5 Bedste PS4 VPN’er & hvordan man opretter en VPN på PS4

Hvis du elsker spil og streaming på din PlayStation 4, vil du narre, når du får en Playstation VPN. Med et virtuelt privat netværk kan din PS4 bruge enorme mængder begrænset indhold som det amerikanske Netflix-katalog. I denne guide viser vi dig, hvordan du opretter en VPN på PS4 og angiver de fem bedste PS4 VPN'er.

Med en VPN til PlayStation 4 kan du spille flere spil og få adgang til titler, før de officielt frigives i dit land. Gaming VPN-tjenester skal dog have visse funktioner for at være effektive, nogle af disse er som følger:

 • Hurtige servere - VPN'er bremser din internetforbindelse, så en hurtig VPN vil begrænse skaden og sikre, at du stadig er i stand til at streame i HD og spil uden forsinkelse.
 • Et stort servernetværk - Hvis du vil oprette forbindelse til dine foretrukne streamingwebsteder eller købe spil, har du brug for servere i de lande, du ønsker at oprette forbindelse til.
 • Skal tilbyde en række krypteringsprotokoller - Nogle VPN-krypteringsprotokoller er hurtigere end andre, derfor er det fordelagtigt at have flere muligheder at vælge imellem. OpenVPN er den mest sikre VPN-krypteringsprotokol, men den er ikke den hurtigste.
 • Stærk kryptering - VPN'er er fantastiske værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger, og det er derfor vigtigt, at din VPN implementerer krypteringsprotokoller til en høj standard.

Bedste PS4 VPN-tjenester

Se på tabellen for at se, hvad vores eksperter vurderede som den bedste VPN til PlayStation. For mere information om VPN-tjenester på vores liste, rulle nedenfor for at få et resume af hver VPN-tjeneste, eller klik på linkene til udbyderens websted.

 1. ExpressVPN

  - En stor rundt VPN | Konsekvent hurtige servere | fantastisk til at fjerne blokering af indhold

 2. NordVPN

  - Bedste VPN til PlayStation | Meget sikker | Fjern blokering af indhold med lethed | Tilbyder forhåndsblinkede routere | Servere i 60 lande

 3. CyberGhost VPN

  - Lav pris | Brugervenlig app | Stærk kryptering | Servere i 60 lande

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Lavprisplaner | Store sikkerhedsfunktioner | Brugervenlig app

Sådan konfigureres en PS4 VPN?

Metode nr. 1: Opsætning af VPN på PS4

Del din VPN-forbindelse via din hjemme router

Samlet tid krævet: ~ 20 minutter (du har brug for administratoradgang til din hjemme router)

 1. Tilmeld dig en af ​​de bedste PS4 VPN-tjenester på denne side, eller gå lige videre til min personlige favorit, ExpressVPN
  . Installer VPN-softwaren på din hjemme-pc.
 2. Åbn din routers kontrolpanel (tjek routerens dokumentation for at finde den).
 3. Find fanen Netværk / Opsætning / Indstillinger / WAN i din routers kontrolpanel.

  Opret en VPN uden pc

 4. Indtast oplysninger om VPN-opsætningen, der blev sendt til dig, efter at du tilmeldte dig en service. Dette vil sandsynligvis være en kombination af et brugernavn, adgangskode og VPN-serveradresse. Disse leveres alle ved tilmelding.
 5. Bekræft / accepter / gem disse ændringer, og luk routerens kontrolpanel.
 6. Start din PS4 op.
 7. Gå til PS4-hovedskærmen "Indstillinger" efterfulgt af "Netværks indstillinger."
 8. Klik "Konfigurer internetforbindelse" og vælg "Brug WiFi" når du bliver spurgt. Vælg "Let" som forbindelsesmetode.
 9. Vælg dit WiFi-netværk fra listen og opret forbindelse med de relevante loginoplysninger. Sørg for, at "Brug ikke en proxyserver" er markeret.
 10. Test din forbindelse for at bekræfte, at alt fungerer, og du er klar!

Overvejer du at gå med ExpressVPN til dit PS4-system? Læs i ExpressVPN PS4 VPN-installationsvejledningen for at sikre, at du ikke får problemer, når du opsætter tjenesten.

Metode nr. 2: Opsætning af VPN på PS4

Del din pc's VPN-forbindelse med din PS4

Samlet krævet tid: ~ 10 minutter (du har brug for et Ethernet-kabel)

 1. Tilmeld dig en af ​​de bedste PS4 VPN-tjenester på denne side, eller gå lige videre til min personlige favorit, ExpressVPN
  . Installer VPN-softwaren på din hjemme-pc.
 2. Tilslut din PS4 til din pc med ethernet-kablet.
 3. Når du er tilsluttet, skal du åbne kontrolpanelet på din pc. Naviger til "Netværks-og delingscenter"
  og klik på "Skift adapterindstillinger" på venstre sidebjælke.
 4. Højreklik på VPN-forbindelsen (den, du lige har installeret på din pc), og klik på "Ejendomme." Gå til "Deling" fanen.
 5. Afkryds "Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse" boks.
  Find "Netværksforbindelse til hjemmet" rullemenu, og vælg din internetforbindelse til hjemmet.

  Opret en VPN med en pc

 6. Opret forbindelse til VPN på din pc. Sørg for at vælge en server, der passer til dine behov!
 7. Start din PS4 op. Gå til hovedmenuskærmen "Indstillinger" derefter "Netværks indstillinger."
 8. Under "Netværks indstillinger," Vælg "Konfigurer internetforbindelse." Vælge "Brug et LAN-kabel" når du bliver spurgt.
 9. Vælg "Let" forbindelsesmetode og bekræft "Brug ikke en proxyserver" når du bliver spurgt.
 10. Accepter og test dine nye indstillinger, og du er god til at gå!

De bedste Playstation 4 VPN'er - resume

Tjek oversigterne nedenfor for et dybtgående kig på den bedste VPN til PlayStation i 2020. Hvis du har brug for mere information om nogen af ​​tjenesterne på denne liste, så tjek vores detaljerede VPN-anmeldelser.

Hvad er en Playstation VPN?

Et virtuelt privat netværk er en service, der tillader folk at foregive at være i et andet land. Brug af en VPN sammen med en PlayStation lader enhver, hvor som helst fjerne blokering af geobegrænsede strømme. Mange tv-stationer og online-tjenester skal blokeres i visse regioner på grund af ophavsretlige begrænsninger. Selv tjenester, der kan købes i dit land - som Netflix, Hulu eller Amazon Prime TV - har betydeligt reducerede kataloger i de fleste lande. En PlayStation VPN giver dig adgang til alt dette indhold.

Ved at oprette forbindelse til en VPN-server i et specifikt land ser du ud til at faktisk bor der. Dette giver dig mulighed for at spille live-spil mod spillere på udenlandske servere. Dette er godt for folk, der ønsker at spille mod mennesker, der taler specifikke sprog (moderne sprogstuderende, der studerer i udlandet, for eksempel, der ønsker at spille mod mennesker i deres eget land).

Ved at foregive at være i et andet land ved hjælp af en Playstation VPN, kan brugerne også få adgang til flere titler og også købe spiltitler, før de officielt frigives i deres eget land.

Ofte stillede spørgsmål til PlayStation VPN

Det fantastiske ved PS3- og PS4-systemer er, at det har indbygget medieafspillerfunktionalitet. Det giver dig også mulighed for at installere og bruge apps og tjenester såsom Netflix. Det er af denne grund, at en VPN er sådan en stormfald. Ikke kun kan du få adgang til flere apps til din Sony PlayStation, men du kan også få adgang til mere indhold på de apps, du allerede har.

Her er bare nogle af de apps, som du kan få adgang til mere indhold på, hvis du abonnerer på en af ​​vores anbefalede Playstation VPN'er:

 • PlayStation Vue
 • PlayStation nu
 • Netflix
 • Spotify
 • Hulu
 • Amazon øjeblikkelig video
 • Youtube
 • Ryk
 • Plex Pass
 • IGN
 • WWE-netværk
 • Vevo
 • HBO Go
 • Crunchyroll

Som du kan se fra applisten ovenfor, kan du med en VPN få adgang til tjenester som PlayStation Now og HBO Go (som begge kun er USA). Selv gratis tjenester som YouTube og Vevo forbedres massivt takket være en VPN. Du har brug for en hurtig VPN-service for at fjerne blokering af Youtube, Vevo og andre streamingtjenester, da en VPN kan bremse din internetforbindelse. Dette skyldes, at du aldrig behøver at bekymre dig om at få serveret en "Denne video er ikke tilgængelig i dit land" varsel. Uanset hvilke apps du kan lide at bruge, giver en VPN dig adgang til mere indhold end nogensinde før. Det er vigtigt at bemærke, hvis du leder efter en VPN til Netflix, Hulu, Spotify osv., At alle tjenester på vores liste fjerner blokeringen af ​​tjenesten ovenfor. Du har muligvis problemer med at fjerne blokering af disse tjenester med andre VPN'er.

Fjern blokering af Netflix på PlayStation

UK Netflix-abonnenter har kun adgang 40% af det fulde katalog

De fleste lande får et lille Netflix-bibliotek sammenlignet med USA. Med en Playstation VPN kan du oprette forbindelse til en server i USA for at se 100% af Netflix-titler overalt i verden. For nogle mennesker kan det betyde en stigning på 85 procent i antallet af tilgængelige film og tv-shows!

Fjern blokering af Amazon Prime Instant Video på PlayStation

Amazon Prime Instant Video er en anden tjeneste, der ikke kan vise alt overalt. På grund af licensbegrænsninger, som copyright-indehavere har pålagt det, skal det være strengt om, hvad der kan ses i hvert land. Med en VPN til PlayStation kan du foregive at være i et andet land for at få adgang til store mængder ekstra indhold på Amazon. Se vores Amazon prime guide for information om brug af en VPN med prime og for at finde ud af, hvad den bedste VPN til amazon prime er.

Fjern blokering af Spotify på PlayStation

Mange mennesker rundt om i verden elsker Spotify. Desværre er Spotify dog ​​kun tilgængelig i 59 lande. Det betyder, at millioner af mennesker ikke er i stand til at få adgang til den populære streamingtjeneste til musik. Hvad mere er, for licensbegrænsning er nogle musik ikke tilgængelig i disse 59 lande. Derudover har nogle steder ikke adgang til Apple Music.

Med en VPN til PS4 kan du foregive at være i USA for at få adgang til hele Spotify-kataloget (inklusive Apple-musik) for at lytte til store mængder musik på din PlayStation.

Få tidlig adgang til PlayStation-spil

Når nye spil frigives, får nogle lande dem nogle gange først. Dette kan være frustrerende, især hvis det er et spil, du er desperat efter at spille. Et godt eksempel er japanske og koreanske RPG'er, som frigives måneder senere over hele verden.

Den gode nyhed er, at du ved at bruge en VPN kan foregive at være i ethvert andet land for at få tidlig adgang til spil. På den måde kan du først spille ethvert spil - ligesom de heldige spillere, der bor der!

Spil flere spil

Derudover er nogle PS4-spil forbudt helt nogle steder. Vidste du, at Battlefield 4 er forbudt i Kina? Hvad med Vietnam forbød Mega Man 5 for at have en "stødende spilchef?"

Desværre er disse typer forbud almindelige. Med en VPN kan du imidlertid overvinde regionale begrænsninger og nyde det fulde PlayStation-spilbibliotek. Du skal blot oprette forbindelse til en VPN-server, hvor spillet ikke er forbudt, og du kan begynde at spille med det samme! For mere information om fjernelse af blokering af indhold i Kina, se på vores bedste vejledning til VPN'er til Kina.

Brug af en VPN-router med PlayStation

Desværre er det ikke muligt at installere en VPN direkte på en PlayStation. Dette forhindrer dog ikke tusinder for tusinder af Ps4-ejere i at nyde fordelene ved en VPN. Ved at installere en VPN på en DD-WRT-router serviceres alle enheder i dit hjem - inklusive din PlayStation - automatisk af VPN. Routeren opretter forbindelse til VPN-serveren i det land, du vælger, hvilket betyder, at din Playstation automatisk ser ud til at være i det land.

Det er også beskyttet med VPN-kryptering, hvilket betyder, at dine data er helt private. Dette er fantastisk, fordi det betyder, at din internetudbyder ikke har nogen idé om, at du får adgang til begrænset indhold på din PS4.

Beskyt din PS4 fra hackere med en VPN

Den kryptering, som en VPN leverer, forhindrer ikke blot internetudbydere i at spore, hvad du gør online, det skjuler også din rigtige IP-adresse (digital placering). Dette forhindrer hackere og cyberkriminelle i at hacke din PS4 og den PlayStation Network-konto, du har på den.

Desværre har der været en stigende mængde sager, hvor PS4-brugere blev hacket. En sag i 2016 kostede endda en PS4-bruger flere hundrede dollars. Hvis du ikke ønsker at tabe penge, er en VPN den perfekte løsning.

En VPN kan forhindre ondsindede gamere i at starte DDoS-angreb på dig - for at ødelægge dine chancer for at vinde et spil.

Ps4 hacket

Reducer lagring på din PS4 med en VPN

En anden fordel ved at bruge en Playstation VPN kan reduceres bagud. Når du opretter forbindelse til en server for at spille online gaming - afstand kan forårsage dårlig "ping" satser. Dette kan f.eks. Resultere i den effekt, hvor du skyder nogen først (for eksempel), men på trods af dette dræber deres kugle dig først. Dette fænomen er ekstremt irriterende, og en VPN kan hjælpe i nogle tilfælde.

Ved at oprette forbindelse til en server tæt på hvor gaming-serveren er, eller placeret mellem dig og serveren, kan du reducere pinghastigheder eller endda rout dit internet på en lidt hurtigere måde. Vær opmærksom på, at dette ikke altid fungerer for alle, overalt. Så hvis du lider af forsinkelse, anbefaler vi at bruge en VPN-prøve (eller pengene-tilbage-garanti) for at se, om det hjælper dig. Hvis det ikke fungerer, kan du altid annullere og få din fulde refusion.

Playstation VPN'er - Konklusion

I denne artikel har vi beskrevet alt hvad du har brug for at vide om at få en VPN til PlayStation 4. For at bruge en VPN med en Playstation har du brug for en lynhurtig VPN, så sørg for at holde dig til en af ​​vores anbefalede VPN'er, hvis du ønsker ikke at blive alvorligt skuffet over en uegnet service.

Endelig, selvom du ikke nødvendigvis har brug for en VPN for at nyde dit PS4-system, kan der ikke være nogen tvivl om det at bruge en vil massivt forbedre din PS4-oplevelse. Dette gælder især, hvis du bor i et land, hvor bestemte spil eller streamingtjenester ikke er tilgængelige.

Hvad mere er, fordi de hurtige VPN'er til PlayStation, vi anbefaler i denne artikel, alle har prøveperioder og tilbagebetalingsgarantier - du kan se, hvad alt det ophidrede handler om ved at teste VPN'erne selv uden at risikere nogen af ​​dine kontanter. Du skal blot abonnere på en af ​​VPN'erne (eller test nogle få) og bede om dine penge tilbage. Du kan altid beslutte om din foretrukne VPN senere!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me