Poista Netflix-esto – kuinka muuttaa Netflix-maasi

Netflix on saatavana yli 190 paikkakunnalla ympäri maailmaa, ja jokaisella maalla on täysin erilainen televisio-ohjelmien ja elokuvien luettelo. Tämä tarkoittaa, että jotkut käyttäjät saavat streaming enemmän sisältöä - huolimatta maksamasta samat kuukausimaksut.

Tämä saattaa vaikuttaa aluksi masenvalta, mutta älä ole epätoivoinen! Vaihtamalla Netflix-alueesi voit avata kaiken ylimääräisen sisällön - nykyisen Netflix-tilisi sisältä. Tarvitset vain halvan verkkopalvelun, joka tunnetaan nimellä Virtual Private Network (VPN)..

Kuinka muuttaa Netflix-aluetta

Netflix-alueen vaihtaminen lisää sisällön estämistä on todella helppoa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on noudattaa alla olevia vaiheita:

 1. Valitse VPN, joka toimii Netflixin kanssa.

  Hyvin harvat VPN-verkot toimivat Netflixin kanssa. Suosittelemme ExpressVPN: ää, koska ne tarjoavat käyttäjille nopeita palvelimia 94 maassa, loistavaa asiakastukea ja ne ovat luotettava Netflix-esto.

  Tutustu parhaisiin netflix VPN -luetteloihimme joidenkin vaihtoehtojen suhteen.

 2. Tilaa VPN ja lataa VPN-ohjelmisto.

 3. Asenna VPN ja kirjaudu sisään käyttämällä käyttöoikeustietojasi.

  Tarjoamme joukon käyttöympäristökohtaisia ​​asennusoppaita, jos joudut kiinni, mukaan lukien: Windows, Mac, Linux, iOS, Android ja Smart TV.

 4. Yhdistä VPN-palvelimeen siinä maassa, jossa haluat käyttää Netflixiä.

  Tiesitkö? Yhdysvalloissa on enemmän sisältöä kuin missään muualla, ja monilla palveluntarjoajilla on tietyt palvelimet, jotka on varattu Yhdysvaltain Netflixille. Tutustu Notflix-työkaluomme saadaksesi lisätietoja Netflix-luettelokooista.

 5. Kirjaudu Netflix-tiliisi ja nauti kaikesta lisäsisällöstä!

Kaikki VPN: t eivät toimi Netflixin kanssa

On tärkeää, että tiedät vain käden täynnä VPN-palveluntarjoajia työskentelevän Netflixin kanssa. Katso VPN for Netflix -oppaasta luettelo palveluista, jotka taatusti toimivat Netflixin kanssa.

Pitääkö minun rekisteröidä uusi Netflix-tili?

Ei. Koska Netflix toimii ympäri maailmaa, sinun ei tarvitse peruuttaa Netflixiä ja rekisteröidä tili muualle. Yhdistä vain VPN-palvelimeen maassa, jota haluat käyttää, ja IP-osoitteesi muuttuu. Se on tämä IP-osoite, jota Netflix käyttää määrittämään, mitä sisältökirjastoa palvella sinua.

Hyödyllisiä Netflix-oppaita

Paras VPN Netflix 2020: lle | TESTATUT & VAHVISTETTU [PÄIVITTÄIN]

Kuinka saada Yhdysvaltain Netflix Android-, iPhone- ja iPad-laitteille

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä älytelevisiossa

Voinko katsoa Netflixiä ulkomailla?

Joo. Kun menet lomalle, voit kirjautua sisään ja katsella Netflixiä kuten tavallisesti. Jos vierailemassasi maassa ei ole Netflixiä tai sillä on hyvin rajoitettu otsikkoluettelo, voit teeskennellä olevansa kotona VPN: n avulla. Tämän avulla voit kirjautua sisään Netflixiin tavalliseen tapaan ja katsella kaikkia näytöksiä, jotka ovat saatavilla takaisin kotiin. Seuraa vain yllä kuvattua vaihetta.

Miksi Netflix lukitsee sisällön alueille?

Suuri määrä Netflixin sisältöä ostetaan ja lisensoidaan kolmansien osapuolten sisällöntuottajalta. Ne tekijänoikeuksien haltijat asettavat lisensointirajoitukset pakottaen Netflixin olemaan näyttämättä tiettyjä ohjelmia tai elokuvia tietyillä alueilla.

Asumistasi ja matkustamasi mukaan riippuen on mahdollista, että pääset käyttämään koko luetteloa, jolla tottut palaamaan kotiin rajoitetun ajan. Tätä Netflix sanoo verkkosivustollaan:

Jos matkustat pidemmän aikaa tai matkustat Euroopan unionin ulkopuolelle, saatat huomata, että käytettävissä olevat vaihtoehdot muuttuvat. Tarjoamme Euroopan unionin maille rajoitetun ajan saman sisällön kuin kotimaasi. Ilmoitamme sinulle, kun rajoitettu ajanjakso on ohi, ja sinulla on pääsy TV-ohjelmiin ja elokuviin maasta, johon matkustat. Kun tämä tapahtuu, ilmoitamme sinulle varmasti.

help.netflix.com/en/node/24853

Tietysti luotettavalla VPN: llä yllä oleva lausunto vaimentuu, koska voit käyttää kaikkea sisältöä kotona (tai mistä tahansa valitsemastasi suuresta Netflix-kirjastosta) milloin haluat.

Mikä Netflix-kirjasto on paras?

Vain muutama vuosi sitten vastaus tähän kysymykseen oli aina Yhdysvaltain kirjasto. Viime vuosina Netflix on kuitenkin käyttänyt paljon rahaa lisenssisopimuksiin, joiden avulla se on voinut todella lisätä luetteloitaan muualla.

Yhdysvallat on edelleen yksi parhaimmista luetteloista maailmassa, ja useimmilla ihmisillä on taipumus avata tämä Netflix. Kuten alla olevasta taulukosta näet, Kanadassa ja Japanissa on nyt myös valtavia luetteloita.

Library # of TitlesDiff with Netflix USPrice
Yhdysvallat 5864 0 $ 7.99
Kanada 5879 +15 $ 6,31
Japani 4982 -882 $ 5.90
Yhdistynyt kuningaskunta 5835 -29 $ 7,73
Intia 5607 -257 $ 7,80
Australia 5434 -430 $ 7,91
Ranska 4156 -1708 $ 9,39
Saksa 4377 -1487 $ 9,39
Espanja 3848 -2016 $ 9,39
Egypti 1982 -3882 $ 10,30

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että vaikka kolmella parhaalla Netflix-kirjastolla on melkein sama määrä nimikkeitä, kyseiset elokuvat ja TV-ohjelmat todella vaihtavat melko paljon maasta toiseen. Tämä tarkoittaa, että käyttämällä VPN: ää selata näitä luetteloita, voit avata useita mukavia yllätyksiä! Netflix-tilin hinta muuttuu myös maasta toiseen.

Voivatko Yhdysvaltain Netflix-käyttäjät hyötyä VPN: stä?

Jos asut Yhdysvalloissa - ja luulet, että sinulla on jo kaikki - alla on luettelo suosituista televisio-ohjelmista, jotka saatat poistaa VPN: n käytöstä.!

ShowCountries on saatavana
Perheen kaveri Tämä hauska animoitu sarja on saatavana Netflixissä Kanadassa, Belgiassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Tšekin tasavallassa, Ranskassa, Saksassa, Israelissa, Italiassa, Romaniassa, Venäjällä, Slovakiassa, Espanjassa, Sveitsissä, Kreikassa, Puolassa, Hongkongissa, Singaporessa, Thaimaassa.
Tohtori kuka Tämä suosittu brittiläinen sci-fi on saatavana Netflixissä Australiassa, Isossa-Britanniassa, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Italiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Ruotsissa, Romaniassa, Sveitsissä.
Vankilapako Tämä FOXin nopeatempoinen televisio-ohjelma on saatavana Netflixissä Kanadassa, Belgiassa, Tšekin tasavallassa, Saksassa, Hongkongissa, Israelissa, Italiassa, Liettuassa, Alankomaissa, Puolassa, Romaniassa, Venäjällä, Singaporessa, Slovakiassa, Etelä-Koreassa, Espanjassa, Sveitsissä , Thaimaa, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Kreikka, Unkari, Ruotsi.
Rikki Tämä brittiläinen kultti-TV-ohjelma on saatavana vain Netflixissä Isossa-Britanniassa.
Jack Irish Tämä vauhdikas trilleri on saatavana vain Netflix Australiassa.
Sons of Anarchy Tämä trilleri-tv-ohjelma on saatavana Netflixissä Australiassa, Belgiassa, Tšekin tasavallassa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Hongkongissa, Unkarissa, Israelissa, Italiassa, Liettuassa, Alankomaissa, Puolassa, Romaniassa, Venäjällä, Singaporessa, Slovakiassa, Etelä-Koreassa, Espanjassa, Ruotsi, Sveitsi, Thaimaa, Yhdistynyt kuningaskunta.
Titans Tämä DC-maailmankaikkeuden supersankarieshow on saatavana Netflixissä Argentiinassa, Australiassa, Belgiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Tšekin tasavallassa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Hongkongissa, Unkarissa, Intiassa, Israelissa, Italiassa, Japanissa, Liettuassa, Meksikossa, Alankomaissa, Puola, Romania, Venäjä, Singapore, Slovakia, Etelä-Korea, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Thaimaa, Yhdistynyt kuningaskunta.

Voiko ilmainen VPN poistaa Netflix-kirjastojen eston?

Vuonna 2020, 95% VPN-osoitteista ei enää poista Netflix-estämistä

Kokemuksemme mukaan vastaus tähän kysymykseen on suurelta osin kieltävä. Netflix viettää paljon aikaa ja rahaa estämällä VPN-verkkoihin kuuluvat IP-osoitteet. Tämä tekee VPN-palveluntarjoajista erittäin vaikeaa jatkaa Netflixin vapauttamista.

Ilmaisilla VPN-palveluilla ei yksinkertaisesti ole varaa viettää aikaa, rahaa ja ponnisteluja, jotka tarvitaan Netflixin estämiseen, ja tästä syystä ei ole ilmaisia ​​ilmaisia ​​palveluita, joista tiedämme, että ne voisivat toimia.

Netflix-VPN-verkot, joita suosittelemme, tekevät kaikkensa tarjotakseen pääsyn valikoimaan Netflix-luetteloita - he tekevät tämän salaisten menetelmien kokoelmalla estääkseen Netflixin tarttumisen. Netflix-käyttöoikeuden tarjoaminen on tullut hankalaksi, ja se maksaa näille VPN-verkoille paljon rahaa käyttöoikeuksien tarjoamisen jatkamisesta.

Poista Netflix-esto ilmaiseksi hakata

Ensiluokkaiset VPN-verkot, joita suosittelemme käyttämään Netflixissä, tarjoavat joko rahojen palautustakuun tai lyhyet ilmaiset kokeilut. Tämä ei ole pysyvä ratkaisu, mutta jos halusit poistaa Netflixin eston ilmaiseksi, on mahdollista hyödyntää näitä saadaksesi väliaikainen käyttöoikeus.

Suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN: tä. Se ei ole vain yksi markkinoiden johtavista palveluista, mutta heillä ei ole 30 päivän palautustakuuta.

Ole varovainen!

Joillekin VPN-veroille rahat takaisin -takuu koskee vain, jos pysyt tietyn tietorajan alapuolella VPN: ää käytettäessä. Joten varmista, että olet lukenut käyttöehdot ennen palveluun liittymistä, jos aiot hyödyntää tätä menetelmää.

Saanko vaikeuksiin Netflix-alueen vaihtamisessa

Muista, että olet maksava tilaaja ja arvostettu Netflix-asiakas

Ei. Olet maksava tilaaja ja olet Netflixin massiivinen asiakas. Tästä syystä Netflix ei koskaan rankaise tilaajiaan VPN: n käytöstä. Netflix haluaa mieluummin näyttää kaikki televisio-ohjelmat ja elokuvat kaikissa maissa, mutta kolmansien osapuolten sisällöntuottajien asettamiin lisenssirajoituksiin johtuen se ei pysty siihen.

Netflixin on nähtävä pyrkimyksenä estää ihmisiä ohittamasta nämä maantieteelliset rajoitukset, ja siksi Netflix pyrkii estämään itse VPN: t. Kukaan käyttäjä ei ole kuitenkaan koskaan ollut tilinsä peruutettu tai hänelle on määrätty sakkoja VPN: n käytöstä Netflixin katsomiseen. Ja Netflixin estäminen ei ole laitonta katsella lisää ohjelmia, koska olet maksava tilaaja.

Olla ongelmia?

Jos sinulla on ongelmia, on todennäköistä, että käyttämäsi VPN ei yksinkertaisesti pysty poistamaan Netflix-lukitusta. Useimmat VPN: t eivät poista Netflixin estämistä. Suosittelemme pitäytymistä yhdessä suositelluista VPN-palveluntarjoajistamme Netflixille.

Jos olet jo tilannut suositellun VPN: n, voit tehdä sen toimimaan muutamalla tavalla:

 1. Yhdistä toiseen palvelimeen samassa maassa.

  Olemme suositelleet VPN-verkkoja, jotka poistavat vain Netflixin eston tietyiltä palvelimilta. Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi selvittääksesi tarkalleen, mitkä palvelimet poistavat Netflixin käytöstä tällä hetkellä.

 2. Irrota VPN ja kytke se uudelleen.

  VPN-IP-osoitteesi päivittäminen kyseisellä palvelimella voi ratkaista ongelman.

 3. Ota yhteyttä asiakastukeen.

  VPN-tukitiimi auttaa aina ongelmien vianmäärityksessä, joten muista puhua heille, jos et pysty korjaamaan ongelmaa itse.

Jos olet noudattanut yllä olevia vaiheita ja sinulla on edelleen ongelmia, kerromme joitain perusteellisempia vianetsintää Netflix VPN: n vianetsintäoppaasta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me