5 Bedste gratis Cloud Backup Services

Det er bestemt en god ide at tage backup af dine data. Selvom det altid er klogt at have en sikkerhedskopi på en fysisk ekstern harddisk, har cloud computing gjort det utroligt nemt at gemme sikkerhedskopier online. Gratis cloud-backup-tjenester er begrænset i det rum, de tilbyder brugere. Hvis du ikke har meget data til at tage backup af, eller hvis du kun har brug for at tage backup af kritiske data, er gratis online-sikkerhedskopier store. Free-backup-tjenester, der er anført i denne artikel, anerkendes ikke kun for den samlede kvalitet af deres tilbud, men også for de sikkerhedsfunktioner, de leverer for at beskytte dine data.

Det er vigtigt at bemærke, at et par af de mest populære gratis online backup-tjenester, såsom Dropbox og Google Drive, ikke er inkluderet på denne liste på grund af historiske bekymringer omkring privatlivets fred. Når alt kommer til alt, at overlade dine følsomme data-sikkerhedskopier til organisationer med tvivlsom privatlivspraksis medfører visse medfødte risici. Hvis det er vigtigt for dig at beskytte dine datas privatliv, er du meget bedre til at gå med en online backup-service, der fungerer godt og tager de nødvendige skridt for at sikre, at dine data holdes private og korrekt sikret.

Bedste gratis sky-sikkerhedskopier

Tjek de bedste gratis cloud-sikkerhedskopier nedenfor. Rul nedenfor for at læse en oversigt over hver tjeneste, eller klik igennem til webstedet for at finde ud af mere information.

 1. Syncthing

 2. Jeg kører

 3. Nextcloud

 4. Sync.com

 5. Jottacloud

5 Bedste gratis Cloud Backup Services

Nedenfor finder du en dybdegående liste, der beskriver hver af de fem bedste gratis online backup-tjenester, der findes på markedet i dag. Hver service tilbyder fantastisk funktionalitet, og hver går faktisk den ekstra mile for at tilbyde fremragende sikkerhedsfunktioner til at beskytte dine data.

1. Synkronisering

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Synkronisering er et sikkert kontinuerligt filsynkroniseringsprogram, der letter synkronisering af filer mellem to eller flere enheder sikkert. Det unikke aspekt ved Syncthing i forhold til de andre tjenester på denne liste er det faktum, at du som bruger leverer den hardware, hvor sikkerhedskopien er gemt. Dette betyder, at sikkerhedskopien kunne gemmes på en separat computer, harddisk, virtuel maskine eller en hvilken som helst anden relevant enhed, du vælger. Dette i sig selv øger den generelle sikkerhed for tjenesten, da du har fuld kontrol over, hvor din data-sikkerhedskopi er gemt, og ingen tredjeparts hostingtjeneste bliver involveret i lagring af dine data.

Yderligere sikkerhedsfunktioner inkluderer ende-til-ende-kryptering, perfekt fremad-hemmelighed sammen med TLS-certifikatbaseret godkendelse. Desuden stræber Syncthing efter at være helt gennemsigtig og er fuldstændig open source, hvilket betyder, at enhver frit kan undersøge dens kildekode. Hvad’Yderligere er tjenesten også en talsmand for åben udvikling, hvor alle fejl og problemer med softwaren er tydeligt og øjeblikkeligt dokumenteret på dens “emne tracker” side for enhver at se. En sådan gennemsigtighed er et bevis på det faktum, at Syncthing bestræber sig på at være åben og ansvarlig over for sine brugere for at beskytte deres privatliv og samtidig lette den kontinuerlige synkronisering af deres data-sikkerhedskopier.

Synkronisering er også meget enkel at bruge og er tilgængelig på alle større operativsystemer såvel som mobilkompatibilitet med Android-systemer. Den bedste del af det hele er, at det er helt gratis! Selvom du føler dig generøs, kan du sikkert donere til årsagen på Syncthing-webstedet.

2. IDrive

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 17,38
  Per år

IDrive tilbyder en fuldt udstyret gratis cloud-sikkerhedstjeneste. Den frie “Grundlæggende” planlægger du en generøs 5 GB lagerplads og få også kontokreditter for at henvise tjenesten til venner. En af de store ting ved IDrive er, at det giver dig mulighed for at tage backup af en ubegrænset mængde enheder med en enkelt konto, mens mange andre tjenester opkræver for hver enkelt enhed. Derudover giver File Sync-funktionen dig mulighed for automatisk at synkronisere alle dine filer og mapper, og med Snapshot- og versioneringsfunktionerne kan du også gemme op til 30 tidligere versioner af dine data.

IDrive er også meget sikker, lagrer og overfører alle dine filer med 256-bit AES-kryptering, og giver dig som bruger mulighed for at definere krypteringsnøglen. Dette sikrer, at nøglen ikke gemmes overalt på IDrive-serverne, hvilket kun betyder, at du har adgang til nøglen og derfor dine data. Vigtigt at bemærke her er, at dette også betyder, at du er ansvarlig for at beskytte din private krypteringsnøgle, og du vil ikke være i stand til at gendanne nogen sikkerhedskopierede data til IDrive, hvis de går tabt.

Tjenesten er tilgængelig på alle større platforme, inklusive Windows, Mac og Linux, og tilbyder mobile apps til Android og iOS. På toppen af ​​dette er IDrive også fantastisk til NAS-brugere. Generelt fungerer IDrive godt, tilbyder robuste privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner, giver fremragende kundesupport og er ganske generøs med sit 5 GB gratis tilbud.

3. Nextcloud

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Nextcloud er et open source gratis cloud backup værktøj, der tilbyder brugere både hostede og self-hostede indstillinger. Dette betyder, at du kan gemme dine data-sikkerhedskopier på en af ​​dine egne enheder, på en virtuel maskine, på et datacentre eller hos en udbyder leveret af Nextcloud. I tilfælde af at du beslutter at gå med muligheden for selvhosting, tilbyder Nextcloud endda nyttige tip og anbefalinger om, hvordan du får din selvhostede server til at køre sikkert med tjenesten.

Ud over at tilbyde nyttige funktioner såsom filversion til at gemme flere tidligere versioner af dine data, nem fildelingsfunktioner, streaming af mediefiler og automatisk synkronisering af mobilenheder, tilbyder Nextcloud brugerne fremragende sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Nextcloud bruger TLS-kryptering til at sikre data under transit, og i hvile kan sikres via 256-bit AES-kryptering. Filer og mapper kan også synkroniseres mellem enheder og sikres gennem ende-til-ende-kryptering, hvilket giver mulighed for en ægte nul-viden løsning. Tjenesten muliggør også nem integration med eksisterende sikkerhedsværktøjer. Andre bemærkelsesværdige sikkerhedsfunktioner inkluderer tofaktorautentisering, tilpasses beskyttelse af personlige oplysninger til sikker fildeling og et privat skysikkerhedsscanningsværktøj, så du kan kontrollere sikkerheden på din private server.

Nextcloud er kompatibel med Windows, macOS, Linux og tilbyder mobile apps til Android og iOS. En webportal er også tilgængelig. Afhængig af hvilken hostingindstilling du vælger, kan Nextcloud være ekstremt enkel at bruge eller kan være en smule mere avanceret, hvis du går til den selvhostende rute. I dette tilfælde kan tip og anbefalinger, som Nextcloud tilbyder, være meget nyttige. Generelt er Nextcloud et fremragende gratis online backup-værktøj, der lægger en stor vægt på brugersikkerhed.

4. Sync.com

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 5,00
  / måned

Sync.com er en fuldt udstyret online sikkerhedskopiering og synkronisering af data baseret fra Canada. Det “Sync Starter” plan er tilgængelig gratis, giver mulighed for op til 5 GB lagerplads, og udløber aldrig. Med startplanen er din dataoverførsel begrænset, og du får dog kun adgang til basale delings- og samarbejdsfunktioner. Alligevel skaber Sync.com et fremragende gratis online sikkerhedskopieringsværktøj på grund af dets fremragende funktionalitet og funktionsrige tilbud, og i vid udstrækning, fordi det giver det samme robuste privatliv og sikkerhedsfunktioner til gratis brugere, som det gør for den betalende skare..

Sync.com er en ægte viden om online data backup af tjenester, der giver ende-til-ende-kryptering, hvilket betyder, at tjenesten ikke har nogen måde at få adgang til dine data på. Alle dine data er sikret med 2048-bit RSA, SSL / TLS-kryptering. Yderligere sikkerhedsfunktioner inkluderer adgangskodebeskyttet fildeling, tofaktorautentisering sammen med en funktion til lockout-fjernbetjening. Desuden tilbyder Sync.com dataversioneringskapaciteter i op til 30 dage med den gratis plan, så du kan gendanne tidligere versioner af dine data.

Sammen med flere store sikkerheds- og privatlivsfunktioner tilbyder Sync.com en række andre bemærkelsesværdige funktioner, der også hjælper med at gøre det til en fremragende gratis service. For det første er tjenesten utroligt enkel at bruge, men gør det bestemt ikke’t mangel på funktionalitet, hvilket gør det til et godt valg for såvel nyankomne som for avancerede brugere. Cross-platform synkronisering og sikkerhedskopier fungerer som en charme, er helt sømløse og udføres i realtid. Derudover har du muligheden for kun at synkronisere dine data til skyen med “Synkroniser Vault” funktion. Dette giver dig mulighed for at gemme data helt online og gemme værdifuld harddiskplads på dine enheder. Hvad’s mere, på mobil kan du vælge at automatisk uploade fotos og videoer til skyen.

Sync.com's online backup-tjeneste er kompatibel med Windows, macOS, Android og iOS. Desværre er der ingen Linux-kompatibilitet på dette tidspunkt, men en webportal er tilgængelig. Vi anbefaler ikke desto mindre fuldt ud Sync.com som en fremragende gratis online sikkerhedstjeneste, der virkelig sætter brugernes datasikkerhed i spidsen.

5. Jottacloud

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Jottacloud er en norsk online backup-tjeneste, der tilbyder en fuldt udstyret gratis plan, der giver mulighed for op til 5 GB datalagring. Den norske jurisdiktion er stor for privatlivets fred, da landet er kendt for nogle af de mest privatlivsvenlige love i verden. Hvad der er godt ved Jottacloud er, at tjenesten ikke gør det’t skimp over sikkerhed og privatliv og leverer de samme sikkerhedsfunktioner til gratis konti som for betalte medlemskaber.

Hvad angår teknisk sikkerhed, er dine data sikret under transit og i hvile via 256-bit AES-kryptering. Yderligere sikkerhedsfunktioner inkluderer tofaktorautentisering, muligheden for at tilbagekalde specifikke browsersessioner og / eller enhedsadgang til din konto og muligheden for at se din loginhistorik samt en liste over enheder med adgang til din konto. Derudover er Jottacloud også fuldt ud GDPR-kompatibel og er fuldstændig dedikeret til at opretholde brugerens privatliv.

Jottacloud tilbyder også en række andre gode funktioner til at afrunde dine behov for backup af data. For eksempel er tjenesten en af ​​de bedste til fotobackup, deling, organisering og visning. Derudover er Jottacloud i stand til at gemme stort set enhver filtype, hvilket giver dig friheden til at gemme alle slags medier uden begrænsninger. Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer filversion, offline adgang, kommandolinjeværktøj, dokumentscanning, dokumentdeling og samarbejdsfunktioner samt en gendannelsesfunktion, der giver dig mulighed for at gendanne filer, som du ved et uheld har trukket i papirkurven i op til tredive dage.

Jottacloud er kompatibel på desktop til Windows og Mac og på mobil til Android og iOS. Kommandolinjeværktøjet fungerer med Windows, Mac og Linux. Apps er intuitive og lette at bruge og tilbyder fantastisk funktionalitet, selv for gratis abonnenter. Alt dette sammen med virksomheden’Det store engagement i brugernes privatliv gør Jottacloud til et fremragende valg for enhver, der søger efter en gratis online sikkerhedskopi-service.

Hvorfor bruge en gratis cloud-backuptjeneste

Uanset om du vil sikkerhedskopiere fotos, videoer, musik, lydoptagelser, skrevne dokumenter, medicinske poster, e-mails eller andre medier, er den store mængde dyrebare data, som vi gemmer på vores computere og enheder, utvivlsomt enorm. At miste alle disse data kan naturligvis være ødelæggende. Det er netop derfor, at sikkerhedskopiering af dine uundværlige data forskellige steder er afgørende. Hvis din computer eller enhed går ned af en eller anden grund og gør dine data uoprettelige, bør du ved et uheld tørre din harddisk, hvis dine data slettes af et ondsindet cyberangreb, eller hvis din enhed går tabt eller stjålet, er det meget vigtigt at have flere sikkerhedskopier af dine data, så de ikke går tabt for godt.

Der er forskellige tilgængelige tjenester online, der giver dig mulighed for at tage backup af dine data fra dine enheder til skyen, med forskellige muligheder og funktionstilbud. Det kan faktisk være vanskeligt at vælge den bedste til dine egne personlige behov. Derfor har vi listet de 5 bedste i denne artikel.

Afsluttende tanker

At være høj og tør efter et datatab kan være en af ​​de mest frustrerende og frygtelige følelser i verden. Selv hvis der er en måde at gendanne dine mistede data på, er datagendannelse aldrig en billig bestræbelse, og fuld datagendannelse kan aldrig garanteres. Derfor er det vigtigt at have en backup-plan ... bogstaveligt talt. Hver af de gratis online backup-tjenester, der er anført i denne artikel, er fuldt ud i stand til at sikkerhedskopiere dine uvurderlige data på en sikker måde og bedst af alt uden omkostninger for dig. Det bedste tidspunkt at tage handling og sikkerhedskopiere dine data er lige nu, du har simpelthen ikke råd til at risikere at miste dine data for godt. Gør dig selv en tjeneste og kom i gang med en af ​​de udestående muligheder, der er anført ovenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me