4 bedste gratis sikre e-mail-udbydere plus 1 alternativ

Mange mennesker vælger at forlade usikre e-mail-udbydere som Outlook, Yahoo og Gmail. Disse tjenester har vist sig at scanne brugerens e-mails til reklamedata. Og er endda blevet fanget ved at give adgang til indholdet af e-mails til regerings snoops på NSA.


Hvis du er træt af, at dit privatliv invaderes, kan du undre dig over, om det er muligt at begynde at få bedre e-mail-sikkerhed gratis. Den gode nyhed er, at der er masser af sikre e-mail-udbydere på markedet, der leverer en enkel, enkelt adressetjeneste gratis.

Selvom du ikke nødvendigvis får masser af lagerplads, og alle de ekstra funktioner, der følger med en Google-konto, får du sikker krypteret meddelelse; hvilket betyder, at når du sender og modtager e-mails, ved du, at kun du har adgang til indholdet af disse e-mails.

Vi har listet de 4 bedste gratis private e-mail-udbydere. Alle de gratis tjenester på denne liste bruger sikker ende-til-ende-kryptering, tilbyder fantastiske apps og PGP (Pretty Good Privacy) support.

Hvad er de bedste gratis sikre e-mail-udbydere?

 1. protonmail

 2. Tutanota

 3. mailFence

 4. Hushmail

De bedste gratis, sikre e-mail-udbydere: Dybdegående analyse

Nedenfor har vi listet de 4 mest sikre gratis e-mail-udbydere. Alle disse tjenester holder dine private e-mails private og er gode alternativer til Gmail, Outlook og andre tjenester, der sælger dine data til den højeste byder. Klik igennem til e-mail-udbyderens websted for at få flere oplysninger om deres service.

1. ProtonMail

500 MB opbevaringsfri - Opbevarer ikke nogen logfiler over din e-mail-aktivitet - iOS og Android-app

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  Op til 500 mb

ProtonMail er baseret i Schweiz, en placering, der betragtes som meget bedre end invasive jurisdiktioner som USA og Storbritannien. Dette betyder, at firmaet kan levere en stærk privatlivspolitik, der lover aldrig at gemme din IP-adresse eller andre personligt identificerbare data.

Selvom det er muligt, at schweiziske myndigheder kunne betjene firmaet med en garanti for at give de data, det har, fordi det ikke fører nogen logfiler (bortset fra betalingsoplysninger), ville det ikke have noget at udlevere.

Gratis brugere bliver dog bedt om at bekræfte deres konto, hvilket betyder, at du bliver nødt til at angive en anden e-mail-adresse, når du opretter kontoen. Dette er ikke ideelt og betyder, at for at starte en gratis konto, der ikke er’bundet til dig, har du brug for en “brænder” e-mail-adresse andetsteds.

Det vigtigste er, at ProtonMail er open source, og den er revideret. Derudover giver det fuld PGP-kompatibilitet til afsendelse af krypterede e-mails. Og alle e-mails er sikkert krypteret på dets servere, mens de er i ro.

Dette er imponerende i betragtning af at du kan bruge det gratis med en adresse og 500 MB lagerplads. Hvis du værdsætter privatlivets fred og ikke’t har brug for mere end en e-mail-adresse - du har virkelig ingen grund til ikke at forlade dem som AOL og Yahoo.

2. Tutanota

1 GB lagerplads gratis - Send og modtag e-mails sikkert uden PGP - Apps til Windows, Mac, Linux, Android og iPhone

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Tutanota er en virkelig fremragende e-mail-service, der tillader brugere at have en e-mail-adresse og 1 GB lagerplads gratis. Dette er virkelig enestående, især hvis du er nybegynder til at sende sikre e-mails, og du ikke ønsker at lære om PGP-nøgler (PGP-krypteret e-mail kan have lidt af en stejl indlæringskurve).

Med Tutanota får du muligheden for at sende og modtage e-mails sikkert uden PGP-nøgler. Dette gøres ved hjælp af stærk AES-kryptering med Perfect Forward Secrecy. Så hvad betyder dette? Med Tutanota kan du bruge et specielt linksystem og en adgangskode til at sende ende-til-ende krypterede e-mails til nogen: uanset hvilken tjeneste de i øjeblikket bruger.

Hvad’Yderligere er Tutanota designet til at fjerne IP-adresser fra overskriften på e-mails, og det kan endda kryptere metadata. Som et resultat får du en ekstremt sikker e-mail-tjeneste, der gør det meget vanskeligt for nogen at spore dine e-mails og umuligt for dem at se indholdet. Brugere kan endda sende selvdestruerende e-mails!

Den eneste ulempe er måske, at firmaet gemmer nogle minimale metadata-logfiler om meddelelser, der er sendt ved hjælp af tjenesten i 5 dage (for at holde tjenesten kørt uden problemer). Dette bør dog ikke være et problem for 99,9 procent af brugerne.

3. Mailhegn

1 GB lagerplads (500 MB e-mail, 500 MB dokumenter) - Tofaktorautentisering - E-mail support

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Denne sikre e-mail-adresse er baseret i Belgien, og det er en service, der er meget imponerende. Gratis, brugerne har tilladelse til at få en enkelt e-mail-adresse med 500 Mb lagringsplads. Og fordelene ved at bruge denne service er mange.

Ende-til-ende-kryptering leveres takket være stærk PGP-kompatibilitet. Men for begyndere er muligheden der for at kryptere e-mails sikkert ved hjælp af en “delt hemmelighed” kodeordssystem. Dette betyder, at enhver med det samme kan begynde at sende sikre e-mails - uden at skulle lære om komplicerede PGP-nøgler.

Mailfence har fantastiske ekstra funktioner såsom en kalender, kontakter og dokumentopbevaring. Det er også nemt at synkronisere tjenesten på tværs af alle dine enheder - og lader dig hurtigt importere dine gamle kontakter fra din gamle e-mail-adresse ved hjælp af en CSV-fil.

Mens Mailfence gemmer nogle logfiler om sine brugere - inklusive bruger-IP-adresser og metadata - gør det kun dette for at overholde belgisk lovgivning. Og den giver en fuld gennemsigtighedsrapport, der afslører nøjagtigt, hvor mange anmodninger fra myndighederne den modtager.

Uanset hvilke garantier den modtager vil den dog aldrig kunne give adgang til indholdet af e-mails takket være den stærke ende-til-ende-kryptering, den giver. Fremragende til begyndere.

4. Hushmail

15 MB lagerplads - Fuld PGP-kompatibilitet - App til iPhone

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Denne canadiske udbyder er en anden sikker e-mail-tjeneste, der tillader brugere at få en konto gratis. Uden at betale kan forbrugere få en enkelt adresse med 15 MB lagerplads. Det er ganske vist ikke meget lagerplads, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at modtage e-mails med massive vedhæftede filer eller have en stor indbakke med e-mails, som du ikke gider at slette. Men hvis du er glad for at slette dine e-mails, mens du følger med, kan denne gratis service muligvis være ok for dig.

Brugere får adgang til komplette ende-til-ende krypterede e-mails takket være fuld PGP-kompatibilitet, og alle e-mails gemmes sikkert i hvile. IMAP og POP understøttes, hvilket betyder, at du kan bruge denne e-mail-konto med en tredjepart-klient for at undgå mulige Javascript-sårbarheder.

At være baseret i Canada, som er en del af de 5 øjne, betyder, at det kommer fra et land, der ikke betragtes som fremragende til privatlivets fred. Dette kan være nok til at udsætte nogle mennesker for tjenesten. Det er dog værd at huske, at kryptering fra ende til ende betyder, at selv hvis myndighederne nærmer sig firmaet, vil de ikke have adgang til indholdet af krypterede e-mails.

Ikke så god som nogle tjenester højere i denne artikel, men en gratis, sikker e-mail-udbyder, der er meget bedre end Google.

Gratis sikker e-mail-alternativ

Signal

Ubegrænset lagerplads - krypterede meddelelser - Apps til Android og iPhone

OK, så vi begynder med at indrømme, at dette ikke faktisk er en e-mail-tjeneste. Det er dog gratis, og når det kommer til at sende meddelelser med stærk ende-til-ende-kryptering er der intet, der virkelig konkurrerer med Signal for brugervenlighed og sikkerhed.

Signalet er helt sikkert, og det er en af ​​de få tjenester, der lover aldrig nogensinde at samarbejde med regeringsmyndighederne. Singals udvikler Open Whisper er på banen, idet han siger, at den aldrig vil give bagdøre til myndighederne, og Signal-protokollen er både open source og ekstremt robust.

Det gode ved Signal er, at det er helt gratis. Det betyder, hvem som helst, hvor som helst kan sende beskeder ved hjælp af tjenesten uden at betale en krone. Og med Signal ved du, at ingen nogensinde vil se indholdet i dine meddelelser - bortset fra den tilsigtede modtager.

Så selvom dette ikke teknisk set er en e-mail-tjeneste, giver den dig mulighed for at sende krypterede meddelelser over internettet. Vi tror, ​​at signal for mange mennesker er en bedre mulighed for at kommunikere end via en e-mail-adresse med et big tech-firma som Google. Og af denne grund anbefaler vi folk at undersøge denne gratis service!

Konklusion

Hvis du vil begynde at sende sikre e-mails gratis, har du brug for en e-mail-udbyder, der leverer ende-til-ende-kryptering for intet. Dette er ekstremt sjældent, fordi det ikke er let at levere stærk ende-til-ende-kryptering.

Der findes mange gratis e-mail-tjenester såsom KOLAB Now, og disse tjenester betragtes som bedre end Gmail, fordi de ikke aktivt bryder ind i brugerens e-mails for at scanne dem til markedsføringsformål. Mange af disse e-mail-udbydere leverer dog ikke kryptering til data i hvile eller ende-til-ende-kryptering.

Som et resultat kan disse gratis e-mail-konti ikke betragtes som sikre. For hvis de bliver kontaktet med en warrance fra regeringen, bliver de nødt til (og være i stand til) at give adgang til indholdet af dine e-mails.

I denne vejledning har vi kun angivet e-mail-tjenester, der leverer stærk kryptering, der kun sikrer afsendere og modtagere af beskeden nogensinde har adgang til indholdet. Dette er ægte e-mail-sikkerhed, og disse tjenester leverer det også gratis.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me