Parhaat sovellukset juurtuneille Android-puhelimille

Jos olet äskettäin juurtunut Android-puhelimeesi tai aiot harkita Android-puhelimen juurruttamista, saatat miettiä, mitkä ovat parhaat juuruneen Androidin sovellukset siellä.

Android-robotti

Vaikka juurtuneiden puhelimien markkinoilla ei ole valtavaa määrää erittäin hyödyllisiä sovelluksia, on joitain erittäin suosittuja sovelluksia. Tässä oppaassa käydään läpi juurtuneiden Android-puhelimien hyödyllisimmät sovellukset.

Muista tehdä Nandroid-varmuuskopio ROM-levyltä (kopio kaikista Android-laitteen NAND-flash-muistiin tallennetuista tiedoista) ennen sovellusten asentamista tai laitteen vilkkumista uudella ROM-levyllä, ROM-moduuleilla tai kaikenlaisilla ROM-muutoksilla. Tämän avulla voit palauttaa puhelimesi entiseen tilaansa, jos jotain menee pieleen.

Parhaat juurtosovellukset androideille

 1. Titaani varmuuskopio
  Titaani-logo

  Tämä sovellus on erittäin suosittu työkalu juurtuneille Android-puhelimille. Se antaa käyttäjille mahdollisuuden varmuuskopioida koko ROM - järjestelmän tiedostot ja käyttäjän sovellustiedot sekä henkilökohtaiset tiedot, kuten videot, valokuvat ja yhteystiedot - valitsemalleen ulkoiselle tallennuslaitteelle. Kun olet juurruttanut puhelimesi, on erittäin suositeltavaa varmuuskopioida puhelimesi (Nandroid-varmuuskopio). Näin voit palauttaa laitteen takaisin siihen aikaan, kun olit juuri juurtunut siihen. Tämä voi olla pelastaja, jos jotain menee pieleen myöhemmin. ROM-levyn salaman avulla voit myös palauttaa toisen puhelimen tarkalleen samassa tilassa, missä vanha puhelimesi oli - jos sinun on vaihdettava se katoamisen tai varkauden takia..

 2. Xposed-kehys
  Xposed Android-logolle

  Tämän sovelluksen avulla voit asentaa moduuleja, joiden avulla voit mukauttaa Android-laitteen ulkoasua ja toimintoja. Hienoa Xposed-sovelluksen suhteen on, että sinun ei tarvitse tehdä kuormia massiivisia koko järjestelmän laajuisia muutoksia vain saadaksesi harvat haluamasi modit - sen sijaan voit valita, mitkä modit asennetaan. Katso tästä artikkelista luettelo suosituista Xposed Framework -moduuleista.

 3. Greenify
  Greenify-logo

  Tämä suosittu sovellus on saatavana Google Play Kaupassa. On kuitenkin tiedossa, että se toimii paljon paremmin juurtuneessa laitteessa, joka käyttää Xposed Framework -sovellusta. Se säästää akkua ja vähentää RAM-muistin käyttöä (mikä tekee laitteestasi nopeamman) käyttämällä Androidin alkuperäisiä ominaisuuksia lepotilaan automaattisiin sovelluksiin, joita ei käytetä. Tätä sovellusta tulisi käyttää vain kehittäjän neuvojen mukaisesti.

 4. SuperSU
  Super SU -logo

  Tämän sovelluksen avulla voit hallita sovelluksia, joille (ja joille ei) anneta superkäyttäjän käyttöoikeuksia. Kun juurrutat laitetta, on elintärkeää ylläpitää hallintaa siitä, millä sovelluksilla on täysi juurioikeus, ja tämän sovelluksen avulla voit tehdä juuri tämän.

 5. ROM Manager
  ROM Manager -liitäntä

  Tämä sovellus on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat pitää ajan tasalla uusista ROM-levyistä, jotka julkaistaan ​​Android-laitteille. Sovellus tarjoaa luettelon kaikista suosituista ROM-levyistä, jotka ovat käytettävissä laitteellesi. Sovellus antaa sinulle mahdollisuuden myös ladata ROM-levyt, mikä säästää sinun vaikeuksia joutua hakemaan ROM-levyjä itse.

 6. Root Firewall Pro
  Root Firewall -logo

  Tämä sovellus voi säästää kaistanleveyttä estämällä tiettyjen sovellusten yhteyden Internetiin.

 7. Järjestelmäsovellusten poisto
  Järjestelmäsovelluksen poisto pro

  Tämän hyödyllisen sovelluksen avulla voit helposti ja nopeasti poistaa valmistajan asentamat ärsyttävät esto-ohjelmat.

 8. Trickster Mod
  trickster mod logo

  Tämä sovellus on suosittu, koska sen avulla voit ylikellota Android-puhelintasi nopeuttaaksesi sitä. Lisäksi on mahdollista tehdä kello, jotta akku kestäisi pidempään. Vaikka markkinoilla on monia tämän tyyppisiä sovelluksia, tällä sovelluksella on paras käyttöliittymä ja tuki.

 9. Apps2SD
  Apps2SD

  Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti siirtää tietoja sisäisestä muististaan ​​SD-kortille. Tästä on hyötyä siirtäessä sovelluksia (kuten suuria pelejä), mukaan lukien kaikki obbb-tiedostot (löytyvät yleensä puhelimen sisäisestä tallennustilasta Android Data obb). Uudemmat Android-käyttöjärjestelmän versiot (8.0 Oreo) sallivat ihmisten siirtää sovelluksia SD: lle, mutta se ei aina toimi kaikkien sovellusten kanssa.

 10. SoftKeyZ

  SoftKeyZ

  Tämä sovellus ei ole ilmainen, mutta se on suosittu. Sen avulla voit mukauttaa Android-laitteen ulkoasua. Siinä on yli 150 teemaa, joista valita, joiden avulla voit muuttaa puhelimen kaikkien navigointipainikkeiden ulkoasua.

 11. DiskDigger Pro
  DiskDiggerPro-logo

  Tämä on mahtava sovellus juurtuneille puhelimille, jonka avulla voit palauttaa tietoja. Jos poistat vahingossa kuvan tai jonkin muun tiedon, tämä sovellus antaa sinun saada sen takaisin ja voi olla ehdoton pelastaja.

 12. Kiinteä Explorer
  Solid Explorer -sovellus

  Tämä tiedostojen etsijä helpottaa tiedostojen siirtämistä kaksoispaneelitoimintojen ansiosta. Tämän sovelluksen avulla sinun ei enää tarvitse muistaa tiedostopolkuja siirtääksesi tiedostoja, voit vain vetää ja pudottaa ne sinne, missä haluat niiden olevan.

 13. SD-piika
  SD-piika

  Tämä on toinen työkalu puhelimen tiedostojen hallintaan. Se on erityisen hyvä puhdistamaan laitteellasi ripustetut ei-toivotut kummitiedostot ja auttamaan sinua saamaan kaiken irti kaikesta muistista..

 14. Magisk
  Magisk-logo

  Tämän sovelluksen avulla voit piilottaa juurihallinnan käyttääksesi sovelluksia ja palveluita, jotka on erityisesti suunniteltu toimimaan juurtuneissa puhelimissa. Tämän avulla voit tehdä esimerkiksi katsella Netflixiä, vaikka sinulla olisi juurtunut puhelin. On syytä huomata, että viimeisin versio näyttää saaneen huonoja arvosteluja sovelluskaupasta häiritsevien mainosten takia.

 15. Tasker
  Tasker-logo

  Tämä sovellus voi olla varsin pelottava niille, jotka eivät ole taitavia. Se on kuitenkin hyödyllinen työkalu, jota monet ihmiset nauttivat käytöstä erilaisten järjestelmä- ja sovellustason tehtävien automatisoimiseksi.

 16. Rec
  Näyttötallentimen logo

  Tämän hyödyllisen sovelluksen avulla voit tallentaa näytön juurtuneeseen puhelimeen. Tämä on mahtavaa, kun tallennat itse pelaamasi pelejä tai jaat ongelmia etsiessään teknistä apua.

 17. Pikakäynnistys (juurilla)
  Pikakäynnistys

  Tämä sovellus antaa sinun käynnistyä tavoilla, jotka mukautettu Android ei. Tämän avulla voit käynnistää palautumiseen tai käynnistää käynnistyslataimeen. Yksinkertainen sovellus, jonka kaikkien on pakko käynnistää tai sammuttaa puhelimensa nopeasti.

 18. Viper4Android
  Viper4Android-logo

  Tämän erinomaisen sovelluksen avulla voit hallita Android-puhelimesi ääniasetuksia. Pitäisikö sinun nostaa äänenvoimakkuutta? Tämä sovellus on sinulle! Lisäksi mukana on taajuuskorjain, tonnia efektejä ja kyky vaikuttaa ääneen eri tavalla kuulokkeiden ulostulon tai Bluetoothin kautta.

 19. Wakelock detector
  Wakelock detector interface

  Wakelocks ovat yleisin syy laitteen akkujen tyhjentämiseen. Tämä sovellus tarkkailee herätyksiä ja varoittaa sinua, kun jokin sovellus on mennyt heinänpäähän. Upea tapa määrittää, mihin akun käyttöikä on menossa - ja miten estää sen tyhjentyminen.

pitääksesi Android-laitteen turvallisena ja yksityisenä, katso paras Android-VPN-opas.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me