5 Bedste Cloud-sikkerhedskopier til Mac, der respekterer dit privatliv

De fleste Mac'er i disse dage har SSD-drev i beskeden størrelse, så det er normalt ikke længe, ​​før vi er nødt til at begynde at slette filer og apps for at gøre plads til dem, vi faktisk har brug for. Og selv hvis du har hektar lokal diskplads, er det vigtigt at tage backup af dine data for at forhindre tab. I denne artikel viser vi de 6 bedste sikkerhedskopier i skyen til Mac-brugere.


Vi er fortrolighed! I modsætning til andre websteder anbefaler vi kun Mac cloud-opbevaringsløsninger, der respekterer dit privatliv. I praksis betyder dette, at alle cloud-lagringstjenester leverer sikker klient-side ende-til-ende-kryptering. Dette betyder, at du krypterer og dekrypterer dine filer på dine egne enheder i stedet for at stole på en potentielt upålidelig tredjepart til at gøre det for dig. Tjenesterne herunder tilbyder op til 5 GB gratis cloud-backuplagring, så du kan sikre dine data gratis.

Selv hvis du har tillid til en tredjepart (hvorfor ville du det?), Hvis det har de private krypteringsnøgler til dine data, kan det blive hacket eller blive tvunget til at overlevere nøglerne til et agentur som NSA.

Så hvad er den bedste Cloud-opbevaring til Mac-løsninger, der respekterer dit privatliv? Læs videre!

Hvad er de bedste cloud backup-løsninger til Mac?

 1. Tresorit

  - Nul-viden | Schweizisk | Ende-til-ende-kryptering

 2. Sync.com

  - Nul-viden | Vault | Filversionering

 3. SpiderOak

  - Nul-viden | Godkendt af Edward Snowden | Ende-til-ende-kryptering

 4. Nextcloud

  - Open source | Hosting muligheder | Selektiv synkronisering

 5. iCloud

  - Brugervenlig | macOS integration | Mulighed for online lagring

5 Bedste Cloud-sikkerhedskopier til Mac: Dybdegående analyse

1. Tresorit

Tresorit tilbyder 3 GB gratis, har indbygget ende-til-ende-kryptering, og det er let at bruge

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Tresorit hjemmeside

Tresorit er en schweizisk skylagerudbyder, der er kendt for sin dedikation til privatlivets fred. En nul-viden tjeneste, Tresorit bruger robust ende-til-ende-kryptering for at sikre, at selv den ikke kan få adgang til dine data. Tresorit leverer stærk cross-platform support til Windows, Linux og selvfølgelig macOS.

Apps er tilgængelige til iOS og Android, men disse synkroniserer ikke automatisk mapper fra mobile enheder.

Filer er krypteret klientsiden ved hjælp af en AES-256-CFB-chiffer med en HMAC SHA-512 til integritetsgodkendelse. Udveksling af krypteringsnøgler sikres ved hjælp af RSA-4096. Tresorit understøtter filversion på sine betalte planer, hvilket betyder, at du altid kan gendanne filer, der ikke er permanent slettet.

Tresorit er på mange måder en mere privatlivsfokuseret version af iCloud - det’er fantastisk til at synkronisere og dele filer, men er ikke så nyttigt til at frigøre plads på din Mac. Det tilbyder dog en selektiv synkroniseringsfunktion til mapper, så hvis du uploader filer fra en anden computer, behøver du ikke at synkronisere hele indholdet af din Tresorit-mappe til din Mac.

Hvis du vil have mere information om denne service, skal du læse vores Tresorit-gennemgang.

2. Sync.com

Sync.com tilbyder brugerne 5 GB lagerplads gratis, og det har fantastiske sikkerhedsfunktioner!

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 5,00
  / måned

sync.com hjemmeside

Sync.com er en cloud-viden om nul-viden baseret i Canada. Mac-brugere er godt tjent med sin cross-platform support til alle de sædvanlige mistænkte, selvom vi er skuffede over, at det ikke yder support til Linux andet end via sin webportal.

Som det kan forventes fra denne form for service, understøtter Sync.com fuldt ud filversion, sikker adgangskodebeskyttet linkdeling og mappedeling. Det vil også med glæde uploade fotos og videoer fra din telefon til din Cloud-konto, skønt vi fandt manglen på granulær kontrol over denne proces lidt frustrerende.

Det vigtigste for brugere, der ønsker at frigøre plads på deres Mac-computere, Sync.com’s Vault-funktion giver dig kun mulighed for at uploade filer til skyen. En lokal version af filen forbliver på den originale enhed, den blev uploadet fra, men den synkroniseres ikke automatisk med andre enheder, medmindre du specifikt vælger at synkronisere offline.

Data krypteres fra ende til ende ved hjælp af en AES-256-GCM-kryptering, der er sikret med en RSA-2048 privat nøgle og dit kodeord. Det er fantastisk, men det faktum, at Sync.com er et lukket kildeprodukt fra et firma med base i et Five Eyes-overvågningspartnerland, bekymrer os lidt.

Læs vores Sync.com-anmeldelse for at få flere oplysninger om deres service.

3. SpiderOak

SpiderOak er en meget sikker service, og den tilbyder en 21-dages gratis prøveversion af sin premium-service

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 5,75
  / måned

SpiderOak-startside

Fordele

 • “Ingen viden” skysynkronisering og deling
 • Stærk e2e-kryptering (kun apps, ikke i browseren)
 • Filversionering
 • Papir med slettede varer tillader kun online-lagring af filer

Ulemper

 • Ikke open source
 • Baseret i USA
 • Mobilapps er begrænset

Anbefalet af NSA-whistleblower Edward Snowden, SpiderOak er uden tvivl den højeste profilerede, fokuserede cloud-lagerudbyder derude. Den bruger stærk ende-til-ende-kryptering i sine apps (ved hjælp af en AES-256-CFB-chiffer og HMAC SHA-256-hash-godkendelse), selvom dens webgrænseflade kræver overdragelse af din primære krypteringsnøgle til SpiderOak’s servere.

Cross-platform desktop support til macOS, Windows og Linux er stærk, selvom funktionaliteten af ​​dens iOS- og Android-apps er skuffende begrænset. SpiderOak One tilbyder god filversion og fildelingsindstillinger, men dens fremtrædende funktion er, at filer, der slettes lokalt i din synkroniseringsmappe, ikke automatisk slettes online.

De sikkerhedskopieres i stedet til en speciel papirkurven med slettede varer, hvor de kan gendannes når som helst. Disse filer gemmes på ubestemt tid, selvom de ikke tæller med din lagergrænse (du kan selvfølgelig frigøre plads ved at tømme skraldespanden, hvorefter filer ikke kan gendannes).

Selvom det måske ikke er det tilsigtede formål, giver denne funktion dig mulighed for at spare diskplads ved at slette filer lokalt men beholde dem online til senere gendannelse.

Vores største bekymring med SpiderOak er, at dens apps ikke er open source, et problem forstærket af, at SpiderOak er et amerikansk selskab og derfor underlagt frygtindgydende indenlandsk overvågning i NSA-stil.

Se vores SpiderOak-anmeldelse, hvis du gerne vil vide flere detaljer om denne service.

4. Nextcloud

Nextcloud er en self-host cloud-lagringstjeneste, der gør den ekstra sikker

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Selvom alle ovennævnte tjenester tilbyder ende-til-ende-kryptering fra klientsiden, er de også alle lukkede kildeprodukter. Dette betyder, at behovet for tillid ikke helt fjernes. De derude, der ikke har tillid til nogen (og hvorfor i helvede skal du det?) Kan oprette deres egen cloud-backup og synkroniseringstjeneste ved hjælp af open source Nextcloud-softwaren.

Opsætning af en fuldt hostet Nextcloud-konto ved hjælp af en af ​​dens partner Cloud-lagringstjenester er sindssygt let, men dem, der er seriøse med hensyn til privatlivets fred, vil selv være vært på deres egen hardware eller på serverplads, de har total kontrol over.

Kryptering på serversiden (AES-128-GCM med HMAC SHA1-godkendelse til nøgledivation) er dog valgfri og er i øjeblikket angivet som værende i “alfa” eller “test” fase til trods for at blive kraftigt genoptaget i al Nextcloud-dokumentationen.

Nextcloud har en skraldefunktion, der som standard har en tids- og størrelsesbegrænsning, der begrænser dens anvendelighed til kun online-opbevaring. Men hej, hele poenget med Nextcloud er, at du er ansvarlig! Kontoadministratorer kan fjerne sådanne begrænsninger, så du kan bruge denne funktion til at sikkerhedskopiere slettede mapper til skyen.

Du kan også spare diskplads ved at konfigurere Mac-klienten til kun at synkronisere valgte mapper. Hvis du vil vide mere om denne service, kan du se vores Nextcloud-gennemgang.

5. iCloud

iCloud er Apples beskyttede lagertjeneste med fokus på bekvemmelighed

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

iCloud-startside

Apple er ret aggressiv over for at skubbe brugerne mod sin egen cloud-opbevaringsløsning, iCloud, og mange Mac-brugere er forståeligt nok ganske enkelt med strømmen. Dette er på mange måder ingen dårlig ting, fordi iCloud’s integration med macOS Sierra og senere gør dens Store i iCloud og Optimize Storage-funktioner utroligt nem at bruge.

Opbevares i iCloud giver dig mulighed for at flytte alle filer, fotos og meddelelser til kun online opbevaring, mens Optimize Storage sparer plads ved automatisk at fjerne iTunes-film og tv-shows, når de er blevet set.

For kun at spare diskplads er iCloud svært at slå. Årsagen til, at den sidst er på denne liste, er, at der ikke er nogen nem måde at ende til ende kryptere dine filer, før de gemmes på Apple’s servere. Faktisk betyder manglen på granulær kontrol over hvilke filer der uploades, at du ikke kan kryptere dem på fil-for-fil-basis, før de gemmes i iCloud.

Apple har gennem de sidste par omhyggeligt dyrket et ry for at beskytte sine brugere’ privatliv, men det skal huskes, at det er et amerikansk selskab, der er underlagt nationale sikkerhedsbreve (med ledsagende gag-ordrer) og lignende. Det samarbejdede også fuldt ud med NSA er dets PRISM-masseovervågningsprogram.

iCloud mangler også en nøglefunktion, der findes i de fleste tredjeparts Mac cloud-opbevaringsløsninger: filversion. Dette gemmer flere tidligere versioner af filer, så de kan gendannes på et senere tidspunkt. Dette er afgørende for at gendanne filer, der er blevet beskadiget eller inficeret med malware, såsom ransomware, men kan også være en livredder, hvis du ønsker at gendanne ændringer til dine dokumenter.

Afsluttende tanker

Det er en skam, at ingen privatlivsfokuseret cloud-service, vi er opmærksom på, giver overalt i nærheden så god support til offloading af filer til skyen som dem fra Apple, Dropbox, Microsoft og Google. I fremtiden håber vi, at dette kan ændre sig. Nextcloud giver dig mulighed for at bedømme en løsning, men det må siges, at dette er temmelig klodset.

Privatlivsproblemerne med at bruge Dropbox, OneDrive eller Google Drive kan modvirkes kraftigt ved at kryptere filer selv, før du uploader dem ved hjælp af software som VeraCrypt, men dette introducerer sine egne gener. Sådan er prisen på privatlivets fred.

iCloud i sig selv er stadig den nemmeste måde at spare diskplads ved at gemme dine filer kun online, men vi vil aldrig være komfortable med at anbefale et produkt fra et amerikansk firma med en track record for at hjælpe sin regering med at spy på sine kunder.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me