Voitko maksaa ulkomaisista palveluista virtuaalikortilla?

Vaikka VPN-verkkoja voidaan käyttää maantieteellisesti rajoitetun sisällön estämiseen, monet pay-per-view-suoratoistotoimistot, musiikkipalvelut ja erikoistuneet urheilupalvelut vaativat sinua maksamaan paikallisella pankki- tai luottokortilla. Yritykset maksaa omalla maallasi käytetyllä kortillasi ja väärennetty postinumero, toimivat harvoin. Onneksi ratkaisu löytyy.

Koska monet ihmiset haluavat ostaa alueellisesti rajoitettuja verkkopalveluita, tarjoajien määrää on kasvussa yhä enemmän "virtuaaliset pankkikortit". Nämä digitaaliset maksupalvelut antavat ihmisille mahdollisuuden siirtää varoja ennakkomaksukortille valitsemassaan maassa. Suurin osa ihmisistä haluaa estää palvelujen estämisen Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, mutta virtuaalikortteja on saatavana melkein jokaisessa maassa.

Jos sinulla on yksi parhaimmista VPN-palveluistamme ja haluat maksaa ulkomaisista palveluista, kuten HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports tai Spotify, voit käyttää yhtä tässä artikkelissa suositelluista virtuaalimaksupalveluista.!

Virtuaalikortin postinumero

Kuinka paljon virtuaalinen luottokortti maksaa?

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että virtuaalisista maksukorteista peritään asennusmaksu. Useimmat yritykset perivät kertaluonteisen maksun korttinumeron myöntämisestä. Tämä maksu on yleensä 5-15 dollaria. Tämän lisäksi yrityksillä on taipumus periä maksu kortin lisäyksestä. Maksu on 1-5% siirrosta.

Paras virtuaalinen maksupalvelu

Ymmärrämme, että jos olet tilannut VPN: n estämään jotain verkossa, saatat olla kiire. Siksi olemme laatineet tämän pikaoppaan parhaista virtuaalisista maksupalveluista. Kaikki nämä palvelut ovat tunnettuja, luotettavia verkkomaksupalveluntarjoajia, joita kuluttajat käyttävät ympäri maailmaa ...

 1. Yhdysvaltain avattu virtuaalinen Visa-kortti

  Me auki

  Tämä maksupalvelu on ehdottoman ihanteellinen jokaiselle, joka haluaa ostaa Yhdysvaltojen palvelun, kuten HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV - tai jotain muuta. US Unlocked tarjoaa virtuaalisen esiasennetun pankkikortin, joka on laajalti hyväksytty Yhdysvalloissa toimivissa verkkokaupoissa.

  US Unlocked on uudelleenkäytettävä virtuaalinen Visa-kortti, jonka mukana tulee voimassa oleva Yhdysvaltain laskutusosoite. Kertakirjautumismaksu on 15 dollaria ja kuukausittainen palvelumaksu 3,50 dollaria. Lisämaksu vaihtelee riippuen menetelmästä, jolla haluat tallettaa varoja: mutta ovat yleensä 3 dollaria ja 3 prosenttia. Vaikka tämä ratkaisu on vähän kallis, siinä on voimassa oleva osoite, se on erittäin hyödyllinen kirjautumalla useisiin Yhdysvaltain televisiopalveluihin!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz tarjoaa kertakäyttöisen turvallisen virtuaalikortin, joka antaa sinulle lisää mielenrauhaa. Vaikka kortin numero varastetaan verkkokaupan aikana, sitä ei voi käyttää toista kertaa. Tämä tekee siitä suositun vaihtoehdon niille, jotka ostavat tavaroita verkkokaupoista, joihin eivät erityisen luota.

  EcoPayz voidaan tilata EUR, USD ja GBR. Kertaluonteinen osakemaksu on 1,80 € ja transaktiomaksu 4%. Kuluttajat voivat avata kolme ennakkomaksua (kertakäyttö) korttia kerralla. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tätä palvelua halutessasi ostaa useita verkkopalveluita eri maista.

 3. MoneyPolo-virtuaalinen pikakortti

  Moneypolo

  MoneyPolo tarjoaa sekä kertakortin että lisäkorttivaihtoehdon. Tämän yrityksen perustamismaksu on melko korkea, 15 dollaria. Lisämaksu on 3 dollaria tapahtumaa kohden, joten kuten US Unlocked, tämä vaihtoehto on hinnoittelupuolella. Yksi tämän palvelun erityispiirteistä on, että jos et käytä korttiasi 60 päivän ajan, joudut maksamaan 10 dollarin hallintomaksun käytön jatkamiseksi. Tästä syystä tätä korttia suositellaan vain kertakäyttöä varten - tai jos aiot käyttää virtuaalikorttia säännöllisesti.

 4. Worldcore Ultimate MasterCard -kortti

  WorldPay

  Worldcoreis sijaitsee Tšekissä. Sen avulla ihmiset voivat perustaa virtuaalisen prepaid-pankkikortin vain 5 eurolla. Kortin voi ostaa kolmessa suosituimmassa valuutassa - USD, Eurot tai Sterling. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa Worldcore-palvelun useimmista kiinnostavista verkkopalveluista. Voit ladata varoja Worldcore-kortille millä tahansa pankkitilillä tai digitaalisilla valuutoilla. Lisämaksu on vain 0,99 euroa, mikä on mielestämme edullinen.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Tämä palvelu eroaa hiukan muista tässä luettelossa olevista, koska se todella toimittaa sinulle fyysisen kortin. Jotta saat yhden tai useamman näistä korteista, sinun on oltava KYC-tarkistettu. Kun tämä yksinkertainen tarkistus on suoritettu, voit saada kaksi korttia ilmaiseksi. Hyvä asia LeuPayssa on se, että se tarjoaa 10 eri valuuttaa, joten jos haluat estää jotain epätavallisemmalla alueella, tämä kortti on syytä harkita. Toinen hieno myyntipiste - rahan lähettäminen LeuPay-korttiin on ilmaista EU: n asukkaille ja vain 2% muualta.

Mikä on virtuaalinen pankkikortti?

Hieno asia virtuaalisissa pankkikorteissa on, että sinun ei tarvitse pankkia hyväksyäksesi sinua. Koska veloitat sen rahalla kulkiessasi mukanaan, se ei vaadi luoton tarkistusta. Tämä tarkoittaa, että voit tilata yhden ja saada sen toimittamaan sähköpostiosoitteeseesi heti.

Toisin kuin fyysinen pankkikortti, joka on fyysinen muovinen pala, jota pidät kädessäsi, virtuaalinen maksukortti ei ole muuta kuin tärkeät numerot, jotka löydät kortillesi. Kortin numero, sen voimassaolopäivä ja fyysisen kortin takana oleva CVV-koodi ovat kaikki mitä tarvitset verkkokaupoissa.

Virtuaalikortteja voi tilata maailman eri valuutoissa, kuten Yhdysvaltain dollareina, puntina tai euroina. Tämän avulla voit ostaa tiettyjen maiden verkkokaupoista. Vielä parempi, sen avulla voit maksaa alueellisesti rajoitetuista verkkopalveluista, kuten Yhdysvaltain kaapelitelevisiokanavista.

Virtuaalikortteja on kahta erilaista. Yksi voidaan lisätä uudestaan ​​ja uudestaan, mikä on hyödyllistä, jos aiot käyttää korttia toistuvasti. Toinen on kertaluonteinen kortti, jonka voimassaoloaika päättyy, kun olet käyttänyt kaikki siihen lataamasi varat.

Kuinka paljon korttia

Yhdysvaltain osoite kortillesi

Viimeinkin, saatat tarvita Yhdysvaltain osoitteen ostaaksesi joitain palveluita. Käytä tällöin paketin edelleenlähetysosoitetta, kun lähdet ulos.

Otsikkokuvaus: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me