Faceless.me granskning

Faceless.me

ProPrivacy.com Göra
3,5 av 10

Sammanfattning

Faceless.me fick en bra start under vår recension på grund av tjänstens generösa gratiserbjudande. Det är dock viktigt att notera att den kostnadsfria versionen har begränsad hastighet och ingen möjlighet att växla mellan VPN-serverplatser. Fortfarande, som en snabb och enkel anonymitetslösning, förtjänar det lite kredit.

Våra känslor blev mer blandade när vi började utforska lösningen mer detaljerat. Hastighetstestresultaten var mycket varierande mellan olika servrar, och vi hade några irriterande problem med deras iPhone VPN-app. Vi har också upplevt några problem med att ladda timeout med leverantörens webbplats som gav anledning till oro.

Det verkar som att det jobbar för att förbättra lösningen, och eftersom det är möjligt att prova det gratis, skulle vi avstå från att avfärda det helt, men prestanda skulle verkligen behöva förbättras för att vi kan ge en okvalificerad rekommendation.

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  7 Mbps
 • Jurisdiktion
  cypern
 • Samtidiga anslutningar
  1
 • Länder
  3

Funktioner

 • Anslut vid start
 • 3 serverplatser (USA, Nederländerna, Ryssland)
 • Gratis alternativ
 • OpenVPN
 • PPTP
 • Inga användarloggar
 • P2P stöds

Besök Faceless.me »

Hastighet och prestanda

Som vanligt genomförde vi ett antal hastighetstester med Speedtest.net för att utvärdera prestandan för VPN-lösningen.

Först, som vanligt, behövde vi ett riktmärke för vår testanslutning, så vi körde ett hastighetstest medan vi kopplade från VPN. Utan VPN uppnådde vi en nedladdningshastighet på strax under 7 Mbps.

Sedan började vi med servern närmast vår fysiska plats, vi kopplade till Faceless.me i Nederländerna och körde ett andra test där vi nådde en nedladdningshastighet på 5,26 Mbps.

Omkostnaden för VPN-anslutningen minskade vår hastighet med cirka 1,5 Mbps. Inget dåligt resultat, inte heller det bästa vi någonsin har sett.

Vi anslöt oss sedan till Faceless.mes server i Ryssland och resultatet var mycket sämre, med 1,46 Mbps:

Slutligen anslöt vi oss till den amerikanska VPN-servern och uppnådde en nedladdningshastighet på 2,58 Mbps. Även om detta var lite bättre än Rysslands resultat, representerade detta fortfarande mindre än hälften av vår jämförelsehastighet.

Totalt sett var våra testresultat deprimerande blandade.

Prissättning och planer

Som nämnts i inledningen är Faceless.me en unik generös tjänst genom att leverantören erbjuder upp till 2 GB VPN-trafik helt gratis och utan någon anmälan. Men som nämnts ovan är hastigheten begränsad för gratistjänsten och det är inte möjligt att växla mellan VPN-servrar.

För dig som vill fortsätta använda tjänsten utöver den fria perioden, eller komma åt den extra hastigheten och funktionaliteten, är premiumpaketet tillgängligt i två enkla varianter.

Ett tre-månaders obegränsat trafikabonnemang kostar $ 19,95 och sex månader kostar $ 29,95, vilket tränar till $ 59,90 per år, vilket sätter priset på tjänsten mot det låga slutet av genomsnittet. Det är emellertid värt att notera att om du (som vi) är belägen i Europa, läggs moms på priset.

Sekretess och säkerhet

Det faktum att Faceless.me tillåter dig att använda en begränsad version av tjänsten utan någon verklig registreringsprocedur alls betyder att detta kan vara ett utmärkt val för dig som vill ha en snabb, enstaka integritetslösning.

Faceless erbjuder mer teknisk information och erbjuder support för PPTP och OpenVPN. Kryptering är 1024 bitars RSA, enligt supportavdelningen.

Många användare av VPN-tjänster är intresserade av leverantörens loggpolicy. Faceless.me bekräftar inom sina vanliga frågor att de inte tar några loggar över användaraktivitet.

Slutgiltiga tankar

Vi hade stora förhoppningar för Faceless.me, och som en GRATIS VPN-tjänst uppfyller den vissa förväntningar; 2 GB helt gratis och anonym trafik kommer att locka vissa.

Som en avgiftsbelagd tjänst känns ansiktslös fortfarande som något av ett pågående arbete. Vi tyckte att timeouts för webbplatsen var oroande och hade en hel dag då vår iPhone inte skulle ansluta på grund av ett lösenordsfel som senare löste sig själv. Det faktum att leverantören uppger att de fortfarande arbetar med områdena i tjänsten är dock lugnande.

Med lite mer arbete kan Faceless.me bli en tjänst att rekommendera. Det är tyvärr inte riktigt där.

Besök Faceless.me »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me