5 Bedste Roku VPN for 2020

Roku er en streaming-tv og medieafspiller, der har haft betydelig succes og popularitet siden sin første lancering i 2012. Den fås i en række former, herunder bærbare streaming-sticks, set-top-bokse og endda som et smart-tv! Hver type tilgængelig hardware udfører den samme funktion: det giver dig adgang til både streaming og on-demand indhold via kanaler, der kan vælges ved hjælp af en fjernbetjening. Takket være sit partnerskab med populære streamingtjenester som Netflix, Hulu og Amazon er der ingen mangel på fremragende indhold tilgængeligt med et enkelt klik på en knap.

Desværre, ligesom streamingtjenesterne selv, er valgte kanaler og indhold utilgængelige på grund af geobegrænsninger. Som svar på dette bliver forbrugere mere og mere opmærksomme på, at de kan bruge en VPN-tjeneste til at fjerne blokeringen af ​​dette indhold og dermed få mest muligt ud af deres Roku-system.

Find ud af alt om vores top-rangerede VPN'er til Roku i 2017 nedenfor!

Bedste VPN til Roku: Resume

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Brug af Roku med en VPN

Ud over at vælge den bedste VPN-service til dig, er der også spørgsmålet om, hvordan du fysisk går i gang med at opsætte din VPN til en Roku-enhed. Problemet er, at selv med de nyeste og bedste Roku-enheder - som Roku Ultra eller Roku Streaming Stick (nævnt mere detaljeret i slutningen af ​​artiklen) - er det stadig ikke muligt at bruge selve Roku-hardware til at skabe en VPN-forbindelse.

I stedet bliver du nødt til at aktivere en VPN-forbindelse på en enhed ekstern til din Roku-afspiller. Der er to grundlæggende muligheder for at udføre dette: enten opsæt en VPN-forbindelse på din trådløse router (du skal muligvis opgradere til DD-WRT eller Tomato for denne support eller dele din internet- og VPN-forbindelse på din bærbare computer med Roku-enheden.

Uanset hvad er VPN-forbindelsen kernen i at fjerne geo-begrænset og censureret indhold.

De bedste Roku Media Streamers

At finde den bedste VPN til Roku er lige så udfordrende som at finde de bedste medier, fordi der er et tilsyneladende uendeligt antal muligheder og alternativer. For at hjælpe dig med at tage en veluddannet beslutning og undgå at købe en citron har vi samlet de seneste og bedste Roku mediestreamers i 2017.

Roku Ultra

For at sige det klart, Roku Ultra er en af ​​de højeste ende Roku-streamere, der er tilgængelig, og kassen er fastklædet med den nyeste og bedste hardware til en jævn streamingoplevelse. Roku Ultra leveres med en firkantet kerne og understøtter 4K- og HDR-billedkvalitet (skønt du har brug for et tv, der er kompatibelt med 4K for at få et sådant billede i høj kvalitet).

Jeg kan også godt lide, hvordan den inkluderer en Ethernet-port (de er normalt mere pålidelige og hurtigere end trådløse forbindelser), selvom jeg var skuffet over at opdage, at det kun er Fast Ethernet og ikke Gigabit Ethernet. Og bemærk, at det koster omkring $ 129.99, selvom jeg synes, omkostningerne er berettigede.

Roku Streaming Stick 3600R

Den næste bedste Roku-enhed er Roku Streaming Stick 3600R, som bærer fordelen ved at være lille. Derudover er det en hel del billigere end Roku Ultra, der koster kun $ 50. Fordi det er en pind, inkluderer det naturligvis ikke en Ethernet-port. Alle netværksforbindelser er trådløse, så du ideelt set vil have en hurtig trådløs router til hurtig streaming.

Det har heller ikke sammenlignelig hardware til Roku Ultra. Ikke desto mindre tændes Roku Stick hurtigere end andre og tager kun ca. 30 sekunder at starte. Bemærk dog, at du bliver nødt til at tilslutte staven til en HDMI-port, der kan se lidt grim og rodet ud, hvis du mangler HDMI-porte på bagsiden af ​​dit tv.

Roku Premiere+

Sidst men ikke mindst, ønskede jeg at give Roku Premiere + en omtale. Det er intet så hurtigt som Roku Ultra, men hey - det er 23% billigere. MSRP er kun $ 99,99, hvilket er omkring $ 30,00 billigere end Ultra, hvilket gør det til et anstændigt omkostningseffektivt alternativ, hvis du er mere følsom overfor pris.

Ligesom Ultra har Premiere + muligheden for at streame 4K HDR-video. Men det mangler nogle af de nyeste klokker og fløjter, såsom stemmesøgning. Endnu en gang er Ethernet-porten på bagsiden kun og understøtter ikke gigabit-hastigheder. I det mindste giver det dig i det mindste valget mellem kabelforbundne og trådløse netværksforbindelser.

Roku VPN: Konklusion

Streaming af tv- og mediagadgets som Roku er en nem, bekvem måde at få adgang til indhold fra alle dine tjenester såsom Netflix, Hulu og BBC iPlayer gennem en enkelt enhed. Ligesom når disse tjenester bruges individuelt, er deres indhold ofte beskyttet af geo-begrænsninger og kun tilgængeligt for visse lande. For at omgå denne irriterende blokade er alle Roku-brugere, der skal gøre, at tilmelde sig en kompatibel VPN-udbyder og indstille den med deres Roku-enhed. Efter at have fulgt disse enkle trin, er himlen grænsen med hensyn til hvor meget stort indhold du kan se via Roku i 2017!

Bedste VPN'er til Roku 2020: Resume

 1. ExpressVPN

  - Den hurtigste VPN, vi tester, blokerer for alt med fantastisk service hele vejen rundt

 2. NordVPN

  - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topprankeret VPN med stor pris og hastigheder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En af de billigste VPN'er derude, men stadig en god service

Se guiderne nedenfor for at se, hvordan du kan fjerne blokering af ovenstående streamingtjenester med en VPN:

 • VPN for Hulu
 • VPN Netflix
 • VPN amazon prime
 • iPlayer VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me