Buffrad recension

buffrat


 • Prissättning

  Från $ 9.99
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac OS

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Göra
8 av 10

Sammanfattning

Buffered är en VPN-leverantör som grundades 2013. Den ägs av NetProtect Encrypt.me. Det är dyrt, men på plussidan är det dock tillräckligt snabbt för streaming och är ett av få VPN som fortfarande blockerar strömningstjänster från hela världen. Dessutom tillhandahåller Buffered VPN robust OpenVPN-kryptering - vilket gör den idealisk för de flesta människors integritetskrav. I den här buffrade VPN-granskningen tar vi en djupgående titt på tjänsten och frågar om det är valuta för pengarna?

Snabbstatistik

 • Jurisdiktion
  USA
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • Länder
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  22.66 Mbps

Pris

Buffert kan köpas i tre olika planer - ett månads-, års- eller tvåårsabonnemang. Dessa planer ger alla samma servicenivå med samma funktioner. Den enda skillnaden kommer i form av en rabatt för abonnenter som förbinder sig under en längre tid.

6 månader

$ 9.99
per månad

12 månader

$ 12.99
per månad

1 månad

$ 12.99
per månad

Till 12,99 dollar för en månad är Buffered ett mycket dyrt alternativ. Det finns gott om billiga VPN-tjänster där ute som ger en liknande tjänst (och vissa som är bättre också) för en bråkdel av det priset.

Visserligen blir VPN billigare om du förbinder dig för ett år eller två. Dock är motsvarigheten på 6,59 $ per månad på årsplanen fortfarande ganska dyr. Sammantaget rekommenderar vi att du tar VPN på den tvååriga planen - eftersom $ 4,12 per månad är mycket mer konkurrenskraftig.

Med det sagt finns det bättre alternativ på marknaden så det är väl värt att shoppa runt och jämföra denna VPN med andra tjänster genom att dra fördel av återbetalningsgarantin.

Buffrade VPN-kunder kan välja att betala med Paypal, kredit- eller betalkort eller med Bitcoins (för ökad anonymitet). Alla prenumeranter får en 30-dagars återbetalningsgaranti för att testa tjänsten som är fantastisk. Pengar-tillbaka-garantier och VPN-fria tester är perfekta för att testa VPN!

Stödda betalningsplattformar


Visa / Mastercard


Amex


kryptovaluta

Avblockera Netflix?

När det gäller streaming är Buffered VPN ett bra alternativ för de flesta. Det ger inte bara integritet så att du kan få åtkomst till webbplatser som Putlockers eller 123Movies - utan också blockerar många populära strömningstjänster.

Med Buffered kan du också enkelt avblockera Netflix USA och titta på BBC iPlayer utomlands. Denna VPN har supersnabba servrar så att du kan strömma i HD och du behöver inte oroa dig för buffring.

Funktioner

Våra favoritfunktioner som buffert VPN har är följande:

 1. Servrar i 37 länder
 2. Appar för alla plattformar
 3. OpenVPN-kryptering
 4. TCP över port 443

buffrat
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
Windows
Mac OS
Linux
Windows-telefon

Hastighet och prestanda

Marknadens snabbaste VPN (realtidshastighetstester)

Vi testar buffrat VPN tre gånger om dagen med vårt vetenskapliga serverbaserade hastighetstestsystem. För att hitta genomsnitts- och topphastigheter testar vi servrarna i Hong Kong, USA, Storbritannien och Australien. Vi testar alltid VPN med hjälp av OpenVPN-protokollet för att göra testerna rättvisa mellan leverantörer. Nedan kan du se hur buffert jämförs med ett antal marknadsledande VPN: er.

Som ni ser är Buffered nära inom räckvidd med några av de bästa VPN-värdena i världen. Detta är utmärkt och innebär att Buffered definitivt är en snabb tjänst som passar människor som vill göra mycket streaming.

Med det sagt finns det snabbare tjänster på marknaden som kostar mindre. Och till exempel NordVPN, som fungerar nästan identiskt med avseende på hastigheter - är både bättre för privatlivet och billigare.

IP- och DNS-läckor

Vi testade de buffrade klienterna för att se om de drabbades av IP-läckor på både IPv4 och IPv6. Dessa tester genomfördes i ett privat surffönster på Firefox med ipleak.net. Våra test avslöjade inga IPv4-läckor överhuvudtaget (inga DNS-, WebRTC- eller IP-läckor).

På IPv6 upptäckte vi dock WebRTC-läckor på både Mac och Windows. Detta innebär att du måste ansluta läckan manuellt genom att inaktivera IPv6 på din maskin (eller använda ett WebRTC-blocktillägg i din webbläsare) för att använda denna VPN med en IPv6-anslutning.

IPv6 WebRTC-läckorna är något nedslående. Men de är ganska vanliga och eftersom de kan lappas upp manuellt, snabbt och enkelt är vi inte desperat bekymrade.

Vi föredrar emellertid att VPN-leverantören är mer kommande när det gäller att annonsera behovet av att ansluta WebRTC-läckor på IPv6-anslutningar på sin webbplats - eftersom det skulle hjälpa användarna att göra.

Integritet

buffrat
NordVPN
ExpressVPN

Själv värd / Proxied DNS Ja Ja Ja
Kill Switch
Fördömnad (stealth)
IPv4 läckeskydd
IPv6 läckageskydd
WebRTC läcksskydd

Buffered har sina huvudservrar belägna i Nederländerna, som är en plats som specifikt väljs av integritetstjänster som StartPage (privat sökmotor godkänd av Ed Snowden).

VPN har inga användarloggar, vilket är en bra start när det gäller loggpolicy. Emellertid avslöjar sekretesspolicyn att VPN behåller ett antal anslutningsloggar - vilket kan störa vissa människor. Det mest berörda av dessa loggar är användarens IP-adress, anslutningstid och anslutningens varaktighet. Vi rekommenderar alltid att du väljer en tjänst som håller nollloggar eller åtminstone inga loggar som kan användas för att identifiera dig, av integritetsskäl. För information om detta och för en lista över fem tjänster som inte håller loggar, se vårt bästa VPN-guide för alla loggar.

Dessa detaljer kan användas för att skapa en tidskorrelationsattack på tjänsten, vilket innebär att denna VPN inte kan ge absolut vattentät integritet. Med detta sagt är en tidskorrelationsattack ganska sällsynt, och genomförs vanligtvis bara någonsin av myndigheterna när ett särskilt stort brott utreds. Därför är det rättvist att säga att Buffered för de flesta kommer att tillhandahålla digital integritet utan för mycket oro.

Emellertid visar en avslappnad blick på sekretesspolicyn att VPN också samlar in en hel del information om människors enhet och nätverksinformation, det är långt ifrån idealiskt. Från sekretesspolicyn:

"Med programvaran och konfigurationsfilerna som vi tillhandahåller kan vi samla in information från dig som kan inkludera men inte är begränsad till dina enhetsidentifierare, inklusive unika identifierare, operativsystemets version, språk, nätverksenhetsidentifierare (MAC-adresser), IP-adresser, nätverksinformation, användarinformation om operativsystemet, routingtabeller, DNS-serveradresser, annan filsysteminformation, information om hårdvaran. Du kan välja bort denna samling på skrivbordsklienten under inställningar."

Det är en enorm mängd data, som återigen är lite nedslående. Det är dock sant att Buffered tillåter konsumenter att välja bort datainsamlingen inifrån apparna eller via e-post. Sammantaget föredrar vi att Buffered slutar samla in dessa uppgifter helt - men åtminstone är alternativet att välja bort det.

Integritetspolicyn avslöjar också att aggregerade data kommer att delas med affärspartners och annonsörer. Återigen är detta långt ifrån idealiskt, men åtminstone avslöjar den sammanlagda informationen ingen personlig information om någon användare till dessa företag.

Slutligen, för Buffereds kredit, lagras anslutningsloggarna bara i 30 dagar. Således skulle en tidskorrelationsattack bara kunna rikta in sig på en användares IP-adress under de senaste 30 dagarna.

Sammantaget, med tanke på kostnaden för detta VPN, skulle det vara trevligt om loggpolicyn aldrig lagrade användarnas IP-adresser bredvid tidstämplar.

kryptering

buffrat
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Buffered tillhandahåller OpenVPN, som är vårt rekommenderade protokoll, på både Mac och Windows. Buffered implementerar dessutom OpenVPN till standarder som är lämpliga för digital sekretessändamål. Open VPN-implementeringen är som följer:

AES-256-chiffer, SHA1 för HMAC-autentisering och stark RSA 2048 för handskakningen.

Även om SHA1-autentiseringsmetoden är den svagaste delen av protokollet anses den fortfarande vara säker i detta ögonblick. Detta innebär att Buffered skyddar datatunnelens innehåll från intrång. För mer information om kryptering, läs vår kompletta krypteringsguide.

Kundsupport

buffrat
NordVPN
ExpressVPN

Gratis prov Nej Ja - 3 dagar Nej
Pengar tillbaka garanti
24-timmars support
Live chat
Pengar tillbaka garantilängd 30 30 30

Buffert VPN är en tjänst som alltid har imponerat oss när det gäller kundsupport. VPN anstränger sig för att utbilda sina kundsupportagenter och de verkar alltid ha en rimlig kunskap om VPN. Men när det gäller att ta reda på mer tekniska detaljer (som hur OpenVPN implementeras - måste du vänta på att de hänvisar till deras tekniska supportteam).

Tyvärr, sedan vi senast granskade detta VPN har tjänsten tagit bort supportfunktionen dygnet runt live från sin webbplats. Detta är verkligen nedslående, särskilt med tanke på kostnaden för ett VPN-abonnemang. Men verkligheten är att biljettsystemet fungerar bra - och Buffered svarar snabbt på förfrågningar.

Användarupplevelse

När det gäller webbplatsen och anmälan gör Buffered upplevelsen extremt enkel. Webbplatsen är väl planerad och det finns massor av stora resurser, till exempel en kunskapsbase med installationshandledning och vanliga frågor. Kontaktområdet ger både prenumeranter och icke-prenumeranter möjlighet att ställa frågor, och när de är inloggade på medlemsområdet får användare en hel mängd extra alternativ - till exempel möjligheten att "ladda ner mina data." Detta är ett enkelt och snabbt sätt att kolla vilka uppgifter om dig som VPN har i filen.

Windows-app

Buffereds Windows VPN-app är ett lättanvänt VPN-gränssnitt som levereras med OpenVPN-kryptering som standard. Prenumeranter får möjlighet att välja mellan OpenVPN TCP, vilket är bättre för säkerheten, och UDP som är snabbare och bättre för strömning. Användare kan också välja att använda OpenVPN TCP över port 443 vilket gör det möjligt för användare att dölja VPN-användning som HTTPS-trafik.

Appen är snygg och är enkel att använda, vi kan gärna rapportera att den också inkluderar en dödsbrytare. Det betyder att den kommer att ge integritet från din Internetleverantör även om VPN-anslutningen skulle misslyckas av någon anledning; detta är utmärkt och betyder att VPN är lämpligt för Torrenting via P2P.

Totalt sett fanns det ingenting om denna VPN som frustrerade mig, annat än att det hade IPv6 WebRTC-läckor. Men det är lätt att ansluta bara några minuter genom att antingen inaktivera WebRTC helt och hållet i din webbläsare, ladda ner de praktiska Easy WebRTC Block-förlängningarna för Firefox eller Chrome eller genom att inaktivera IPv6-anslutningen helt i nätverk och delningscenter.

Sammantaget tyckte vi att VPN var ett nöje att använda eftersom hastigheter sprickade och vi kunde strömma på flera plattformar utan problem.

Android-app

Sedan vi senast granskade Buffered har den släppt en anpassad Android VPN-app (prenumeranter brukade behöva använda den officiella OpenVPN-klienten från tredje part). Tillägget av en egen mobilapp är stor, och vi var oerhört intresserade av att prova den!

OpenVPN är som standard tillgängligt i klienten, vilket är trevligt att se. Dessutom kan användare välja mellan UDP eller TCP via port 443 (vilket döljer OpenVPN som HTTPS). Med en automatisk anslutningsfunktion kan du ansluta till den senaste servern du använde automatiskt.

Tyvärr finns det ingen dödsbrytare tillgänglig på Android-klienten för tillfället. Detta är dock inte för en katastrof eftersom de flesta inte tenderar att ladda ner BitTorrent på mobilen. Å andra sidan märkte vi en hel del klagomål på Google PlayStore från prenumeranter som säger att Android-appen är instabil och kraschar mycket. Detta innebär att du kan hamna läcka data till din internetleverantör, vilket inte är bra för integriteten.

Vi testade Android-klienten noggrant i ett par timmar. Vi fann VPN lite långsamt för att upprätta anslutningar. Vi var tvungna att vänta upp till en minut, vilket är långt ifrån perfekt. På vissa servrar (till exempel Bulgarien) kunde VPN inte ansluta alls. På andra anslöt den på bara 5 sekunder. Detta är ganska irriterande.

Vi kontrollerade snabbt DNS-läckor på vår IPv4-anslutning och fann att det inte fanns några. Vi var också glada över att se DNS-förfrågningar som hanteras av Buffereds egen server. När en anslutning upprättades fann vi att Buffered fungerade utan problem och vi tyckte att det var riktigt snabbt för streaming.

iOS-app

Buffert VPN har nu också en iOS VPN-app. Vi tyckte att den här appen skulle ha mycket bättre resultat än Android: s motsvarighet. Anslutningar upprättades nästan direkt, vilket är bra. Men vi kunde inte ansluta till den bulgariska servern (precis som på Android). Den goda nyheten är att alla andra servrar tycktes fungera bra, så leverantören kanske bara har problem med den här servern.

Kryptering på iOS-appen tillhandahålls via OpenVPN, vilket faktiskt är ganska sällsynt. Dessutom kan användare välja mellan OpenVPN UDP eller TCP över portarna 53, 443, 993 eller 1194. Alternativet att välja port 443 (för dold anslutning) är ett utmärkt tillägg.

Sammantaget var vi imponerade av både användarvänlighet och funktionalitet för denna iOS-klient. Hastigheterna var stora och vi tyckte att VPN var stabilt.

Mac OS X

Mac VPN-skrivbordsklienten är nästan identisk med sin Windows-motsvarighet. OpenVPN är som standard tillgängligt och en Killswitch ingår i klienten. En automatisk anslutningsfunktion låter Mac-användare ansluta till VPN automatiskt så snart den startas. Användare kan också välja att ansluta till OpenVPN med hjälp av TCP eller UDP via olika portar (53, 443, 993 eller 1194).

IPv6 WebRTC-läckor upptäcktes, vilket innebär att du måste inaktivera IPv6 (eller inaktivera WebRTC i din webbläsare) för att göra detta VPN säkert. Sammantaget är detta emellertid en utmärkt klient som fungerar utan problem.

Slutgiltiga tankar

Buffert VPN är en tjänst som har mycket att göra med det. Tillägget av klienter för alla plattformar är en välkommen överraskning, och trots vissa klagomål i Play Store såg vi att mobilklienter fungerar bra. Å andra sidan skulle vi rekommendera att du tar dessa klagomål på allvar - eftersom det är uppenbart att vissa människor upplever kraschar som inte påverkade oss under våra tester.

Desktop-klienterna har en killswitch, vilket innebär att denna VPN är lämplig för Torrenting säkert. Dessutom ger denna VPN snabba hastigheter för strömning - och möjligheten att avblockera populära tjänster som Netflix och BBC iPlayer.

Servrar i 37 länder tillåter prenumeranter att blockera mycket innehåll. Men med tanke på priset på denna VPN är en relativt liten lista över platser. Dessutom lämnar integritetspolitiken mycket att önska.

Vi blev också lite besvikna över att Buffered inte har 24-timmars livechatsupport, vilket, återigen, med tanke på kostnaden för VPN skulle vara extremt välkommet. Å andra sidan tyckte vi att biljettsystemet fungerar bra och kunskapsbasen är anständig.

Buffert är inte en fruktansvärd VPN av någon fantasi. Det gör sitt jobb bra och det ger snabba hastigheter. Men för att vara helt ärlig finns det bättre sätt att spendera dina pengar 2020.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me