VPNht-granskning

VPNht

 • Prissättning

  Från $ 3.34
  / månad

ProPrivacy.com Göra
6,9 av 10

Sammanfattning

VPN.ht är en leverantör av virtuella privata nätverk (VPN) som främst fokuserar på att hjälpa användare att komma åt webbplatser som är blockerade i sina länder. VPN.ht påstår sig ge åtkomst till webbplatser som Netflix, Spotify, Gmail, Skype och till och med Google. Till ett så överkomligt pris kan VPN.ht vara den ultimata lösningen om deras påståenden visar sig vara sanna. Med tanke på att VPN.ht brukade inkluderas automatiskt i Popcorn Time-klienten PT.io-gaffel (inte längre tillgänglig), kan man bara anta att det finns sanning i deras ord. Om du är nyfiken på det kan du fortsätta läsa vår detaljerade recension på VPN.ht nedan!

Snabbstatistik

 • Jurisdiktion
  Hong Kong
 • Samtidiga anslutningar
  3
 • Länder
  24
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  0 Mbps

Funktioner

Samtidiga anslutningar 3
Länder 24

VPN.ht erbjuder en mängd användbara funktioner, till exempel:

 • 128 servrar i 24 länder
 • Obegränsad data & bandbredd
 • 100% anonym registrering
 • P2P-stöd
 • Upp till 3 samtidiga anslutningar
 • Obegränsade hastigheter
 • Obegränsad serverväxling

Med den mängd servrar som erbjuds av VPN.ht bör du inte ha några svårigheter att komma åt vilket lands innehåll du vill ha åtkomst till. Med obegränsad serverväxling är du dessutom fritt att utforska vilka servrar som fungerar bäst för dina behov.

Vad gäller protokoll erbjuder VPN.ht standardprotokoll TCP och UDP via OpenVPN, såväl som PPTP och L2TP.

Smart DNS

En smart DNS används mest för att blockera geo-begränsat innehåll - tänk webbplatser som Netflix och Hulu. Även om en smart DNS inte erbjuder säkerhets- eller sekretessfunktioner, kan den vara extremt användbar när den paras med ett VPN.

Som sådan är VPN.ht en av få VPN-leverantörer som inkluderar en gratis smart DNS med köp av en av deras planer. Detta är oerhört användbart eftersom VPN.ht redan är en av de mer prisvärda VPN: erna. För mer information om smarta DNS-tjänster, besök vår webbplats helt dedikerad till ämnet genom att klicka här.

Besök VPN.ht »

Hastighet och prestanda

En viktig del av att välja det bästa VPN-testet är att testa dess prestanda för saker som hastighet och läckor. Fortsätt läsa nedan om du vill se hur VPN.ht poängsätts på denna del av recensionen!

Hastighetstestning

Vi har integrerat ett vetenskapligt och objektivt sätt att mäta hastigheterna för olika VPN: er i våra recensioner. Även om VPN.ht endast har testats i mars månad är resultaten hittills ganska bra. VPN.ht fick en genomsnittlig nedladdningshastighet på 25,6 Mbps och en maximal nedladdningshastighet på 97,3 Mbps. Fler hastighetsjämförelser kommer snart.

Besök här för mer information om hur dessa hastighetstester utförs.

Läcktest

ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde) N / A

Med hjälp av webbplatsen ipleak.net testade jag VPN.ht för läckor - inklusive IP-, DNS- och WebRTC-läckor. Lyckligtvis kom VPN.ht tillbaka negativt för alla läckor. För mer information om IP-läckor, se vår kompletta guide till IP-läckor.

Pris

1 månad

$ 3.34
per månad

VPN.ht erbjuds till ett så lågt pris att deras brist på en kostnadsfri prövning inte ens är värt att diskutera. Du kan välja mellan två olika betalningsalternativ (varje månad) & årlig). Alternativen är:

 • Månadsvis - $ 1,00 för den första månaden & sedan $ 4,99 / månad
 • Årligen - $ 39.99 / årligen

Förutom de låga priserna erbjuder VPN.ht också en 100% återbetalningsgaranti för de första 30 dagarna av tjänsten. Detta är särskilt användbart om du väljer det årliga alternativet, eftersom du kan vila i lätthet om du inte gillar tjänsten.

VPN.ht erbjuder ett sortiment av olika betalningsmetoder, inklusive Bitcoin! Du bör dock vara medveten om att användning av Bitcoin inte är helt anonymt; VPN-leverantören har fortfarande din IP-adress. Betalningsmetoderna som erbjuds av VPN.ht inkluderar:

 • Stora kreditkort (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • idealisk
 • Och mer!

Enkel användning

VPN.ht-webbplatsen är extremt användarvänlig och lätt att navigera, även om den påstår sig vara den "helt anonymt" är falsk (ingen VPN är helt anonym). Alla huvudlänkar erbjuds högst upp på varje sida, och hemsidan erbjuder relevant och användbar information. Dessutom kan du komma åt leverantörens Warrant Canary och användarvillkor längst ner på varje sida - samt användbara verktyg och bloggartiklar.

En annan fantastisk funktion på webbplatsen VPN.ht är förmågan att ändra webbplatsens textspråk. Du kan välja mellan engelska, holländska, franska och tyska.

VPN.ht kundsupport

VPN.ht erbjuder inte livechatt, men dess biljettbaserade supportsystem erbjuder snabba svarstider med användbara lösningar. Utöver detta erbjuder VPN.ht också en mängd olika hjälpartiklar och installationsguider.

Processen

Registrering för VPN.ht är inte bara extremt enkel, utan det kräver bara ett e-postmeddelande och lösenord. Dessutom kräver inte VPN.ht en faktureringsadress och rubricerar fakturan till "Anonym kund". Det här är extremt perfekt om du inte vill att ditt VPN ska ha ditt fulla namn.

Windows-klient

Det är extremt enkelt att installera VPN.ht och att använda det är ännu enklare. Jag kommer att gå i detalj om hur du använder VPN.ht med Windows OS nedan.

 1. Ladda ner rätt fil för ditt operativsystem
 2. Följ installationsanvisningarna
 3. VPN.ht-gränssnittet dyker upp
 4. Under Logga in, logga in på ditt konto
 5. Välj Anslut till VPN att ansluta
 6. Under servrar, välj den server du vill ha
 7. Välj Inställningar
 8. Under kryptering, välj rullgardinsmenyn
 9. Välj önskad kryptering (256-bitars AES rekommenderas)
 10. Under Allmän, du kan kontrollera eller avmarkera olika inställningar

Det är allt! Du kör officiellt VPN.ht.

Vänligen notera: VPN.ht desktopklient befinner sig för närvarande under testfasen och kan vara instabil.

Andra plattformar

VPN.ht är tillgängligt för Windows, Mac OSX, Android och iOS.

Android & iOS

När jag försökte ladda ner VPN.ht-appen till min iOS-enhet satt jag kvar med en oändlig lastningsikon i app store. Jag är inte säker på om det här är en fråga på min enhet eller ett större problem helt. Det förväntas dock något eftersom apparna fortfarande är i testfaser.

Sekretess och säkerhet

VPN.ht är baserat i Hong Kong, vilket naturligtvis innebär att de inte omfattas av lagar som US Patriot Act. Dessutom är Hong Kong också hem för några av de bästa anticensuråtgärderna i världen. Hong Kong styr inte bara censur utan de ger sina medborgare ett mestadels öppet och gratis internet. Hongkongs myndigheter och myndigheter tillåter medborgarna deras rätt till yttrandefrihet (och press). Dessutom kräver de inte heller Hong Kong-baserade VPN för att lagra loggar.

Och medan Hong Kong kriminaliserar internetaktiviteter som omfattar upphovsrättsskyddat material eller distribution av obscenbilder, är det inte ovanligt att ett land följer kränkningar av upphovsrättsbrott, och distributionen av obscen bilder är starkt inriktad på barnpornografi. Sammanfattningsvis är Hong Kong fortfarande den idealiska platsen för VPN.ht att baseras, särskilt för användare som är intresserade av integritet.

Webbspårning

VPN.ht spårar dig med ett par olika Google-tjänster (som Double Click). Om du vill undvika att spåras av andra webbplatser, läs om Privacy Badger-tillägget här.

Klicka här för mer information om hur du hindrar webbplatser från att spåra dig.

Betalningsprocessor

Efter flera försök att identifiera betalningsprocessorn för VPN.ht har jag upphört med mina meddelanden att stödja. Av någon anledning vill VPN.ht inte svara på frågan. Om jag får nyheter om betalningsprocessorn för deras tjänst uppdaterar jag den här.

Krypteringsprotokoll

VPN.ht erbjuder 64-bitars Blowfish-kryptering, 128-bitars AES-kryptering och 256 bitars AES-kryptering för dess styrkanal chiffer. Det bästa och säkraste valet är 256-bitars AES, eftersom det erbjuder kryptering av militär kvalitet när det är i par med dess 256-bitars AES-datakanalciffer. Det ger också RSA-2048 för nycklar och HMAC SHA1 (160-bitars) för SHA-hashverifiering.

Förutom deras starka säkerhetsfunktioner erbjuder VPN.ht också DNS-läckagetestning via deras webbplats, en gratis proxy och en funktion "Vad är min IP" som också nås via deras webbplats.

Slutgiltiga tankar

Examen från en integrerad Popcorn Time VPN till sin egen VPN-tjänst gör VPN.ht definitivt sin väg upp där när det gäller de bästa VPN-valen. Fortfarande är dess appar i testfaser vilket innebär att VPN-tjänsten kanske inte är så säker och privat som du vill att den ska vara.

Sammanfattningsvis är VPN.ht definitivt värt att hålla ett öga på när de renoverar och uppgraderar sina VPN-tjänster och funktioner. Åtminstone är deras påståenden sanna: du kan enkelt komma åt blockerat innehåll.

Testa tjänsten själv genom att klicka på knappen nedan!

Besök VPN.ht

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me