5 Bedste Google Chrome Adblock-udvidelser

Annoncer er et nødvendigt onde for at holde mange websteder fri for adgang med indtægter i stedet leveret af eksterne partnerskaber. Desværre er denne forretningsmodel blevet mere og mere misbrugt med indgribende pop-up-annoncer, trackere inden for cookies og svindlere der forårsager betydelig træthed fra brugerne. Heldigvis ved hjælp af en Adblock kan Chrome-brugere undgå irriterende annoncer og forhindre annoncører i at spore, hvad de gør online!

Hvad er de bedste AdBlock Chrome-udvidelser?

Det kan være forvirrende at vide, hvor man skal starte, givet hvor mange Chrome Adblock-udvidelser der er derude, så vi har listet de bedste 5 annonceblokerende udvidelser, der i øjeblikket er tilgængelige for Google Chrome:

 1. uBlock Oprindelse

 2. Adblock Plus

 3. Ghostery

 4. AdGuard

 5. AdBlocker Ultimate

Den bedste annonceblokerer til Chrome: Dybdegående analyse

1. uBlock-oprindelse

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

uBlock Origin er helt gratis, ligesom de andre udvidelser på denne liste, og er helt open source. Det opretholder uovertruffen gennemsigtighed, der adskiller den fra resten, og indeholder en statistisk oversigt over, hvor godt annonceblokeringen har fungeret på tværs af den aktuelle session.

Top-of-the-range filterlister bruges til at blokere for indgribende reklamer, malware og trackere, herunder AdServer List, Advanced Tracking List, EasyPrivacy List og Malware Domains. uBlock Origin giver også brugere mulighed for hver for sig at vælge, om de blokerer pop-ups, store medieelementer, kosmetisk filtrering, fjernskrifttyper og JavaScript, alt sammen mens de forbliver lette. Med effektivitet som hovedprioritet er uBlock Origin ideel til en relativt ressource-sulten browser som Chrome, da det beskatter dit system meget mindre end anden konkurrence med en lav ressourceomkostning.

Kan lide

 • Gratis
 • Open source
 • 10 millioner + downloads
 • 49 sprog understøttet
 • Letvægts

2. Adblock Plus

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Oprindeligt opretter et navn for sig selv på Mozilla’s Firefox, Adblock Plus er siden blevet en af ​​de mest populære udvidelser på Chrome. Dens open source-tilgang har ført til en række bemærkelsesværdige konkurrenter med den lignende navngivne, men ikke tilknyttede ‘AdBlock’ ved hjælp af Adblock Plus’ kildekode. Organisationen bag sig er ansvarlig for at etablere den mest omfattende filterliste, support til 52 forskellige sprog og udvidelsen er blandt de mest opdaterede.

Organisationen har kritiseret de senere år på grund af dens ‘Acceptable annoncer’ program, som hvidlister samarbejder med virksomheder og reklamebureauer. Det er som standard aktiveret for at give lovlige websteder mulighed for at tjene indtægter på en mere naturlig måde, men det kan dog deaktiveres og tilpasses efter eget skøn. Det er også relativt beskatning med flere åbne faner, som ikke er’t godt, når Chrome selv undertiden kan være ressourcehungerende.

Kan lide

 • Gratis
 • Open source
 • 10 millioner + downloads
 • 52 sprog understøttet

3. Ghostery

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Ghostery er bygget med et privatlivets fokus, designet til at stoppe trackere og blokere reklamer. Udvidelsen blokerer som standard annoncer, webstedsanalyse og voksne reklamesporere, men dette kan tilpasses dybt afhængigt af dine behov. Ikke-blokerede og ukendte trackere anonymiseres også med forbedret anti-tracking aktiveret.

Mens alle udvidelser indsamler anonyme Human Web-data for at forbedre deres service, er Ghostery en af ​​de få tilføjelser, der gør dig opmærksom på dette og giver dig mulighed for at fravælge under opsætningen. Udvidelsen er helt gratis, selvom nogle mindre funktioner er låst bag en betalingsmur. For $ 2 pr. Måned får abonnenter adgang til nye temaer til den slanke udseende brugergrænseflade, historisk blokeringsstatistik og prioriteret support, men dette kræver, at du opretter en konto med din e-mail.

Kan lide

 • Gratis
 • 2.6 downloads
 • 14 sprog understøttet

4. AdGuard

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Med over 5 millioner downloads, AdGuard’s brugerbase er cirka halvdelen af ​​uBlock Origin og Adblock Plus, men dens respektable 4,7 ud af 5-vurdering på tværs af 39.000 brugere taler for sig selv. Dens krav om at være “verdenen’s mest avancerede annonceblokker” er bestemt klar til debat, men AdGuard’s lette tilgang overgår regelmæssigt de fleste af sine rivaler.

AdGuard’s Tracking Protection-filter er designet til at fjerne alle former for sporing med en filterliste, der er endnu større end Ghostery. Dette er et dobbeltkantet sværd, da der kræves mere tid til at tilpasse. Denne mulighed er især god for dem, der er trætte af videoannoncer på Facebook og YouTube, men AdGuard råder brugere til at vælge sine desktop- og mobilapplikationer for at få mest muligt ud af sin service, da browserudvidelser har deres begrænsninger.

Kan lide

 • Gratis
 • Open source
 • 5,7 millioner downloads
 • 46 sprog understøttet
 • Letvægts
 • Blokerer YouTube-annoncer

5. AdBlocker Ultimate

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

AdBlocker Ultimate lover at fjerne alle reklamer helt, trackere og malware, uden at vise nogen nåde overalt. Det gør det ikke’uanset om det er et banner, pop-up, pop-under, overlay eller videoannonce, udvidelsen bestræber sig på at få dem alle væk. Dette efterlader din hvidliste helt i dine hænder.

Det har den højeste bedømmelse på denne liste på 4,8 stjerner, men dens brugerbase sidder fast under 1 million for tiden. Som et non-profit-projekt er AdBlocker Ultimate afhængig af donationer fra sin brugerbase og gør det derfor ikke’t opdateres så ofte som dens konkurrence. På trods af dette har udviklerne formået at støtte op til 20 sprog allerede med den løbende støtte fra lokalsamfundets lokaliseringsprojekter.

Kan lide

 • Gratis
 • Open source
 • 842.000 downloads
 • Samfundsdrevet lokalisering

Hvorfor har jeg brug for en adblocker?

Hvert websted giver en anden oplevelse, men de fleste har en ting til fælles: De forsøger alle at opbygge en personlig profil af dine interesser ved at spore dine data eller gøre deres bedste for at tvinge klik på reklamer. Disse annoncer er undertiden påtrængende og kan beskatte dit system, når du prøver at indlæse dem. Andre gange er de vildledende og bruges til at distribuere data-stjæle malware. Nogle websteder bruger endda crypto-jacking-kode til at miner cryptocurrency i baggrunden på bekostning af din hardware og din elektricitet.

Hvordan beskytter en annonceblokerer din browser?

Annonceblokkere på denne liste er bygget med hensyn til privatliv og sikkerhed, hvilket hjælper med at bevare din anonymitet online og holde dig beskyttet mod ondsindet kode. Et bredt udvalg af filterlister hjælper med at identificere trackere, blokere reklamer og sortliste hundreder af tusinder af kendte online-svindel. Det er vigtigt at vælge din annonceblokerer omhyggeligt, da deres tilgængelighed med et enkelt klik har ført til mange copycats og svindlere gennem årene, hvilket gør forskning som denne liste vigtig. Hvis vores liste ikke gør det for dig, at se på anmeldelser og se, hvor mange mennesker der har installeret en udvidelse, kan hjælpe med at løse dine mistanker.

Alternativer til udvidelser

Udvidelser ses altid til browseren, de er knyttet til, selv deler de samme kryptografiske begrænsninger. Selvom Google forsikrer brugere om, at de ikke forsøger at dræbe annonceblokerende udvidelser, foreslår firmaets Manifest v3, der blev frigivet i oktober 2018, en lang liste med regler, der i sidste ende kan hindre disse særlige tilføjelser. Dokumentet ændres stadig af reklamevirksomheden, men Ghostery har truet en antitrust-retssag, hvis det gennemgår i sin nuværende tilstand.

Selvom dette kan betyde hårde tider for browserudvidelser, er der stadig masser af alternative måder til at blokere for annoncer, når du surfer på nettet, såsom desktop-applikationer, VPN'er med ekstra funktioner og routerindlæste annonceblokkere.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me