Ultimate Ethereum Mining Guide (kaikki käyttöjärjestelmät)

Tässä oppaassa on käsitelty kaikkea alhaalta ylöspäin, joten olisit aloittelija tai ammattilainen, sinun pitäisi pystyä hankkimaan hyödyllisiä oivalluksia ja oppimaan jotain uutta.

Ei ole väliä, aiotko kaivosta Linuxilla, ethOS: lla tai Windowsilla. Olen varmistanut kattavan vaiheet jokaiselle. Löydät myös hienoja vinkkejä, temppuja, optimointeja ja ratkaisuja yleisiin vianetsintäongelmiin.

Jos sinulla ei ole aikaa lukea kaikkea tänään, kirjoita tämä sivu kirjanmerkkeihin tai kirjaudu sähköpostiluetteloomme ja vastaanota se ilmaisena e-kirjana!

Jos olet kiinnostunut yksityisyydestä, sinun tulisi käyttää VPN: ää salauksen louhinnan yhteydessä. Katso paras VPN-oppaamme, jossa on luettelo nopeimmista, turvallisimmista ja yksityisimmistä VPN-verkkoista.

Contents

Mikä on Ethereum?

Ethereum on avoin blockchain-alusta, joka on samanlainen kuin Bitcoin, mutta jolla on lisärakennettuja joustavuuksia. Ethereumin kanssa lohkoketjua voidaan pitää älykkäänä Ethereumin virtuaalikoneen ja älykkäiden sopimusten ansiosta. Kun taas Bitcoinilla se on ylistyskirja.

Älykkäät sopimukset

Ethereumilla voit suorittaa koodin lohkoketjussa hajautetulla tavalla. Näitä kutsutaan älykkäiksi sopimuksiksi. Niiden avulla voit perustaa järjestelmän, jossa henkilö saa maksun vain tietyin ehdoin. Ethereumin kasvaessa näiden sopimusten laajuuden ja monimutkaisuuden odotetaan kasvavan. Älykkäät sopimukset ovat antaneet Ethereumille niin vankan perustan, kuten http://www.gridcoin.us/GridCoin, blockchainilla on käytännöllinen käyttö.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten Ethereum syntyi, ja haluat tietää lisää siitä, katso sitten tätä YouTube-videota, jonka on kirjoittanut COO, Stephan Tual.

Ethereumin kaivostoiminnan kannattavuus

Ennen kuin päätät, pitäisikö sinun jatkaa Ethereumin kaivosseikkailussa; sinun on päätettävä, tuleeko se kannattavaksi vai ei.

Vaikka pintaan tämä on uskomattoman helppoa, kuten näen alla, sinun on oltava tietoinen siitä, että kaivostoiminta on hyvin paljon kauppaa. Salausvaluuttojen hinnat vaihtelevat, laitteesi voivat rikkoutua jne. Esimerkiksi kun aloin koota tämän projektin, karkea arvio oli, että palautan sijoitukseni kuuden kuukauden kuluessa. Nyt samoilla laskelmilla kesti kahdeksan kuukautta. Kaivostoiminnan etuna kaupankäynnistä on, että kolikoiden hinnat voivat olla jonkin verran vakaampia, ja päivän päätteeksi sinulla on vielä laitteita. Joka, jos olet valinnut viisaasti, ei olisi menettänyt liikaa arvoaan.

Ethereumin kaivostoiminnan kannattavuus

Laske odotettu hashrate ja voitto

Ensin sinun on laskettava, kuinka suuri hajautusvoima on. Jos sinulla on jo joitain GPU: ita, joita aiot käyttää, voit selvittää sen hajautusnopeuden Googlen avulla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää CryptoCompare-kaltaista sivustoa selvittääksesi, mikä on edullisin GPU-hinta-laatusuhde. En ole kuitenkaan vielä löytänyt tietokantaa, jossa olisi täydellinen luettelo, joten voit ehkä aloittaa oman excel-tiedostosi ja vertailla hashrateta, jonka saat käytettyä dollaria kohden. GPU-hinnat voivat myös vaihdella huomattavasti maittain, joten ota huomioon myös tämä.

Olen päättänyt mennä RX480: n kanssa, koska sen odotetaan antavan 25MH / s varastotilanteessa hintaan 200 dollaria. Siksi maksan 8 dollaria / MH, ja tavoitteena on saada tämä hinta mahdollisimman alhaiseksi. Siksi, jos näet käytettyjä GPU-laitteita, joissa maksat vähemmän kuin niin, ne saattavat olla syytä paljon huomiota.

Hashratesi perusteella voit käyttää CoinWarzia laskeaksesi odotettavissa olevan voiton. Tämä olisi tällä hetkellä 4,2Eth / kuukausi. Tämän arvo on tällä hetkellä noin 42 dollaria.

Laske sähkökustannuksesi

Kun sinulla on GPU-korttisi, ne tarvitsevat kuitenkin virtaa. Siksi toiseksi tärkein tekijä on, kuinka paljon korttisi kuluttaa ja kuinka paljon joudut maksamaan tästä. Jotta voit laskea tämän, sinun on selvitettävä, kuinka paljon virtaa se käyttää ja kuinka paljon joudut maksamaan per kW / h. Nämä ovat minulle vastaavasti 150W ja 0,10 dollaria per kW / h. Vertaistunnin laskemiseksi muutetaan W vain kW: ksi (jakamalla 1000: lla) ja kerrotaan keskenään, joten minulle laki maksaa 0,15 * 0,1 = 0,015 dollaria / tunti pitääksesi hengissä. Määrä on 0,36 dollaria / päivä tai 10,80 dollaria / kuukausi.

Laske voitto ja tappio sekä tuotto

Joten nyt tiedät kuinka paljon rahaa ansaitset ja kuinka paljon kulutat. Yllä olevien numeroiden avulla teen $ 42–10,80 = 31,20 $ kuukaudessa yhdellä RX480: lla.

Laskelmissa ei oteta huomioon muiden tietokonekomponenttien käyttämää sähköä, mutta nämä ovat yleensä vähäpätöisiä, varsinkin jos sinulla on useita GPU: ita yhdessä laitteessa. Minun tapauksessani louhin useita RX480-malleja ja odotan tuottavan noin 200 dollaria kuukaudessa. Koska kaikki laitteet maksoivat minulle 2000 dollaria, murtuin jopa kymmenen kuukauden kuluttua ja teen 400 dollaria voittoa tai 20 prosenttia vuoden loppuun mennessä..

Ethereum Mining Hardware

Kaivostoiminnan aloittamiseksi tarvitset vain uskomattoman yksinkertaisen tietokoneen. Tarvitset myös hiiren, näppäimistön ja näytön siihen, mutta tätä tarvitaan vain asennukseen, joten sinun pitäisi voida käyttää kaikkia olemassa olevia, joita sinulla voi olla.

Jäljempänä olen esittänyt näkökohdat, jotka sinun on pidettävä mielessä valittaessa näitä peruskomponentteja, sekä suositellut vaihtoehdot jokaiselle. Voit käyttää verkkosivustoa, kuten PCPartPicker, varmistaaksesi, että valitsemasi osat toimivat yhdessä. Lisäksi, jos haluat, voit ostaa täydellisiä CPU-, RAM- ja emolevypaketteja gpuShackilta.

emolevy

Emolevy on tärkein osa mitä tahansa kaivoslaitetta. Syynä tähän on, että sen on kyettävä tukemaan kaikkia GPU: ita. Jos aiot ottaa vain yhden tai kaksi, niin se ei ole niin tärkeää. Suurin osa ihmisistä pyrkii kuitenkin maksimoimaan ja hankkimaan 6 GPU: ta yhdellä laitteella. Emolevyjä on hyvin vähän, jotka tukevat 6 GPU: n käyttöä. Kaivostoiminnan suuri etu on, että voit käyttää GPU: ita x1 PCIe -paikoista, joten sinun ei tarvitse löytää emolevyä, jossa on 6 x16 PCIe -paikkaa..

H81 Pro BTC

Koska kaivos 'villitys' on alkanut, ASRock on tuottanut emolevyn, joka on suunnattu tarkalleen kaivokselle. Tästä syystä väitetysti paras ja suosituin emolevy on H81 Pro BTC tai H97-vuosipäivä.

Muita suosittuja emolevyjä ovat: Gigabyte GA970, Gigabyte 990FXA, MSI Z97 Gaming 5 ja Biostar TB85. Täältä löydät myös muita suosituksia.

prosessori

Kun valitset prosessoria, tarvitset vain vähimmäisvaatimuksen. En suosittelisi ehdottomasti halvimman hinnan hankkimista, mutta yhden tai kaksi pistettä edellä. Syynä tähän on se, että jonkin verran ylimääräistä prosessointitehoa on hyödyllistä asennettaessa ja se tekee uudelleenkäynnistyksistä hieman nopeampia. Päätin mennä Intel Celeron G1840: n kanssa.

RAM

Tarvitset jälleen vähimmäisvaatimuksen, 4 Gt tekee. Päätin mennä 8 Gt: lle joka tapauksessa. Lisäksi, jos aiot tehdä soolikaivosta, on hyvä idea olla mahdollisimman paljon alussa, koska se tekee lohkotunnuksen synkronoinnin paljon nopeammaksi. Tietenkin, kun se on valmis, voit poistaa ylimääräisen.

GPU

Olen kuvannut GPU: n valitsemisen yllä. Tällä hetkellä RX480s on yksi suosituimmista kaivoskorteista, mutta jos katsot ympärillesi Ethereum-foorumeita, löydät varmasti lisää suosituksia..

Radeon RX480

PSU

Tarvittavan PSU-koon laskemiseksi joudut laskemaan yhteen kaikkien komponenttien tehontarpeet. PCPartPickerin kaltainen sivusto tekee tämän sinulle täydellisesti. Lisää 20% vaadittuun turvakertoimeen. Varmista myös, että käytät korkealaatuista, tunnustettua ja korkeatasoista PSU: ta, sillä se puhaltaa, joten voit sanoa hyvästit joillekin erittäin kalliille laitteille..

Kovalevy

SSD-levyn käyttö on kiintolevyn kannalta välttämätöntä. Vaikka SSD-levyt ovat kalliimpia, tarvitset vain 16 Gt: n, joka asettaa sinut takaisin alle 30 dollaria. Jos suunnittelet soolokaivoksen käyttöä, on suositeltavaa ostaa 32 tai 64 Gt: n kapasiteetti, mutta tämä on taas vain muutama dollari enemmän.

Muut komponentit

Pääkomponenttien lisäksi tarvitset myös GPU-nousuja. Suosittelen hankkimaan USB-virran 1x 16x nousuputkeihin, joita voit saada Amazonista, muutaman dollarin hintaan. Joissakin emolevymalleissa sinun on oikosuljettava joitain emolevyn tappeja tunnistaaksesi nousevan.

Powered PCI Riser

On myös suositeltavaa ostaa joitain ylimääräisiä PCIe – Molex (tai SATA) -liittimiä, jotta voit kytkeä nousuja PSU: n eri kiskoihin. Löydät nämä jälleen Amazonista, ja ne maksavat vain muutaman dollarin.

Kaiken kaikkiaan laitteistosi, paitsi GPU: t, ei saisi maksaa yli 500 dollaria, ja suuri osa tästä tulee PSU: ksi. Alla on suositeltu ostoslista Amazonilta. Kokonaismäärä ilman GPU: ta on 472,21 dollaria. Vaikka 6 RX480: lla, kokonaiskustannuksesi olisivat 1702,15 dollaria.

Ethereum Mining Guide

Joten nyt, kun olemme kattaneet kannattavuuden ja laitteistot, on aika hankkia kaivostoiminta.

Jopa kaivostoiminnassa on kuitenkin tehtävä kolme tärkeää näkökohtaa: käyttöjärjestelmä, solo tai pool ja kaivosohjelmisto.

Mikä käyttöjärjestelmä valitaan?

Ethereum mining -käyttöohjelmiston valinnassa on kolme pääkilpailijaa: Windows, Linux ja ethOS. Jos olet Mac-fani, se on mahdollista, mutta sitä suositellaan useista syistä.

Windows

Jos olet tottunut Windowsiin etkä ole koskaan mennyt Linuxin lähelle, pysy Windowsin kanssa. Jos aiot käyttää 6 GPU: ta, Windows 10: tä suositellaan, koska siinä on luonnollisesti sisäänrakennettu tuki. Windows 7 & 8 vaatii jonkin verran pelaamista. Jos olet tottunut komentamaan rivityylijärjestelmiä ja kaivostoiminta on takilan ainoa tavoite, suosittelen erittäin tarkasti ethOS: ta.

Lisäksi Windowsilla on etuna yleisempi tuki ja yleisesti ottaen paremmat ylikellotustyökalut. Lisäksi pääsy siihen on ehdottoman helppoa jollain TeamViewerin kaltaisella. Siinä on hieman monimutkaisemman asennuksen haittapuoli, mutta ei mitään liian vaikeaa, varsinkin jos et aio muuttaa GPU: n suorituskykyä.

Lisäksi, jos etsit vain Ethereumia harrastuksena normaalin tietokoneesi kanssa, niin MinerGate antaa sinun tehdä tämän erittäin helposti.

eetos

ethOS on Linuxin riisuttu versio (Ubuntu 14.04 on tarkennettava), jonka ainoana tavoitteena on louhia Ethereum (ja muutama muu salaustekniikka). Sen lisäksi, että se on uskomattoman helppo asentaa, se on myös helppo käyttää ja ylläpitää. Olen myös huomannut, että se toimii optimaalisemmin kuin Windows. Sillä on haittapuolia, joita et voi käyttää takilaasi paljon muuta, mutta suurin osa ihmisistä ei ole taipuvainen. Lisäksi etäkäyttö tapahtuu vain SSH: n kautta, joten sinun ei pidä käyttää GUI: ta. Kuitenkin 39 dollaria, se on mielestäni ei-brainer.

ethOS Etusivu

Linux

Jotkut kaivosharrastajat vannovat, että Linux on paras kaivostoiminnan käyttöjärjestelmä. Vaikka näin oli aikaisemmin, aiheesta oli aiempaa vahvempia erimielisyyksiä. Pidän parempana Windowsia, mutta Linuxilla on etujaan ja koska se on ohuempi järjestelmä, sillä voi olla yläpuolensa. Lisäksi Windowsilla on yleensä hintalappu, joten jos etsit ilmaista vaihtoehtoa, niin Linux on sinulle sopiva.

Solo vs. uimakaivos

Kryptovaluuttakaivostoiminnassa tilanne on hyvin samankaltainen kuin todellinen kaivos, kun katsot jokaista GPU: ta henkilöksi, joka kaivaa.

Solo Kaivostoiminta

Yksinhuollon kaivos on silloin, kun kaivoste itse. Tämän etuna on, että kaikki löytämäsi on täysin sinun säilyttää. Valitettavasti, jos sinulla on vain muutama kaivostyöntekijä, tiedon löytäminen voi viedä erittäin kauan "kulta." Lisäksi kullan löytämistiheys voi myös vaihdella suuresti. Sinulla voi olla viikko, jolloin osut kultaa kolme kertaa, mutta sitten mitään kuukauden ajan. On selvää, että jos sinulla on paljon kaivostyöntekijöitä (GPU), tulos on vakaampi, mutta alle lGH / s kaivosnopeuden, Solo-kaivostoiminta ei ole suositeltavaa, jos haluat vakaata tuottoa. Jos et ole huolissasi muutoksista löytäessäsi Ethin, niin Solo-kaivostoiminta on hyvä vaihtoehto yli 100Mh / s, koska sinun ei tarvitse maksaa palkkioita kenellekään.

Allaskaivos

Pool-kaivostoiminnan avulla monet kaivostyöläiset yhdistävät voimansa löytääkseen kolikon. Löydetyt kolikot jakautuvat sitten tasan kaivostyöntekijöiden kesken, vaikka joidenkin poolien suhteet voivat vaihdella muutamasta tekijästä. Palvelun ylläpitämisestä on kuitenkin maksettava pieni (yleensä alle 1%) maksu uima-aluksen ylläpitäjälle. Haittapuoli on, että sinulla on jatkuva voitto ja siten tehdä rahaan liittyvät laskelmat tarkempia.

Jos luet tätä opasta, haluat todennäköisesti kaivoksen yhdellä takiolla, joten käsittelen ensisijaisesti uima-altaan kaivostoiminnan, mutta kosketan myös Solo-kaivosta.

Ethereumin kaivosallas

Ethereumin kaivosallas

  1. http://ethereumpool.co/ - 0,8% maksut. Maksut maksetaan 2 kertaa päivässä, kun saldo ylittää 0,5 ETH.
  2. http://dwarfpool.com/ - 2% maksut. Maksut suoritetaan 4–6 kertaa päivässä, kun saldo ylittää yhden ETH: n.
  3. http://weipool.org/ - 0% maksuja. Maksut suoritetaan 24 tunnin välein, kun saldo ylittää 1 ETH.
  4. http://ethpool.org/ - Ennustettavissa oleva Solo Mining pool. 0% maksut. Maksut 10 vahvistuksen jälkeen. Lisätietoja alla olevasta @dr_pra-kommentista.
  5. http://nanopool.org/ - PPLNS 1% maksut. Maksut maksetaan 2 kertaa päivässä, kun saldo ylittää 0,1 ETH.
  6. https://www.alpereum.ch - 0% maksuja. Maksu 30 minuutin välein, kun saldot ylittävät 0,2 Et.

Vaatii rekisteröinnin

  1. https://eth.suprnova.cc/ - 1% maksut. Maksut ovat jopa kaivosmiestä (manuaalinen tai automaattinen alkaen 0,01 ETH).

Kaivosohjelmisto

Palatessamme reaalimaailman kaivostoiminnan analogiaan, salausvaluuttakaivostoiminnassa voit käyttää kulta löytää erilaisia ​​työkaluja, ns. Kaivosohjelmistot. Jokainen kaivosohjelmisto on kehittynyt vuosien varrella, mutta jotkut ovat kehittäneet enemmän kuin toiset. Ethereumin louhinnan pääkilpailijat ovat Claymore ja Genoil.

Geth

Geth on Ethereum-tiimin alkuperäinen ohjelmisto. Jos haluat soolokaivokseni, tämä on paras vaihtoehto. Se on yksinkertainen ja selkeä käyttää. Se voi myös luoda lompakon sinulle, mutta kuten alla kerrotaan, sinun pitäisi hankkia myös Mist / Ethereum-lompakko, jos haluat GUI-vaihtoehdon.

MinerGate

MinerGate-ohjelmaa ei suositella, jos aiot omistaa kaivoslaitteita. Jos kuitenkin haluat kaivoa olemassa olevalla tietokoneella harrastuksena tai kiinnostuksen ulkopuolella, se on täydellinen.

Vaikka se kaipaa kaivoksestasi maksua, GUI on nopea ja helppo käyttää, ja asennuksen jälkeen voit kaivoa heti. Sillä on myös joitain haasteita, jotka rohkaisevat sinua kaivomaan, ja jos olet ehdoton aloittelija, tämän ohjelmiston yksinkertaisuus saa sinut hyppäämään ilosta. Jos yksinkertaisuus on jotain mitä haluat, niin NiceHash on myös erittäin vakaa vaihtoehto.

Genoil

Genoil on jatkuvasti kehittyvä ja erittäin optimoitu kaivosmies Ethereumille. Se toimii sujuvasti, ja voit nousta ja ajaa sen kanssa nopeasti. Henkilökohtaisesti minulla on ollut muutamia ongelmia DAG-sukupolven kanssa, mutta muutama parannus ratkaisi tämän nopeasti. Jos suunnittelet vain Ethereumin louhintaa, Genoilin Ethminer on vahva haastaja.

lyömämiekka

Henkilökohtaisesti olen huomannut, että Claymore on vahvin ja paras monipuolinen kaivosmies. Se on helppo asentaa, minulla ei ole koskaan ollut ongelmia sen kanssa, ja siinä on paljon lisätoimintoja (esim. Tuulettimien hallinta), jota en ole nähnyt muiden kaivosmiesten kanssa. Sillä on myös se etu, että se voi kaivoa kaksi kolikkoa kerralla, joista jotkut ihmiset ovat pitäneet erittäin hyödyllisiä tulojensa optimoimiseksi. On ilmoitettu, että ylimääräisiä tuloja on 3–10 prosenttia.

Claymore Mining Windows

Annan kullekin käyttöjärjestelmälle ensisijaisen kaivosohjelman asennusohjeet.

Ethereum-lompakko

Kun aloitat kaivostoiminnan, sinun on myös pidettävä Ethereum-laite turvallisessa paikassa. Tämä on mahdollista kahdella tavalla: paikallisella lompakolla tai online-lompakolla. Paikallisella lompakolla on parempi turvallisuus, koska se on aina hallinnassasi. Jos kuitenkin käytät paikallista lompakkoa, asenna se sitten tietokoneeseen, joka ei ole kaivosmiessi, tai siirrä säännöllisesti varoja muualle. Syynä tähän on se, että tietokoneesi kaatuu; siellä pidetyn eetterin palauttaminen voi olla vaikeaa.

Mist / Ethereum-lompakko

Mist ja Ethereum Wallet ovat Ethereum-tiimin virallinen kehitys. Vaikka sen ytimenä on helppokäyttöisyys, se pakkaa kuitenkin paljon lisäominaisuuksia. Koska se on integroitu ShapeShift-ohjelmaan, voit myös hyväksyä maksuja myös Bitcoinin muilta altcoin-tileiltä. Sen avulla voit myös kehittää Ethereum-pohjaisia ​​sovelluksia ja palveluita - mm. Älykkäitä sopimuksia.

Mist Ethereum-lompakko

Geth (Etherwallilla)

Geth on Mist-lompakon taustalla oleva koodi ja se on ydinpalvelu Ethereumin lohkoketjun synkronoimiseen. Valitettavasti se on komentorivipalvelu, joka voi tehdä käytöstä vaikeaa ja ärsyttävää. http://www.etherwall.com/Etherwall lisää siihen graafisen käyttöliittymän, mikä helpottaa käyttöä.

EtherWallet

MyEtherWallet on avoimen lähdekoodin asiakaspuolen Ether-lompakko, joka toimii Javascriptillä. MyEtherWallet helpottaa suojattujen lompakkojen luomista ilman komentoriviä tai tarvetta suorittaa Ethereum-asiakasohjelmaa tietokoneellasi. Suorittamalla MyEtherWallet offline-tietokoneella voit luoda suojattuja paperi lompakoita eetterikoteloillesi.
Ethereum-Wallet.net on samanlainen kehitys, jota kannattaa myös tarkastella.

Poloniex ja Kraken

Poloniex ja Kraken ovat salattavia verkkokauppoja. Voit käyttää siellä olevia talletusosoitteita siirtääksesi minkä tahansa eetterisi suoraan sinne.

Windows

Joten nyt, kun olen keskustellut kaikista edellytyksistä, tässä on kaikki vaiheet, jotka joudut aloittamaan kaivoksen Windowsissa.

1. Asenna Windows ja C ++ uudelleenjakautuvat

Tämä on melko paljon annettua. Luulin kuitenkin mainitsevani sen, koska on aina parasta aloittaa puhdas asennus. Jos käytät enemmän kuin 4 GPU: ta, suosittelen Windows 10: n käyttöä, muuten sinun on tehtävä joitain korjauksia. Jos aiot käyttää Windows 7 tai 8, asenna myös 6xGPU Mod -ohjelmisto. Tärkeä seikka, joka muistetaan tuoreiden asennusten yhteydessä, on se, että tietokoneen on poistettava käytöstä aina nukkumasta tai lepotilasta.

Sinun on myös asennettava Visual Studion C ++ -jakelukelpoiset paketit.

2. Lataa ohjaimet ja paketit

Lataa GPU-laitteidesi ohjaimet ja hallintapaketit. Laite on mahdollista sekä Nvidian että AMD GPU: n kanssa, mutta tämä on huomaamatonta, koska se voi aiheuttaa useita ongelmia.

Asenna NVidialle 347.52-ohjain ja viimeisin OpenCL CUDA -paketti, joka on kirjoittamishetkellä CUDA 8.0..

Asenna AMD: lle Radeon Software Crimson Edition 15.12 ja OpenCL SDK -paketti. GPU: sta riippuen, tämä ei ehkä ole oikea ohjain. Joten jos sinulla on ongelmia, kysy neuvoa Ethereum-foorumilta.

3. Asenna lisäohjelmisto

Ennen kaivostoiminnan aloittamista on suositeltavaa asentaa joitain lisäohjelmia, jotka auttavat seuraamaan ja optimoimaan järjestelmän suorituskykyä.

Näytönohjaimen asennuksen poisto. DDU auttaa luomaan näytönohjainten puhtaat asennukset. Tämä voi auttaa, jos sinulla on ongelmia videon ohjaimiin. Windows 10: ssä se myös poistaa käytöstä automaattiset näytönohjaimen päivitykset, jotka voivat aiheuttaa yhteensopivuus- ja kaivosongelmia.

GPU-Z. GPU-Z on työkalu GPU-tilastojen seurantaan ja ytintietojen näyttämiseen siitä. Voit piirtää tilastot helposti ja kirjata / viedä ne, jos haluat.

TeamViewer. Jos suunnittelet etäkäyttöä takilaasi seuraamaan ja hallitsemaan sitä, TeamViewerin ilmainen versio on helpoin käyttää.

Ylikellotustyökalu. Jos aiot optimoida takilasi suorituskyvyn (minkä sinun pitäisi olla), on suositeltavaa hankkia jonkinlainen ylikellotustyökalu. Suurin osa GPU-valmistajista tarjoaa yhden sinulle käytettäväksi. Riippuen siitä, mitä kaivosohjelmistoa käytät, tarvitset sitä ohjaamaan puhaltimen nopeutta GPU: issa. Lisäksi AMD: n uusi WattMan on osoittautunut erittäin hyvin suunnitelluksi ohjelmistoksi, joka mukauttaa GPU-asetuksiasi.

Wattman

4. Asenna lompakko

Päätä, mitä palvelua haluat käyttää lompakossasi, ja kirjaudu sisään. Olen luonut Poloniex-tilin, kun suunnittelen kauppaa Ether I kaivoksen kanssa yrittääksesi kasvattaa tulojani edelleen. Kirjoita muistiin osoitteesi. Sen pitäisi näyttää noin: 0x7b5eff562ee17b9e27a7af6afc26944266c8b025.

Poloniex-lompakko

Jos haluat paikallisen osoitteen, lataa Mist-lompakko, anna blockchain -sovelluksen synkronoida ja luo tili tiliisi. Lataa vaihtoehtoisesti Geth ja tallenna se kansioon, kuten C: Ether. Kirjoita sitten "geth tili uusi". Kumpaa tapaa valitset, tallenna salasanasi suojatulla ohjelmistolla, kuten KeePass.

5. Seth-up Geth (valinnainen yksinhuollolle)

Jos haluat Solo-kaivoksen, sinun on oltava synkronoituna blockchainin kanssa. Tätä varten sinun täytyy ladata Geth ja tallentaa se kansioon, kuten C: Ether. Avaa sitten komentokehote ja siirry tähän kansioon cd-komennolla. Ensinnäkin, jos et käytä paikallista lompakkoa, sinun on synkronoitava lohkoketju. Nopein tapa on käyttää komentoa:

geth --fast --cache = 1024 --jitvm-konsoli

Välimuistin arvo on RAM-muistin määrä, 1 Gt yllä olevassa esimerkissä. Mitä enemmän RAM-muistia on, sitä nopeammin voit synkronoida lohkoketjun.

Luo Notepadissa tiedosto alla olevalla tekstillä ja tallenna se nimellä gethsync.bat Ether-kansioon. Käynnistä tämä lepakotiedosto joka kerta, ennen kuin aloitat kaivoksen. Voit myös luoda pikakuvakkeen siihen aloitusnäytöllä.

geth - rpc

6. Aseta kaivostasi

Windows-käyttöjärjestelmässä Genoil-kaivostyökalu on osoittautunut tehokkaimmaksi, ja minä näytän sinulle, kuinka asentaa tämä. Jos olet kiinnostunut muista alt-kolikoista, kannattaa kuitenkin harkita myös Claymore-kaivosmiestä katsomista.

Kun olet ladannut Genoilin, tallenna ja purkaa se sopivaan kansioon, esim. C: eetteri.

Avaa Muistio ja luo samaan kansioon tiedosto genoil.bat seuraavalla tekstillä seuraavalla tekstillä. Nämä asetukset optimoivat kaivoskykysi ja käynnistävät itse kaivostoiminnan. Muista korvata uima-altaan ja lompakon osoite käytetylläsi. Jos olet yksinkaivostoiminto, korvaa viimeinen rivi komennolla "ethminer.exe -G".

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

G - maatila-tarkista 200 - cl-paikallinen-työ 256 - cl-globaali-työ 8192

Käynnistä genoil.bat, ja aloitat kaivostoiminnan. Joka kerta kun käynnistät sen, on pieni hetki, jolloin järjestelmä sanoo 0Mh / s hashrate-tiedostosi. Älä huoli. Yleensä tämä tarkoittaa, että DAG-tiedostoa luodaan edelleen. Mitä enemmän GPU: ita on, sitä kauemmin se vie.

7. Tarkkaile laitetta

Kun louhit, varmista, että katsot takilaasi. Ensimmäiset 24–48 tuntia ovat välttämättömiä ja määrittävät onko järjestelmäsi vakaa. Jos se toimii ilman ongelmia kyseisenä ajanjaksona, sinun pitäisi olla kunnossa. Suosittelen, että pysyt saavutettavissa olevalla etäisyydelläsi taustastasi tänä aikana, koska kaikenlaisia ​​ongelmia voi ilmetä, ja jos olet erittäin epäonninen, voit lopulta polttaa rakennuksen.

Voit etäällä seurata takilaasi tarkistamalla sen hajautustilan valitsemasi uima-altaalla ja kirjautumalla sisään TeamViewer-ohjelmalla.

8. Suorituksen parantaminen

Jos haluat parantaa hash-määrääsi, lue tämä kohta lopulta.

ubuntu

1. Asenna Ubuntu 16.04 ja AMD-ohjain.

Lataa Ubuntu 16.04 ja asenna se. Kun olet valmis, lataa AMDGPU-Pro-ohjain, pura ja asenna myös se.

2. Asenna Ethereum-ohjelmisto

Ensin sinun on lisättävä arkisto. Käytä tätä alla olevien komentojen avulla.

sudo apt-get install software-properties-common

sudo add-apt-repository ppa: ethereum / ethereum sudo apt-get-päivitys

Asenna nyt ensisijainen Ethereum-ohjelmisto, kaivostyökalu ja Geth. Nämä auttavat sinua synkronoinnissa blockchain: n kanssa ja aloittamiseni jälkeen minun.

sudo apt-get install ethereum

sudo apt-get install ethminer sudo apt-get asennusgeetti

Voit halutessasi luoda Gethin avulla lompakon, mutta kuten aiemmin keskusteltiin, on ihanteellisempaa, jos käytät online-lompakkoa.

3. Vertailuarvo ja aloita kaivostoiminta

Voit nyt testata, että laitteesi louhii ensimmäisen komennon avulla, ja aloittaa louhinnan sitten toisella. Se on yksinkertainen. Jos haluat käyttää erilaista uima-allasta kuin Nanopool, korvaa se tietysti valitsemallasi.

ethminer -G -M
ethminer -G -F http://eth-eu1.nanopool.org:9999/0x --farm-recheck 200

Jos sinulla on ongelma jonkin kaivosmiesi kanssa, voit käyttää alla olevia komentoja yrittäessasi löytää mikä GPU on ongelma

ethminer -G -M --opencl-laite x (missä x on GPU-tunnuksesi alk. 0)
luettelo - laitteet (näyttää kaikki käytettävissä olevat GPU: t)

eetos

ethOS on mahdollisesti yksinkertaisin tapa perustaa kaivoslaite ja se on minun vaihtoehtoni luotaessa uutta. Vaikka se maksaa 39 dollaria, vianmääritykseen kulunut aika on enemmän kuin sen arvoista. Valitettavasti se on myös helpompaa ja virtaviivaisempaa valvoa, koska voit käyttää sitä yksinkertaisesti SSH: n kautta tai katsoa mukautettua kojetaulua. Voit lukea arvosteluani siitä täällä tai siirtyä gpuShackiin ostaaksesi sen.

1. Osta, lataa ja asenna ethOS

Kun olet ostanut lisenssin, sinulle annetaan latauslinkki. Lataa se ja asenna se heidän ohjeidensa mukaan pienelle SSD-levylle.

2. Alkuperäinen käynnistys & Perustaa

Kun käynnistät sen ensimmäisen kerran, sinulla on oltava yksi GPU kytkettynä suorittimeen lähimpään x16-paikkaan. Alkuperäinen käynnistys vie muutaman minuutin. Kun se on valmis, joudut vaihtamaan etä- ja paikalliset määritystiedostot. GpuShackilla on fantastinen tietokanta tämän avuksi. Tietysti, jos et ole vielä niin hankkinut itsellesi Ethereum-lompakon / osoitteen.

3. Lisää GPU: t

Lisää jokainen GPU yksi kerrallaan ja varmista, että järjestelmä toimii vakaa joka kerta. Näin tekemällä varmistat, että järjestelmä tunnistaa jokaisen oikein, ja jos on ongelmia, on helpompi tarkistaa.

4. Tarkkaile laitetta

Laitteesi valvontaa varten on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko kirjautua sisään SSH: n kautta tai tarkastella luotuja tilastoja. Tilastopaneelin etuna on, että se on yksinkertainen verkkosivu ja voit katsella sitä helposti mistä tahansa. SSH tarjoaa etuna, että jos sinulla on ongelmia, voit hallita järjestelmää helposti etäkäytössä (kunhan olet tyytyväinen Linuxin komentorivitoimintoihin)..

5. Suorituksen parantaminen

Jos haluat parantaa hash-määrääsi, lue tämä kohta lopulta.

6. Vinkkejä ethOS: iin

Vaihda salasanasi: Alla olevien komentojen avulla voit muuttaa sekä root- että pääasialliset ethOS-käyttäjän salasanat. Tämä on tärkeää etenkin, jos aiot käyttää etäkäyttöä SSH: n kautta. Muuten koneesi voidaan ottaa haitallisesti haltuunsa.

sudo passwd

sudo passwd ethos

Asenna SSH: Jos aiot perustaa SSH: n, sinun on tehtävä kaksi tärkeää asiaa. Asenna ensin reitittimen portin edelleenlähettäminen, jotta liikenne suuntautuu takilaasi. Toiseksi, käytä alla olevia komentoja, muuttaaksesi SSH-portti jotain erilaista, esimerkiksi 2221. Vaikka tämä ei pysäytä hyökkäystä, jos sataman tarkistus on olemassa, se vähentää indeksointirobotin hyökkäyksen mahdollisuutta. Voit myös harkita yksityisen käyttöä & 100%: n julkiset avaimet varmistavat, että vain sinä pääset takilaan.

sudo nano / etc / ssh / sshd_config

Vaihda rivi, joka sanoo '# Port 22', porttiin 2221, tai haluamasi portti.

Pilvikaivos

Ethereum voidaan kaivoa käyttämällä verkkopalveluita, kuten AWS tai DigitalOcean. Kukaan ei ole kuitenkaan onnistunut tekemään tästä reaaliajassa kannattavaa, ja sinun pitäisi ottaa tämä juuri vain, jos et halua rakentaa omaa laitetta ja haluat spekuloida hinnoittelusta..

On myös Ethereum Mining -sopimuksia, kuten Genesis Mining. Nämä yritykset toimittavat sinulle oman kaivoslaitteesi, ja sinun on maksettava tästä etukäteen. Jälleen kerran, ellet ole spekuloinut voimakkaasti hinnoittelusta, nämä eivät yleensä ole sen arvoisia.

Yleisiä vinkkejä kaivostoiminnan suorituskyvyn parantamiseksi

Emolevyn asetukset

Joissain tapauksissa emolevyn BIOS ei välttämättä ole oikein asennettu heti. Jos lisäät GPU: ita yksitellen ja jossakin vaiheessa kaatuu ja olet poistanut GPU: han liittyvät ongelmat, on todennäköistä, että emolevysi on ongelma. Katso ympärille foorumeita saadaksesi apua, mutta usein tarvitset muutamaa asetusta muuttamaan. Henkilökohtaisesti minulla on kokemusta joidenkin BIOS-ominaisuuksien sammuttamisen poistamisesta käytöstä ja allokointien muuttamisesta, mutta järjestelmän asetukset vaihtelevat suuresti, joten sanoisin, että Google on paras ystäväsi.

Tuuletin ja lämpötila: ohjaus ja valvonta

Varmista aina, että sinulla on järjestelmä tuulettimiesi ja lämpötilan tarkkailuun, ja voit tarkistaa ne etänä. Jos käytät Genoil-järjestelmää, järjestelmä yrittää korjata itsensä, ja jos käytät ethOS-ohjelmaa, se sammuttaa GPU: n, jos ylikuumenemiseen liittyy ongelma. Kaikkia kaivostyöläisiä ei kuitenkaan luoda yhtäläisiä, ja jos et ole varovainen, voit polttaa talosi. Tämä on yksi syy, miksi on niin tärkeää seurata laitetta jatkuvasti ja varmistaa, että se toimii vakaana ensimmäisen 24 tunnin aikana. Muista myös kesä- ja talvikuukausien lämpövaihtelut, koska niillä muutamalla asteen erolla voi olla valtava vaikutus.

Suorituksen parantaminen

Jos haluat parantaa suorituskykyä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: ylikellotus ja mukautettu BIOS. Mukautetussa BIOS-ohjelmassa on yleensä sisäänrakennettu ylikellotus, samoin kuin muutama muu mukautus.

ylikellotuksen: Ylikellotus on yksinkertaisempi kahdesta menetelmästä. Windows ja ethOS tukevat näitä helposti Wattman- ja ethos-overclocking-ohjelmien avulla. Yleinen nyrkkisääntö on, että muistikellon lisääminen 10% lisää hashratea 10%. Voit myös muuttaa ydinkellon. Tällä on kuitenkin pienempi vaikutus. Ydinkellon vähentäminen voi myös olla hyödyllistä, koska se voi vähentää virrankulutusta ja vaikka hashratesi on hiukan pienempi, voisit olla kaiken kaikkiaan positiivinen, kun käytät vähemmän virtaa. Oikea ydin- / muistitasapaino riippuu sähkön hinnasta ja hashrate-arvosta.

Mukautettu BIOS. Mukautettu BIOS 'on vaikeampaa. Vaikka on helppoa käyttää työkalua, kuten AtiFlash, GPU: n salaamiseen, muista, että se on riskialtista. Sinun on myös löydettävä BIOS, joka sopii GPU: llesi, ellet osaa muokata sitä itse työkalulla, kuten PolarisBiosEditor. Tällä voi kuitenkin olla suurin hyöty. Esimerkiksi RX480: lle mukautettu BIOS voi nostaa hash-nopeutensa 30Mhs +, mikä on huomattava 30%: n parannus!

Lisätuulettimet. Varsinkin jos sinulla on useita laitteita, varmista, että kiinnität koteloon / koteloon joitain lisätuulettimia. Jotkut ihmiset käyttävät myös normaaleja pöytäpuhaltimia tai joissain tapauksissa suuritehoisia teollisuuspuhaltimia. Tutustu kupariputkien kaivoslaitteeseeni saadaksesi luovia ideoita siitä, miten luoda hyödyllinen, mutta houkutteleva kaivoslaite samanaikaisesti!

Lopullinen kaivoslaite

Ethereumin kaivostoiminnan päätelmät

Joten se siitä. Toivottavasti nautit tämän Ethereumin kaivosoppaan lukemisesta, ala nyt rakentaa takilaasi, jotta voit aloittaa kaivostoiminnan mahdollisimman nopeasti!

Onko sinulla palautetta, kysymyksiä, kommentteja? Kerro siitä kommenteissa ja pidän tämän artikkelin ajan tasalla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me