SmartDNSProxy granskning

SmartDNSProxy

 • Prissättning

  Från $ 2.08
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Windows

  • Mac OS

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

Smart DNS Proxy är en tjänst som nu inkluderar en VPN-tjänst inom prenumerationskostnaden. Detta innebär att tjänsten är lämplig för både att blockera enorma mängder innehåll, men också för att få integritet och säkerhet när du är på offentlig WiFi. Tjänsten är tillgänglig för alla populära plattformar, med appar tillgängliga för Windows, Mac, iOS och Android.

ProPrivacy.com Göra
5,5 av 10

Sammanfattning

Smart DNS Proxy är en av de bästa SmartDNS-tjänsterna som vi har testat och är helt fantastisk för streaming! Var medveten om att det som en SmartDNS-tjänst inte ger någon säkerhet som en VPN (du kan läsa om skillnaden mellan de två typerna av tjänster här). Därför måste du prenumerera på VPN-tjänsten för att få säkerhet och integritet.

Snabbstatistik

 • Jurisdiktion
  Seychellerna
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  17 Mbps
 • Länder
  37

Obs! Vi har nyligen lanserat en hel webbplats om SmartDNS. Kontrollera det för mer detaljerad information om SmartDNS-tjänster.

Prissättning och planer

Smart DNS Proxy, på samma sätt som 90% av VPN- och SmartDNS-leverantörerna där ute, har en fastställd plan med rabatter som ökar beroende på hur länge du registrerar dig. Den 24-månadersplanen som bara är $ 2,08 / månad är ett extremt billigt alternativ som konkurrerar med några av de billigaste VPN: erna på marknaden. Detta är verkligen ett bra pris för en kombinationstjänst SmartDNS och VPN.

SmartDNSProxy_Pricing

Smart DNS Proxy tillhandahåller också en fantastisk 14-dagars gratis testversion som inte kräver att du anger någon känslig / betalningsinformation. Årsabonnemang har också en 30-dagars återbetalningsgaranti, så att du kan testa tjänsten riskfri. Det enda man måste vara försiktig med är att när en årlig prenumeration löper ut kommer den att ändras till en återkommande månadsplan.

Funktioner

Smart DNS Proxy är ett varumärke från Global Stealth Inc som är baserat på Seychellerna för att skydda sina kunder. Global Stealth Inc är en del av Cakinberk Telekom som tidigare drev BoxPN och äger också GetFlix - vilket innebär att de har gott om erfarenhet av att driva VPN- och DNS-nätverk.

Smart DNS Proxy ger dig blockering av många populära webbplatser, inklusive Facebook, Twitter, Vevo och YouTube. Vid sidan av detta ger de tillgång till 133 video- och musikströmningstjänster i 32 länder - inklusive naturligtvis Netflix, Hulu och BBC iPlayer.

För att kunna uppnå all denna stora upplåsning har de 400 servrar runt om i världen med 4 DNS-IP: er som är lastbalanserare. Servrarna hjälper också till med redundans och att upprätthålla tillförlitligheten för hastigheter och tillgänglighet av tjänsten

Du kan använda SmartDNS med valfritt antal enheter, så länge du har samma IP-adress (ansluten till samma nätverk) men om du vill använda den på flera platser samtidigt måste du köpa ett annat konto.

Till skillnad från SmartDNS-tjänsten är VPN-tjänsten inte låst till din IP-adress, vilket innebär att du kan använda den för att ansluta på offentlig WiFi eller någon annanstans du väljer. VPN kan användas på upp till 5 enheter samtidigt, och torrenting är tillåtet för dem som vill ladda ner via P2P.

Besök Smart DNS Proxy »

Säkerhet och integritet

Smart DNS-tjänsten tillhandahåller ingen kryptering, så du måste använda hela VPN för att få integritet från din ISP och de webbplatser du besöker.

Både integritetspolicyn och användarvillkoren är väl utformade och ger stor tydlighet om företagets verksamhet. I det belyser företaget tydligt den information de samlar in och varför. En sak som är värd att tänka på är att företaget samlar in din IP-adress när du går med för att låsa Smart DNS-tjänsten till denna bostad.

För att kunna spåra dig måste den alltid kontrollera din IP-adress när du ansluter. Dessa anslutningsloggar kan tillåta myndigheterna att införa en tidskorrelationsattack på tjänsten, vilket skulle förstöra din integritet. Även om detta är en extremt riktad attack som endast skulle genomföras av myndigheterna under utredningen av ett brott, beroende på din hotmodell kan det vara tillräckligt för att få dig från tjänsten.

Det är också intressant att dess advokatbyrå är baserad i Kanada och det är där eventuella tvister kommer att lösas. Detta innebär att trots att det är registrerat på Seychellerna på papper, är det faktiskt slut på Kanada. Återigen kan detta göra att vissa människor stänger av tjänsten på grund av Kanadas invasiva lagar för övervakning.

kryptering

Smart DNS Proxys VPN-tjänst ger tillgång till ett antal olika krypteringsprotokoll; PPTP, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 och OpenVPN. Både Mac och iOS ger tillgång till IKEv2 och L2TP / IPSec nativt, vilket innebär att du måste använda en tredje parts klient för att ansluta via OpenVPN.

Både Windows och Android ger tillgång till OpenVPN-kryptering från de anpassade klienterna och användare kan välja mellan UDP och TCP. Användare kan också välja att byta till TCP via port 443 för att dölja VPN-användning som vanlig HTTPS-trafik.

Dessa krypteringsalternativ är starka och tillgängligheten av .ovpn-filer innebär att vem som helst kan ansluta till sina servrar med OpenVPN om de vill. OpenVPN implementeras med standardinställningar, vilket innebär att det passar för integritets- och säkerhetsändamål men inte är lika säkert som andra VPN på marknaden. Dessa inställningar är:

Datakanal: Blowfish-128 med HMAC SHA1-hash-autorisation
Kontrollkanal: Blowfish-128 med RSA-2048 handskakning och HMAC SHA1 hash autorisation. Inget perfekt sekretess framåt.

Hemsidan

Smart DNS Proxy-webbplatsen är riktigt bra designad - inte bara är den lätt att navigera utan det är också lätt att hitta mycket användbar information om tjänsten. De håller också sina sociala nätverk uppdaterade med användbar information om tjänsten samt streaming och TV-serierelaterade nyheter.

SmartDNSProxy_HomePage

Ett bloggsnitt låter dig läsa artiklar som samlats in från hela webben och användbara guider låter dig ställa in Smart DNS- eller VPN-tjänsten på ett nummer för enheter.

Stöd

Smart DNS Proxy har två typer av support: livechatt och biljett / e-post.

Livechatten är mycket snabb att svara och mycket hjälpsam, men de är mindre kunniga om företagets tekniska aspekter och är främst där för allmänna frågor. Biljettstödet fylls i detta gap genom att ha ett flerlags supportsystem och är lika användbart och stödjande.

SmartDNSProxy_Support

Processen

Registrerar dig

För att registrera dig till Smart DNS Proxy krävs ditt fulla namn, e-postadress och ett lösenord. För den 14-dagars kostnadsfria provperioden behöver du inte ange någon betalningsinformation men därefter måste du göra det. Bitcoin accepteras inte så du måste betala antingen via Paypal eller med ett debet- eller kreditkort.

Windows VPN-klienten

Till skillnad från vissa andra SmartDNS-leverantörer har inte Smart DNS Proxy sin egen DNS-spoofing-klient. Det här är bra eftersom det betyder att din dator inte blir igensatt med onödig programvara, men dåligt eftersom om din IP-förändring (vars frekvens beror på din internetleverantör) måste du besöka deras webbplats. För att lösa det senare problemet har de en webbsida kan du bokmärka som kommer att uppdatera din IP automatiskt.

En fantastisk funktion i Smart DNS Proxy, som vi inte har sett någon annanstans, är att när du ansluter till din valda server kan du titta på strömningstjänster utan att behöva ändra några inställningar. Som nämnts har de ett antal servrar runt om i världen för att ge dig de bästa hastigheterna.

SmartDNSProxy_Setup

När det gäller VPN-tjänsten är en anpassad Windows-klient tillgänglig, och trots vad den säger på sin webbplats finns den inte i beta längre.

Klienten tillåter användare att enkelt växla mellan krypteringsprotokoll och ansluta till servrar i 37 länder. Dessutom kommer appen med en killswitch för att hindra dig att läcka data till din Internetleverantör om VPN-anslutningen skulle släppas av misstag. DNS-läckskydd ingår som standard och användare kan ansluta via TCP via port 443 för att dölja VPN-användning som HTTPS och för att kringgå ISP-brandväggar som är utformade för att blockera VPN: er.

Andra plattformar

Smart DNS Proxy har appar för macOS, iOS och Android. Android-klienten ger full åtkomst till OpenVPN-kryptering och gör att människor kan byta protokoll och portar. Mac- och iOS-användare måste använda en tredje part OpenVPN-klient (TunnelBlick eller OpenVPN Connect) för att via OpenVPN. De ursprungliga Apple-klienterna erbjuder endast l2TP och IKEv2.

Prestanda (hastighet, DNS och IP-test)

När du använder Smart DNS-funktionen ger tjänsten ingen integritet. Således såg vi vår egen IP-adress när vi testade för läckor med ipleak.net. Vi var dock mycket nöjda med DNS-läckagetestet, eftersom till skillnad från vissa andra leverantörer var det enda resultatet DNS-adressen som vi gav oss av tjänsten.

Eftersom det inte finns någon kryptering på Smart DNS-tjänsten var det ingen överraskning att det nästan inte fanns något hastighetsfall i systemet och detta förblev konsekvent oavsett vilken enhet eller strömningstjänst vi använde.

SmartDNSProxy_PureSpeed SmartDNSProxy_SmartDNS_Speed
Native Speed SmartDNS-hastighet

När det gäller VPN-hastigheter tenderar konsumenterna att klaga på att tjänsten är på långsam sida. Av den anledningen, om du vill ha en VPN som kan ge snabba anslutningshastigheter, skulle vi ofta rekommendera att du letar någon annanstans. Det finns mycket snabbare VPN på marknaden för en liknande kostnad.

Smart DNS för alla enheter

Den stora fördelen med SmartDNS jämfört med ett VPN är att den kan stödja ett större utbud av enheter på grund av att det är varje dag som vanligt används. Smart DNS Proxy utnyttjar detta faktum fullt ut och har därför skapat guider för ett stort antal enheter inklusive routrar, datorer, set-top-lådor, spelkonsoler och till och med smarta TV-apparater.

Vi testade både vår SmartTV och router, som båda var enkla att installera, och som förväntat orsakade det absolut inga problem och vi märkte inte skillnad i internethastighet eller strömningskvalitet.

Slutsats

Sammantaget är Smart DNS Proxy förmodligen det bästa SmartDNS-företaget som vi har testat tack vare dess låga priser, användarvänlighet och bra support. Medan vissa människor kan avskräckas av sin brist på mjukvara / appar när det gäller SmartDNS (särskilt hur de har implementerat det), tycker vi att det här är bra.

Dessutom är tillägget av en fullständig VPN-tjänst som ingår i samma kostnad för ett prenumeration en massiv välsignelse för denna tjänst som gör den perfekt för alla som behöver en VPN för att få integritet och säkerhet på allmän WiFi. Även om företagets möjliga bas i Kanada kan förhindra vissa människor, är verkligheten att denna VPN förmodligen kommer att ge tillräcklig integritet för de flesta.

Men anslutningsloggarna som lagras bredvid IP-adresser kan stänga av vissa personer beroende på deras hotmodell. Sammantaget kan vi rekommendera den här tjänsten till alla som vill ta bort blockering av mycket innehåll från de 37 länder där den har servrar.

Kanske är den enda nackdelen med den här tjänsten de långsamma anslutningshastigheter som rapporteras på VPN. Men om avblockering av innehåll billigt via Smart DNS är din huvudsakliga nödvändighet, och du förmodligen bara använder VPN för att få säkerhet på offentlig WiFi, är denna tjänst väl värt att överväga.

Besök Smart DNS Proxy »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me