Min utvärdering av expatnätverket

Mitt expatnätverk

 • Prissättning

  Från $ 8.00
  / månad

 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Göra
6 av 10

Sammanfattning

VARNING: Mitt expatnätverk är en VPN-tjänst som gjordes endast i syfte att låta utlänningar se SD-TV från utlandet. Fokus ligger på streaming och inte säkerhet.

Snabbstatistik

 • Jurisdiktion
  Hong Kong
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • Länder
  4

Prissättning och planer

Mitt expatnätverk har ett intressant system för sina planer och prissättning. Om du är en brittisk, amerikansk, kanadensisk eller australisk medborgare och bara vill komma åt innehåll från ditt hemland kan du göra just det. Eller, om du föredrar det, kan du välja alternativet för att avbryta innehållet i alla fyra av dessa länder - även om detta kommer till en högre kostnad. På samma sätt kan du ange vilken enhet du vill använda - en dator, Mac, router, surfplatta eller smartphone - eller välja alla enheter. Slutligen har du möjlighet att välja mellan en månatlig plan, en halv månad eller en årlig plan.

Alla dessa val gör för en mängd olika prispoäng. Om du bestämmer dig för att hålla dig till ett land, kommer planpriser att visas i nämnda lands valuta, med kostnader beroende på aktuella marknadsräntor och vilka enheter du vill använda. Alternativt, om du väljer att gå in och välja alla länder och alla enheter, är schablonbeloppet i GBP och är £ 8,00 per månad för en månatlig plan, £ 7,20 per månad för en sexmånadersplan och £ 6,40 per månad för en 12-månadersplan. När man tar hänsyn till växelkursen GBP till USD i skrivande stund är det ungefär $ 12,00 per månad för en månadsplan, $ 10,80 per månad för en sexmånadersplan och $ 9,60 per månad för en 12-månadersplan.

När du har valt din plan och prispunkt kan du betala via Visa, MasterCard, Maestro, Discover eller PayPal. Även om detta är ett anständigt urval av alternativ, blev jag besviken över att se att det inte fanns något anonymt betalningsalternativ, till exempel bitcoin. Som sagt blev jag inte förvånad av skäl som kommer att bli uppenbara senare i denna översyn.

Tyvärr erbjuder My Expat Network inte en kostnadsfri testversion. Men det har en sju-dagars pengarna-tillbaka-garanti som du kan dra nytta av om du inte är nöjd med tjänsten.

Funktioner

My Expat Network är ett brittiskt företag baserat i Hong Kong.

My Expat Network-tjänster är bara fyra platser: Storbritannien, USA, Kanada och Australien. Dess servernätverk är 120 servrar och räknar, vilket den hänvisar till på sin webbplats som optimerad för SD (inte HD) videoströmning.

Hur många enheter du kan använda för att komma åt dessa servrar beror på vilken plan du väljer. Du kan antingen gå för ett land och en enhet, eller gå all-in med alla fyra länder för fem samtidiga anslutningar. Om du går efter det senare kommer du att kunna se dina favoritprogram på skrivbordet, mobilen och surfplattan och fortfarande ha anslutningar kvar för din familjs eller rumskamraters enheter!

TV Guide

Lyckliga nyheter för våra läsare som söker en VPN främst för att strömma tv-program: My Expat Network har en TV-guide som listar var och en av kanalerna som dess användare kan komma åt i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.

Höjdpunkter inkluderar:

 • BBC One till Four, BBC iPlayer, 4oD och Demand 5 i Storbritannien
 • NBC, CBS, Bravo TV och Adult Swim i USA
 • ABC Net i-View, ABC News, Plus 7 och SMH TV i Australien
 • CBC, CTV, Slice och Global TV i Kanada

För en komplett lista över tillgängliga kanaler i varje land kan du kolla in TV-guiden på webbplatsen My Expat Network.

Besök Mitt expatnätverk »

Säkerhet och integritet

Som jag kort nämnde i avsnittet Funktioner i denna översyn av My Expat Network är företaget baserat i Hong Kong. Det här är en utmärkt plats för en VPN-tjänst att baseras, eftersom Hongkongs brist på obligatorisk datalagringspolicy tillåter leverantörer som är baserade där att hålla sina användares onlineaktiviteter skyddade från lagliga begränsningar och statliga ingripanden.

Trots sin främsta plats har My Expat Network ganska nedslående krypteringsprotokoll på plats. Den använder OpenVPN för PC- och Mac VPN-klienter och L2TP för mobila enheter. 56-bitars kryptering används för sin brittiska tjänst, medan 128-bitars används för Australien, Kanada och USA. Som sagt fick jag höra att snart kommer alla platser att använda 56-bitars kryptering i framtiden, eftersom det kommer att möjliggöra höga hastigheter och bättre strömningsförmåga.

En sådan dålig kryptering är oroande att se i alla VPN, men med tanke på att tjänsten endast är tillägnad strömning från utlandet och inte säkerhet på något sätt, form eller form, är det inte förvånande och förståeligt.

När det gäller loggning anger My Expat Network tydligt i sin integritetspolicy att företaget loggar anslutningsinformation och bandbreddanvändning men att "ingen annan form av övervakning är tillåten." Det faktum att My Expat Network inte har några användarloggar borde vara tillräckligt för de flesta, men de som är mer integritetsmedvetna och vill ha en leverantör som inte håller några loggar överhuvudtaget (och har överlägsen kryptering) bör ta en titt på vår lista över de bästa logfria VPN: er.

Webbplatsen My Expat Network

Webbplatsen My Expat Network är snyggt designad och lätt att navigera. Huvuddelen av informationen om tjänsten kan hittas på dess hemsida, inklusive dess betalningsalternativ, stödsystem och serviceländer. Länkar till användbara ämnen som paket, kanaler, support, vanliga frågor och villkor finns längst upp och ned på sidan.

Även på hemsidan kan du hitta uppdateringar i realtid från My Expat Network: s Facebook- och Twitter-konton (utöver länkar till dem), plus välja kundåterkoppling.

Mitt expatnätverk har en blogg under fliken Resurser på sin webbplats. Där kan du hitta information om saker som uppdateringar av företag, branschnyheter, sportscheman och TV-licensiering.

Stöd

Mitt expatnätverk har ett väl avrundat stödsystem på plats. Dess FAQ-sida är liten men lyckas svara på alla huvudfrågor, t.ex. "Vilka TV-kanaler kan jag titta på?", "Erbjuder du en gratis provperiod?", och "Vad ger mig en VPN-anslutning?"

Om din fråga fortfarande inte besvaras kan du bläddra i Hjälpcentret, som innehåller allmänna meddelanden, supportforum, trick och tips, felsökning av artiklar och en gemenskap där användare kan lämna kommentarer.

Om din fråga fortfarande inte besvaras efter allt detta kan du kontakta My Expat Network direkt genom att skicka in din begäran via ett online kontaktformulär. Efteråt får du ett e-postmeddelande med ditt biljettnummer och ett löfte om att din fråga granskas av personalen.

För denna utvärdering av My Expat Network bestämde jag mig för att testa deras biljettbaserade kundsupport. Jag lade fram en fråga angående vilken kryptering de använder.

Jag blev chockad över att få ett personligt svar bara fem minuter senare. Personalen svarade på min fråga i sin helhet och berättade för mig att kontakta dem igen om jag hade fler frågor. Sammantaget var jag väldigt nöjd med kvaliteten (och snabbheten) på My Expat Network-stödet!

Registrerar dig

Att registrera sig för My Expat Network VPN är enkelt. När du har valt önskad plan, enhet (er) och betalningsplan kommer du att ange ditt förnamn, efternamn och e-postadress och att skapa ett lösenord. När du har registrerat dig får du ett bekräftelsemeddelande som tar dig till din kontosida. Där kan du hitta information om dina prenumerationer, utöver installationssidan.

När du har installerat My Expat Network (en process som tar bara sekunder) måste du starta om din enhet innan klienten kan starta.

För denna granskning av My Expat Network valde jag att testa tjänsten Alla länder alla enheter.

My Expat Network Windows 10 VPN-klient

My Expat Network VPN-klienten för Windows var lite svårt att börja med. Medan en skrivbordsikon visas efter nedladdning av programvaran startar inte klienten faktiskt. Istället kan det hittas i systemfältet.

När du öppnar hälsas du med tillgängliga länder att ansluta till, förutom inställningar och Avsluta-knappen.

Om du klickar på ett land kan du ansluta, koppla från, Visa status och Visa loggar.

När du klickar på ditt önskade land får du meddelande om en framgångsrik anslutning och din nya IP-adress. (För den här granskningen, svarade jag bort den IP-adress som jag fick.)

Genom att klicka på Visa status visas följande popup som ger användaren ytterligare information om sin anslutning:

Inställningsmenyn för My Expat Network VPN-klienten är lika nakna ben som resten av den. På fliken Proxy kan du välja mellan att använda företagets inställningar, använda systemproxyinställningar eller manuellt ställa in dina egna.

Under fliken Allmänt ger du bara möjlighet att byta språk. Slutligen ger fliken Om du ett utdrag av ytterligare information om företaget.

Hastighet och prestanda

Graferna visar de högsta, lägsta och medelhastigheterna för varje server och plats. Se vår förklaring till full hastighetstest för mer information.

Hastighetstester genomfördes i Europa med en 30 Mbps baslinjeanslutning. Som du ser i graferna sänktes både hastigheterna för uppladdning och nedladdning betydligt när My Expat Network startades. Med tanke på att My Expat Network är avsett för streaming, var det mycket nedslående att se så långsamma hastigheter. Som sagt kan man diskutera att dessa hastigheter är tillräckligt bra för att strömma SD-TV - det främsta syftet med My Expat Network.

Testning för läckage visade sig liknande nedslående resultat. ipleak.net avslöjade att medan IP-adressen maskerades upptäcktes både WebRTC- och DNS-läckor. Vad värre är, det fick 0/10 på testet på test-ipv6.com, vilket testar för IPv6-stabilitet och beredskap. doileak.net - som är en blandning av ovannämnda tester - gav mer av samma sorgliga resultat.

Slutsatsen på mina resultat under dessa olika prestandatester? Mitt expat-nätverk har inte bara glänsande hastigheter, utan det misslyckas även med styrka och säkerhet. I sitt försvar bör hastigheter aldrig sjunka till att strömning av SD-TV skulle vara omöjlig - även om HD skulle vara en annan historia. Dessutom kommer dess målgrupp troligen att vara upptagen bara med strömmande och inte säkerhet, vilket innebär att de troligtvis skulle vara (en smula oroande) oberörda med resultaten från våra olika läcktester.

Andra plattformar

Förutom Windows fungerar My Expat Network med de allra flesta enheter. Detta inkluderar OS X, iOS och en Android VPN. De har också VPN för Linux och DD-WRT-stöd. My Expat Network-klienten är i stort sett densamma mellan plattformar när det gäller design, kvalitet och effektivitet. Installationsguider för varje plattform finns i installationsguider under fliken Support på webbplatsen My Expat Network. VPN för iPhone-användare kan använda ett annat krypteringsprotokoll, se leverantörens webbplats för mer information om detta.

Min Expat Network Pro-app

Som nämnts ovan är My Expat Network mobilvänligt. Appen kan laddas ner från både Apple App Store och Google Play. Nedladdning och installation är lika enkelt och smidigt som skrivbordsversionen, eftersom det inte finns något behov av att ändra dina inställningar för att det ska fungera. Det är på samma sätt lätt att använda. När alla användare har laddat ner måste du ange sitt användarnamn och lösenord och trycka på flaggan för deras önskade land för att ansluta.

Jag tyckte att den mobila versionen av My Expat Network faktiskt var mer användarvänlig än skrivbordsversionen, liksom mer stilfull. Jag hade heller inga problem att ansluta till eller koppla bort från någon av servrarna.

Slutgiltiga tankar

Jag gillade:

 • Snabb och vänlig kundsupport
 • Programvara optimerad för strömning
 • Baserat i Hong Kong
 • Fem samtidiga anslutningar
 • Sju dagar tillbaka-tillbaka-garanti
 • Mobile vänliga

Jag var inte så säker på:

 • Tjänster endast fyra länder
 • Minimal loggning
 • Otroligt bara ben VPN-klient
 • Optimerad för SD och inte HD-strömning

Jag hatade:

 • Mycket långsamma hastigheter
 • WebRTC-, DNS- och IPv6-läckor
 • Dyr för vad du får
 • Otroligt svag kryptering

Låt oss avsluta denna översyn av My Expat Network, ska vi?

Medan vissa använder VPN-tjänster för anonymitet eller för att kringgå censur, är det rättvist att säga att den vanligaste användningen är att få tillgång till strömningstjänster från andra länder. Mitt expatnätverk är i förkant med detta och marknadsför sig självt som ett sätt att få tillgång till utländska TV-tjänster. Men även med en lättanvänd klient som även de flesta teknik-fobiska individer kan hantera förändrar detta inte det faktum att My Expat Network är otroligt långsamt och förkrossat med WebRTC-, DNS- och IPv6-läckor. Inte exakt vad du letar efter i ett VPN, även om det bara är en du vill använda för streaming!

Som sådan, om du är en amerikansk, brittisk, kanadensisk eller australisk utland, och letar efter en HD-streamingtjänst som är snabb, pålitlig och har anständig säkerhet, skulle jag föreslå att du letar någon annanstans. Men om du inte är bekymrad över säkerhet och helt enkelt letar efter SD-TV från utlandet kan My Expat Network vara VPN-tjänsten för dig.

Besök Mitt expatnätverk

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me