5 bedste passwordadministratorer til Mac

Brug af en adgangskodemanager til Mac sikrer, at dine online-konti holdes sikre og private. Hvad der skulle være rystende dataovertrædelser er blevet så almindeligt, at de har mistet deres magt til at chokere, men de er stadig en alvorlig trussel mod dit privatliv.

Det bedste forsvar for dine data er at bruge en anden stærk adgangskode til hver eneste webside, du besøger. Og med "stærk" mener vi noget som vE} [emailbeskyttet] ~ 9VuW]) C + [8 - ikke navnet på din kat!

Der er simpelthen ingen måde for os stakkels at huske en sådan sikker adgangskode, så meget snesevis af dem. Men heldigvis behøver vi ikke. Vi kan i stedet lade computerprogrammer gøre det tunge løft for os.

Adgangskodeadministratorer kan generere virkelig sikre adgangskoder til hver eneste webside, app og onlinetjeneste, du bruger, huske dem og udfylde dem automatisk for dig, når du bruger denne service. Som sådan skal de med rette betragtes som det mest essentielle værktøj i din databeskyttelsesgruppe. Hvis du kun bruger et privatlivsværktøj, skal det være en god adgangskodemanager.

De bedste adgangskodeadministratorer til Mac

Efter en masse research er vi i stand til at liste de fem bedste adgangskodeadministratorer til Mac. Hvis du har brug for mere information om en af ​​nedenstående tjenester, skal du klikke på linkene herunder eller rulle nedenfor denne liste for at få et resume af, hvad der gør disse tjenester fantastiske.

 1. Bitwarden

  - Mac's mest brugervenlige password manager

 2. KeepassXC

  - Adgangskodeadministrator med open source til at beskytte alle dine Apple-konti

 3. RoboForm

  - Har utroligt robuste funktioner, der komplimenterer macOS

 4. macOS nøglering adgang

  - macOS 'indbyggede adgangskodestyringsløsning

 5. Passbolt

  - Bekræftelse fra tredjepart betyder, at dette er en adgangskodemanager, du kan stole på

Bedste Mac Password Managers

Nedenfor har vi set de bedste adgangskodeadministratorer til Mac mere detaljeret.

1. Bitwarden

Beskyt dine konti med Bitwarden - Mac's mest tilgængelige og brugervenlige adgangskodemanager!

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

Bitwarden er en open source cross-platform password manager. Alle dens kernefunktioner er gratis, selvom en buck-en-måned hjælper med at støtte dens udvikler og giver et par gode (men ikke-væsentlige) ekstramateriale. Blandt disse er evnen til at være vært selv, hvilket er en fantastisk mulighed for privatlivsfanatikere derude.

Bitwarden’s vigtigste træk er, at det er en (i vid udstrækning) gratis open source password manager, der ser ud er smuk og er lige så let at bruge som dens store navn kommercielle konkurrenter. Browser-tilføjelser til Safari, Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera og Brave giver mulighed for nem og praktisk autofyldning i macOS.

Dens kode er nu fuldt revideret af Cure53, den bruger stærk ende-til-ende-kryptering og understøtter forskellige former for tofaktorautentisering.

2. KeepassXC

Tilpasset fra KeePass til Windows overskrider KeePassXC sin forgænger på flere måder.

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

KeePassXC er en uofficiel port på tværs af platforme til den fremragende KeePass password manager til Windows. Det er nu muligt at installere den originale KeePass på din Mac ved hjælp af Mono, men KeePassXC ser meget pænere ud og mere “hjemmehørende” til macOS.

KeePassXC er fuldt interoperabel med alle andre versioner og gafler af KeePass og synkroniseres problemfrit på tværs af platforme ved blot at gemme dine .kbdx-containere i den cloud-service, du ønsker. Disse containere er meget sikre og dekrypteres kun lokalt til fuld ende-til-ende-kryptering, så det betyder ikke noget, om du synkroniserer dem ved hjælp af en usikker platform (f.eks. Dropbox).

En ledsagende browser-plug-in til Firefox og Chrome (skønt ikke Safari) skal tillade let autofyldning af disse browsere, men vi har i øjeblikket problemer med det. Selvom officielt afskrives, fortsætter KeePassHttp-Connector-tilføjelsen fortsat fint.

KeePassXC er ikke så smuk eller brugervenlig som Bitwarden, og dens manglende support til KeePass-plugins gør det mindre fleksibelt end sit overordnede program. Men gratis, let og meget sikker cross-platform adgangskodestyring og synkronisering ved hjælp af det populære open-source KeePass .kbdx filformat, det er fantastisk.

3. RoboForm

RoboForms stilfulde tilgang passer fint til Apple-æstetik - låse dine adgangskoder ned!

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 1,79
  /måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

Her hos ProPrivacy er vi enorme fans af gratis og open source-software, men vi anerkender ekspertise, når vi ser det. RoboForm er en elegant og stilfuld krydsplatformadgangsadministrator, der gør alt, hvad du kunne ønske, at en adgangskodemanager skal gøre.

Dette inkluderer krydsplatform og synkronisering af kodeord på tværs af browsere, sikre noter, bogmærker, flere “Identiteter” til avanceret udfyldning af formularer, sikker afsendelse og synkronisering af adgangskoder med mere. En gratis version er tilgængelig, men det er sandsynligvis værd at afskalde $ 2 om måneden for synkroniseringsfunktionerne alene.

Ud over en komplet Mac “Sikkerhedscenter” app, kan du få adgang til alle RoboForms nøglefunktioner ved hjælp af browser-tilføjelser til Safari, Firefox og Chrome. Der er endda en app til Apple Watch!

RoboForm er en lukket kilde og drives af et amerikansk firma, men det faktum, at det bruger stærk ende-til-ende-kryptering, bør gøre disse punkter akademiske. Hvis du kan leve med det faktum, at RoboForm er et proprietært produkt, er det en af ​​de mest imponerende passwordadministratorer, vi har gennemgået.

4. macOS Keychain Access

macOS Keychain Access er ikke så funktionsrig som konkurrenter, men er meget tilgængelig og klar til at gå!

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

Hvis du ejer en Mac, har du allerede en anstændig (hvis noget begrænset) password manager - macOS Keychain Access. Dette gør et godt stykke arbejde med at huske adgangskoder, når du skriver dem i de fleste Mac-apps og Safari-loginformularer, senere automatisk udfylder dem efter behov.

Det synkroniseres automatisk med din iPhone og iPad og integreres med iOS 12+ Authentication Services-rammen for problemfri autofyldning på nyere iOS-enheder i de fleste browsere og mange apps.

Hvis du er en dedikeret Apple-bruger, kan macOS Keychain Access muligvis opfylde alle dine adgangskodebehov. Men hvis du ønsker at synkronisere med ikke-Apple-enheder, skal du bruge et tredjepartsalternativ.

Den anden ting at bemærke er, at Keychain Access kun omhandler brugernavn / adgangskode-logins. Det udfylder ikke mere komplekse formularer automatisk, gemmer dine bankoplysninger, tillader dig at vedhæfte filer eller noter til dine adgangskoder eller nogen af ​​de forskellige andre ting, selv de mest basale tredjepartsløsninger tilbyder.

5. Passbolt

Passbolt, der oprindeligt var en forretningsfokuseret udbyder, har stærke adgangskodestyringsløsninger til alle

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Understøttede platforme


  • vinduer

  • Linux

Password manager-markedet er latterligt konkurrencepræget i øjeblikket. Så snarere end at gå med de sædvanlige LastPass- eller 1Password-anbefalinger (hvilket er fint på maOS, hvis du ikke gør det’huske meget kommercielle produkter med lukkede kilder, men som vi føler ikke gør noget bedre end Bitwarden), er vores sidste anbefaling til noget lidt andet.

Passbolt er en open-source-adgangskodeadministrator. Det er hovedsageligt rettet mod virksomheder, men fungerer perfekt til personlig eller familiebrug. Betalte hostede planer er tilgængelige, men programmets centrale udgave af programmet er 100% gratis og kan hostes selv på din egen Mac-hardware (inde i en virtuel maskine) eller på uafhængigt lejet serverplads.

Al kode, der bruges af Passbolt, er open source og verificeres uafhængigt af tredjepart. Skønt som Passbolt selv siger, “kodevurderingsarbejdet vil aldrig blive udført,” meget af det er faktisk blevet omfattende gennemgået og revideret - hvilket er godt.

Adgangskoder administreres via en webgrænseflade, hvilket gør Passbolt stort set platform-agnostisk. Browserintegration opnås ved hjælp af tilføjelser til Chrome og Firefox, selvom det desværre ikke er Safari. Hvis du har brug for en open source-teamadgangsadministrator, der fungerer godt på alle desktop-platforme, er Passbolt svært at slå.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me