Perfekt sekretessgranskning

Perfekt integritet

 • Prissättning

  Från $ 8.95
  / månad

ProPrivacy.com Göra
9,2 av 10

Sammanfattning

Perfekt integritet
är en VPN-leverantör utan loggar baserad i Schweiz som först lanserades redan 2008. VPN heter lämpligt eftersom det ger ett stort antal sekretess- och säkerhetsfunktioner - inklusive några som är något sällsynta.

Perfect Privacy har appar för alla plattformar som gör det möjligt för användare att enkelt dölja sin riktiga IP-adress för att spärra innehållet. Det ger också vattentät integritet tack vare dess robusta implementering av OpenVPN-kryptering. Även om det har massor av avancerade funktioner kan Perfect Privacy anses vara något dyrt jämfört med liknande konkurrenter.

Dessutom misslyckas tjänsten att blockera vissa viktiga tjänster som Netflix US. Trots detta är Perfect Privacy en VPN av hög kvalitet som kan tilltala vissa internetanvändare.

Snabbstatistik

 • Jurisdiktion
  schweiz
 • Samtidiga anslutningar
  1000
 • Länder
  26
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  14.95 Mbps

Pris

2 år

$ 8.95
per månad

1 år

$ 9.99
per månad

1 månad

$ 12.99
per månad

Perfect Privacy erbjuder sina abonnenter tre alternativ när det gäller att välja en prenumerationsplan. Alla dessa planer är identiska med avseende på funktioner och skiljer sig bara på att de blir billigare ju längre du prenumererar på. Detta är standardpris för premium-VPN: er som vill uppmuntra konsumenterna att förbinda sig under en längre tid.

Till skillnad från de flesta VPN - som tenderar att sänka priset väsentligt - erbjuder Perfect Privacy bara en liten rabatt. En enda månad sätter dig tillbaka $ 12,99, och om du åtar dig för ett år sänker priset med bara 23% till $ 9,99 per månad. För den största möjliga rabatten på 31% måste användare prenumerera i två år. Men även då sänker det bara priset till $ 8,95 per månad.

Detta är en besvikelse och innebär att Perfect Privacy definitivt kan betraktas som en av de dyrare premium-VPN: erna på marknaden. Huruvida det är värt att betala mer för detta VPN går till stor del på personliga krav och val.

Perfekta betalningsalternativ för sekretess

Stödda betalningsplattformar

För alla som är intresserade av ett prenumeration är det alternativet att testa tjänsten tack vare sin 7-dagars VPN-återbetalningsgaranti. Denna garanti är användbar och innebär att de som är intresserade av tjänsten kan ge den en testkörning om de vill.

Prenumeranter kan välja att betala via kredit- eller betalkort, Amex, PayPal eller någon av de 60 metoder som tillhandahålls av tjänsten PaymentWall. Företaget accepterar också betalningar från Bitcoin och Bitcoin Cash som görs via den välkända tjänsten BitPay. Detta innebär att användare kan välja att betala för tjänsten relativt anonymt om de föredrar det.

Tar perfekt avskildhet av Netflix?

Om du letar efter ett VPN för Netflix kanske du vill leta någon annanstans.

Trots det höga priset på denna VPN är det tyvärr inte en bra tjänst när det gäller att avblockera populära strömmar. Under våra tester misslyckades inte detta VPN med tillgång till USA: s eller Storbritanniens Netflix-kataloger. Dessutom kunde vi inte ansluta till Hulu eller BBC iPlayer. Detta är olyckligt och sannolikt innebär att denna VPN inte är aktiv i sina försök att söka rena IP-adresser som inte är blockerade av de populära tjänsterna.

Även om denna tjänst kan betraktas som avancerad när det gäller sekretess- och säkerhetsfunktioner, för dem som vill ha en enkel tjänst för att avblockera strömmar är det bättre att leta någon annanstans.

Funktioner

Perfect Privacy är en tjänst som är extremt väl avrundad när det gäller avancerade säkerhetsfunktioner. Av detta skäl är det ett intressant VPN-val som kan vara intressant för vissa VPN-användare. Nedan kan du se en omfattande lista över funktioner som tillhandahålls av denna VPN, tillsammans med beskrivningar av dess mer unika attribut.

 • Servrar i 26 länder
 • Appar för alla plattformar
 • Val av OpenVPN- eller IPsec-kryptering
 • Killswitch
 • DNS-läckskydd
 • Multi-hop VPN-kedja (upp till 4 servrar kan manuellt väljas)
 • Obegränsat antal samtidiga anslutningar
 • Fördunklade servrar för att kringgå ISP-brandväggar och dölja VPN-användning
 • SSH Manager för att upprätta HTTP- eller SOCKS5-proxyanslutningar
 • Tor över VPN
 • Port-forwarding
 • Dedikerade bara-metall-servrar i hela nätverket
 • Fullt IPv6-stöd
 • TrackStop-filter ger annonsblockering, anti-tracking och anti-malware (serversidan).

NeuroRouting-funktion. Denna unika multi-hop-funktion på serversidan studsar automatiskt dina data via ett antal Perfect Privacy-servrar för ökad sekretess.

Som ni ser har Perfect Privacy ett stort antal intressanta funktioner inklusive dess TrackStop- och NeuroRouting-funktioner; båda som kan vara inställningsserversidan. Nedan beskriver vi några av dessa sällsynta funktioner för att förklara exakt hur de kan gynna dig.

TrackStop

Det trevliga med TrackStop är att användare kan ställa in det för att filtrera bort oönskade data från att komma till din maskin. Detta kan öka hastigheten på din internetupplevelse genom att minska sidbelastningstiderna och minska belastningen på din CPU. Användare kan välja att ställa in filtret manuellt för att blockera webbplatser och data i enlighet med deras specifika behov.

Detta inkluderar även föräldrarnas möjlighet att ställa in föräldrablock från VPN; en unik funktion som ger föräldrarna möjligheten att skydda sina barn från vuxeninnehåll samtidigt som de fortfarande tillåter dem att få den digitala integriteten som VPN ger. Och eftersom den här funktionen kan vara konfigurationsserver, gäller den alla enheter i VPN-nätverket, vilket innebär att den kan konfigureras via en router för att fungera som ett fångstförälderblock för hela hemmet.

Nedan har vi listat alla olika typer av filtrering som kan uppnås med TrackStop:

 • Spårning och Adblock-svartlistor över 30 000 spårnings- och annonsdomäner
 • Bedrägerifilter blockerar över 45 000 kända skadliga domäner och 20 000 phishing-domäner
 • Blockera Facebook-domäner och Facebook-spårare på alla webbplatser
 • Blockera alla Google-domäner (mer än 400)
 • Social Media-filter: blockera alla stora sociala mediedomäner
 • Förälderfilter för att blockera innehåll för vuxna, spelwebbplatser, våldsamma webbplatser och annonser som inte är lämpliga för barn
 • Fake nyhetsfilter som blockerar en känd lista med falska nyhetswebbplatser (via en lista som publiceras och uppdateras på GitHub)

NeuroRouting

Den här funktionen använder öppen källkod för maskinlärning (TensorFlow) för att automatiskt studsa din trafik runt Perfect Privacy's nätverk innan du lämnar den bästa möjliga serverplatsen. Denna dynamiska routning med flera hoppar säkerställer att utgångsnoden som används av en abonnent skiljer sig beroende på vilken tjänst deras trafik är bunden till. Som ett resultat är VPN: s IP-adress som är synlig för varje internettjänst de använder annorlunda.

NeuroRouting kan konfigureras för att fungera antingen med OpenVPN eller IPsec och måste konfigureras på serversidan. Detta innebär att NeuroRouting kan ställas in för att fungera för alla instanser av VPN, och kommer att fungera som standard för all din trafik om du installerar Perfect Privacy VPN direkt på din WiFi-router.

Även om denna funktion tidigare har jämförts med Tor av vissa granskare (på grund av hur den fungerar dynamiskt och automatiskt för att studsa en användares trafik via olika noder), bör det noteras att den här funktionen hjälper till att ge extra integritet; men inte anonymitet. Detta beror på att till skillnad från Tor, gör Perfect Privacy all routing till bara metallservrar under dess kontroll. Och även om det inte lagrar några loggar över vad dess användare gör när de är anslutna till sina servrar - är det möjligt att företaget kan övervaka trafiken i realtid när det passerar genom sitt nätverk.

Så varför är den här funktionen intressant? Med NeuroRouting behöver du inte ständigt koppla bort och ansluta till olika serverplatser för att använda geobegränsade tjänster i dessa länder. Istället (så länge Perfect Privacy har en server på den platsen) får du automatiskt en lokal IP som låter dig tyckas vara i det land som tjänsten är baserad i. Den här typen av automatiserad multihop är unik för Perfect Privacy, och det är bra när det gäller användarvänlighet för prenumeranter.

Hastighet och prestanda

Här på ProPrivacy.com använder vi ett anpassat, serverbaserat hastighetskontrollsystem för att övervaka VPN-anslutningshastigheter i realtid. Vår unika serverbaserade lösning kontrollerar VPN: er för maximala (burst) hastigheter och genomsnittliga nedladdningshastigheter över fyra serverplatser - fyra gånger per dag.

Dessa anslutningshastigheter uppdateras i realtid för att bedöma vilka snabbaste tjänster som finns på vår snabbaste VPN-sida. Vårt anpassade hastighetstestningssystem testar VPN: er med OpenVPN-kryptering aktiverad, och det testar både lokala och internationella anslutningshastigheter från testservrar i Hong Kong, Storbritannien, USA och Nederländerna.

Tyvärr, när våra DevOps lägger till perfekt integritet i hastighetstestsystemet, har deras servrar alla gått ut. Nedladdningarna var så långsamma att testrunner-appen dödade test efter 2600 sekunder. Som ett resultat av att vi inte kunde få några data tvingades vi ta till oss att testa VPN manuellt med hjälp av online-hastighetstestresursen speedtest.net.

Vi testade Perfect Privacy på en 50Mbps BT internetanslutning i Storbritannien. Vi testade anslutningen för att få basresultat utan VPN-anslutning och fann att det hämtade nedladdningshastigheter på cirka 49 Mbps. Därefter anslöt vi oss till en UK VPN-server och testade den tre gånger. Vi hittade nedladdningshastigheter som sjönk med knappt ett halvt till 27 Mbps. Överföringshastigheter från 17 Mbps utan VPN till 14 Mbps med. Dessa resultat är ganska bra och innebär att VPN ska fungera bra för streaming i HD.

För att kontrollera dess internationella server beslutade vi att snabbtesta sin Amsterdam-server i Nederländerna. Den nederländska servern gjorde en touch snabbare än den brittiska servern, en överraskning med tanke på att uppgifterna måste resa längre. Nedladdningshastigheter på 29 Mbps betyder att den här servern kommer att fungera bra för streaming. Slutligen beslutade vi att kontrollera anslutningshastigheterna för en East Coast-server i USA. Förvånansvärt, med tanke på avstånden involverade New York gjorde lite långsammare. Vi klockade i genomsnittliga nedladdningshastigheter på 18 Mbps, vilket fortfarande skulle tillåta mig att strömma i HD utan problem.

Sammantaget var vi ganska imponerade av hastigheterna som denna VPN tillhandahåller, och även om det kanske inte är det snabbaste VPN i världen, har det definitivt det du behöver för att strömma och göra andra datakrävande uppgifter medan du är ansluten till VPN.

IP-läckor, DNS-läckor och WebRTC-läckor

För att säkerställa att en VPN fungerar korrekt och att den tillhandahåller den integritet den påstår är det viktigt att testa det för läckor. Läckor kan potentiellt förstöra sekretess som VPN tillhandahåller och göra det värdelöst.

Vi använde det välkända verktyget ipleak.net för att leta efter läckor på både en IPv4- och IPv6-anslutning. Vi gjorde incognito-testen på en virtuell maskin för att säkerställa rättvisa och oskadade resultat på både Mac och Windows. Våra test avslöjade att VPN inte lider av några läckor, vilket innebär att Perfect Privacy är tillförlitligt för integritetsändamål och döljer din plats.

Vi testade VPN och fann att det inte hade några IPv4- eller IPv6-läckor, DNS-läckor eller WebRTC-läckor. Detta är utmärkt och innebär att VPN fungerar som den är avsedd för. Full IPv6-kompatibilitet är en sällsynthet, de flesta VPN blockerar helt enkelt IPv6-anslutningar och återgår till IPv4. Men med Perfect Privacy fungerar tunnlingen över IPv6 utan problem.

För att testa din egen perfekt integritetsanslutning för läckor, besök webbplatser som ipleak.net, test-ipv6.com eller doileak.net.

Sekretess och säkerhet

Perfect Privacy är en VPN-tjänst baserad i Schweiz; en plats som i allmänhet är överens om att vara bra för digital integritet. I Schweiz tenderar regeringen att inte slänga sin vikt och det är mycket sällsynt att den kommer att använda teckningsoptioner för att tvinga företag att dela med uppgifter om konsumenter. Det är av denna anledning som Schweiz tros vara en bra plats för integritetstjänster att baseras på, och varför integritetstjänster som Proton Mail, Proton VPN och VyprVPN också är baserade där.

Sammantaget anser vi att denna noll-loggar VPN stämmer med dess namn. Dess integritetspolicy är GDPR-kompatibel och den ger inga indikationer på att några anslutningsloggar överhuvudtaget samlas in. Och eftersom detta VPN tillhandahåller avancerade sekretessfunktioner och stark kryptering (se mer nedan) kan denna VPN betraktas som särskilt stark när det gäller att tillhandahålla integritet för sina abonnenter.

Krypteringsprotokoll

Perfect Privacy fokuserar på att tillhandahålla två VPN-krypteringsprotokoll; OpenVPN och IPsec / IKEv2. Dessa protokoll anses båda vara säkra, vilket innebär att prenumeranter kommer att vara bra att använda antingen.

Som alltid är fallet med anpassade VPN-klienter ger iOS-klienten bara åtkomst till det senare nämnda IPsec / IKEv2-protokollet. Som ett resultat kommer alla som vill använda OpenVPN att behöva använda den tredje parten OpenVPN connect app (detta gäller alla VPN och är inte en negativ aspekt av denna leverantör).

Medan IPsec / IKEv2 betraktas som säkert, här på ProPrivacy.com tenderar vi att rekommendera OpenVPN-kryptering. Detta beror på att det är ett högt granskat och säkert VPN-protokoll som enas om att ge de högsta nivåerna av integritet och säkerhet. För detta ändamål analyserar vi här på ProPrivacy.com alltid varje VPN: s implementering av protokollet för att säkerställa att det uppfyller våra minimistandarder. Vi bad Perfect Privacy VPN att förse oss med implementeringsstandarderna och VPN berättade för oss följande:

 • Kontrollkanal: En AES-256-chiffer med HMAC SHA384-hashverifiering. RSA används för att säkra TLS-handskakningen, men vi kan inte fastställa vilken standardnyckel som används. Perfekt sekretess framåt uppnås med hjälp av ett DHE-nyckelutbyte.
 • Datakanal: ett AES-128-CBC-chiffer med HMAC SHA-512

Dessa implementeringsstandarder är säkra, och tillägget av tls: kryptering på kontrollkanalen är ett extra lager av säkerhet. Det enda som hindrar oss att helt utvärdera dessa krypteringsstandarder är vår brist på kunskap om tangentlängden för handskakning TLS. Det verkar emellertid rimligt att anta att det använder OpenVPN minimistandardstandarder (RSA-2048).

Som ni kan se ger denna VPN också Perfect Forward Secrecy med hjälp av Diffie Hellman Ephemeral (DHE) -tangenter, vilket ökar protokollets övergripande säkerhet. Som ett resultat kan denna VPN lita på att ge vattentät integritet och det finns ingen anledning att oroa sig för att VPN-tunneln sprickas under en lång tid framöver.

Användarupplevelse

Perfect Privacy är en VPN-leverantör som körs på väl utformade och implementerade appar för alla plattformar. Det är till och med kompatibelt med Amazon Fire Stick, Raspberry Pi, Synology och ett stort antal routrar (AsusWRT, AsusWRT Merlin, pfSense, DDWRT, Tomato, eBlocker).

Webbplatsen är generellt väl utformad och ger en bra mängd information om vad VPN har att erbjuda. Å andra sidan är det värt att nämna att webbplatsen är lite saknad vad gäller viktiga tekniska data (som OpenVPN-implementeringsdetaljer som nämns ovan). Detta är emellertid ett mindre problem, och det är möjligt att kontakta kundsupport för information om det behövs.

Perfekt integritetskonto

En sak som vi märkte är att NeuroRouting-funktionssidan är alltför skrytande och gör några falska påståenden som "I bästa fall är trafiken inte utsatt för Internet alls." "Din trafik måste passera över internet (inklusive passerar krypterat via din ISP: s servrar för att komma till VPN-servrarna, det måste passera över internet mellan serverhoppar, och det måste passera över internet för att komma till webbplatsen du besöker. Den här typen av övertygande felaktigheter (för ändamålet att sälja) är lite onödigt med tanke på att själva funktionen är unik och potentiellt attraktiv i sig själv för användare som behöver eller vill ha den.

Webbplatsens läcktestsida är en användbar funktion som kan kontrollera om VPN fungerar korrekt, men vi skulle tendera att rekommendera att hålla oss till att använda en pålitlig tredje parts tjänst för att köra dessa tester.

Windows-klienten

Vi testade Windows Privacy-klienten perfekt integritet för att få en bra uppfattning om hur den fungerar. Vi tyckte att det var enkelt att installera och använda, och det har alla viktiga VPN-funktioner du kan förvänta dig.

Även om klienten verkligen inte är den mest spännande appen att titta på, ger den mycket bra information. Tillgänglig bandbredd ger dig en uppfattning om hur mycket belastning en server utsätts för, så att du kan välja en server som ger dig bättre prestanda.

En sak som vi märkte är att Perfect Privacy tar ganska lång tid att upprätta en anslutning. Men när en anslutning har upprättats förblir den stabil. Detta är ett bevis på stabiliteten i dess bara metall-servernätverk.

Genom att klicka på inställningar kan du välja mellan IPsec och OpenVPN. OpenVPN-anslutning kommer som standard på UDP, men klickar på Programinställningar tillåter dig att ändra till TCP om du föredrar. Det här fönstret låter dig också konfigurera krypteringen genom att välja olika chiffervarianter. Konsumenter som letar efter något bättre hastigheter kan falla tillbaka till AES-128 utan att oroa sig för sekretess.

Windows-klientinställning

En liten niggle är att appen inte klargör om VPN implementerar L2TP / IPsec eller IKEv2 / IPsec. Vi rekommenderar vanligtvis att hålla oss till OpenVPN, som vi antar är inställd för att köra över UDP eftersom det ger bättre hastigheter för strömning.

Vissa andra anmärkningsvärda funktioner är det fullständiga IPv6 DNS-läckeskyddet, port vidarebefordran, anpassningsbar multiphop, automatisk anslutning och anpassningsbara brandväggsinställningar (VPN killswitch).

Windows-klientinställningar

Klicka på IP och portar fliken följt av Använd slumpmässig utgång IP låter dig välja en slumpmässig IP-adress på servern som du ansluter till. Detta innebär att om VPN-servern du väljer har flera IP: er får du en annan IP varje gång. Ärligt talat är det svårt att betrakta detta som en funktion med tanke på att det är detta som de flesta VPN gör automatiskt och det rekommenderas av Perfect Privacy att du lämnar den påslagen.

För automatisk kaskadande multihophuvud till Cascading och Stealth fliken följt av aktivera kaskad; användare kan välja upp till fyra humle. Vi aktiverade detta, men kunde inte se om något inträffade eftersom utgångsservern fortfarande registrerade densamma på IPLeak.net, detta beror kanske på att det ger dig tre slumpmässiga humle innan du anländer till din valda slutpunkt.

Vi testade NeuroRouting-funktionen genom att aktivera den i medlemmens område. Det är tänkt att innebära att vår trafik studsar runt olika servrar och utgångar nära var den slutliga destinationen är.

Inställningar för NeuroRouting för Windows-klient

Därefter gick vi över till två olika IP-verktyg för att se om funktionerna på serversidan resulterade i olika utgångspunkter. Den goda nyheten är att även om DNS-adresserna fortfarande löses på den plats du manuellt väljer, ändrades IP-adressen till Nederländerna för IPleak.net och Kanada för IPleak.org. Således verkar det som att funktionen fungerar som den annonseras.

Stealth är tillgängligt med Stunnel, Obfsproxy3 eller SSH - vilket är en enorm mängd val. Och klienten tillåter till och med att manuellt välja vilken Perfect Privacy-server som hanterar dina DNS-förfrågningar.

Sammantaget tyckte vi att den här klienten var funktionspakad. Vi testade filtren och fann att de fungerade bra, så länge du startar om VPN-klienten. Google-filtret hindrade oss från att kunna komma åt Googles sökning och Youtube. Sociala mediefilter hindrade oss från att komma åt Facebook och Twitter. Det verkade som om annonser var blockerade framgångsrikt på en webbplats som är känd för att visa många annonser. Dessutom stoppade barnskyddsfiltret PornHub från att laddas. Således verkar dessa funktioner, som kan ställas in i medlemmens område, fungera utmärkt.

Andra kunder

Utöver Windows-klienten som vi testade noggrant, har Perfect Privacy också appar för Android och Mac som vi tog för en testkörning.

Mac

Mac VPN-klienten har alla samma funktioner som Windows-klienten, och även om vi inte gav dem en djupgående testkörning som vi gjorde på Windows, kan vi bara anta att inställningarna fungerar på samma sätt. Det är emellertid värt att nämna att Mac-klienten har ett helt annat utseende än sin WIndows motsvarighet, och det är i allmänhet mycket renare att titta på.

Val av Windows-klient UDP eller TCP

Som på Windows kan användare välja antingen OpenVPN UDP eller TCP. Användare kan dock inte ändra chifferet till Camelia eller ändra styrkan i AES-krypteringen, som var fallet på Windows.

Vi testade klienten för läckor och fann att den led av ingen. IPv6-anslutningar inaktiveras automatiskt i den här klienten, vilket säkerställer att VPN-anslutningen fungerar felfritt via IPv4.

Andra viktiga funktioner inkluderar Killswitch som måste kopplas på i "expert" -läge. Den här klienten har emellertid inte port-vidarebefordran, multihop, kaskad eller stealth-läge, som är fallet i Windows. Således är denna Mac-klient en mycket mer standard VPN-klient med de grundläggande nödvändigheterna för att skydda din integritet.

Den goda nyheten är att Mac-användare fortfarande kan aktivera annonsblockering och andra filter, liksom NeuroRouting-funktionen från medlemmens område - och det kommer fortfarande att fungera som annonserat.

iOS

Perfekt sekretess har tyvärr ingen anpassad iOS VPN-app. För att kunna använda denna VN på en iPad eller iPhone måste du ladda ner .ovpn-konfigurationsfiler för att ansluta med tredje part OpenVPN connect-klient.

Detta är en liten nackdel, men företaget ger ett genomgång för att sätta upp det på detta sätt. Och Connect-klienten är utmärkt, vilket innebär att du kommer att kunna använda detta VPN utan för mycket besvär. Det är dock värt att notera att OpenVPN-anslutning för iOS är en grundklient som inte erbjuder någon av de avancerade funktionerna som finns på Windows.

Android

Vi laddade ner Android VPN-klienten och gav den en snabb testkörning för att kontrollera vilka funktioner som finns tillgängliga. Vi tyckte att den här klienten var den trevligaste att titta på.

Serverlista

Men det saknar helt avancerade funktioner. Klienten låter dig ansluta och koppla bort och det är allt. Inget killswitch är tillgängligt och du kan inte använda någon av de avancerade funktionerna du får med Windows.

Kundsupport

Med tanke på kostnaden för denna VPN är det rättvist att säga att support är ett område där det saknas hårt. Inget livechatsupport finns tillgängligt, vilket innebär att du måste använda de vanliga frågorna eller biljettsystemet för att ställa frågor. Vi tyckte att guiderna och de vanliga frågorna var användbara, och de besvarar definitivt de flesta viktiga frågor som folk sannolikt ställer.

Att skicka en biljett med en begäran är inte svårt, och du får ett automatiskt svar för att informera dig om att frågan har mottagits. Från den tiden är det ett väntande spel. Men vi fann att företaget skulle svara extremt snabbt och de gav de svar vi krävde.

Vi föredrar att se detta VPN lägga till en livechattfunktion till dess medlemsområde. Men så länge du känner dig igenom ett VPN och inte har något emot att kommunicera via e-postbiljettsystemen, bör detta inte orsaka dig för mycket sorg.

Slutgiltiga tankar

Perfect Privacy är en VPN som kan betraktas som ganska genomsnittlig på alla plattformar utom Windows. Som Windows VPN kommer det till sin egen, vilket ger ett stort antal funktioner som inte är tillgängliga för många leverantörer på marknaden. Nollloggarpolitiken är en vinnare, och baserat i Schweiz sätter det säkert utom räckhåll för invasiva regeringar som USA och Storbritannien..

Även om denna VPN inte är lika premium när det gäller känsla och ser ut som många andra VPN på marknaden, kan den verkligen få jobbet gjort. Och så länge du inte har något emot bristen på en mördare - Android-klienten är okej.

Det faktum att denna VPN låter dig använda ditt konto på ett obegränsat antal enheter är bra. VPN påminner dock om att det endast är för en enskild användares användning. VPN har dock inga loggar och övervakar inte samtidiga anslutningar - vilket innebär att det måste lita på människors ärlighet för rättvist bruk.

På grund av kostnaden för detta VPN är vi lite imponerade av denna VPN totalt sett. Om du letar efter en Windows VPN med specialfunktioner är denna VPN värd att överväga. Och om NeuroRouting-funktionen tilltalar dig är denna VPN värd en testkörning.

Men erfarenheten när du använder denna VPN på allt annat än Windows är ganska genomsnittlig och det är svårt att betrakta det som bra valuta för pengarna. Kanske om detta VPN var billigare skulle det kunna rekommenderas mer än Windows.

Å andra sidan ger denna VPN en 7-dagars återbetalningsgaranti - så du har ingen anledning att inte testa den om någon av dess unika VPN-funktioner intresserar dig. Definitivt värt en testkörning om du letar efter en Windows VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me