Poista Facebookin esto VPN: n avulla

Facebook on maailman suurin ja suosituin sosiaalinen verkosto. Se tarjoaa 1,79 miljardia aktiivista käyttäjää ja lasketaan. Monista ihmisistä siitä on tullut olennainen osa heidän jokapäiväistä elämäänsä. Se on tärkein - ellei ainoa - paikka, jossa he saavat kiinni ystävien kanssa, luevat viimeisimmät uutiset ja seuraavat paikallisia tapahtumia. Yksityishenkilöiden keskimäärin 13,8 käyntiä sivustolla päivittäin, voit lyödä vetoa, että jos he yhtäkkiä menettivät pääsyn sivustoon, he yrittävät selvittää, kuinka poistaa Facebookin esto.


Jos luet tätä artikkelia, luulen, että olet yksi niistä epäonnistuneista ihmisistä.

Älä pelkää! Riippumatta siitä, onko työpaikkasi tai koulusi kieltänyt sosiaalisen median alustan vai asutko tai vierailet maassa, joka sensuroi sitä, on olemassa tapoja ylittää este. Jatka lukemista selvittääksesi kuinka muodostaa yhteyden Facebookiin helposti, nopeasti ja (mikä tärkeintä) turvallisesti!

Facebookin lukituksen poistaminen VPN: n avulla

Paras tapa poistaa Facebookin estäminen on epäilemättä VPN: n käyttö.poista Facebookin estäminen VPN: llä

Niille, jotka ovat uusia virtuaalisia yksityisiä verkkoja, selitän ne pähkinänkuoressa. VPN-verkkojen avulla voit muodostaa yhteyden Internetiin VPN-palveluntarjoajan ylläpitämän palvelimen kautta. Kun yhteys on muodostettu, kaikki tietosi salataan. Seurauksena on, että sinä ja online-selailutehtäväsi piilotetaan tehokkaasti Internet-palveluntarjoajalta. Lisäksi koska kaikilla hyvillä VPN-palveluntarjoajilla on palvelimia ympäri maailmaa, voit halutessasi huijata sijaintisi olla oman maasi ulkopuolella.

Lisätietoja VPN: ien toiminnasta on ProPrivacy.com: n VPN: ien aloittelijan oppaassa..

Mitä tulee VPN: n käyttämiseen Facebookin estämiseen, kyse on seuraavista yksinkertaisista vaiheista:

  1. Kirjaudu halutun VPN-palveluntarjoajan kanssa.
  2. Lataa ja asenna asiakasohjelmisto laitteillesi.
  3. Valitse sijainti (missä olet itse) ja muodosta yhteys.
  4. Avaa Facebook laitteellasi tai lataa Facebook App, jos sinulla ei vielä ole sitä.
  5. Nauti hiljattain estämästäsi Facebook-käytöstä!

Mikä VPN-palveluntarjoaja sinun on kirjauduttava, on täysin sinun ja sinun erityistarpeidesi mukainen. Haluatko käyttää VPN-palvelua muihin kuin Facebookin käyttämiseen? Jos haluat vain käyttää VPN: tä Facebookissa, voit toisaalta tutustua luetteloon parhaimmista Facebookin VPN-osoitteista.

Muita tapoja poistaa Facebook-verkkosivuston esto

Tor

Henkilöt voivat estää Facebookin estämällä pääsyn sivustolle Tor: n, ilmaisen avoimen lähdekoodin ohjelmiston kautta, joka vie sinut mahdollisimman lähelle nimettömyyttä verkossa. Tor on loistava valinta Facebookin lukituksen estämiseksi, jos olet aktivisti, ilmiantaja tai joku muu, joka vaatii lisääntynyttä Internet-nimettömyyttä. Suosittelemme Toria käyttäjille, jotka haluavat käyttää Facebookia voimakkaasti sensuroiduista maista tai jos Facebookin lukituksen poistamiseen liittyy jokin vaara. VPN: n ja Tor: n käyttö yhdessä parantaa online-tietoturvaa, joten tämä saattaa olla harkittavissa oleva vaihtoehto. On tärkeää pitää mielessä, että kaikki VPN: t eivät toimi Torin kanssa, joten tarvitset Tor VPN -palvelun, jos haluat tehdä tämän.

Toria ei suositella päivittäisille käyttäjille, jotka vain haluavat poistaa Facebookin lukituksen koulusta tai toimistostaan. Näillä henkilöillä olisi parempi käyttää nopeampaa, käyttäjäystävällisempää VPN-verkkoa.

Web-välityspalvelimet

Ilmaiset web-välityspalvelimet ovat toinen vaihtoehto Facebookin vapauttamiseen. Kuten Torillakin, välityspalvelimien käytöllä - olipa sitten HTTP- tai SOCKS-versio - on kuitenkin omat sivunsa. Vaikka ne ovat nopeita ja tehokkaita, niillä on taipumus olla epävakaita ja puutteellisia salaus- ja muita suojausprotokollia. Ne, jotka haluavat estää Facebookin estämisen työstä tai koulusta, saattavat olla hienosti tämän kanssa. Päinvastoin, ilmaisten verkkopalvelimien epävakaus ja kyseenalainen turvallisuus tekevät niistä huonon valinnan henkilöille, jotka haluavat käyttää Facebookia maista, joissa alusta on kielletty.

Lue välityspalvelimien ja VPN: ien eroista perusteellinen artikkeli nähdäksesi, mikä on sinulle parempi valinta.

Maat, joissa Facebook on estetty

Alustaan ​​lähtien pääsy Facebookiin on rajoitettu yli tusinassa maassa ympäri maailmaa. Vain kolme maata estää aktiivisesti sosiaalisen median alustan:

  1. Kiina: Facebook on estetty Kiinassa Ürümqi-mellakoiden jälkeen vuodesta 2009, koska aktivistit käyttivät alustaa viestintäverkonsa osana. Sen jälkeen se on korvattu copycat (ja voimakkaasti valtion sääntelemällä) Renren.
  2. Iran: Facebook kiellettiin Iranissa vuoden 2009 vaalien jälkeen, koska he pelkäsivät oppositioliikkeiden järjestämistä sosiaalisen median alustalla.
  3. Pohjois-Korea: Facebook - kuten kaikki muut sosiaalisen median alustat - on estetty Pohjois-Koreassa. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että suurimmalla osalla maan asukkaista ei ole pääsyä Internetiin.

Jos vierailet tai asut näissä maissa, kykysi käyttää Facebookia VPN: n kautta vaihtelee. Voit käyttää kahta ensimmäistä suhteellisen helposti käyttämällä mitä tahansa suositelluista VPN-verkoistamme Kiinalle tai Iranille. Pohjois-Koreaa ei kuitenkaan ole helppo rikkoa kuin Kiinan suuri palomuuri tai Iranin sensuurit. Kirjoittamisajankohtana ei ole tunnettuja palveluntarjoajia, jotka sallivat sinun käyttää Facebookia Pohjois-Koreasta. Lisäksi jokaiselle, joka yrittää päästä Facebookiin Pohjois-Koreasta, edes luvalla, kohdistetaan ankara rangaistus.

Kuinka avata Facebookin lukitus koulussa ja työssä

Facebookin häiritsevän luonteen vuoksi monet toimistot, yliopistot ja luokkakoulut ovat kieltäneet sen (kuten myös muut sosiaalisen median alustat) verkoistaan.poista Facebookin estäminen

Nämä lohkot asetetaan yleensä paikoilleen parhaiden aikomusten mukaisesti. Professorit haluavat opiskelijoiden kiinnittävän huomiota oppitunneilla, ja pomot eivät halua maksaa työntekijöilleen kissojen GIF-tiedostojen tarkastelusta. Se on kuitenkin erittäin turhauttavaa, kun haluat seurata Facebook-syötteesi tauon aikana vain osuaksesi digitaaliseen seinämään.

Paras ratkaisu? Yhteyden muodostaminen VPN-verkkoon IP-osoitteen vaihtamiseksi työ- tai kouluverkon ulkopuolelle. Lisäksi, koska vain verkko sensuroi sinua, ei maata, jossa asut, voit muodostaa yhteyden samassa maassa olevaan VPN-palvelimeen. Tämä on hyvä asia, koska lähellä VPN-palvelinta saadaan yleensä suuremmat nopeudet, mikä on aina positiivista, kun selaat Facebookia!

Facebook-johtopäätöksen vapauttaminen

Esiintyykö sosiaalisen median alustaa työpaikallasi, koulussa tai vierailette tai asutte maassa, joka sensuroi verkkosivustoa, on monia syitä, miksi haluat ehkä poistaa Facebookin eston. Se, miten sinun pitäisi tehdä niin, on täysin riippuvainen motiivista. Verkkovälityspalvelimet saattavat riittää ihmisille, jotka haluavat ohittaa pomojen tai professorien asettaman pienen lohkon. Tor on erittäin suositeltava niille, jotka haluavat käyttää Facebookia paikoista, joissa he voisivat kohdata rangaistuksen. Sillä välin VPN-verkot löytävät hyvän tasapainon nopeuden, käytettävyyden ja turvallisuuden välillä.

Toivomme, että ProPrivacy.com-sivuston opas auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä nopeasti ja turvallisesti suosittuun sosiaaliseen verkostoon riippumatta siitä, miksi sinun on poistettava Facebook..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me