Hide.me granskning

Göm mig

 • Prissättning

  Från $ 9.99
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac OS

ProPrivacy.com Göra
6,5 av 10

Sammanfattning

Hide.me är en noll-loggar VPN baserad i Malaysia. Kryptering är stark, och Hide.me VPN har funktionsrika appar för både Mac och Windows. Trots att det är en tillförlitlig tjänst - med en användbar gratis abonnemangsplan - är premiumabonnemangen ganska dyra. Dessutom fann vi att detta VPN misslyckades med att ge åtkomst till Netflix vilket innebär att det kan göra att vissa kunder besviker.

Snabbstatistik

 • Jurisdiktion
  malaysia
 • Samtidiga anslutningar
  10
 • Länder
  36
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  70.94 Mbps

Pris

12 månader

$ 9.99
per månad

6 månader

$ 13,32
per månad

1 månad

$ 14.99
per månad

Prenumeranter kan välja att betala för en månad, en årlig eller en tvåårig prenumerationsplan. Alla dessa prenumerationer har samma funktioner. Oavsett vilket sätt du tittar på det är Hide.me premium lite dyrt. den månatliga planen som kostar $ 14,95 är en av de dyraste VPN-planerna i världen.

Ett årligt prenumeration kostar $ 119,95 - vilket definitivt är mer konkurrenskraftigt. Men mot motsvarande $ 9,99 per månad är det fortfarande massivt dyrt (det är faktiskt mycket närmare vad de flesta VPN: er tar ut på sina månatliga planer).

Visst har ExpressVPN - som kostar 99 dollar per år - i ett liknande bollparkområde. ExpressVPN är dock en tjänst som vi ofta påminner om att kunderna är "dyr" - och Hide.me kostar 20 dollar mer - vilket är tråkigt med tanke på att det inte blockerar vissa populära tjänster som Netflix US.

På plussidan har företaget nu infört en tvåårsplan som sänker kostnaderna till bara 5,41 dollar per månad. Detta är mycket närmare den genomsnittliga kostnaden för ett premium-VPN och innebär att konsumenter nu kan välja att använda detta utmärkta VPN utan att betala genom näsan. Vi är mycket glada över att Hide.me har beslutat att lägga till den här prenumerationsplanen och rekommenderar användare att dra fördel av denna rabatt om de gillar det här VPN.

Prenumeranter får en 14-dagars återbetalningsgaranti för att testa tjänsten, och vi har försäkrat oss om att datagränsen på 500 Mb som tidigare funnits har upphöjts - så du borde kunna testa VPN så mycket du vill och fortfarande få tillbaka dina pengar.

Betalningsprocessorer

Användare kan betala för ett prenumeration med PayPal, kredit- eller betalkort, iDeal eller banköverföring. Hide.me accepterar också betalning via en rad kryptokurser. Detta tillåter konsumenter att betala för tjänsten anonymt om de vill.

Betalningar hanteras på uppdrag av Hide.me av tredjepartsföretaget Cleverbridge AG. Detta är en positiv aspekt av tjänsten eftersom det betyder att Hide.me inte har betalningsregister lagrade någonstans nära abonnentinformation. För de som är intresserade - Cleverbridge ligger i Tyskland, som vanligtvis anses vara ett bra ställe för datasekretess.

Avblockera Netflix?

Vi testade Hide.me VPN för att se om det skulle blockera de mest populära streamingtjänsterna som vi testade med Windows-klienten. Vi anslöt till USA: s Florida och Nevada-servrar. Medan vi kunde logga in på Netflix framgångsrikt på de amerikanska servrarna - kunde vi inte hitta några USA-program bara.

Tyvärr betyder detta att VPN inte blockerar Netflix US. Vi bad Hide.me berätta för oss vilka servrar som faktiskt blockerar USA: s Netflix, och vi kommer att uppdatera recensionen om vi får mer information, men för tillfället har vi helt inte kunnat komma åt Netflix US.

Vi anslöt också till UK-servrarna i London och Storbritannien för att se om vi kunde använda BBC iPlayer. Vi kunde inte heller komma åt BBC iPlayer.

dölj mig för att inte arbeta med BBC iPlayer

Tyvärr betyder detta att Hide.me inte anses vara ett bra alternativ för att avblockera strömmar. Detta är en massiv nackdel med tanke på de relativt höga kostnaderna för tjänsten.

Funktioner

Val av hamn
Hamnspedition
Samtidiga anslutningar 10
Totalt servrar 1400
Länder 36
Router Support
Routrar stöds Asus WRT DD-WRT, OpenWRT pfSense Tomato, LibreELEC ("Kodi"), OpenELEC ("Kodi")
Bare metal eller virtuella servrar Ren metall
torrenta

Hide.me är en tjänst som är funktionsrik över sina olika kunder. Här är vad du får med ett premiumabonnemang:

 • Noll loggtjänst

 • 1400 servrar på 54 platser i 36 länder över hela världen

 • Obegränsad data

 • 10 samtidiga anslutningar

 • PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, OpenVPN, SoftEther och SSTP VPN-protokoll

 • Appar för Windows, Mac OS X, Android och iOS

 • Dödsbrytaren

 • P2P tillåtet på vissa servrar

 • SOCKS proxy

 • Statisk IP (valfritt)

 • Split Tunneling

 • Stealth Guard - Denna brandväggsfunktion låter dig välja appar som bara fungerar om du är ansluten till VPN. Detta säkerställer att du aldrig av misstag använder dessa appar utan VPN: s integritet. Du kan till exempel brandvägga din torrentklient för att säkerställa att du aldrig läcker torrentrafik till din internetleverantör.

 • Fullt IPv6-stöd - Utmärkt ur ett tekniskt perspektiv - och en av få VPN: er för att implementera full IPv6-anslutningskompatibilitet.

Även om detta är en adekvat lista med funktioner, är det värt att notera att de allra flesta marknadsledande VPN: er tillhandahåller liknande funktioner för upp till 50% lägre kostnad än detta malaysiska VPN.

Hastighet och prestanda

Anslutningshastigheter är en viktig komponent i alla VPN, eftersom de kommer att påverka vad du kan göra med ditt VPN dagligen. Vi testar Hide.me VPN med hjälp av en vetenskaplig serverbaserad hastighetstestmetod. Vi testar Storbritanniens, Hong Kong, USA och australiska servrar tre gånger om dagen. Vi kontrollerar för lokala bursthastigheter (i Storbritannien) och genomsnittliga nedladdningshastigheter på alla dessa serverplatser.

Nedan ser du att Hide.me nedladdningsmedelvärden i juni och juli 2020 var 63,5 Mbps - med skurhastigheter på över 400 Mbps. Dessa är extremt snabba anslutningshastigheter som sätter Hide.me inom räckvidd med några av de allra bästa VPN: erna på marknaden. Dessa hastigheter är snabba och snabbt och innebär att VPN är lämpligt för alla datakrävande uppgifter som strömning i HD.

Medan denna VPN är snabb, är verkligheten att du kan få liknande hastigheter från mycket billigare VPN. Så om du inte är särskilt förtjust i denna tjänst är det möjligt att få liknande prestanda till en bråkdel av kostnaden. Naturligtvis har den här tjänsten många extra funktioner och den är baserad i Malaysia vilket är bra för integriteten. Således kan det vara rätt val för vissa personer som kan motivera extrakostnaden.

Hide.Me VPN-hastighet

Läcktest

ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 266,88
IPv6-läcka upptäckt?
IPv4-läcka upptäckt?
Datagränser
Bandbreddgränser
ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde) 70,94

Vi testade för IP-läcktest genom att besöka ipleak.net. Vi kontrollerade för IPv4- och IPv6-DNS-läcktest, samt IPv4 och IPv6 WebRTC-läcktest. Läs vår kompletta guide till IP-läckor för att förstå varför ett VPN aldrig får ha läckor.

Vi testade macOS-klienten för IPv6 och IPv4 och hittade inga läckor med den senaste Mac-klienten. Det är värt att notera att den allra senaste versionen av Hide.me-klienten nu har full IPv6-kompatibilitet vilket innebär att den inte längre ska ha några IPv6-problem alls.

Därefter kontrollerade vi Windows. Vi testade den senaste Windows-klienten. Först testade vi för läckor med kontorets IPv6-anslutning. Vi upptäckte inga IP-läckor, inga WebRTC-läckor och inga DNS-läckor överhuvudtaget. Skärmdumpen nedan visar testresultaten från Windows.

hide.me läcktest

Sekretess och säkerhet

Själv värd / Proxied DNS Ja
Kill Switch
Fördömnad (stealth)
IPv4 läckeskydd
IPv6 läckageskydd
WebRTC läcksskydd

Hide.me är baserat i Malaysia. Även om Malaysia lägger mycket censur på sina medborgare; detta påverkar inte VPN-tjänsten på något sätt. Och eftersom Malaysia inte verkställer några obligatoriska datalagringsdirektiv om VPN: er är det en bra plats för ett VPN att baseras.

Hide.me lagrar inga loggar om vad folk gör online med sin tjänst. Dessutom raderas bandbreddanslutningsloggar "säkert räknas med några timmar" och dessa loggar hålls aldrig längs med riktiga IP-adresser eller tidsstämplar.

Att spåra bandbreddanvändning på sina servrar på ett så icke-invasivt sätt är inte ett problem, och av detta skäl är det rättvist att säga att Hide.me verkligen är en VPN utan loggar.

Krypteringsimplementering

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
Andra protokoll SoftEther

Hide.me tillhandahåller OpenVPN-kryptering på alla plattformar (även om du kommer att behöva en tredje parts klient på Mac, Android och iOS - vilket är långt ifrån idealiskt). Det ger också ett val av starka tunnelprotokoll inklusive IKEv2 (standardprotokoll på Mac och iOS), L2TP och PPTP. OpenVPN-kryptering är vårt rekommenderade protokoll, och Hide.me använder en extremt stark implementering:

 • Kontrollkanal: ett AES-256-GCM-chiffer med RSA-8192-handskakryptering. Ytterligare autentisering krävs inte med GCM, men HMAC SHA384 hash-autentisering anges också i krypteringssviten. Perfekt framåtriktad sekretess tillhandahålls med en standard Diffie-Hellman Exchange (DHE).

 • Datakanal: ett AES-256-CBC-chiffer med HMA SHA-256-hashverifiering.

Detta är extremt starkt OpenVPN-implementering tack vare dess utomordentligt robusta RSA-8192-handskakning.

Det är värt att notera att killswitch endast finns i Windows- och Mac-klienterna.

Användarupplevelse

Så långt webbplatsen går är denna VPN ganska lätt att använda. Allt anges i ett enkelt att navigera i menysystemet och VPN ger vanliga frågor och användbara guider på sin webbplats. Att prenumerera är enkelt och endast minimal information krävs (du kan använda en brännarmail om du föredrar det). Klienterna är lätt tillgängliga när du registrerar dig och de installeras med minimal krångel. Jag tyckte också att klienterna fungerade beundransvärt bra.

Kundservice

Gratis prov Nej
Pengar tillbaka garanti
24-timmars support
Live chat
Pengar tillbaka garantilängd 14

Även om Hide.me har 24-timmars livechatt, tyckte vi att deras agenter var långsamma. Dessutom hade de ofta inte bra svar på de frågor som vi ställde dem.

Försäljningsrepresentanter har inte tillräckligt med information för att korrekt informera potentiella köpare, och fördjupade frågor måste skickas in via biljettsystemet.

Vi ställde några tekniska frågor med hjälp av biljettsystemet och fann att svaren var långsamma. Dessutom var vi tvungna att trycka på ganska många gånger för att få den information vi ville ha. Vi blev kvar besvikna med tanke på de höga kostnaderna för tjänsten.

På en mer positiv anmärkning har hide.me en användbar kunskapsbas som innehåller guider för att installera klienterna och fixa vanliga problem. Detta är en användbar resurs som kan hjälpa de flesta.

Windows-klient

Denna Windows VPN-klient kommer med en killswitch och OpenVPN-kryptering. Av den anledningen anser vi att Hide.me är en Windows-vänlig tjänst. Med det i åtanke kan många som kräver en robust VPN för en Windows-dator bara vara nöjda med den billigare enhetsplanen. Sedan vi senast granskade Hide.me har den också lagt till ett par nya funktioner till klienten: Split Tunneling och en ny brandväggsfunktion (som hindrar dig att ansluta till internet om du inte är ansluten via Hide.me).

Vi hittade Windows-klienten att utföra OK. Långsamma hastigheter gjorde det dock svårt att strömma HD-videofiler.

Under våra test upptäckte vi inga läckor när vi testade Windows-klienten. Och Hide.me har nu släppt Chrome- och Firefox-tillägg för att stoppa WebRTC-läckor. Killswitch klippte mitt internet även när appen kraschade, det beror sannolikt på att vi hade aktiverat brandväggsfunktionen. Sammantaget är en utmärkt Windows-klient som fungerar effektivt men som inte blockerar BBC iPlayer.

Den nya Stealth Guar-funktionen är perfekt för människor som använder BitTorrent-klienter för att ladda ner innehåll regelbundet och ser till att du aldrig läcker någon okrypterad trafik till din Internetleverantör. Vi gillar också tillägget av Split Tunneling, som låter dig välja att ansluta några av dina appar via VPN medan du låter andra surfa på webben utan skydd (bra om du vill utnyttja din internetanslutnings full hastighet ibland när integritet är inte nödvändigt)

Android-klient

Android VPN-klienten har OpenVPN- eller IKEv2-kryptering. Det här är starka former av VPN-kryptering. Som är fallet på stationära klienter - hastigheterna var snabba vilket innebär att den här klienten är bra för spel och streaming i privatlivet. Och för att avblockera innehåll från hela världen. En Killswitch finns också.

Mac-klient

Deras Mac VPN-klient är lätt att använda och trevlig att titta på. Och den goda nyheten är att den nu implementerar ett val av OpenVPN, IKEv2 och SoftEther-kryptering (för att dölja VPN-användning som vanligt HTTPS). Vi fann att anslutningarna var stabila och vi gillade att använda den här plattformen mer än Windows.

En killswitch är tillgänglig på den här plattformen vilket innebär att denna VPN är lämplig för nedladdning av P2P och andra mer känsliga uppgifter. Inga läckor upptäcktes vid användning av den senaste klienten.

Det är värt att nämna att Hide.me har Chrome- och Firefox-tillägg utformade för att stoppa läckor från WebRTC. Så om du använder en äldre klient och inte vill inaktivera IPv6 på din maskin kan du prova dessa tillägg istället. Jag laddade ner Firefox-förlängningen och aktiverade WebRTC-läckskyddet bara för att testa det. Vi tenderar dock att rekommendera uppgradering till den senaste klienten som har fullt IPv6-stöd.

Hide.me webbläsarförlängning

Vi testade sedan klienten för läckor i ett inkognitofönster och upptäckte inga WebRTC-läckor när vi använder den senaste klienten antingen med eller utan firefox-förlängningen är påslagen; vilket är fantastiskt.

iOS

IOS VPN-klienten är mycket lik Android-klienten, men implementerar starkare IKEv2-kryptering än dess icke-mac-kusin. En killswitch finns inte heller på denna plattform - vilket är synd. För att ansluta via OpenVPN måste du använda den tredje parten OpenVPN connect-klienten.

Andra funktioner

 • Cross-platform support. Hide.me är nu kompatibel med Android TV, Amazon Fire TV Stick och Amazon Fire Tablet.

 • Automatisk WiFi-skydd: Detta upptäcker om din enhet automatiskt ansluter till ett osäker WiFi-nätverk och erbjuder att ansluta VPN för att skydda dig. Det är bra för att skydda dig från hackare när du använder offentliga WiFi-hotspots.

 • SoftEther: Hide.me stöder SoftEther VPN-protokollet; Det gör att användare kan dölja VPN-krypterad trafik som vanlig HTTPS över TCP-port 443. Detta gör det svårt för brandväggar att blockera och gör att människor kan undvika VPN-blockering i länder som Kina och Iran. SoftEther stöds endast på Windows.

 • Statiska IP: er Möjligheten att välja en statisk IP är en trevlig funktion som pokerspelare (och vissa andra specialistgrupper kanske vill dra nytta av). Det är emellertid värt att notera att dessa statiska IP: er är delade, inte dedikerade IP: er. Detta är bra för integriteten, men inte lika användbart för att undvika VPN-block på webbplatsen (varför även denna funktion inte fungerar med Netflix US). Det är användbart för att kringgå NAT-brandväggar, och Universal Plug and Play (UPnP) stöds fullt ut.

Den fria planen

Om du är intresserad av gratisplanen är det en utmärkt tjänst som är extremt användbar. Användare får ladda ner 2 GB data per månad, vilket är mycket bättre än de allra flesta gratis VPN på marknaden. Användare får ett val av serverplatser i Kanada, Nederländerna, Singapore och nyligen tillagda servrar i USA.

Tidigare fria användare fick inte tillgång till alla VPN-protokoll. Hide.me har dock rättat detta nu och användare får tillgång till alla VPN-krypteringsprotokoll.

Det är värt att notera att anslutningshastigheterna kan vara lite långsammare än vad som kan förväntas på den betalade versionen, antagligen på grund av trängsel på servern. Som helhet kan vi rekommendera gratisversionen av Hide.me, som är en generös tjänst för priset!

Slutgiltiga tankar

När det gäller Windows och Mac gör denna VPN ett ganska bra jobb. En killswitch är tillgänglig på båda stationära datorerna vilket innebär att denna VPN är lämplig för Torrenting, och hide.me tillåter P2P-anslutningar på ett val av servrar. Det faktum att Hide.me nu tillåter upp till 10 samtidiga anslutningar gör definitivt tjänsten bättre värde för pengarna, även om den fortfarande är ganska dyr.

Support för livechatt är dygnet runt och beroende på vilken agent du får kan det vara OK. På det hela taget tyckte vi att det var en besvikelse.

Denna VPN är blixtnedslag vilket innebär att den är lämplig för att göra nästan allt du kan tänka på online. Men vi hade problem med att blockera BBC iPlayer eller Netflix USA - trots VPN: s påståenden att det fungerar med Netflix. Detta är frustrerande, särskilt med tanke på VPN: s kostnader.

Sammantaget anser vi detta VPN vara mycket dyrt om du köper ett månad eller ett årskontrakt. Men om du förbinder dig i två år blir VPN-processen mycket närmare genomsnittet. Verkligheten är att du kan få ett mycket liknande VPN-paket för mindre, men om du vill ha en VPN som har många ovanliga funktioner kan detta vara ett bra alternativ för dig.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me