ProxySH-granskning

ProxySH

 • Prissättning

  Från $ 3.33
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Windows

  • Mac OS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Göra
8,8 av 10

Sammanfattning

Proxy.sh är en kompetent VPN-tjänst som du kan använda för att komma åt webbplatser i ett stort antal länder. Eller så kan du välja en rabatterad version med begränsad serveråtkomst. Denna VPN-tjänst drivs av ett ideellt företag baserat på Seychellerna. Personalen i VPN-företaget är spridd över hela världen, vilket ger tjänsten dygnet runt.

Snabbstatistik

 • Länder
  57
 • Samtidiga anslutningar
  3
 • Jurisdiktion
  Seychellerna
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  0 Mbps

Funktioner

torrenta
Totalt servrar 300
Länder 57
Samtidiga anslutningar 3
Router Support
Routrar stöds DD-WRT, Tomato, SH VPN, AsusWRT
Bare metal eller virtuella servrar Kombination

Funktionerna i företagets paket är:

 • Återbetalning möjligt
 • Ersättning av tre samtidiga anslutningar
 • OpenVPN-, L2TP- och PPTP-protokoll
 • Anpassad app för OpenVPN
 • Inga loggar
 • Anonyma betalningsalternativ
 • Inga dataflödesgränser
 • P2P tillåtet
 • Flerspråkig webbplats och app
 • Fungerar på Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android och Linux
 • Kan installeras på routrar och set-top boxar
 • Kan ansluta till Tor

Servicevillkoren på webbplatsen Proxy.sh förbjuder specifikt nedladdning av upphovsrättsskyddat material utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. Detta förbud utesluter effektivt möjligheten att använda VPN för identitetsskydd vid fildelning med BitTorrent-protokollet. Knowledge Base innehåller dock artiklar som har tips om hur du använder VPN med uTorrent, Vuze och BitTorrent. Det finns inget uttryckligt uttalande på webbplatsens huvudsidor som anger om fildelning är tillåten eller inte.

Prenumeranter på Solid- och Pro-paketen får tillgång till tjänstens hela nätverk av servrar i 57 länder. Basic-paketet ger dig servrar i USA och Nederländerna, och Basic-paketet får dig servrar i USA, Storbritannien, Nederländerna, Frankrike och Tyskland.

Besök Proxy.sh »

Hastigheter och prestanda

Sidan VPN Speed ​​Testing Done Right har en fullständig förklaring av vårt nya vetenskapliga hastighetstestsystem.

DNS-sökningstider kan dra ner laddningshastigheterna på en webbsida. Det beror på att varje webbadress som du skriver i din webbläsare måste översättas till en internetadress av en DNS-server innan din dator kan hämta sidan.

ProxySH-hastigheter

Proxy.sh presterade mycket bra på detta jämfört med tre av de största aktörerna i branschen: ExpressVPN, Buffered och IPVanish. I datauppsättningen ovan konkurrerar Proxy.sh med ExpressVPN för att vara den snabbaste, och det vinner ofta.

En titt på diagrammet över den tid som varje VPN-tjänst tar för att upprätta en anslutning visar emellertid att Proxy.sh har haft några problem i den här avdelningen.

ProxySH-uppladdningshastigheter

De senaste uppgifterna som visas i diagrammet indikerar att företaget kan ha strykt ut sina problem med anslutningsanläggningen, eftersom det i studiens sista datum kom in endast något långsammare än IPVanish och snabbare än ExpressVPN och Buffered.

Jag anslöt till Proxy.sh United Kingdom Hub. Jag upptäckte den verkliga platsen för servern med IPLocation.net. Denna webbplats visar resultat från fem olika platsdatabaser. Alla dessa rapporter lokaliserade servern i London.

Läcktest

Datagränser
WebRTC-läcka upptäckt?
Bandbreddgränser
IPv4-läcka upptäckt?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde) N / A

Testsajterna ipleak.net och doileak.com rapporterade om den upptäckta IP-adressen för min anslutning och de DNS-servrar som systemet fick åtkomst till. IPLeak såg min plats som i London, men noterade samtal till 60 DNS-serveradresser, alla i Belgien. DoILeak lokaliserade mig också i London men konstaterade att de DNS-servrar som min dator hade åtkomst till var alla i Nederländerna. Detta är en vanlig situation med IPLeak-rapportering av DNS-servrar i Belgien, med DoILeak som upptäcker DNS-servrar i Nederländerna. Inget av dessa tester rapporterade emellertid om min verkliga plats, som var i Dominikanska republiken.

Min internetleverantör använder inte IPv6-adresser och därför kunde jag inte testa för IPv6-läckor.

Prissättning och planer

1 månad

$ 3.33
per månad

Det huvudsakliga paketet som erbjuds av Proxy.sh ger dig tillgång till ett nätverk som har hastigheter på upp till 1 Gbps. Du kan också betala för det dyrare Pro-paketet som har vissa noder som körs med 50 Gbps. Om du inte behöver tillgång till alla de 57 serverländer som erbjuds av Solid-paketet, kan du få en billigare version av tjänsten som bara innehåller några få platser. Baspaketet ger dig tillgång till servrar i USA, Storbritannien, Nederländerna, Frankrike och Tyskland. Ett ännu billigare alternativ är Quick-paketet, som bara har tillgång till servrar i två länder - USA och Nederländerna.

ProxySH-prissättning

Varje paket har vissa alternativ för prenumerationsperiod. Pro-paketet kan tas ut på en månatlig prenumeration för en årlig plan. Med Solid- och Basic-paketen får du valet om att registrera dig varje månad, årlig eller tvåårig basis. Quick-paketet är endast tillgängligt under en 72-timmarsperiod (tre dagar).

Om du tar ut Solid-paketet kan du betala extra för snabbare anslutningar på vissa rutter och också få möjlighet att skicka förbindelsen genom två servrar, det här kallas "dubbelhopp" - det döljer ytterligare användarens verkliga plats. Dessa alternativ ingår i Pro-paketet.

Proxy.sh accepterar många betalningstyper, av vilka några ger dig anonymitet. Du kan också välja att köpa "polletter" som är poäng som kan gåva, handlas eller användas. När det gäller tokens ger du inte någon personlig information när du skapar ett VPN-konto. Proxy.sh behåller ingen information om tokenköpare, så det finns inget i filen om dessa kunder. Denna anonymitet förlorar dig dock rätten till kundsupport. Denna VPN accepterar många olika kryptokurser, inklusive Bitcoin, Litecoin, Ether och Dogecoin.

Sekretess och säkerhet

Fördömnad (stealth)
Kill Switch
WebRTC läcksskydd
IPv4 läckeskydd
Själv värd / Proxied DNS Ja

Proxy.sh har lagt mycket arbete på att göra sina procedurer kompatibla med sekretess. Företaget kallade in expertis från Electronic Frontier Foundation och Harvards Berkman Center för att förbättra sin integritetspolicy.

Företagets integritetspolicy handlar mer om data som samlas in på besökare på webbplatsen än informationen som finns kvar på användarnas anslutningar. Företaget uppger att det hänger sina användarposter på en identifierare som bildas av användarens e-postkonto och betalningstyp. Detta betyder att de som skapar "brännare" webmail-konton eller de som betalar med tokens är inte spårbara. Företaget lagrar inte sina loggar med hänvisning till kundens IP-adress. Det här är mycket goda nyheter. Om du spelar smart, betalar med en anonym betalningstyp och använder ett ospårbart e-postkonto, kan du i teorin aldrig spåra.

Det är synd att företaget inte tillåter fildelning. Med tanke på att företaget uppger att det inte spårar användaraktiviteter är det svårt att ta reda på hur det skulle veta när kunder laddar ner filer med BitTorrent-systemet. Det verkar troligt att de inte gör det och att bestämmelsen bara är där för att täcka ryggen juridiskt.

Dödsbrytaren skyddar din identitet eftersom den blockerar internet på din enhet om VPN inte fungerar. Det låter som en besvär, men faktiskt kommer det bara att påverka din internetåtkomst under några minuter åt gången. Denna funktion är särskilt nödvändig om din internetanslutning tappas och sedan kommer tillbaka snabbt. Den här tjänsten kan vara tillräckligt för att koppla bort VPN. Men alla appar som kommunicerade på internet kommer att fortsätta med sitt arbete. Om VPN inte är på plats skickas dessa överföringar ut med din riktiga internetadress och inte den falska adressen som tilldelats dig av VPN. Så dödar omkopplaren upp alla dessa meddelanden tills de kan skickas ner den återupprättade tunneln till VPN-servern. Så även om du kan klippa ut Safejumper-appen och använda OpenVPN-gränssnittet är det inte bra att göra det.

Krypteringsprotokoll

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andra protokoll ECC, orm

Tjänsten Proxy.sh har många säkerhetsalternativ, inklusive PPTP- och L2TP VPN-protokoll, som kan ställas in på en dator eller mobil enhet manuellt. Det bästa krypteringsalternativet som företaget erbjuder är OpenVPN. Detta är den bästa VPN-kryptering på marknaden och vårt rekommenderade protokoll på ProPrivacy.com.

Proxy.sh har en egen app, kallad Safejumper. Detta kräver dock installation av standard OpenVPN-gränssnittet, som produceras av organisationen som hanterar OpenVPN-standarden. Du kan bara komma åt VPN via detta gränssnitt och inte bry dig om Safejumper-appen. Genom att kringgå Safejumper förnekar du dock tillgång till en viktig extra säkerhetsåtgärd som Proxy.sh inbyggde i sin anpassade app - en kill switch.

Krypteringen som används i Proxy.sh OpenVPN-implementeringen är mycket stark. OpenVPN-standarden erbjuder många alternativ för kryptering och Proxy.sh valde det bästa. AES beställdes av den amerikanska regeringen, som behövde hitta en metod för att skydda känslig kommunikation. Vissa människor är misstänksamma mot AES eftersom de antar att spökar för hemliga tjänster skulle ha beställt att en bakdörr skulle byggas in i metoden. Om du har dessa tvivel, bör du använda L2TP-tjänsten istället. Detta VPN-protokoll är endast tillgängligt för manuell installation. Det andra systemet som Proxy.sh erbjuder är PPTP. Detta är en gammal VPN-metod som inte längre anses vara säker.

Enkel användning

Windows
Mac OS
iOS
Android
Linux

Startsidan för webbplatsen Proxy.sh är slående men kort. Du får inte mycket information från den här sidan eftersom det är butikens front i tjänsten. Webbplatsen Proxy.sh har inte en enhetlig layout. Hemsidan har en kort meny, som inte är fixerad i fönstret, så du tappar den när du bläddrar ner på sidan. Det finns länkar till mycket fler sidor som du kan komma åt genom att klicka på huvudmenyns Mer-objekt.

Medan huvudmenyn kanske är lite för kort är den extra menyn förmodligen lite för detaljerad. Sidorna hur det fungerar, priser och om oss håller toppmenyn alltid synlig. Dessa sidor har också en mycket stor sidfot. I alla sidfötter får du möjlighet att ändra webbplatsens språk. Språkändringen utnyttjar Google translate - så det är förmodligen inte bra.

Menyalternativet för Client Area kan endast nås av dem som har prenumererat på tjänsten. Men anläggningarna i klientområdet kan nås från menyn Mer eller från sidens sidfot - allt utom för "Mitt konto" sida. En av faciliteterna i klientområdet som vem som helst kan komma åt är företagets blogg. Denna nyhetsfunktion uppdateras sporadiskt med förklaringar om serviceavbrott och utvidgningar.

Stöd

24-timmars support
Live chat
Pengar tillbaka garanti

En av klientområdesidorna som alla kan komma åt via sidfoten eller menyn Mer är webbplatsens kunskapsbas..

Knowledgebase integrerar ett FAQ-avsnitt som har korta svar på ett antal vanliga problem. Det finns också längre artiklar med detaljerade instruktioner om hur du ställer in VPN och får dina applikationer att använda den på rätt sätt.

Kontakformuläret är enkelt och det är den enda kanal du behöver för att få support. Helpdesk är inte så snabb att svara och du kanske måste vänta en dag innan du får svar.

Processen

Registrerar dig

När du är redo att registrera dig för tjänsten, gå till Prissidan och klicka på "Välj paket" -knappen under planen som tilltalar dig. Detta får dig till kassan. På den första skärmen i kassan måste du välja en faktureringscykel.

Du får en sammanfattning av ditt val. Om orderöversikten ser OK ut, tryck på utcheckningsknappen för att köpa paketet. Du måste först ställa in ett konto eller komma åt ditt befintliga konto. Därefter måste du välja din betalningstyp. När du trycker på Fullständig orderprocess måste du ange dina betalningsuppgifter. Bekräftelse av din beställning kommer via e-post. När ditt konto är aktivt kan du gå till nedladdningssidan för att få tillgång till appens installationsprogram.

Proxy.sh Windows VPN-klient

Du får alternativ att ladda ner ett OpenVPN-gränssnitt eller appen Proxy.sh, som kallas Safejumper. Välj Safejumper som diskuterats ovan. Installationsprogrammet skapar en genväg till appen på skrivbordet.

Du måste logga in på systemet första gången du öppnar appen. Inloggningsuppgifterna för VPN är desamma som för klientområdet på webbplatsen Proxy.sh. Din e-postadress är ditt användarnamn och lösenordet är det du nominerade när du skapade ditt konto.

Se till att "Kom ihåg mig" rutan är markerad så att du inte behöver ange dessa uppgifter igen. Appen är liten och har bara några få informationsfält. För att ändra ett värde i ett av dessa fält måste du klicka på det. Om du klickar på serverns platsfält kommer du till en baksida där de flesta inställningar på huvudskärmen kan justeras. Det enda huvudfönstret som inte kan ändras här är krypteringssystemet. Om du klickar på det kommer du till skärmen Inställningar.

På huvudskärmen för justeringar ser du en världskarta med den aktuella serverplatsen markerad på den. Den första väljlistan på den här skärmen ger dig möjlighet att välja vilken port på servern dina anslutningar ska gå till, och vilket transportprotokoll som ska användas - TCP eller UDP.

Det är bättre att välja en UDP-port för den här inställningen. Den andra funktionen som du behöver ställa in på den här skärmen är serverplatsen. När du väljer en ny plats i serverlistan kommer markören på kartan att ändras för att visa var i världen den platsen är. Klicka på den färgade cirkellogotypen för att komma tillbaka till appens huvudskärm. Klicka på knappen Inställningar för att se fler alternativ. Bland alternativen på den här skärmen är kill-omkopplaren, som förhindrar appar på din dator från att ansluta till internet utan att VPN är på plats. Ett annat alternativ på den här skärmen är möjligheten att välja en sessionskrypteringsstandard.

Märkligt nog kan du inte välja vilken typ av kryptering som ska användas för data i din VPN-anslutning, bara för kontrollkanalen, som upprätthåller anslutningen. Även om det finns några intressanta alternativ i denna lista, som Tor, är du bättre på att lämna den här inställningen som "RSA 4096-bit."

Klicka på Safejumper-logotypen för att komma tillbaka till huvudskärmen. Du behöver bara trycka på Connect-knappen för att få VPN aktivt. Se statusmeddelanden högst upp i appen för att se när VPN är anslutet. Anslut-knappen ersätts av en Avbryt-knapp, vilket är vad du behöver trycka på för att bryta VPN-anslutningen.

Hoppknappen i appen är ett unikt verktyg för Safejumper och är appens signaturfunktion. Detta kommer att ansluta dig till en slumpmässigt vald server. Det är dock osannolikt att du någonsin skulle dra nytta av den här funktionen. De flesta behöver ett VPN för att tyckas vara på en specifik plats, och med Jump-alternativet förlorar du kontrollen över var VPN kommer att ansluta till.

Om du klickar på "X" i appens övre högra hörn stängs inte programmet av. Istället går det över till minimerat läge. Titta på systemfältet för Safejumper-ikonen. Du kanske måste klicka på uppåtpilen för att hitta den. Om du dubbelklickar på ikonen öppnar du appen igen. Om du bara klickar på ikonen en gång får du den minimerade menyn.

Den första menyn du ser ger åtkomst till VPN via dess standardinställningar. Du kan också öppna appens inställningsskärm härifrån. Om du svävar över "Koppla till," får du en lång lista över serverplatser. Appen visar bara varje plats som en "nav." Men i minimiläge-menyn kan du gå ner ett steg längre för att välja en enskild server. När du klickar på en av dessa servrar startar anslutningen. En kontrollsymbol visas bredvid den aktiva servern när en anslutning har upprättats.

Streamingtjänster

Jag testade funktionerna för Proxy.sh-tjänsten för att se om jag ansluter till Storbritanniens server skulle få mig till brittiska videostreamningstjänster. VPN kunde inte komma förbi Netflix och BBCs proxydetekteringssystem. Men jag kunde se videor levererade från webbplatserna för Channel 4 och ITV.

Jag testade Proxy.sh-prestanda med amerikanska videostreamningstjänster genom att ansluta till Illinois Hub. Netflix USA såg VPN och det gjorde ABC-webbplatsen, så jag kunde inte titta på videor från de två webbplatserna. Jag hade dock bättre tur på NBC och CBS webbplatser. Båda dessa webbplatser trodde att jag var i USA och upptäckte inte VPN.

Ta en titt på våra guider nedan för att avblockera ovanstående streamingtjänster

 • Bästa VPN för BBC iPlayer 2018
 • VPN som fungerar med Netflix
 • Bästa VPN för Hulu

Andra plattformar

PPTP- och L2TP-tjänsterna kan konfigureras på nästan alla operativsystem. PPTP är dock inte tillgängligt i macOS eller iOS utöver version 10, eftersom operativsupport inte är tillgängligt i dessa system.

--ProxySh OS--

Safejumper-appen är tillgänglig för Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android och Linux. Bilden ovan visar att du också kan använda OpenVPN GUI på Windows och Linux. Det finns också en app för Mac, som heter Tunnelblick, som är ett generiskt OpenVPN-gränssnitt. Företaget nämner inte det, men du kan också komma åt OpenVPN på iOS-enheter med en app som heter OpenVPN Connect. Android-användare kan ladda ner OpenVPN för Android av Arne Schwabe från Google Play.

OpenVPN, PPTP och L2TP kan också installeras på blinkade routrar.

Slutgiltiga tankar

Proxy.sh har utmärkta sekretessfunktioner och företaget som driver tjänsten verkar mer engagerat i internetfrihet än sin egen vinst, eftersom det är en ideell organisation.

Proxy.sh-tjänsten är väl genomtänkt. Den har alla funktioner du behöver från ett VPN. Priset för huvudpaketet, Solid-planen, är rimligt prissatt med tanke på funktionernas funktioner.

Besök Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me