TotalVPN-granskning

TotalVPN

 • Prissättning

  Från $ 5.99
  / månad

ProPrivacy.com Göra
4 av 10

Sammanfattning

TotalVPN är en ny leverantör som vill göra en stänk på VPN-marknaden. Tack vare dess enkelhet och bra värde skulle vi inte bli förvånade om det inom några år når sitt mål. Från och med mars 2017 accepterar inte TotalVPN och systerföretaget SaferWeb nya användare. Huruvida detta kommer att innebära det slutgiltiga slutet på TotalVPN och SaferWeb återstår att se, men under tiden rekommenderar vi starkt att du ser några pålitliga, alternativa VPN: er. Klicka på knappen nedan för att se våra bästa rekommendationer!

UPPDATERING 8 mars 2017: Från och med detta datum accepterar inte TotalVPN och systerföretaget SaferWeb nya användare. Huruvida detta kommer att innebära det slutgiltiga slutet på TotalVPN och SaferWeb återstår att se, men under tiden rekommenderar vi starkt att du ser några pålitliga, alternativa VPN: er. Klicka på knappen nedan för att se våra bästa rekommendationer!

UPPDATERING 11 augusti 2016: Sedan vi genomförde vår granskning av den här tjänsten har vi fått flera oroväckande negativa kommentarer, varav vissa innebär oväntade betalningar från kundkonton. Vi tänker undersöka detta och se över den här tjänsten. Under tiden rekommenderar vi att du både läser granskningen nedan i sin helhet samt tittar på kommentaravsnittet för att fatta ett informerat beslut.

Om du letar efter en gratis VPN-tjänst har vi en gratis VPN-lista här med några bra alternativ.

Funktioner

 • 25 serverplatser
 • 3 samtidiga anslutningar
 • Gratis alternativ
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Inga användarloggar
 • Support för alla enheter
 • Ingen bandbredd eller datagräns

Hastighet och prestanda

Tack och lov var inget fel under kontrollen av DNS-läckor, inklusive IPv6 och WebRTC Bug. Tester på båda bör köras med jämna mellanrum som en skydd och för att verifiera att din VPN-tjänst kör enligt den standard du betalade för.

Hastighetstester var lite udda. Prestandan var genomgående ganska bra till stor, men när de faktiska uppgifterna kom igenom var hastigheter mellan en och två Mbps inte ovanliga (vilket är förståeligtvis något oroande). Återigen, Soundcloud, flera flikar och strömmande filmer online i över två timmar gick alla utan mer än en liten hik här och där (och de var få och långt däremellan). Återigen är det värt att använda gratisplanen för att ta en titt på saker om du är orolig för detta medan du regelbundet testar med testmy.net. Det är troligtvis eftersom TotalVPN anonymt övervakar sitt nätverk för användning och bara ger dig den bandbredd som du behöver.

Prissättning och planer

TotalVPN erbjuder två alternativ för prenumeranter: Gratis eller $ 7,79 per månad för Total Premium Plan. Den förstnämnda levereras endast med tre serverval, medan den senare innehåller 30+ servrar och inte hindras av hastighetsluckan som ingår i det fria alternativet. Båda planerna undersöks i ytterligare teknisk detalj senare i denna översyn.

Om du väljer att gå med Total Premium Plan, kommer du att behandlas med en speciell ProPrivacy.com 20% rabatt! Som sagt är denna kampanjprissättning begränsad till den första betalningsrundan. Därefter debiteras du standardbeloppet.

Ingen av planerna kommer dock troligen att bryta banken. Gratisplanen - även om den är begränsad - är utan tvekan tilltalande, medan Total Premium Plan är bland de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Du kan registrera dig för och betala för båda med ett kreditkort. Kryptokurser som Bitcoin är tyvärr ännu inte ett alternativ.

Om du bestämmer dig för att gå med Total Premium Plan, kommer du också att behandlas med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Denna garanti, i kombination med gratisplanen, ger dig möjligheten att testa tjänsten två gånger för att säkerställa att den är den för dig. Ganska snyggt!

Sekretess och säkerhet

TotalVPN erbjuder fyra krypteringsprotokoll: IKEV2, IPsec, PPTP och OpenVPN - varav den sista rekommenderar vi mest för säkerhet och för allt annat än extremhastighetsproblem. P2P-fildelning är inte uttryckligen förbjudet eller uppmuntras uttryckligen, men det är tillåtet om du godkänner deras användarvillkor.

Företagets läge i Storbritannien lyfter vissa flaggor angående överensstämmelse med myndigheterna, och TotalVPN kommer att göra det om en statlig myndighet stämmer. Som sagt, om du inte deltar i någon farlig aktivitet av den olagliga sorten online, borde du vara okej.

Det är också anmärkningsvärt att försäljningstvister styrs av amerikanska lagar enligt staten Massachusets prejudikat. Anslutningsloggning är inte idealisk, men tillräckligt acceptabel för många människor, och vanligt - tyvärr.

Kryptering under användning av OpenVPN utförs med AES-128 bitars CBC, med ett 4096-autentiseringscertifikat. Det skulle vara trevligt att se en uppgradering till AES 256 i framtiden, och SHA-1, kanske, även om den tillgängliga krypteringen inte på något sätt är illa.

Slutgiltiga tankar

Varje barn har växande smärta, liksom alla företag, inklusive Total VPN. Även om det, som vår översyn visar, överträffar förväntningarna i detta tidiga skede med en tillgänglig klient några få tweaks utan storhet, en smidig webbplats, mycket ekonomiska prissättningsalternativ och en gratis plan. Besök sin webbplats idag för att se om TotalVPN är rätt VPN-tjänst för dig!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me