PrivatVPN-granskning

VI har ÄNDRAT HUR VI KONTROLLERAR ÖVERSIKT!
Vi har nyligen uppdaterat vår poängprocess för alla recensioner på ProPrivacy.com. Detaljer om våra nya poängkriterier hittar du här

PrivateVPN

 • Prissättning

  Från $ 1.89
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac OS

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Awards är nu erkända som världens ledande evenemang för givande prestationer inom VPN-branschen. Vid årets exklusiva evenemang i Las Vegas tilldelades PrivateVPN en andra plats i Bästa VPN för kundservice tilldela. Detta är ett bevis på deras fantastiska livechatttjänst och kunniga personal! Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om detta exceptionella VPN.

ProPrivacy.com Göra
9,8 av 10

Sammanfattning

PrivateVPN är en etablerad VPN baserad i Sverige. Det är en säker tjänst med en anpassad klient som kan användas på upp till sex enheter samtidigt. Det är en VPN-tjänst utan loggar som har 100+ servrar i 56 länder runt om i världen. Det är en enorm mängd servrar som den ökar regelbundet.

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  50,41 Mbps
 • Jurisdiktion
  Sverige
 • Samtidiga anslutningar
  6
 • Länder
  60

Video granskning

I vår praktiska granskning av PrivateVPN-videor tittar vi på några av deras för- och nackdelar.

PrivateVPN Review | ProPrivacy

PrivateVPN Review | ProPrivacy

PrivateVPN Review | ProPrivacy

Funktioner

torrenta
Val av hamn
Hamnspedition
Samtidiga anslutningar 6
Totalt servrar 100
Länder 60
Router Support
Bare metal eller virtuella servrar En kombination

PrivateVPN har alla avancerade sekretess- och säkerhetsfunktioner som du sannolikt kommer att behöva. Oavsett om du vill att ett VPN ska avblockera utländskt innehåll, eller för att stoppa din internetleverantör och regeringen snuddar på dina surfvanor - PrivateVPN har du täckt:

servrar

PrivateVPN driver servrar i 56 länder. Dessa platser inkluderar fem städer i USA (inklusive väst- och östkusten), Storbritannien, över hela Europa (inklusive Nederländerna och Schweiz). Plus: Brasilien, Australien, Kanada, Sydkorea, Japan, Singapore och Ryssland. De enda platserna som inte verkligen får en inblick är Afrika, Mellanöstern och Kina. Som sådan, om dessa platser är av särskilt intresse för dig, måste du leta någon annanstans.

Trots antalet länder som omfattas är det totala antalet tillgängliga servrar märkbart lågt jämfört med andra leverantörer. Detta beror dock på att PrivateVPN är ett yngre företag som har mycket färre kunder än konkurrenterna. I verkligheten är PrivateVPN en populär tjänst som aktivt utökar antalet servrar det har när det växer. Av detta skäl är det inte ett problem.

Samtidiga anslutningar

Prenumeranter kan ansluta upp till sex enheter till PrivateVPN på en gång. Detta är verkligen enastående och mycket få VPN på marknaden erbjuder mer. Med detta i åtanke kan PrivateVPN betraktas som en mycket användbar VPN för stora familjer som har VPN-krav på ett antal telefoner, surfplattor och bärbara datorer, både hemma och när du använder allmän WiFi.

torrenta

Torring på PrivateVPN är inte bara tillåtet utan är en glädje tack vare snabba anslutningshastigheter. Tjänsten ger också starka krypteringsalternativ för att hålla din strömning säker och privat.

Avblockerar PrivateVPN Netflix och andra strömningstjänster?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN är i elitklubben för VPN-leverantörer som fortfarande blockerar ett imponerande antal streamingtjänster över hela världen. I själva verket kan det ge åtkomst till nästan alla strömningstjänster!

Detta är en fantastisk VPN för Netflix-prenumeranter eftersom det kommer att blockera Netflix-innehåll från hela världen. Det gör det också möjligt för användare att titta på BBC iPlayer utomlands. Detta beror på att PrivateVPN ger tillgång till gratis dynamiska dedikerade IP-adresser varje gång användare ansluter med standardprotokollet (OpenVPN TUN + UDP + 1194) på ​​följande platser: Sverige, Norge, Tyskland - Frankfurt 1, Nederländerna 1, Ukraina , Schweiz, Storbritannien - London 2, Frankrike - Paris, USA - Buffalo och USA - Los Angeles. Med PrivateVPN kan du också spärra YouTube-videor som är begränsade i din region.

Det här är fantastiskt och innebär att PrivateVPN är en av de få VPN som ger dig tillgång till nästan alla online-streamingtjänster! Det här är ganska förbluffande eftersom de flesta VPN: n tar ut extra för dedikerade IP: er som fungerar med strömmningstjänster.

Hastighet och prestanda

PrivataVPN: s nedladdningshastigheter

Tester utfördes med hjälp av vårt toppmöjlighet för det vetenskapliga hastighetstestsystemet. Nedladdningshastigheter är i genomsnitt 52,59 Mbit / s, vilket är mycket snabbt och jämförs gynnsamt med de bästa av VPN: s på marknaden. Bursthastigheter (Max nedladdningshastigheter) toppar på 139,62 Mbit / s, vilket med tanke på priset på denna VPN är det monströst snabbt. Faktum är att jag inte tror att det är möjligt att få en bättre hastighet och kostnadsförhållande än vad du får med PrivateVPN.

Läcktest

Datagränser
Bandbreddgränser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde) 50,41
IPv6-läcka upptäckt?
WebRTC-läcka upptäckt?
IPv4-läcka upptäckt?

PrivateVPN har klarat alla IP-läckage, DNS-läckor och WebRTC-läcktester med flygande färger, vilket är bra nyheter för deras abonnenter. (Det har inga IPv4- eller IPv6-läckor.)

Pris

24 månader

Spara 83% på tvåårsplan!

83% rabatt

$ 1.89
per månad

3 månader

$ 4,20
per månad

6 månader

$ 5.99
per månad

1 månad

$ 6.95
per månad

En av de bästa sakerna med PrivateVPN är att du får en premium VPN-tjänst till ett budgetpris.

Den här billiga VPN: n saknar inte med att dela upp sin tjänst i olika planer, vilket är uppfriskande. VPN: s prissätts emellertid något billigare för personer som bestämmer sig för längre perioder: belöna kundlojalitet med rabatt.

Prövningar och återbetalningsgaranti

Till skillnad från många leverantörer på marknaden erbjuder PrivateVPN en generös 7-dagars gratis testversion av deras tjänster. Detta talar volymer om förtroendet för företaget i sin produkt och dess förmåga att leverera en förblindande tjänst eftersom VPN-fria försök är svåra att hitta.

PrivateVPN erbjuder också en mycket generös 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Detta är mycket bättre än många VPN på marknaden. Garantin utan tvivel innebär att prenumeranter kan ändra sig om de vill.

PrivateVPN accepterar alla större betalningsmetoder - som du kan förvänta dig av en premium VPN-tjänst. Men något som kan intressera den mer integritetsmedvetna användaren är att den nu också accepterar Bitcoin för betalning. Detta innebär att du kan betala för VPN med extra anonymitet om du vill.

Enkel användning

Android
iOS
Windows
Mac OS
Linux
Windows-telefon

PrivateVPN försöker definitivt göra allt så enkelt som möjligt för sina abonnenter. VPN-programvaran är estetiskt tilltalande och enkel att använda. Dessutom är PrivateVPN fullpakad med alternativ för krypteringsprotokoll och avancerad sekretessfunktioner för att hålla sina abonnenter säkra.

Tillgängliga plattformar

Windows-klienten

Windows VPN-klienten är enkel. Det ger användare möjlighet att växla många protokollalternativ och DNS-läcksskydd är inbyggt. PrivateVPN-klienten innehåller en kill switch som heter "Anslutningsvakt" (som förhindrar internettrafik från att resa utanför VPN-tunneln). Med kill-omkopplaren kan du till och med välja specifik programvara som ska avslutas om VPN-anslutningen skulle tappas.

Totalt sett var klienten utmärkt och säkert lika bra som alla andra som jag någonsin har använt när det gäller användarvänlighet och funktionalitet. Den har till och med en auto-anslutningsfunktion som kommer att ansluta din VPN igen i följd med killswitch om anslutningen.

Mac-klienten

Mac VPN-klienten ser ut som de andra versionerna och implementerar säkert OpenVPN-protokoll med AES / GCM för datakryptering. Tyvärr har inte klienten en killswitch inbyggd. Men en kill switch kan distribueras om du är teknisk kunnig med kommandoradens inbyggda verktyg som kallas pf. Å andra sidan kan du bara ansluta med Tunnelblick (som nu har en killswitch inbyggd) eftersom det skulle minska mycket extra arbete.

Även om det inte finns något aktivt DNS-läckskydd inbyggt registrerades inga DNS-läckor under våra tester. Det här är vad PrivateVPN berättade för mig:

"Vi har eget DNS för varje server som vi har som automatiskt skjuts till din OpenVPN-klient när du ansluter till den. Anledningen till att vi inte publicerar den här informationen är att de endast är DNS-namnservrar i tunneln och inte fungerar som offentliga DNS-namnservrar. Därför finns det två av våra statiska DNS-namnservrar som skjuts tillsammans med serverspecifika DNS-namnservrar: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

Mobilkunderna

PrivateVPN erbjuder en Android VPN (4.0.3 och högre), samt en iOS VPN-app (9.0 och högre). Det är tillgängligt i både Google Play Store och App Store. Det kan också laddas ner som en .apk-fil för Android direkt från PrivateVPN.

Appen är ett nytt tillägg (januari 2017) till PrivateVPN-familjen. Precis som desktop-appen är Android-appen intuitivt utformad och fungerar utmärkt. Även bra nyheter, jag upptäckte inga DNS-läckor när jag använde Android-klienten.

Kundservice

Pengar tillbaka garantilängd 30
Gratis prov Ja - 7 dagar
Pengar tillbaka garanti
24-timmars support
Live chat

PrivateVPN har support dygnet runt, som hanteras via e-postmeddelanden och en livechattfunktion på sin webbplats. Jag försökte livechatfunktionen i helgen och tyckte att den inte var tillgänglig. Men det fick mig att skicka ett meddelande som besvarades i god tid. Jag misstänker därför att chattfunktionen inte är dygnet runt, men de har supportpersonal som arbetar dygnet runt.

För att vara helt säker försökte jag livechatten igen på måndag morgon (under europeisk arbetstid) och fann att den var igång. Representanten var vänlig och gjorde sitt bästa för att svara på alla mina frågor. Sammanfattningsvis misstänker jag att livechatt troligen bara är tillgängligt under europeiska dagsljus. Som sådan, om du bor någon annanstans måste du kommunicera via e-post (vilket inte riktigt är ett problem eftersom de svarar snabbt).

Sekretess och säkerhet

Själv värd / Proxied DNS Ombud
Kill Switch
Fördömnad (stealth)
IPv4 läckeskydd
IPv6 läckageskydd
WebRTC läcksskydd

PrivateVPN är baserat i Sverige. Eftersom Sverige har lagar om datalagring är detta långt ifrån idealiskt. Efter en diskussion om detta med PrivateVPN förklarade de emellertid direkt för mig att skälet till att det förblir baserat i Sverige är att det har full tillgång till sitt centrala datacenter där de äger all hårdvara och till och med kontrollerar routern. Av den anledningen kan PrivateVPN vara mer säker än de flesta på sin anspråk på ingen loggar.

Loggningspolicy

Även om Sverige inte är den mest perfekta platsen för ett VPN-företag att baseras. Den goda nyheten är att det här är en VPN-logg utan loggar, de har inga loggar överhuvudtaget. Som sådan kan PrivateVPN faktiskt inte ge något om sina prenumeranter till myndigheterna om det uppmanas att följa en utredning (med hjälp av en order). I själva verket har detta inträffat tidigare och det var tvunget att säga myndigheterna att det inte hade något.

Jag frågade PrivateVPN direkt om hur det går runt lokala lagar om datalagring och IPRED och det berättade för mig att IPRED endast gäller ISP: er och att det inte är bundet att hålla några loggar. Företaget var också tillräckligt ärliga för att erkänna för mig att de har kommit under tryck ”vi får klagomål” berättade dess representant för mig, men eftersom det inte har någon sådan information om våra kunder kan det inte hjälpa till med några utredningar.

Dessutom informerade PrivateVPN mig om att det har en 100% -protokoll för att tillhandahålla integritet för sina kunder. Jag ställde följande fråga: Har någon någonsin haft problem med piratkopiering - eller något annat - med din tjänst? Och det gav mig det avgörande svaret: "Nej, aldrig".

Alla saker som beaktas verkar det som om prenumeranter verkligen är säkra med hjälp av PrivateVPN. Dess noll loggpolicy är vattentätt, och dess integritetspolicy, som inkluderar att aldrig dela data med tredje parter, är mycket lovvärt. Således ger vi PrivateVPN tummen upp för integritet.

Också positivt: VPN berättade för mig att om något någonsin skulle hända för att äventyra deras verksamhet i Sverige - skulle det flytta ut ur landet.

Krypteringsprotokoll

IKEv2
OpenVPN
Andra protokoll IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

På den tekniska fronten är den kryptering som används av PrivateVPN för OpenVPN-anslutningar fantastiskt med en AES-256-kodning, en RSA-2048-handskakning och HMAC SHA256-dataautomat. 2048-bitars DHE-nycklar ger perfekt sekretess framåt.

Dessutom finns ett antal andra krypteringsprotokoll tillgängliga nativt i PrivateVPN-klienten. PPTP är bland dem, men eftersom den inte längre är stark nog för att skydda användarnas integritet rekommenderar vi starkt mot det. Istället uppmuntrar vi dig att välja en av de andra (helst OpenVPN). Tillgängliga protokoll är OpenVPN (UDP och TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy och SOCKS5.

PrivateVPN hanterar DNS-förfrågningar via sina egna servrar, och dess kunder erbjuder IPv6 Leak Protection och DNS Leak Protection, vilket gör det till ett allround-bra alternativ för integritet och säkerhet.

Säkerhetsfunktioner

PrivateVPN-programvaran är väl utformad och har en dödbrytare för att klippa av Internet om VPN-anslutningen skulle gå förlorad. Detta är en användbar funktion som gör det möjligt för abonnenterna att garantera att de oavsiktligt läcker sin webbtrafik till sin Internet-leverantör. Dessutom kan användare specificera programvara som ska inkluderas i kill switch-funktionen. Killswitch är WFP-baserad och har två säkerhetslager: kill switch och applikation kill. Detta ger kunderna valet att använda applikationsdöd endast om de föredrar det. Det är en beprövad mördare som vi kan garantera.

Dessutom stöds vidarebefordran också av PrivateVPN. Även om du måste kontrollera serverlistan eller kommunicera direkt med dem för att ta reda på vilken server eller servrar som har de funktioner som krävs för att konfigurera en viss enhet.

Stealth-servrar är en bonusfunktion för alla som lever i en restriktiv regim och måste dölja all trafik som kan koppla ett VPN tillbaka till dem.

Slutligen erbjuder tjänsten också DNS ​​i form av en proxy, vilket är praktiskt när det gäller att avblockera innehåll. Men i verkligheten kommer de dynamiska IP: erna förmodligen att ha täckt där.

För alla som vill använda sig av den extra integritet som delas av IP: er väljer du protokollet OpenVPN - TUN + TCP + 443 i krypteringsinställningarna. Möjligheten att växla mellan dedikerad dynamisk IPS (OpenVPN TUN + UDP + 1194) och delade IP är en enastående del av tjänsten.

kryptering

Andra sekretessfunktioner

HQN-servrar

Nätverksservrar av hög kvalitet är tillgängliga i PrivateVPN-nätverket. PrivateVPN säger att det syftar till "att köpa internetkapacitet direkt från IP-transitleverantören". Dessa tier-1-servrar tillåter att PrivateVPN inte har några mellanhänder i sitt nätverk, vilket det säger gör att det kan leverera bättre anslutningshastigheter. Kontrollera avsnittet om anslutningshastigheter i granskningen för hastighetstestresultat.

Fjärrkontroll

För riktiga teknofober är en fjärrinstallationsfunktion tillgänglig. När det implementeras kommer det att tillåta en PrivateVPN-kundtjänsttekniker att fjärran ta över en abonnentsmaskin för att hjälpa dem att konfigurera VPN. Detta borde inte vara nödvändigt, eftersom VPN är väldigt lätt att installera. Men funktionen är ett utmärkt tillägg som säkert kan betraktas som en försäljningsplats som skiljer den från sina konkurrenter. Funktionen är också tillgänglig för allmänt underhåll och hanteras med TeamViewer-fjärrsupportprogramvara. PrivateVPN tillhandahåller till och med en guide för att få fjärrkontroll inställd i sitt resursområde.

Slutgiltiga tankar

PrivateVPN är en tjänst som har funnits i bara några år. Under den tiden har det etablerat en tjänst i världsklass. Prenumeranter får tillgång till ett nivå 1-nätverk av servrar som är utmärkt belägna runt om i världen. Anslutningshastigheter fungerar bra på alla servrar, med bara en liten minskning av prestanda när du är ansluten. Detta gör VPN perfekt för streaming och andra datakrävande uppgifter.

Integriteten med VPN är stor och nollloggarpolicyn talar för sig själv. Kryptering är också stark och möjligheten att växla mellan UDP och TCP i klienten är fantastisk. Tillgänglighet för HTTP Proxy, SOCKS5 och vidarebefordran av portar är också en stor fördel. Plus fri tillgång till dynamiska dedikerade IP: er. Slutligen är funktionerna för automatisk återanslutning och killswitch ett trevligt tillskott, som kommer att ge integritet även om VPN försvinner en stund.

Med servrar lokaliserade över hela världen är mitt övergripande intryck av PrivateVPN att det är en utmärkt VPN-tjänst som är väl värt pengarna den frågar (särskilt om du registrerar dig för ett år). Tack vare sin sju dagar långa prövning och 30-dagars återbetalningsgaranti kan alla testa det riskfritt för att se till att det passar deras behov. En imponerande VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me