PrivatPackets.io recension

PrivatePackets.io


 • Prissättning

  Från $ 3.00
  / månad

ProPrivacy.com Göra
7,1 av 10

Sammanfattning

Som vi kommer att se i denna granskning av PrivatePackets.io är detta inte en vanlig VPN-tjänst där du ansluter till internet via en VPN-server som drivs och hanteras av en VPN-leverantör. PrivatPackets.io gör det istället mycket enkelt att konfigurera din egen privata VPN på en Virtual Private Server (VPS) som drivs av molnleverantören DigitalOcean.

Funktioner

Installationen PrivatePackets.io använder Linux Ubuntu som operativsystem, och förmodligen stöder OpenVPN, L2TP / IPsec, SSL och SSTP-protokoll. Inställningsinstruktioner är emellertid endast tillgängliga för L2TP / IPsec, och inga ledtrådar finns om hur man konfigurerar SSL eller SSTP.

Du kan välja mellan en av sju platser (New York, Amsterdam, San Francisco, Singapore, London, Frankfurt och Toronto) för att din "droplet" ska baseras. Tänk på att när den här platsen har valts är den fast - du har hyrt den VPS. Till skillnad från med en vanlig VPN-tjänst kan du inte bara hoppa mellan olika servrar.

Det är därför viktigt att välja din VPS-serverplats noggrant. Eftersom det är din server finns det inga begränsningar för antalet samtidiga enheter du kan ansluta, vilket gör detta till ett utmärkt säkerhetsalternativ för en stor familj, ett litet företag eller en utökad grupp vänner.

Hastigheter och prestanda

Hastighetstester utfördes på en 50Mbps / 3Mbps UK bredbandsanslutning.

PrivatePackets.io-hastigheter

Graferna visar högsta, lägsta och genomsnittliga hastigheter för varje server och plats. Se vår förklaring till full hastighetstest för mer information.

Vid betydligt mindre än hälften av nedladdningshastigheten för att inte använda någon VPN är dessa resultat uppriktigt besvikande.

Observera att precis som med att rulla ditt eget VPN, inkluderar denna installation inte DNS-upplösning, så DNS-förfrågningar lösas av din standardleverantör (vanligtvis din ISP). Om du byter till Google DNS (8.8.8.8) använder du en Google DNS-server som ligger nära den plats som angav ditt VPN: s IP-adress, eller du kan välja din DNS-serverplats med OpenNIC. Du måste också själv fixa eventuella problem med IPR-läckage. Som förväntat hade jag inga problem med att komma åt BBC iPlayer när jag var ansluten till VPN

Prissättning och planer

1 månad

$ 3.00
per månad

Prissättningen finns i två delar:

 • En engångsinstallationsavgift till PrivatePackets.io på $ 3
 • VPS-hyra från DigitalOcean (notera att DigitalOcean refererar till en VPS som en ”droplet”). Om du redan hyr en DigitalOcean Droplet kan du använda det eller hyra kostar 5 $ per månad.

Nya kunder från PrivatePackets.io har en hänvisningskod för $ 10 (2 månader) gratis kredit med DigitalOcean, vilket definitivt är ett fynd.

Observera att på grund av de mycket låga kostnaderna som debiteras av PrivatePackets.io återbetalas inte $ 3-avgiften.

Enkel användning

VPN VS VPS

En VPS är mer eller mindre exakt hur det låter som - du hyr några av resurserna på en fysisk server som drivs av ett VPS-företag (i detta fall DigitalOcean). Detta ger en stängd miljö som fungerar som om det var en komplett fysisk fjärrserver. Du kan installera vilket operativsystem som helst på en VPS (så länge leverantören tillåter det) och behandla VPS som din personliga fjärrserver.

Jag har tittat på hur du rullar ditt eget VPN på en VPS tidigare, och att använda PrivatePackets.io ger de flesta av samma fördelar och nackdelar med detta jämfört med att använda en vanlig VPN.

Fördelar med en virtuell privat server

 • Du hanterar din egen VPN-server, så behöver inte lita på några tredje parter (även om den fysiska servern drivs och underhålls av DigitalOcean).
 • VPN fungerar som en proxyserver, så är perfekt för åtkomst till geobegränsade tjänster så länge VPS finns i det land du vill ha åtkomst till tjänster från
 • VPS tillhandahåller en privat IP-adress. Detta gör det till ett bra alternativ mot censur (och fungerar bra mot IP-block på platser som Kina, även om det inte kommer att försvara sig mot andra censuråtgärder som djup paket snifning)
 • All trafik mellan din dator och VPS går igenom en krypterad VPN-tunnel. Så länge VPS är beläget utanför en motståndares inflytandeområde (till exempel om någon i Iran vill undvika regeringscensur och därmed inrätta en VPS-server baserad i Europa) kommer den att ge en hög sekretessnivå
 • VPN på VPS skyddar också mot hackare när de använder offentliga WiFi-hotspots
 • Du är den enda användaren, så serverns bandbredd är teoretiskt 100 procent din egen, även om bandbreddbegränsningar och belastningen som upplevs av DigitalOcean-datacenter kan påverka detta (som de verkar för DigitalOceans servrar med tanke på våra snabbresultat!).

Nackdelar med en VPS

 • Eftersom VPS tillhandahåller en statisk IP-adress som tillhör dig, kan en global motståndare (som NSA eller polisstyrkor med internationell räckvidd) enkelt spåra internetaktivitet tillbaka till dig (dvs. de kan begära DigitalOcean överlämna all information den samlar in )
 • Inte lämpligt för piratkopiering - copyrightinnehavare kommer att skicka DMCA-meddelanden (och liknande) till DigitalOcean. Till skillnad från VPN-leverantörer som ofta inte håller loggar och använder delade IP: er för att skydda kunder från dessa, kommer DigitalOcean nästan alla att ha en mycket djupt syn på piratkopiering och kommer troligen att stänga ditt konto (och möjligen vidarebefordra dina uppgifter till upphovsrättsinnehavaren)
 • DNS-upplösning är beroende av din internetleverantör eller en tredje part (t.ex. Google DNS eller OpenNIC).

Den stora skillnaden att rulla ditt eget VPN är naturligtvis att PrivatePackets.io gör allt hårt arbete för dig. Det här är inget att sniffa på, eftersom det är väldigt tekniskt utmanande att installera ditt eget VPN på en VPS.

Hemsida

Webbplatsen PrivatePackets.io är en relativt enkel affär, men den ser smart ut och förklarar det mesta av det du behöver veta på ett sätt riktat till avslappnade användare, snarare än tekniker (för bättre eller sämre). En FAQ finns som svarar på många frågor, eller så kan du skicka support via e-post. Svarstiden är dock ganska långsam (nästa dag), och mina frågor om den kryptering som använts ignorerades helt enkelt.

PrivatPackets.io recension

Om du stöter på problem med din VPN-installation kan du antingen skicka e-poststöd eller bygga om din VPN-server från en ny bild med en länk skickad i din e-postmeddelande..

Processen

Registrerar dig

Det första steget är att registrera dig för ett DigitalOcean-konto via en remisslänk. När du är klar kommer du att bli ombedd att bekräfta din e-postadress, som leder dig till betalningssidan för DigitalOcean, där du antingen måste ange dina kreditkortsuppgifter (utan kostnad) eller göra en $ 5-betalning via PayPal innan ditt konto aktiveras.

Bara för att återupprepa det är absolut inte anonymt att använda DigialOceans serverutrymme!

Av någon anledning var DigitalOcean inte nöjd med min registreringsinformation och krävde att jag skickade fotografiskt bevis på ID innan jag godkände mitt konto (10 timmar senare!). Det är onödigt att säga att detta inte imponerade mig. När den aktiverats kommer du att få ett e-postmeddelande med VPS: s inloggningsuppgifter osv.

Du kan sedan be PrivatePackets.io att konfigurera din VPN-server. Portalsidan ber om din tillåtelse att få åtkomst till din VPS, vilken serverplats du vill ställa in VPS på, och dina kreditkortsuppgifter för dess avgift på $ 3.

Jag valde en London-server för denna recension för att ge den bästa indikationen på prestanda för mina UK-baserade hastighetstester (se senare)

Du kommer då att få ett e-postmeddelande som innehåller dina VPN-inloggningsuppgifter (i ren text) och en länk till nedladdningsbara förkonfigurerade OpenVPN-konfigurationsfiler (.ovpn) för din server.

Använda PrivatePackets.io VPN

Även om den privata webbplatsen Packets.io säger att SSL och SSTP stöds, ges inga instruktioner för detta (även efter att jag mailat support om problemet). Instruktioner finns på webbplatsen för att konfigurera L2TP / IPsec, men du lämnar ganska mycket på egen hand när det gäller att konfigurera OpenVPN med hjälp av de medföljande .ovpn-filerna.

Sådan OpenVPN-dokumentation som finns är jargongtung och lämnade mig förvirrad över vilken fil jag ska använda (och jag har konfigurerat OpenVPN hundratals gånger!). I Windows, genom att använda den generiska OpenVPN-klienten med öppna källor, packar du helt enkelt upp .ovpn-filerna i OpenVPN: s "config" -mapp (instruktioner finns tillgängliga här.)

Efter lite test och fel upptäckte jag att konfigureringen "Remote Access L3" är den vi vill ha. Så här är vi anslutna till min VPN-server värd på en London-baserad DigitalOcean VPS.

Andra plattformar

Detaljerade L2TP / IPsec-installationsguider för anslutning till din VPN finns för Windows, Mac OSX, iOS, Android och generisk Linux. Det är också möjligt att ansluta via SoftEther VPN-klienten, och i teorin kan alla enheter som stöder L2TP / IPsec konfigureras på liknande sätt.

Som noterats ovan tillhandahålls emellertid inget stöd SSL- eller SSTP-konfigurationer alls, och stöd för OpenVPN är nästan obefintligt (förutom att leverera råa .ovpn-filer).

Säkerhet och integritet

Det första att betona är att även om en VPN på VPS-installation är ganska bra för säkerheten (eftersom anslutningen mellan dina enheter och VPS / VPN-servern är säkert krypterad), är den inte bra för integriteten.

PrivatePackets.io håller inga register över någon av dina aktiviteter (och du kan återkalla dess åtkomst till din VPS när installationen är klar), men du hyr VPS från DigitalOcean, som inte har någon motivation att skydda din integritet. Detta betyder också att den här installationen inte är lämplig för nedladdning av P2P.

PrivatePackets.io är baserat i Storbritannien, men detta är till stor del irrelevant eftersom det är DigitalOcean som hanterar din server, och DigitalOcean har sitt huvudkontor i USA (känd för NSA-övervakning).

All trafik in och ut på din VPN-server kommer att krypteras, så DigitalOcean kan inte veta vad du får till på internet (så inga användarloggar), men det kommer att spela in alla möjliga metadata (anslutningsloggar).

Betalning till Digital Ocean sker med kreditkort eller PayPal, och betalning till PrivatePactets.io sker endast via kreditkort. Detta är knappast anonymt, men eftersom integritet inte är ändamålet med den här installationen anser jag det inte vara ett stort problem.

På den tekniska säkerhetsfronten använder OpenVPN 128-bitars AES-kryptering men är annars ingenting att bli väldigt upphetsad över. Även om det skulle vara möjligt att höja AES-kryptering till 256-bitars genom att redigera .ovpn-konfigurationsfilen.

Det finns inga detaljer om L2TP / IPsec-krypteringen, förutom att den använder en fördelad nyckel (jag frågade support för mer information, men fick inget svar).

Observera också mina kommentarer senare om bristen på DNS-upplösning eller WebRTC-skydd. Det skulle vara orättvist att kritisera PrivatePackets.io om dessa frågor eftersom de påverkar alla som driver sitt eget VPN, men du bör vara medveten om dem.

Slutgiltiga tankar

I första hand är detta ... om du vill vara värd för din egen VPN på en hyrd VPS så finns det inget lättare sätt att göra det. För en engångsavgift på bara $ 3. PrivatePackets.io kommer att göra stort sett allt för dig - du behöver inte röra dig med SSH-klienter och arkiga Linux Terminal-kommandon! Det är ganska mycket bara plug-and-play.

Är detta en bättre lösning för att använda en ”vanlig” VPN-tjänst? Det beror på vad dina prioriteringar är ... Det är ett av de bästa sätten att få tillgång till strömningstjänster med mindre block som BBC iPlayer (men inte Netflix). Det är också bra för dig som vill ha obegränsade samtidiga anslutningar, eller som vill ha full kontroll över sitt eget VPN-nätverk. Vad det inte är bra för, är integritet eller för dem som behöver geo-spoof olika platser, men allt detta ligger i att driva ditt eget VPN.

Om du vill driva ditt eget VPN, erbjuder PrivatePackets.io en verkligt utmärkt service. Den enda riktiga nedladdningen är att binda till serverutrymme som tillhandahålls av DigitalOcean, vilket jag tyckte mycket långsamt. Om PrivatePackets.io kan utöka sin tjänst till att inkludera andra (snabbare) VPS-leverantörer, kommer den att ha en mycket unik och övertygande produkt på händerna.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me