SlickVPN Review

SlickVPN

 • Prissättning

  Från $ 4.00
  / månad

ProPrivacy.com Göra
8,5 av 10

Sammanfattning

SlickVPN erbjuder ett fantastiskt allroundpaket, med massor av serverplatser, en kraftfull klient och hög säkerhet.

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  15 Mbps
 • Jurisdiktion
  USA
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • Länder
  46

Funktioner

SlickVPN erbjuder VPN-servrar i 142 städer i 46 länder över hela världen. De driver en komplex affärsstruktur med flera offshore holdingbolag, dotterbolag holdingbolag och operativa företag. För marknadsföringsändamål är de baserade i USA, men deras operativa enhet är baserad på ön Nevis, som är en del av en oberoende federation av öar i Västindien. Det är värt att notera att all personlig information som du tillhandahåller SlickVPN, dock behandlas av system i USA och omfattas av dess lagar.

Som SlickVPN-kund tillåter du upp till fem samtidiga anslutningar till VPN från upp till två olika IP-adresser åt gången. Det betyder att du kan ansluta till, till exempel, din hemdator och surfplatta samt på din mobiltelefons datanätverk samtidigt om du behöver.

Hastigheter och prestanda

SlickVPN: s servrar presterade bra i våra tester. Vi hade enstaka problem att ansluta till en eller två servrar och märkte att klienten blir trög och inte svarar när den upplever ett fel. Generellt sett inträffade dock anslutningar snabbt och utan händelser, och vi åtnjöt höga genomsnittshastigheter utan mycket hastighetsförlust: de amerikanska servrarna som vi testade var särskilt bra, med konsekvent höga hastigheter och nästan inget avbrott jämfört med vår grundläggande testanslutning.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Graferna visar högsta, lägsta och genomsnittliga hastigheter för varje server och plats. Se vår förklaring till full hastighetstest för mer information.

DNS- och IP-kontroller var bra, och som nämnts ovan gör klienten ett bra jobb med att varna dig om du kanske är känslig för en läcka och pekar dig i rätt riktning för att fixa det. Det är också trevligt att se inbyggt WebRTC-skydd också.

Prissättning och planer

SlickVPN erbjuder ett enda VPN-paket med möjlighet att betala i steg om en, tre, sex eller tolv månader, till allt bättre värde per månad. Att betala på årsbasis fungerar billigast till cirka $ 4 per månad, medan att betala varje månad sätter det upp till $ 10: dessa priser är på den lägre sidan av vad VPN-leverantörer ofta tar ut och representerar ganska bra valuta för pengarna.

Betalning kan göras både av BitCoin såväl som via PayPal eller kreditkort, med SlickVPN som respektfullt begär något mer än en e-postadress och lösenord för den förstnämnda. Att använda ett kreditkort kräver helt enkelt överlämnande av kortet: typ, nummer, utgångsdatum, verifieringsnummer - inget namn eller faktureringsadress behövs. SlickVPN erbjuder möjligheten att begära en återbetalning inom 30 dagar efter köp.

Säkerhet och integritet

SlickVPN erbjuder 256-bitars OpenVPN-anslutningar som standard med hjälp av AES-kodaren, vilket är mycket säkert; 128-bitars IPSec- och PPTP-anslutningar är också tillgängliga, men SlickVPN rekommenderar med rätta att användare håller sig med OpenVPN om möjligt. Hash-autentisering hanteras av SHA-1 och handskakning av 2048-bitars RSA; detta är en utmärkt säkerhetsnivå.

En nylig uppdatering inkluderar Hydra, en "multi-hop" gateway via servrar i Washington, DC - eller andra portalområden - som sedan dirigerar din anslutning till en annan portal från vilken den kontinuerligt kan tränas innan du ansluter till internet, vilket ytterligare döljer din IP-adress . Den här funktionen krypterar ytterligare din anslutning till punkten att göra den nära okrackbar (även om den är en tillräckligt kraftfull regeringsmotståndare, kan mycket väl kunna göra det).

Den exakta rättsliga situationen för SlickVPN: s tjänster är oklar på grund av uppdelningen av verksamheten i olika dotterbolag, offshore och operativa företag. En betydande del av deras verksamhet verkar dock vara föremål för amerikansk lagstiftning och jurisdiktion. För att undanröja eventuella problem som användare kan ha om den resulterande potentialen för amerikansk regeringsstörning, använder SlickVPN både en strikt logglös policy och - imponerande - upprätthåller en Warrant Canary-sida. Uppdateras var 14: e dag och PGP undertecknas, vilket gör det möjligt för företaget att kommunicera en varning om regeringsstörningar till sina användare även i händelse av att få en federal gagorder. Det är inte bara lugnande att se dem behålla den här funktionen, det är också bra att veta att de tar frågan så på allvar.

Det finns inga begränsningar för peer-to-peer-trafik eller fildelning på någon av deras servrar, även om du som många VPN-leverantörer inte kommer att kunna skicka e-post med SMTP medan du är ansluten.

Hemsidan

SlickVPNs webbplats ser bra ut och är lätt att navigera. Massor av användbar information finns inom några få klick; Vi var särskilt nöjda med att se en framstående länk som förklarar vilka protokoll, cifrar och nyckelstyrkor som används av VPN, samt en sida som visar alla VPN-serverplatser. Användarvillkor och sekretesspolicy är alla tillgängliga och korrekta, och det finns en sida som förklarar villkor för återbetalning också.

slickvpn_homepage_600

Du hittar också en blogg med nyheter om tjänsten, giveaways och tävlingar och enstaka funktion om du använder ett VPN för att förbättra din säkerhet. Vårt enda mindre grepp är att navigeringsfältet där bloggen, såväl som andra viktiga sidor som kontakt- och kontolänkar, är lätt att missa och försvinner så snart användaren rullar ner på sidan.

Stöd

SlickVPN erbjuder support dygnet runt, även om vi blev besvikna över att detta endast är biljettbaserat och är endast tillgängligt via kontoområdet när du loggat in. När du skickat en biljett behöver du dock inte vänta för länge för ett svar. Vi tyckte att supportagenter var artiga, hjälpsamma och kunniga och vi kände aldrig att det var en börda att ställa frågor till dem. Det skulle vara ännu bättre om denna servicenivå skulle kunna utökas till en livechattfacilitet och göras tillgänglig för intresserade besökare att ställa avslappnade frågor innan de har registrerat sig.

slickvpn_support_600

När det gäller webbresurser erbjuder SlickVPN några bra installationsguider, men det finns inte mycket annat som referensmaterial för kunder med frågor eller frågor.

programvara

Registrerar dig

Att få ett konto med SlickVPN är enkelt. När du har valt en prisplan och betalningsmetod ombeds du att ange en e-postadress för kontot som ska registreras och ett lösenord för att logga in - och förutsatt att du betalar med BitCoin eller PayPal, så är det.

När du har registrerat dig kommer SkickVPN att skicka ett välkomstmeddelande med inloggningsinformationen du använder för deras VPN-tjänst, samt länkar som hjälper dig komma igång genom att ladda ner klienten, titta på lektioner eller skicka feedback om tjänsten . Det är värt att notera att lösenordet du har skickat inte är doldt på något sätt, så du kanske vill ändra det efter att du registrerat.

Windows VPN-klienten

SlickVPN tillhandahåller en kraftfull, funktionsrik klient för Windows baserat kring OpenVPN. Att ansluta till VPN är enkelt och alternativen är enkla att hitta och förklaras väl av en webbstudie. En intressant fråga är att servrar måste läggas till i en "grupp" -profil innan du kan ansluta till dem. Detta har fördelen med att påskynda servervalsprocessen om du till exempel inte bryr dig om vilken geografisk plats du ansluter till men bara vill ha de snabbaste servrarna, eller om du inte bryr dig om var i det kontinentala USA du slutar så länge du kan titta på amerikanska Netflix. I kombination med autogruppfunktionen och balanseringsfunktionen som du hittar i inställningar kan du också välja antingen den närmaste eller minst laddade servern att ansluta till i något land utan extra ansträngning. Nackdelen är att det lägger till ett extra lager av komplikationer om användaren vill ansluta till en specifik server på en specifik plats. Sammantaget gillar vi dock funktionen.

slickvpn_client_connected

En snabb bläddring i preferenserna visar ett antal användbara funktioner. Det finns möjlighet att starta klienten och, om du vill, VPN-anslutningen också med Windows. Förutom DNS- och IP-läckskyddsalternativ på fliken Inställningar för nätverk, kommer klienten att visa en varning om en användares Windows-inställning kan orsaka DNS-läckor, komplett med några grundläggande instruktioner för hur man löser problemet: det här är bra , men det skulle vara ännu bättre om det inbyggda DNS-läckskyddet var tillräckligt kraftfullt för att göra det onödigt.

Här kan du också välja om du vill ansluta via TCP eller UDP, samt välja ditt portnummer. Detta är användbart för att få VPN att arbeta i olika nätverksinställningar - till exempel på en offentlig WiFi-hotspot. Det finns också möjlighet att öka säkerheten och anonymiteten genom ett annat hack genom att automatiskt ändra din IP-adress vid ett tidsintervall. Slutligen kan riktigt avancerade användare också specificera anpassade OpenVPN-parametrar, vilket är en trevlig funktion att se - särskilt i samband med anslutningsloggen som visas på huvudfliken. Om vi ​​hade ett grepp, kan det vara så att klienten kan vara långsam att svara på användarnas input vid vissa tidpunkter, men totalt sett tyckte vi att det var en bra programvara som gör anslutningen till SlickVPN enkel och smärtfri.

Andra plattformar

SlickVPN tillhandahåller en skräddarsydd klient för Windows och Mac OSX. Utöver detta finns det installationsguider för flera stora plattformar inklusive iOS, Android, Ubuntu och Tomato / DD-WRT-routrar. Det finns också guider för att manuellt ställa in VPN på Windows och OSX om du är så benägen. Guiderna är generöst illustrerade och enkla att följa, och det är alltid trevligt att se en mängd olika protokoll också.

Slutgiltiga tankar

SlickVPN är en funktionsrik VPN-tjänst med mycket att erbjuda. Förutom massor av servrar över hela världen, en bra klient och bra hastigheter, har det de extra fördelarna med att erbjuda en hög nivå av användaranonymitet och säkerhet - vi är särskilt glada över att se dem behålla den Warrant Canary-sidan. Med låga priser och en 30-dagars återbetalningspolicy är kanske SlickVPN den VPN-tjänst du har letat efter. Klicka på länken nedan för att besöka dem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me