5 Bedste Overwatch VPN’er, der fungerer i 2020

Har du problemer med din forbindelse til Overwatch? Selvom en Overwatch VPN ikke kan løse ethvert problem, kan det være den løsning, du har brug for! Hvis du er blokeret fra at bruge chatfunktionen, eller helt låst ud af spillet, kan en hurtig, pålidelig VPN komme dig omkring disse blokke ved at lade dig foregive at være i et andet land.

Overwatch VPN

Hvis din internetforbindelse i sig selv er problemet, kan en VPN muligvis hjælpe. I nogle situationer kan en VPNs krypterede netværk undgå problemer, der ellers ville forstyrre dit spil. Vi har gennemgået over 150 VPN'er i de sidste par år og har præciseret 5 bedste VPN'er til Overwatch-afspillere.

Med nedenstående tabel kan du nemt sammenligne vores valg af de bedste VPN'er til Overwatch

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Hvad er en Overwatch VPN?

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en abonnementstjeneste, der kan skjule din identitet og lader dig foregive at være i et andet land. En Overwatch VPN er en VPN, der er særlig nyttig til at spille Overwatch. Det betyder ikke noget, hvor du er, eller hvor du har købt dit abonnement: Med en VPN til Overwatch kan du undgå flere problemer, der kan forstyrre dit gameplay.

Det er vigtigt at indse, at en VPN i de fleste tilfælde bremser din forbindelse til Overwatch. Ved at kryptere din trafik og dirigere din trafik via VPN-serveren kan der forventes et lille tab af hastighed. Om dette er værd, afhænger af din situation (for mange mennesker er det værd).

Hvis du ikke kan logge ind i spillet, eller ikke kan chatte med dine holdkammerater, kan en lidt langsommere forbindelse være en lille pris at betale. Hvorvidt tradeoff er det værd i din særlige situation (hvis du har meget hurtigt netto vil det være), er noget, du bliver nødt til at beslutte selv. En VPN's pengene-tilbage-garanti kan komme til nytte her - fordi du kan kontrollere selv.

Her er nogle situationer, hvor en Overwatch VPN kan være en værdifuld investering.

Du er blokeret fra at spille Overwatch

Overwatch har haft problemer med snyderi og hacks fra spillere i dele af Asien. Som et resultat har Blizzard (udgiveren af ​​spillet) lagt blokke på mange forbindelser fra den del af verden. Dette slår dårlige skuespillere ud, men kan også påvirke almindelige spillere. Løsningen er at bruge en Overwatch VPN til at logge ind i spillet fra en VPN-server beliggende i et andet område.

Selv hvis du kan logge ind i spillet, kan du muligvis ikke bruge teamchatfunktionerne. Flere lande (især i Mellemøsten) blokerer for brugen af ​​enhver chat-type internettjenester. Endnu en gang er løsningen at bruge en VPN til Overwatch til at logge ind på spillet fra et sted, der ikke censurerer chat-tjenester.

Problemer med din forbindelse til spillet

Overwatch er et realtidsspil, der kræver en hurtig, pålidelig internetforbindelse. Men din forbindelse til spillet kan blive forsinket. Det er måske ikke pålideligt, hvilket får dig til at blive afbrudt fra spillet på det værst mulige tidspunkt. I disse tilfælde kan en VPN med høj hastighed muligvis hjælpe.

Hvis Overwatch tager lang tid at svare på dine kommandoer i spillet, oplever du forsinkelse. Forsinkelse kan være forårsaget af din internetudbyder, hvis de bruger båndbreddestrottling. For meget internettrafik et sted mellem dig og Overwatch-serverne kan også forårsage det. Eller problemet kan være med den bestemte server, som spillet forbinder dig som standard.

En Overwatch VPN kan muligvis hjælpe. At kryptere din forbindelse til spillet kan muligvis forhindre, at båndbreddespjældet spaltes. En VPN til Overwatch giver dig mulighed for at ændre ruten mellem dig og spillet ved at oprette forbindelse til forskellige servere i forskellige lande. Du kan muligvis finde en rute, der har mindre trafik på denne måde. Denne mulighed for at ændre ruten kan også give dig en mere pålidelig forbindelse til din standard Overwatch-server eller lade dig logge ind på en anden server helt.

Bedste Overwatch VPN'er: Konklusion

I denne Overwatch VPN-guide har vi talt om de problemer, du kan have, når du prøver at spille dette populære spil. Vi har set, hvordan en Overwatch VPN kan få dig ind i spillet, når de kræfter, der skal prøve at holde dig ude eller begrænse dig. Og vi har set tilfælde, hvor en VPN muligvis kan hjælpe dig med at komme forbi nogle af de mindre almindelige forbindelsesproblemer, der dukker op.

Hvis du har nogle af de problemer, vi har dækket her, ved du, hvad der kommer næste. Den eneste måde at vide med sikkerhed, om en Overwatch VPN vil løse dine spilproblemer, er at installere en og se! Alle VPN'er på denne liste er tjenester af høj kvalitet, der tilbyder gratis forsøg eller tilbagebetalingsgarantier, så der er virkelig ingen grund til ikke at prøvekøre disse 5 bedste VPN'er til Overwatch.

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

For mere information om at bruge en VPN til overwatch på din foretrukne konsol, se på guiderne nedenfor:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me