5 bedste Ghana VPN-tjenester til privatliv og sikkerhed

Hvis du vil have adgang til websteder, der er begrænset inden for Ghana, har du brug for en VPN til Ghana. En VPN giver dig ikke kun adgang til blokeret indhold, men den krypterer også alle data, der kommer og går fra din enhed, hvorfor det er et vigtigt værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger. Desværre er ikke alle VPN'er egnede til brug i Ghana. I denne guide viser vi de fem bedste VPN'er til Ghana og giver dig nogle nyttige tip til, hvordan du forbliver sikker online med en VPN.

Der er hundreder af VPN'er, men ikke alle henvender sig til det afrikanske marked. Faktisk har næsten ingen faciliteter i Ghana. Vi har sporet de få, der har servere i Ghana, så du kan få en IP-adresse fra Ghana. VPN'erne på listen herunder har også højhastighedssikre servere, fremragende kryptering, skal fjerne blokering af streamingtjenester samt andre gode funktioner.

Er du ny på VPN'er? Her er nogle guider

Hvis du er ny på VPN'er og ønsker at lære mere, så kig på guiderne nedenfor:

 • Hvad er en VPN - Hvis du er en totalbegynder, så tjek denne vejledning for at finde ud af, hvad en VPN er, og hvordan man bruger en.
 • VPN-krypteringsguide - alt hvad du har brug for at vide om VPN-kryptering og forskellene mellem VPN-protokoller
 • Sådan ændres din IP-adresse - En guide til, hvordan en VPN ændrer din IP-adresse, så du kan fjerne blokering af websteder, der i øjeblikket er blokeret i Ghana.

Bedste VPN'er til Ghana

Disse er VPN'er i verdensklasse, som hjælper dig med at besejre internettrusler og -blokke uanset hvor du går, ikke kun i Ghana. Vores liste over de fem bedste VPN'er til Ghana hjælper dig med at indsnævre din søgning efter internet-privatliv. For mere information om en af ​​nedenstående tjenester, skal du klikke på linkene herunder eller se vores detaljerede VPN-anmeldelser.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 3. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 4. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

 5. IPVanish

Overvejelser til en Ghana VPN

Fortsæt med at læse nedenstående punkter for at finde ud af, hvorfor det er vigtigt at bruge en VPN. Desuden fremhæver vi virkningen af ​​italienske love på privatlivets fred og sikkerhed.

WiFi Hotspot-sikkerhed

Når du rejser rundt i Ghana, finder du ud af, at tilgængeligheden af ​​internet er mere udbredt af WiFi. Du kan oprette forbindelse til WiFi-hotspots på hoteller, caféer og transportknudepunkter. Disse hotspots skaber imidlertid en sikkerhedsrisiko.

De fleste mennesker undersøger ikke WiFi-hotspots for tæt. Du kommer til et sted, f.eks. En lufthavn eller en busstation, og tjekker, om der er tilgængelige netværk for at komme dig på Internettet gratis. Når du ser en der ser ud som om den drives af virksomheden og har "Gratis" i navnet, opretter du forbindelse direkte. Ingen går til manageren for det sted, de er i, for at spørge, om denne WiFi-hotspot er officiel. Desværre er de ofte ikke.

Enhver med en smartphone, bærbar computer eller tablet kan konfigurere et WiFi-hotspot. WiFi-snooper behøver ikke engang at åbne deres egen WiFi-adgangskonto. Den udgående trafik fra den falske hotspot kanaler kun over det oprindelige WiFi, som virksomheden har leveret. Denne type hack kaldes et "mand i midten" angreb. Snooper'en sidder mellem dig og et internetadgangspunkt.

Når du opretter forbindelse til en falsk WiFi-hotspot, forhandler din computer krypteringsnøgler. Disse skal beskytte din trafik, når den kører mellem dig og WiFi-routeren. Computeren, der bruger det falske hotspot, giver din enhed imidlertid krypteringsnøglen. Således kan snooper dekryptere og læse alt, der passerer over forbindelsen.

Computerprogrammer håndterer alle disse handlinger. Snooper'en sidder ikke der og læser hvert stykke information, der forlader din computer. I stedet, den falske hotspot-software administrerer og overvåger din internettrafik. Det gør det muligt for hackeren at høste personlige oplysninger til identitetstyveri. De kan endda erstatte indgående websteder med falske versioner for at høste dit login og bankkontodetaljer.

Internetcensur i Ghana

Der har været ingen nylige rapporter om internetcensur i Ghana. Regeringens sidste store censurforsøg var tilbage i 2002, og det kraftigt censureret rapporter om stamme uro i landdistrikter.

Websteder med sociale medier er populære og frit tilgængeligt i Ghana. Yderligere er internettelefoni og chat-applikationer, såsom Skype, WhatsApp og Signal, fri for regeringsindblanding.

Streamingtjenester

Et andet problem, du måske står overfor, er adgang til oversøisk underholdning. Det er ikke et spørgsmål, som regeringen i Ghana oprettede. I stedet forhindrer videostreamingswebsteder adgang til deres indhold fra udlandet på grund af copyright-problemer.

Du kan Brug et Virtual Private Network (VPN) til at løse WiFi-sikkerhed og oversøiske videoadgangsproblemer. En VPN opretter ekstra kryptering på dine forbindelser, som holder dine data private. Du får også at undgå adgangsrestriktioner på udenlandske websteder, fordi du kan se ud til at være et andet sted.

Hvordan fungerer en VPN?

Et VPN-system har to dele. Der er en VPN-klient der kører på din enhed, og a VPN-server der styrer dine forbindelser. Klienten krypterer din kommunikation med en nøgle, som kun VPN-serveren kender. Din trafik går via VPN-serveren, som dekrypterer krypteringen og sender de udgående anmodninger videre til internettet. Svar på disse anmodninger går til VPN-serveren, ikke direkte til din computer. Denne server krypterer alt og sender det til klientsoftwaren på din computer.

Klientsoftwaren accepterer ikke indgående meddelelser fra andre computere end den tilsvarende VPN-server. Det ekstra krypteringslag de to VPN-elementer koordinerer besejrer man-i-midten-snoopere. Du behøver ikke at bekymre dig om, at hackere kaprer krypteringen mellem din computer og en WiFi-router. Snoopers vil være i stand til at aflæse den lokale WiFi-kryptering, men vil derefter blive konfronteret med en meddelelse, der er beskyttet af et andet lag af uknækkelig kryptering, takket være VPN.

Din trafik, der går gennem VPN-serveren, har en anden fordel. Det betyder, at du kan bruge denne server til foregive at være i et andet land. Således kan du give tv-websteder VPN-serverens adresse og ikke din.

Hvis du er ny på VPN'er og gerne vil vide mere om, hvad en VPN er, og hvordan de fungerer, så tjek vores begynderguide til VPN'er.

Video-websteder leverer kun indhold til bestemte lande. I nogle tilfælde, såsom DSTV, kan du se tjenesterne, mens du er ude fra dit hjemland. Desværre får du ikke adgang til din hjemmetjeneste - du får i stedet den lokale version. Hvis du vælger en VPN-server i dit hjemland, kan du dog logge ind på alle tv-stationer derhjemme. Det skyldes, at disse tv-servere vil levere det indhold, der er tilladt på placeringen af ​​VPN-serveren, ikke det land, hvor du faktisk er.

DSTV

Hvis du har et abonnement på DSTV Compact, DSTV Compact Plus eller DSTV Premium, Du kan få adgang til tjenesten over internettet, uanset hvor du er via webstedet DSTV Now. Denne online version af DSTV er kun tilgængelig for dem, der har et abonnement.

Du kan afhent DSTV Nu hvor som helst at virksomheden har en service, der er næsten hele Afrika, inklusive Ghana. Desværre bliver du ledet til den version af DSTV, der er tilgængelig i det land, du er i. Derfor, hvis du har DSTV derhjemme i Sydafrika eller Nigeria, og derefter rejser til Ghana, kan du se DSTV nu, men du ' Jeg får versionen til Ghana.

Mange af de shows, som du nyder på DSTV derhjemme, er også tilgængelige i den ghanesiske version, men ikke alle af dem. Du kan komme forbi dette problem ved at vælge en VPN med en server i dit hjemland. Hvis du bor i Sydafrika, er du heldig - alle VPN'erne på vores liste har servere der. For andre lande i Afrika skal du læse gennem serverlisten for hver af VPN'erne på vores top fem for at sikre dig, at de har servere i dit land. Vi har bestilt vores VPN-anbefalinger, så den udbyder med flest placeringer i Afrika er øverst på listen.

Hvis du rejser uden for Afrika, vil du opdage, at adgangen til DSTV Now er helt blokeret. Hold dog VPN-abonnementet i gang. På den måde, uanset om du flyver til London, New York eller andre steder, kan du stadig narre DSTV-serveren til at tro, at du er hjemme ved at vælge den rigtige VPN-serverplacering.

Konklusion

Ghana vokser hurtigt og tilbyder mange muligheder.

Desværre skal du sørge for, at du ikke bliver svindlet, mens du er der. Con-artister er altid blandt de første til at udnytte ny teknologi til fordel. Falske WiFi-hotspots tilbyder en af ​​de mest tilgængelige ruter for teknisk-dygtige datatyve at få på dine personlige oplysninger.

Kom omkring adgangsbegrænsningerne på steder som Amazon Prime, DSTV og Netflix med en VPN i Ghana. Hold kontakten med hjemme-tv, uanset hvor du rejser, selv når du forlader Afrika og rejser til fjerntliggende steder. For mere information om, hvordan du fjerner blokeringen af ​​Netflix og Amazon Prime, se vores VPN Netflix- og VPN Amazon Prime-guider.

Hold dig opdateret med internetteknologi, og hold din internetadgang åben og sikker med en VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me