitonta useimmissa maissa, eikä VPN: n käyttö koulussa ole erityisen laitonta. Riippumatta siitä, missä maassa asut, on asioita, joita lapsi voi tehdä VPN: n kanssa ja jotka saattavat olla laittomia. Joissakin maissa Internet-palveluntarjoajat estävät LGBT-aineiston, seksuaalisen sisällön, uhkapelien (ja muun uskonnollisesti yhteensopimattoman sisällön) tai poliittisesti kiistanalaisen verkkosivustosisällön hallituksen puolesta.

Kun lapsi käyttää VPN-verkkoa, hänellä on mahdollisuus käyttää paitsi koulun estämää sisältöä myös Internet-palveluntarjoajien ja hallituksen estämää sisältöä. Tästä syystä on mahdollista, että lapsi voi käyttää hallituksen estämiä verkkosivustoja, ja tämä teko (VPN: n käytön sijasta) saattaa saada heidät vakaviin vaikeuksiin viranomaisten kanssa.

Lapsi käyttää VPN: tä

Entä Yhdysvalloissa?

Jopa Yhdysvalloissa tekniikan taitava lapsi voi käyttää välityspalvelinta päästäkseen hyvään. Lapsi voisi käyttää VPN: tä yrittääkseen salata identiteettinsä, ja tämä voisi mahdollistaa väärinkäytökset, kuten verkkokiusaamisen. Lapset ovat kuitenkin jälleen laittomia lapsen käyttäytymisessä - eikä itse VPN: n käytössä.

Onko VPN: n käyttö koulussa laitonta - johtopäätös

Jos vanhempi tai huoltaja voi luottaa lapsensa olla käyttämättä VPN: tä väärin koulussa, se on tehokas tapa kiertää verkkosivustoja. Tärkeää on, että vanhempi / huoltaja korostaa luottamustaan, jonka he antavat lapselleen, ja selittää, että VPN: n käyttäminen mihinkään muuhun kuin yhteydenottoon voi saada heidät paljon vaikeuksiin, niin koulussa kuin koulun ulkopuolellakin..

Päivän lopussa, jos lapsi on kiinni VPN: stä koulussa, se saattaa johtaa hänen puhelimen takavarikointiin ja joudut ehkä puhumaan lapsesi opettajan kanssa. Jos lapsi osoittaa, että hän ei kykene käsittelemään pääsyä estettyihin verkkosivustoihin, sinun on todennäköisesti vaihdettava VPN-palvelun salasana estääksesi lapsesi pääsyä siihen. Muuten heidät saatetaan kiinni VPN: llä, mikä johtaa koulun jatkotoimiin.

Kuvahyvitykset: Apina Business Images / Shutterstock.com, thodonal88 / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me