TorVPN Review

TorVPN


 • Prissättning

  Från $ 0.67
  / månad

ProPrivacy.com Göra
7 av 10

Sammanfattning

TorVPN är en UK-baserad VPN-tjänst som är billig och har några intressanta funktioner. Webbplatsen gör ett gott intryck och ger köparen förtroende. Tjänsten har dock ett antal tekniska brister. Dessutom inkluderar inte TorVPN en anpassad app, så det finns flera VPN-säkerhetsfunktioner som den inte kan erbjuda. Läs vidare för att upptäcka mer om detta Virtual Private Network (VPN).

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  26,3 Mbps
 • Jurisdiktion
  Storbritannien
 • Samtidiga anslutningar
  20
 • Länder
  8

Funktioner

 • Sju dagar tillbaka-tillbaka-garanti
 • Gratis version (giltig i 7 dagar)
 • 11 servrar i åtta länder (Det finns två servrar vardera i Ungern, Storbritannien och USA.)
 • Tredjeparts OpenVPN-app för Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux och routrar
 • Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) för manuell installation på Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux och routrar
 • Secure Shell (SSH) tunnel för Windows och Linux
 • Inga aktivitetsloggar
 • Ersättning av upp till 20 samtidiga anslutningar
 • Inga dataflödesgränser för vissa betalade planer
 • P2P tillåtet på Premium-konton
 • Flerspråkig webbplats
 • Flerspråkig app

Hastighet och prestanda

Jag genomförde hastighetstester med protokollet inställt på OpenVPN med hjälp av User Datagram Protocol (UDP). I båda fallen utförde jag fem tester med testmy.net i Storbritannien (med en Virgin Media-bostadsinternetstjänst). Jag använde IPLocation.net för att kontrollera platsen för TorVPN-servrarna när jag gick med. Paris-servern var i Roubaix, nära Lille - ganska långt från Paris. London-servern var i Whitstable, Kent, som ligger nära London. Miami-servern var i Miami.

Jag testade London- och Paris-servrarna på en testserver i London. Jag jämförde också hastigheterna på en anslutning till London utan VPN. Miami-servertestet sprang till en testserver i Miami och jämfördes med tester till samma server utan VPN. Den brittiska servern presterade bäst med hastigheter på 37 Mbps. Frankrike var betydligt långsammare i genomsnitt på cirka 20 Mbps.

Utan VPN minskades min 50 Mbps internetanslutning till 32 Mbps på Miami-testservern. Med VPN som gick ner till 12 Mbps. Även om det är en ganska stor droppe, skulle 12 Mbps visserligen tillåta användare att strömma allt annat än högsta kvalitet HD.

Jag utförde läcktest med ipleak.net. Tyvärr upptäckte jag en DNS-läcka som avslöjade min verkliga plats. Min ISP använder inte IPv6-adresser, så jag kunde inte testa för dessa läckor. Inga andra IP-läckor eller WebRTC-läckor upptäcktes, men DNS-läckan innebär att jag måste utesluta detta VPN för integritetsändamål.

Prissättning

1 månad

$ 0.67
per månad

TorVPN tillhandahåller den mest varierade och unika prisstruktur jag någonsin har stött på. En gratis plan är användbar för att få en försmak på tjänsten men är begränsad till bara en server (du väljer). Alternativet Custom VPN gör det möjligt för användare att justera funktionerna i tjänsten för att anpassa tjänsten till dina behov.

De huvudsakliga prenumerationsplanerna kostar £ 1,90 för ett 30-dagars abonnemang som tillåter två samtidiga anslutningar och 50 GB trafik på ett val av två servrar. £ 5,50 för att få 90 dagar med 3 samtidiga anslutningar på alla "grundläggande" servrar - med en nedladdningsgräns på 100 GB.

GoldVPN är giltigt i ett år, det ger fyra samtidiga anslutningar, åtkomst till alla servrar och obegränsad trafik. Det är ett mycket billigt pris för vad du får, och jag är mycket imponerad av prisstrukturen.

Prenumeranter kan betala för tjänsten med PayPal, Bitcoin och kredit- eller betalkort behandlade av PayPal.

Sekretess och säkerhet

TorVPN är en brittisk baserad leverantör som håller anslutningsloggar. Anslutningsloggar i Storbritannien är berörda eftersom de kan användas för att skapa en tidskorrelationsattack. Därför rekommenderar vi inte detta VPN för integritetsändamål eller torrent.

TorVPN har inte sin egen app. Istället måste du ladda ner en OpenVPN-klient från tredje part. PPTP är tillgängligt, men är osäkert och måste konfigureras manuellt, så vi rekommenderar att du håller dig borta från det.

OpenVPN implementeras med en robust AES-256-chiffer. Datatillstånd hanteras med säker HMAC SHA1, och handskakningen är säker RSA-4096. VPN tillhandahåller också Perfect Forward Secrecy via DHE-4096. Den svagaste delen av protokollet är SHA1-autorisationen, men detta anses fortfarande säkert vilket innebär att detta VPN är bra för integritetsändamål.

Även goda nyheter: den tredje parten OpenVPN-appen innehåller nu en killswitch och DNS-läckskydd, så du kommer att vara säker med den här appen för att ansluta.

Slutgiltiga tankar

TorVPN är en otroligt billig VPN. Att vara baserat i Storbritannien och hålla anslutningsloggar reglerar det för integritetsändamål, och jag skulle rekommendera att inte använda det för Torrenting. Men på grund av det faktum att Miami-servern tillät mig att titta på USA: s Netflix - det är ett intressant förslag - särskilt till bara $ 26 per år. Med det sagt säger TorVPN inte blockering av BBC iPlayer.

Gratisservicen är ett bra sätt att testa TorVPN. Men du kommer förmodligen att köra igenom 2GB datatillägg ganska snabbt. Kundsupport med livechatt skulle vara en utmärkt funktion - om den någonsin har deltagit. Och jag tyckte att e-postsvaren på supportbiljetter är långsamma och det tar dagar att lösa. Sammantaget en bra VPN till ett ännu bättre pris, vilket kan vara värt en testkörning beroende på dina personliga behov.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me