SecureVPN-granskning

SecureVPN

 • Prissättning

  Från $ 7.99
  / månad

ProPrivacy.com Göra
6,5 av 10

Sammanfattning

Vår SecureVPN-granskning avslöjade en ny leverantör med stora avsikter men några massiva brister när det gäller Windows-appen och kryptering. Vi förväntar oss att SecureVPN kommer att förbättras med tiden, men för tillfället är det en dyr VPN som inte levererar. Okej på Android, men måste undvikas på Windows!

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  29 Mbps
 • Jurisdiktion
  USA
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • Länder
  5

Funktioner

SecureVPN har inte många servrar att välja mellan ännu. Alternativen är begränsade till USA, Nederländerna, Luxemburg, Ryssland eller Singapore. Detta betyder tyvärr att du inte kan låtsas vara på platser som Australien, Storbritannien, Sydamerika och de flesta andra. Med tanke på priset är detta dåligt. Företaget är registrerat i USA under texansk laglig jurisdiktion, men har konstigt en del anknytning till "Californi (a)", vilket framgår av Servicevillkoren och integritetspolicyn, som du verkligen bör ta en titt på. Att vara från USA är långt ifrån idealiskt på grund av teckningsoptioner och gagorder.

Det är inte omedelbart klart om SecureVPN har dedikerade eller delade IP: er, torrtorrning är tillåtet trots vad som skrivs nedan för juridiska ändamål. Som sagt, loggningsproblem kvarstår i en utsträckning - vilket vi kommer att diskutera vidare nedan. Klicka på länken för att besöka SecureVPN. Mer information om torrenting finns i vår bästa guide för VPN för torrentwebbplatser.

Besök SecureVPN »

Hastigheter och prestanda

Jag stötte på några komplikationer när jag försökte köra hastighetstest med testmy.net. För det första var hastigheterna otillräckliga för att köra ett test. Faktum är att det enda framgångsrika testet jag körde visade hastighet i Kilobytes, medan resten kraschade sidan på grund av timing. I själva verket betyder detta att SecureVPN: s hastighet inte räcker för att bläddra mer än de enklaste webbsidorna.

Mer besvärande var fortfarande detta: Jag försökte köra hastighetstest på alla fem tillgängliga servrar (USA, NL, LX, SA, RU) bara för att ta reda på VPN-utgångsnoden hittades alltid i Texas, så den enda fungerande VPN-servern finns i USA. Det betyder att alla som tror att de är anslutna någon annanstans kan vara i en oförskämd överraskning. Jag hoppas att denna allvarliga fråga behandlas så snart som möjligt.

Som sagt, det konstaterades lyckligtvis inga DNS-läckor - vilket är bra. I ljuset av ovanstående är det dock alltid god praxis att genomföra periodiska tester och se till att allt är i funktionsdugligt skick som det borde vara. Du kan använda ipleak.net för att kontrollera DNS-läckor och WebRTC Bug, medan test-ipv6.com letar efter IPv6-läckor. Det finns också doileak.net, som kombinerar bitar och bitar av de andra två testen för ökad sinnesfrid.

Pris och planer

SecureVPN erbjuder två prisnivåer som en del av en freemium-modell. Gratisplanen tillåter inte användning av P2P och har en 1 GB dataöverföring per månad. Det tillåter också bara att en enhet kan anslutas till VPN-tjänsten vid en viss tidpunkt. Om du väljer Premium-kontot direkt - eller efter en provperiod - har du inga P2P-begränsningar, obegränsad datatillgång och upp till fem enhetsanslutningar. detta betyder att du kan täcka alla dina enheter eller dela med familjen för $ 7,99 per månad eller $ 49,99 för ett års åtagande.

SäkerVPN-prissättning

Prissättningen är verkligen inte den mest ekonomiska, men den är i linje med de flesta VPN: er av högre slut (med den definitionen beroende på dina individuella preferenser).

Sekretess och säkerhet

"Vi kan samla in och avslöja personlig information, inklusive dina användningsuppgifter, till myndigheter eller myndigheter, inklusive brottsbekämpande myndigheter, på deras begäran eller i enlighet med en domstolsbeslut, stämning eller annan rättslig process, om det finns en god tro på att sådan insamling eller avslöjande krävs enligt lag."

Citatet ovan, i kombination med det faktum att SecureVPN loggar dina interna och externa IP-adresser, gör att torrenting verkar som en oöverträffning med denna VPN. SecureVPN säger att det bara skulle avslöja information enligt ett domstolsdirektiv, vilket är oroande eftersom det finns i USA. Tyvärr förbättrar inte krypteringssviten förtroendet. Standarden för både mobila och stationära appar är 3DES-EDE3-CBC 192 bit. Det går inte att märka den föråldrade DES-krypteringen som en sårbarhet. När man skarvade med Diffie-Hellman-tangenter är det lite bättre, och minskade därefter med 192-bitars nycklar och lämnade en lägsta gemensam nämnaresmak i säkerhetsgommen. I grund och botten är detta VPN inte särskilt säkert. Återigen, för de pengar du betalar - detta är en misslyckande.

Enkel användning

SecureVPN: s webbplatser är en minimalistisk affär, med länkar till kundområdet, support och servicefördelar tydligt angivna i topppanelen på hemsidan. Precis nedan finns det en länk till "komma igång" eller "ladda ner SecureVPN Windows Client."

Den nedre delen av hemsidan har ytterligare länkar till PP och TOS, samt FAQ-avsnittet och sociala medier. SecureVPNs webbplats har också en blogg som innehåller nyheter om säkerhets- och integritetsbranschen samt serviceuppdateringar och VPN-tips, som en del av en väl avrundad webbplats.

SecureVPN-stöd

Stöd är begränsat till biljettbaserade frågor för tillfället. Dessutom kan svar ta upp till flera dagar, vilket inte är bra. Svaren jag fick var dock artiga och informativa.

Registrera dig till SecureVPN

För att registrera dig för SecureVPN krävs ditt namn, en fungerande e-postadress och kreditkortsinformation. Därefter laddar du ner appen som är relevant för dig och följer sedan installationsinstruktionerna. Hela processen tog ungefär tio minuter.

SecureVPN Windows VPN-klient

I linje med andra servicaspekter är Secure VPN Windows-klienten inte så expansiv. Du kan välja vilken server du vill ansluta till från listrutan som visas nedan. Klicka på Connect / Disconnect-knappen för att länka till en server.

Att ansluta till en viss server verkade inte skapa några problem. Det finns inga ytterligare användbara (och ofta industristandard) funktioner som en dödsbrytare om du ansluter till ett anslutning eller ett auto-startalternativ för att ansluta till SecureVPN i det ögonblick du slår på datorn. Som sagt, SecureVPN-klienten är ok, även om den definitivt skulle dra nytta av en del uppdateringar, eftersom vi utforskar nästa i avsnittet Prestanda nedan. Återigen är detta en ganska smal kund med tanke på vad du betalar.

SecureVPN: Andra plattformar

SecureVPN har dedikerade appar för Mac OSX, iOS, surfplattor och Android OS, förutom Windows-plattformen som vi täckte tidigare.

SecureVPN för Android

SecureVPN Android-klienten skiljer sig inte mycket från skrivbordsversionen. Konstigt verkade det ansluta till rätt servrar, till skillnad från Windows-versionen. Jag är fortfarande osäker på vad problemet var med Windows-klienten. Förhoppningsvis kommer det att tas upp snart.

Slutgiltiga tankar

SecureVPN undviker krusiduller som finns i många andra leverantörer, men det verkar till synes på bekostnad av den robusta kryptering som du kan förvänta dig av en topp-of-the-range VPN-leverantör. På samma sätt kan det minimalistiska tilltalet bara vara saken för vissa användares kriterier för inköpsmodeller, eller för dem som vill ha bortblockering. Denna VPN fungerade inte bra på Windows, men på Android var det okej. Men varför betala så mycket för något så dåligt?

Besök SecureVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me